-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1124847][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את איווי שלך אתה רואה שהוא די עייף מהיום הארוך הזה,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה שהשמש הופכת להיות אדומה,אתה מבין שכבר מתחילה השקיעה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]יהודי בנשמה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"תקשיב,אני לא ממש טיפוס של פוקימוני אבן אבל אני לא יודעת אם אתה רוצה את הפיקאצ'ו הזוהר או את מאובן הגולגולת,יש לי רעיון,נעשה קרב,מי שמנצח מקבל את הפיקאצ'ו הזוהר,אוקיי?",האחות ג'וי מוסיפה:"נראה לי מנהיג מכון העיר יסכים לתרום את הזירה שלו לקרב הזה" קוטורי אומרת לך:"זה יהיה קרב שלושה על שלושה,אפשר להחליף את הפוקימונים בכול זמן שצריך,אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]פצצת המים של טוטודייל שלך פוגעת בטוטודייל של היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל היריב משתמש במתקפת ניב קרח קטלנית שמפספסת בנס את הטוטודייל שלך,שני הטוטודייל מוכנים למהלך הבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמש במתקפת להבה קטנה שפוגעת ישירות בשילדון המסכן,אתה רואה שהוא מתעצבן מאוד ומשתמש במתקפת מסך מתכת בצורה מעולה שתחסום כול מתקפה שטורצ'יק שלך תשלח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך בחיוך:"אם אתה רוצה להשיג את כול שמונת התגים,תצטרך להילחם מתישהו בספיריטוב של מנהיגת מכון פטלבורג לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת אשליה שגורמת למתקפת הקרן המסתורית של פדווין להפוך ללא שימושית,אך מרקורו השתמש במתקפת מקור אופל שפוגע בפדווין אך המתקפה לא פועלת כול כך טוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקוד עלים היא מתקפת עשב שמבלבלת את היריב ואף פוגעת בו בצורה טובה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת במתקפת אגרוף עשב שפוגע ישירות בפניו של אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד משתמש באגרוף חשמל שפוגע בסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת בסופת עלים שנהדף בגלל הסופה החשמלית של אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]שוב פעם פיקאצ'ו לא שולח רעם אך שוב מתקפת המהירות שלו פוגעת הפעם כול שלושת הכוכבים פוגעים בנינדורן הזכר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]נינדורן זכר משתמש במתקפת קרן רעילה שמפספסת את פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"יש מקרה של חטיפת מאסטר מגדל ספורט,הפושעים האלה מתחבאים באזור מערת האיחוד,תגיע למרכז הפוקימונים של ויולט ומשמה אתה,אני ועוד שלושה אנשים נשחרר את השבוי,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סריקה של המפה אתה מתמקד על העיר ויולט ואתה רואה שזה במרחק שני ערים מאיפה שאתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." אמלמל בחשש ואסתכל משהו שאוכל לנצל לטובתי
בבת אחת אפקח את עייני בשמחה "סניבי,תשתמשי עליו בריקוד עלים! ואז כשהוא יתבלבל ולא יבין מה קורה,תשתמשי באגרוף עשב!" אסביר לה ואחכה שתבצע את ההוראות נכון
-
[QUOTE]Born This Way
זורא משתמש במתקפת אשליה שגורמת למתקפת הקרן המסתורית של פדווין להפוך ללא שימושית,אך מרקורו השתמש במתקפת מקור אופל שפוגע בפדווין אך המתקפה לא פועלת כול כך טוב.[/QUOTE]
"זוראה תשתמש בכדור צל על פדווין!" אפקוד על זוראה בקשיחות, כדי שהוא יחסל כבר את פדווין.
-
[QUOTE]KaKashi
פצצת המים של טוטודייל שלך פוגעת בטוטודייל של היריב.
טוטודייל היריב משתמש במתקפת ניב קרח קטלנית שמפספסת בנס את הטוטודייל שלך,שני הטוטודייל מוכנים למהלך הבא.[/QUOTE]
"אוקיי טוטודייל-" אומר לטטודייל שלי "תשתמש באקדח מים ואז בניב קרח על הטוטודייל היריב!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1124847][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את איווי שלך אתה רואה שהוא די עייף מהיום הארוך הזה,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה שהשמש הופכת להיות אדומה,אתה מבין שכבר מתחילה השקיעה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"תקשיב,אני לא ממש טיפוס של פוקימוני אבן אבל אני לא יודעת אם אתה רוצה את הפיקאצ'ו הזוהר או את מאובן הגולגולת,יש לי רעיון,נעשה קרב,מי שמנצח מקבל את הפיקאצ'ו הזוהר,אוקיי?",האחות ג'וי מוסיפה:"נראה לי מנהיג מכון העיר יסכים לתרום את הזירה שלו לקרב הזה" קוטורי אומרת לך:"זה יהיה קרב שלושה על שלושה,אפשר להחליף את הפוקימונים בכול זמן שצריך,אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]פצצת המים של טוטודייל שלך פוגעת בטוטודייל של היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל היריב משתמש במתקפת ניב קרח קטלנית שמפספסת בנס את הטוטודייל שלך,שני הטוטודייל מוכנים למהלך הבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמש במתקפת להבה קטנה שפוגעת ישירות בשילדון המסכן,אתה רואה שהוא מתעצבן מאוד ומשתמש במתקפת מסך מתכת בצורה מעולה שתחסום כול מתקפה שטורצ'יק שלך תשלח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לך בחיוך:"אם אתה רוצה להשיג את כול שמונת התגים,תצטרך להילחם מתישהו בספיריטוב של מנהיגת מכון פטלבורג לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]זורא משתמש במתקפת אשליה שגורמת למתקפת הקרן המסתורית של פדווין להפוך ללא שימושית,אך מרקורו השתמש במתקפת מקור אופל שפוגע בפדווין אך המתקפה לא פועלת כול כך טוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*ריקוד עלים היא מתקפת עשב שמבלבלת את היריב ואף פוגעת בו בצורה טובה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת במתקפת אגרוף עשב שפוגע ישירות בפניו של אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד משתמש באגרוף חשמל שפוגע בסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת בסופת עלים שנהדף בגלל הסופה החשמלית של אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]שוב פעם פיקאצ'ו לא שולח רעם אך שוב מתקפת המהירות שלו פוגעת הפעם כול שלושת הכוכבים פוגעים בנינדורן הזכר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]נינדורן זכר משתמש במתקפת קרן רעילה שמפספסת את פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]ווילאם אומר לך:"יש מקרה של חטיפת מאסטר מגדל ספורט,הפושעים האלה מתחבאים באזור מערת האיחוד,תגיע למרכז הפוקימונים של ויולט ומשמה אתה,אני ועוד שלושה אנשים נשחרר את השבוי,בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סריקה של המפה אתה מתמקד על העיר ויולט ואתה רואה שזה במרחק שני ערים מאיפה שאתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקוטורי ''בסדר, אבל אמרת שיש לך רק את סקוורטיל''
ואני חושב 'מענין מאיפה היא תביא עוד שני פוקימונים' ואני הולך לזירת הקרב
-
[quote=Yuma Tsukumo;1124847][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סריקה של המפה אתה מתמקד על העיר ויולט ואתה רואה שזה במרחק שני ערים מאיפה שאתה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
איך שני ערים אם רשום רק שצ'ריגוב בדרך?
---
אסתכל איך קוראים לערים ואענה "בסדר, אבל אל תצפה שאגיע כל כך מהר כי זה רחוק מכאן"
אתחיל ללכת בדרך לצ'ריגוב כדי להתקדם לכיוון ויולט.
-
"אוקי...."אני אמלמל ואסתכל לראות מה מצב הקרב של פיגי ובאלבזור
-
[quote=Yuma Tsukumo;1124847][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]נינדורן זכר משתמש במתקפת קרן רעילה שמפספסת את פיקאצ'ו[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו: "למה אתה לא מקשיב לי פיקאצ'ו, אתה חייב להקשיב לי כי אני המאמן שלך, תשתמש ברעם הכי חזק שלך ואז אני משתמש במהירות הכי חזקה שלך כדי לנצח אותו כבר" ואז אני מחכה לתוצאות של המהלך.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קוטורי אומרת לך:"אתה באמת חושב שבזמן שנלחמת מול הברמי הזה לא עשיתי שום דבר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתם מגיעים למכון,אתם רואים מנהיג מכון צעיר,הוא אומר לכם:"אתם איתי וקוטורי נכון,האחות ג'וי התקשרה אליי וביקשה לתת לכם את זירת הקרב שלי,אם לא אכפת לכם,אני אשפוט בקרב הזה,אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתכל על הקרב של באלבזור שלך ושל פיג'י שלי ואתה רואה שהמצב לא טוב,פיג'י מצליח להתחמק מהמתקפות של באלבזור שלך ואילו הוא [פיג'י] פוגע במדויק כול פעם מחדש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול של נער שאומר:"גליליי תשתמש במתקפת סופת קרח!" אתה רואה הבזק מהיר כחול ואז אתה רואה שפיג'י קפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[RIGHT][RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הייתי עייף שכתבתי את זה...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי![/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/RIGHT]
-
[SIZE=2][COLOR=#003300][B][U][QUOTE] [/U]
[U][SIZE=2][COLOR=#003300][B]Druddigon man
[/B][FONT=Arial]סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U]
[U][/QUOTE][/U]
"כמעט הצלחנו,סניבי!" אומר לה באהדה "בפעם הבאה נצליח!" אעודד אותה
אסתכל על האלקיד שנגדי "סניבי,תשתמשי עליו בסופת עלים ואז שוב,באגרוף עשב!" אפקוד עלייה
[/B][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1123530][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]הבחור השני מלטף את ראשו של מנצ'קלס אתה רואה שמנצ'קלס די נהנה מהליטוף הזה,אתה שומע את הפוקדע מצפצף שוב,קולו של פרופסור רואן שוב בוקע מין המכשיר:"סכנה,לא לחזור לעיירה סנדג'ם,בריחה לעיר סאנישור,סכנה מסוג [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]F[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]!" אתה רואה ששני האנשים מסירים את הברדסים שלהם ואתה רואה שהאיש שהביא אותך לפה בעל כובע,שיער שחור,עיניים כתומות-שחורות ואיש השני יש שיער חום-ג'ינג'י עיניים ירוקות,הראשון אומר לכם:"צריך להגיע לעיר סאנישור ומהר!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"למה, מה קרה?" אני שואל את האנשים בבהלה וחושב לעצמי:' אני מקווה שזה לא משהו רציני מאוד, אני עוד לא מוכן. ביני לבין עצמי, מנצ'לקס ממש חלש.' אני חושב ומחכה לתשובתם
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]הבחור בעל השיער השחור אומר לך:"סכנה מסוג [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]F[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] אומר ש..."[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]והבחור השני משלים:"זה אומר שאנשי צוות די פלשו לאחת הערים היותר חשובות מבחינת אנשים שלנו שמה,לדוגמא העיירה סנדג'ם,פרופסור רואן חי שמה ואיתו עוד שלושה סוכנים שלנו,הסוכנים פנינה,יהלום ופלטינה,שלושה סוכנים אמיצי לב,אנחנו באי השאול צריכים לברוח במידה והאנשים של צוות די יצליחו להגיע לאי השאול".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש שוב באגרוף עשב ואז בריקוד עלים מה שיוצר שילוב מסוג עשב,השילוב יוצר אגרוף צמחים חזק במיוחד שפוגע באלקיד שמגיב בעזרת שוק חשמלי שמשתק את סניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הילדה אומרת:"אוקיי,בוא נסכם את מצב הפוקימונים,אחד משותק ואחד מבולבל,מעניין איך זה יתפתח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=2][COLOR=#003300][B][QUOTE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][B]Druddigon man
[/B][FONT=Arial]סניבי משתמש שוב באגרוף עשב ואז בריקוד עלים מה שיוצר שילוב מסוג עשב,השילוב יוצר אגרוף צמחים חזק במיוחד שפוגע באלקיד שמגיב בעזרת שוק חשמלי שמשתק את סניבי שלך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הילדה אומרת:"אוקיי,בוא נסכם את מצב הפוקימונים,אחד משותק ואחד מבולבל,מעניין איך זה יתפתח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"כן... די נכון..." אענה לה ואסתכל מיואש על סניבי.
"סניבי! תתעוררי!" אומר לה בתקווה וביטחון "את יכולה!!" אוסיף.
בבת אחת אפקח את עיניי "סניבי,מיקוד אנרגייה!" אפקוד עלייה
'זה זמן מושלם למיקוד אנרגייה.. אני בטוח בעצמי!' אחשוב[/B][/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסניבי שומעת אותך אבל לא יכולה לזוז,הבלבול של אלקיד גורם לו להילחם נגד עץ ולהיפגע קשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מצליחה לשלוח זרם קטן של סופת עלים שפוגעת באלקיד של הילדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1128144][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]הבחור בעל השיער השחור אומר לך:"סכנה מסוג [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]F[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] אומר ש..."[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]והבחור השני משלים:"זה אומר שאנשי צוות די פלשו לאחת הערים היותר חשובות מבחינת אנשים שלנו שמה,לדוגמא העיירה סנדג'ם,פרופסור רואן חי שמה ואיתו עוד שלושה סוכנים שלנו,הסוכנים פנינה,יהלום ופלטינה,שלושה סוכנים אמיצי לב,אנחנו באי השאול צריכים לברוח במידה והאנשים של צוות די יצליחו להגיע לאי השאול".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אם זה אי השאול, אז למה שלחו אותי לפה? היה בנאדם בגברדס שחור שאמר לי שפה אני אוכל ללמד את מנצ'לקס שלי מתקפות חזקות." אני אומר ומקווה שמה שהאיש אמר זה נכון ובאמת מנצ'לקס ילמד מתקפות אופל חזקות
-
[quote=Yuma Tsukumo;1124847][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"טוב חזור איווי,תנוח" אומר ואחזיר אותו.
אחרי זה אמשיך לבדי לעיר הבאה.