-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"אתם זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שטיפסנו דרך פתחי האורור.." אתה אומר לסאלי ואבי ומראה להם את הפצעים שלך "נצטרך למצוא דרך אחרת."
אתה ממשיך לטפס, ואתם מטפסים הרבה.
הידיים שלך מתחילות לכאוב, ויש מעליך חלון זכוכית, בקומה אחת לפני העליונה.[/quote]
"אוו.." אומר עקב הכאב בידיי ואגיד לאבי:"איך נעבור את חלון הזכוכוית הזה?"
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
"אני לוקאס אודיטורה, באתי מכדור הארץ ואני לא יודע איך הגעתי לכאן, מפלצות תוקפות אותי הצילוווו!" אתה צועק בחרדה.
"טוב הוא התחרפן סופית" מי שבעברו השני של השער מלמל והשער נפתח.
אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...[/quote]
"אממ... מישהו פה יודע איפה ראסטם?" אשאל את האנשים כמו שההיא (שכחתי) אמרה לי לשאול...
-
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]הוא לא מת אתה יודע, וגם לא התאדה והפך לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]רק תפסת אותו חזק אז הוא שחרר את הבמבוק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]תגיב מחדש.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]'יש לי רעיון זה עשוי לעבוד אני אחכה' אתה חושב לעצמך ומתביית על לשונו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מתקרב ואתה נועץ את שינייך בלשונו העסיסית, הוא נעשה כחול, מבוהל מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה יודע שזה רק עניין של זמן, ושההתרוצצויות הבהולות שלו רק יחמירו את מצבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]המגודל יותר מפסיק לצחוק בבהלה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"סתם בדיחה עזוב לא הבנת אותה כנראה" אתה עונה לו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"יאמי אוכל מקפץ" אתה מנסה לתפוס פליש, אייס מחביא חיוך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]החוש הפנימי שלך מנסה לגרום לך ללכת אל השיח המפתה.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע אתה מרגיש כוח עצום בתוך ראשך, בדיוק כשאתה כמעט נוגע באחד הפלישים.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה קורס אחורה, עם כאב ראש כאילו הטילו פצצה גרעינית על מחשבותייך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"אוו.." אתה אומר עקב הכאב בידייך ואומר לאבי:"איך נעבור את חלון הזכוכוית הזה?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נשבור אות-..." הוא עונה ונקתע.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתם לא תשברו אותו!" אתה שומע קול מתחתיך, אישה ירקרקה דמויית נחש עומדת איפה שעמדתם קודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"לא אם זה תלוי בי" היא חושפת ניבים עצומים ונחשיים, טיפת ארס נוזלת על האדמה מפיה.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]"אממ... מישהו פה יודע איפה ראסטם?" אתה שואל אנשים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]איש אחד, חצי אדם-חצי קרנף מצביע על העץ הגבוה בעיר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]על ראש העץ אתה רואה בקתה צנועה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1200051][B][COLOR=darkgreen]
[COLOR=yellowgreen]"יאמי אוכל מקפץ" אתה מנסה לתפוס פליש, אייס מחביא חיוך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע אתה מרגיש כוח עצום בתוך ראשך, בדיוק כשאתה כמעט נוגע באחד הפלישים.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה קורס אחורה, עם כאב ראש כאילו הטילו פצצה גרעינית על מחשבותייך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר " ואו מה זה היה .כול הראש שלי כואב " .אני מתעלם מן ממה שקרה לי ואני מנסה לתפוס עוד פעם איזה פליש קטן
-
[COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"ואו מה זה היה. כול הראש שלי כואב" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אתה לא קולט אה?" אייס אומר לפתע "הפליש עשה את זה, בנוסף, אתה אמור להיות צמחוני, אתה ארנב".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"חוץ מזה" הוא ממשיך "לא כדאי לך לאכול אותם".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]הוא עושה פרצוף מגעיל וממלמל "להיות חצי עוף דורס זה מבלבל לגמרי".[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1200093][COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"ואו מה זה היה. כול הראש שלי כואב" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אתה לא קולט אה?" אייס אומר לפתע "הפליש עשה את זה, בנוסף, אתה אמור להיות צמחוני, אתה ארנב".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"חוץ מזה" הוא ממשיך "לא כדאי לך לאכול אותם".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]הוא עושה פרצוף מגעיל וממלמל "להיות חצי עוף דורס זה מבלבל לגמרי".[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאייס" שכחתי לגמרי שאני צמחוני.לא משנה אני אהיה גם ארנב צמחוני וגם ארנב שאוכל בשר.אני היה טורף על.ולמה לא כדי לי לאכול תדאגי פליש האלו? הם עוד פעם יעשו לי כאב ראש כמו בפעם הקודמת ?"
-
[COLOR=yellowgreen]"שכחתי לגמרי שאני צמחוני.לא משנה אני אהיה גם ארנב צמחוני וגם ארנב שאוכל בשר.אני היה טורף על.ולמה לא כדי לי לאכול תדאגי פליש האלו? הם עוד פעם יעשו לי כאב ראש כמו בפעם הקודמת?" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אתה לא תוכל לאכול בשר, אתה לא בנוי לזה, בנוסף הדחפים שלך לא יאפשרו לך" הוא עונה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"ואל תנסה שוב, הם יכולים אפילו להרוג אותך עם מתקפה כזאת" הוא ממשיך "מה שכן הטעם שלהם גם ממש מגעיל, ניסיתי כשהייתי חדש כאן".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"רוצה להמשיך לעוף?"[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1200051][B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]הוא לא מת אתה יודע, וגם לא התאדה והפך לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]רק תפסת אותו חזק אז הוא שחרר את הבמבוק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]תגיב מחדש.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]'יש לי רעיון זה עשוי לעבוד אני אחכה' אתה חושב לעצמך ומתביית על לשונו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מתקרב ואתה נועץ את שינייך בלשונו העסיסית, הוא נעשה כחול, מבוהל מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה יודע שזה רק עניין של זמן, ושההתרוצצויות הבהולות שלו רק יחמירו את מצבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]המגודל יותר מפסיק לצחוק בבהלה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red]"אוו.." אתה אומר עקב הכאב בידייך ואומר לאבי:"איך נעבור את חלון הזכוכוית הזה?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נשבור אות-..." הוא עונה ונקתע.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתם לא תשברו אותו!" אתה שומע קול מתחתיך, אישה ירקרקה דמויית נחש עומדת איפה שעמדתם קודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"לא אם זה תלוי בי" היא חושפת ניבים עצומים ונחשיים, טיפת ארס נוזלת על האדמה מפיה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אממ... מישהו פה יודע איפה ראסטם?" אתה שואל אנשים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]איש אחד, חצי אדם-חצי קרנף מצביע על העץ הגבוה בעיר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]על ראש העץ אתה רואה בקתה צנועה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אומר תודה, אנסה לטפס על העץ באיזשהי דרך...
-
[QUOTE=Tigraro;1200155][B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"שכחתי לגמרי שאני צמחוני.לא משנה אני אהיה גם ארנב צמחוני וגם ארנב שאוכל בשר.אני היה טורף על.ולמה לא כדי לי לאכול תדאגי פליש האלו? הם עוד פעם יעשו לי כאב ראש כמו בפעם הקודמת?" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אתה לא תוכל לאכול בשר, אתה לא בנוי לזה, בנוסף הדחפים שלך לא יאפשרו לך" הוא עונה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"ואל תנסה שוב, הם יכולים אפילו להרוג אותך עם מתקפה כזאת" הוא ממשיך "מה שכן הטעם שלהם גם ממש מגעיל, ניסיתי כשהייתי חדש כאן".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"רוצה להמשיך לעוף?"[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאייס" כן בשמחה ארצה להמשיך לעוף "
-
"אוו.." אתה אומר עקב הכאב בידייך ואומר לאבי:"איך נעבור את חלון הזכוכוית הזה?"
"נשבור אות-..." הוא עונה ונקתע.
"אתם לא תשברו אותו!" אתה שומע קול מתחתיך, אישה ירקרקה דמויית נחש עומדת איפה שעמדתם קודם.
"לא אם זה תלוי בי" היא חושפת ניבים עצומים ונחשיים, טיפת ארס נוזלת על האדמה מפיה.[/quote]
ממילותיו של קווגמייר-gigty!!
--------------------------------------
"אוי, אם היא תנשוך אותנו נורעל, לא מספיק שאנחנו פצועים גם ככה.." אומר לאבי וסאלי "אנחנו צריכים לחשוב על טקטיקה על מנת שהיא לא תנשך אותנו."
-
[COLOR=yellowgreen]"כן בשמחה ארצה להמשיך לעוף" אתה אומר לאייס.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתם עפים, הנוף משתנה לנוף מדברי, לפתע אתם רואים מתחתיכם התקהלות של איזו להקה מול יצור שאתה לא מצליח לזהות.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתחיל לטפס לאחר שאתה מודה לאיש ותוך עשרים דקות אתה מגיע לבקתה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=red]"אוי, אם היא תנשוך אותנו נורעל, לא מספיק שאנחנו פצועים גם ככה.." אתה אומר לאבי וסאלי "אנחנו צריכים לחשוב על טקטיקה על מנת שהיא לא תנשך אותנו."[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע נחשים מתחילים לזחול, שלושה נחשים ונכרכים לידה, היא מחייכת חיוך מחליא ושולפת חרב משומקום.[/COLOR]
[COLOR=red]היא שורקת באמצעות משרוקים לבנה אשר זוהרת לאור השמש, זאב אימתני רץ בחוסר ברירה אליה.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45763421"][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3544/tek4e495acd5f18a2462707.png[/IMG][/URL][URL="http://tektek.org/avatar/45763232"][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/3673/tek4e4957fa4599f8703070.png[/IMG][/URL][/spoiler]
-
[QUOTE=Tigraro;1200217][B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]אתם עפים, הנוף משתנה לנוף מדברי, לפתע אתם רואים מתחתיכם התקהלות של איזו להקה מול יצור שאתה לא מצליח לזהות.[/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לאייס" הי תעצור רגע .נראה לי שאני רואה יצור מסכן שנתקף על ידי להקת יצורים שאני לא מכיר.אני חושב שכדי נמעזור ליצור המסכן לחיות.אני לא רוצה שימות ". אני משחחר את האחיזהשלי מן אייס ואז הופך לצורת החיה שלי ומנסה להתרסק על להקת היצורים
-
"אוי, אם היא תנשוך אותנו נורעל, לא מספיק שאנחנו פצועים גם ככה.." אתה אומר לאבי וסאלי "אנחנו צריכים לחשוב על טקטיקה על מנת שהיא לא תנשך אותנו."
לפתע נחשים מתחילים לזחול, שלושה נחשים ונכרכים לידה, היא מחייכת חיוך מחליא ושולפת חרב משומקום.
היא שורקת באמצעות משרוקים לבנה אשר זוהרת לאור השמש, זאב אימתני רץ בחוסר ברירה אליה.[/quote]
"רגע, אולי הזאב לא יתקוף אותי, אנחנו בני משפחה.." אגיד בחשש לסאלי ואבי ואנסה לתקוף את אשת הנחש בשריטה.
-
[COLOR=yellowgreen]אתה לא הופך לכלום, אתה חצי ותשאר חצי.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]---[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה אומר לאייס: " הי תעצור רגע .נראה לי שאני רואה יצור מסכן שנתקף על ידי להקת יצורים שאני לא מכיר.אני חושב שכדי נמעזור ליצור המסכן לחיות.אני לא רוצה שימות ".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתם נוחתים, אתם מוחבאים מאחורי גבעת חול.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה מציץ והלהקה מזכירה לך להקת צבועים, אחד הצבועים מתרוצץ בבהלה ופנייו בצבע כחול, על לשונו שמשתרבלת בחוץ סימני הכשה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]היצור שמותקף נראה בגילך, הוא כמוך- ממוזג עם חיה, הוא ממוזג עם נחש כלשהו.[/COLOR]
[COLOR=red]"רגע, אולי הזאב לא יתקוף אותי, אנחנו בני משפחה.." אתה אומר לאבי וסאלי.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה לא זאב" סאלי אומרת "אתה זאב אבל הוא לא, הוא רק מקביל לזאב, אבל גדול ומסוכן יותר".[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתכנן לתקוף אך אבי עוצר אותה ואומר "הוא לא שייך לכאן".[/COLOR]
[COLOR=red]עוד שריקה, הפעם האישה שורקת ממשרוקית אדומה, וכ- 15 יצורים נוספים נוהרים לשם.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45764107"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/92/tek4e4965406aff03953224.png[/IMG][/URL][/spoiler]
-
[QUOTE=Tigraro;1200217][B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]אתה מתחיל לטפס לאחר שאתה מודה לאיש ותוך עשרים דקות אתה מגיע לבקתה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=red]"אוי, אם היא תנשוך אותנו נורעל, לא מספיק שאנחנו פצועים גם ככה.." אתה אומר לאבי וסאלי "אנחנו צריכים לחשוב על טקטיקה על מנת שהיא לא תנשך אותנו."[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע נחשים מתחילים לזחול, שלושה נחשים ונכרכים לידה, היא מחייכת חיוך מחליא ושולפת חרב משומקום.[/COLOR]
[COLOR=red]היא שורקת באמצעות משרוקים לבנה אשר זוהרת לאור השמש, זאב אימתני רץ בחוסר ברירה אליה.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45763421"][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3544/tek4e495acd5f18a2462707.png[/IMG][/URL][URL="http://tektek.org/avatar/45763232"][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/3673/tek4e4957fa4599f8703070.png[/IMG][/URL][/spoiler][/QUOTE]
"אתה ראסטם?" אשאל בבהלה... "אני לוקאס, מישהי בשם אנג'י שלחה אותי אליך"