מה בקטע שבאחרונה בחת''ם נפתחים רק משחקי ספאם ולא משחקים מושקעים?
Printable View
מה בקטע שבאחרונה בחת''ם נפתחים רק משחקי ספאם ולא משחקים מושקעים?
[QUOTE=Artist Ninja;1229347]אוף, התגובה שלי לא נשלחה. מוזר, אבל די צפוי, בעיקר בגלל העובדה שהיא יכולה להכלל
בחמשת התגובות הארוכות ביותר שנכתבו בנוד בתולדות פורום פוקימונ'ס, או איך שלא קוראים לו עכשיו...
מה נשמע, לורדים, מאכלים איטלקיים עגולים הכוללים בדרך כלל בצק וגבינה צהובה, ושאר מרעין בישין?[/QUOTE]
אתה תירשם למשחק יוגיהו שלי?
[QUOTE=monster;1229410]מה בקטע שבאחרונה בחת''ם נפתחים רק משחקי ספאם ולא משחקים מושקעים?[/QUOTE]
וגם מלא משחקים של "להרוג את כל הפוקימונים מסוג..." זה כבר לא מקורי ולא מעניין.
וגם הסיבה שרוצים להרוג את כל הפוקימונים מהסוגים המסויימים לרוב די שתוטיים.
[quote=monster;1229410]מה בקטע שבאחרונה בחת''ם נפתחים רק משחקי ספאם ולא משחקים מושקעים?[/quote]
כי אין דבר כזה השקעה.
[quote=LordAbizi;1229417]כי אין דבר כזה השקעה.[/quote]
מתברר שיש.
[quote=Pizza;1229420]מתברר שיש.[/quote]
זה בסך הכל עניין של דעה. כל אחד מעריך תכונות אחרות במשחק תפקידים.
[QUOTE=RabbiKingler;1229415]וגם מלא משחקים של "להרוג את כל הפוקימונים מסוג..." זה כבר לא מקורי ולא מעניין.
וגם הסיבה שרוצים להרוג את כל הפוקימונים מהסוגים המסויימים לרוב די שתוטיים.[/QUOTE]
פוקימון צריך למות
כן אבל
משחק של:
הופס פוקימונים מסוג אחד הרביצו למישהו והוא החליט לרצוח את כל הפוקימונים מהסוג הזה הם משחקים שהפכו להיות יותר נדושים ממשחק עם אגדי שרוצה להרוס את העולם
יו
[QUOTE=Sandshrew;1229427]יו[/QUOTE]
אולי זה ספאם?:wink:
[quote=scizor-x;1229425]כן אבל
משחק של:
הופס פוקימונים מסוג אחד הרביצו למישהו והוא החליט לרצוח את כל הפוקימונים מהסוג הזה הם משחקים שהפכו להיות יותר נדושים ממשחק עם אגדי שרוצה להרוס את העולם[/quote]
אז משחקים כאלו אינם לרוחך. אז אל תרשם למשחק כזה. למשחק צריכים להרשם רק אלו שהמשחק הזה לרוחם.
ימ"ש בני אל* האפל בגללם כבר חשבתי שיצא איפון 5 אבל הם רק שיפרו את 4 נכון עם דברים מגניבים אבל עדיף 5!
[QUOTE=RabbiKingler;1229428]אולי זה ספאם?:wink:[/QUOTE]
אולי זה ספאם?
ואולי זה לא?
[SIZE="7"]המסתורין מתחמם במקום הזה!![/SIZE]
יו.
[QUOTE=duel master;1229430]ימ"ש בני אל* האפל בגללם כבר חשבתי שיצא איפון 5 אבל הם רק שיפרו את 4 נכון עם דברים מגניבים אבל עדיף 5![/QUOTE]
מה זה ימ'ש בני אל?
מה יש מאחוורי הכוכבית?
[QUOTE=monster;1229410]מה בקטע שבאחרונה בחת''ם נפתחים רק משחקי ספאם ולא משחקים מושקעים?[/QUOTE]
חכה חכה עם המשחק שלי.
רק דבר אחד חשוב ליאור-המשחק לא יתרחש בעולם הדיגיטלי(אלא אם כן אתה גנרל),אלא בעולם בינו לבין העולם הדיגיטלי הנקרא DigiQuarts.