-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו צוחק ואומר:"נראה לך,"[/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]" יקר לי מדי,וגם האופנוע הזה הוא לא יכול לנסוע זה האופנוע הישן של ג'ק,גם אם הוא יצליח ייקח לו שעה להתניע,עזוב גם ביטלנו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] את קרבות הטורבו,יש להם בעיה טכנית או משהו כזה אז אתה בכלל לא צריך כזה".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1241844][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קרו צוחק ואומר:"נראה לך,"[/FONT][FONT=Arial]Black Wing[/FONT][FONT=Arial]" יקר לי מדי,וגם האופנוע הזה הוא לא יכול לנסוע זה האופנוע הישן של ג'ק,גם אם הוא יצליח ייקח לו שעה להתניע,עזוב גם ביטלנו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial] את קרבות הטורבו,יש להם בעיה טכנית או משהו כזה אז אתה בכלל לא צריך כזה".[/FONT][/QUOTE]
"אני רוצה בכללי ללמוד, לא רק בגלל הWRGP.." אומר לקרו.
-
[quote=Astral;1241787][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משתמש ב-[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] על הקלף השני.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב נקודות החיים:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו-6200[/FONT]
[FONT=Arial]פגסוס ספיר מתקיף ישירות את סטיו אך הוא מגיב אם היכולת של "[/FONT][FONT=Arial]Battle Faber[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [0] שגומר את תור ההתקפה שלך.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"ברגע שפבר שלי יסתלק מהזירה לבית הקברות הוא לא ילך לשם,הוא יצא מהמשחק".[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו ממשיך:"אני שחקן גרוע,אני לא יכול לנצח בשום אופן,סנגן שלי תמיד נהרס,הקריבו שלי לא פועל כמו שצריך,תמיד מצליחים להשמיד לי את הפבר,ואני אף פעם לא מצליח לזמן את הקלף החזק ביותר שלי".[/FONT][/quote]
מה הקלף השני?
---
"תאמין בעצמך" אעודד אותו ואסיים את תורי "מה הקלף החזק שלך?"
-
[quote=Astral;1239583][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*יש בדף הרשומים,בשביל לכסוף לך את הטרחה יש לך 500$,זה די הרבה.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אתה לא הגזמת אתה,חליפה אלגנטית,בעוד שצוות יוניקורן לובש את חליפת המרוצים הרגילה שלו,לא צריך לקנות חליפה,תשאיר את הכסף בשביל לקנות קלפים חדשים,לקח לי שנים עד שהסגתי את הקלפים שלי" טרי אומרת:"היה לך מזל זה הכול,היום יום שני נכון?" הישורי מהנהן וטרי ממשיכה:"מוכרים היום קלפי מים בחנות,טוב אני אחכה ליום חמישי,יום קלפי האור".[/FONT][/quote]
אומר מעט בשחצנות קלילה "היי, זה הכסף שלי! אתה תחליט מה לעשות בשבלך. לא בשלי.."
ואף אוסיף תוך כדי שהערבב את החפיסה להנהתי מתוך הרגל "אני בוטח בחפיסה שלי, למדתי להשתמש בכל קלף וקלף במהלך השנים בהם אני משיג ובונה לעצמי את קלפי החפיסה הזאת!"
ואז ארגע על הספא מהיותי בבית ואומר "אוקיי אז מה נעשה עכשיו? רעיונות אנשים?"
-
[QUOTE=Astral;1240987]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מרגיש לחיצה על הכתף שלך,אתה מסתובב ורואה את האישה מהתמונה,היא אומרת לך:"איפה ראית את האותיות האלה!תענה לי עכשיו אחרת אתה תראה מה זה הכוח של 'הורד השחור'!" יוסיי מגן עליך מאקיזה ואומר:"אקיזה,הורד השחור נעלמה,את שולטת בכוחות שלך" אתה רואה שעיניה הצהובות החדות של אקיזה נהיות יותר רגועות.[/FONT][/QUOTE]
אני מוריד את יד מכתפי, הולך אחורה בהיסוס. "אני מצטער, לא ידעתי מה הם אומרים, פשוט ראיתי אותם על האופנוע שמצאתי... את כנראה יודעת מה האותיות האלה אומרות, נכון ?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, לא הייתי בבית...
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*מירור פורס.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"קלף החושך הבסיסי הנדיר והחזק מכול "[/FONT][FONT=Arial]Dark[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Armed Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שדיסקי הדו-קרב שלכם נסגרים,ההולוגרמות של המפלצות נעלמות גם הן,אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלך מנוטרל,אתה רואה את ווילי ואת כריס רצים אליך ואומרים לך:"צריכים לברוח,המשטרה באה!כנראה גם פה זה לא חוקי!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"יש כול מיני סוגים של אופנועים,האופנועים של הרביעייה הם מסוגים ייחודיים להם ואי אפשר למצוא אותם בשוק,אומנם הדגם הראשוני של האופנוע של יוסיי "[/FONT][FONT=Arial]Epsilon X[/FONT][FONT=Arial]" הוא בשוק אבל יש בו באגים מוזרים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*אמרת לי כבר לא?[/FONT]
[FONT=Arial]אקיזה אומרת:"אני יודעת מי בעל האופנוע ואני לא רוצה להיזכר בו!" אתה רואה שהיא מסתלקת במהירות מהמקום,אתה רואה קרב רחוב של נער בן 14 עם שיער כחול,לבוש כחול,מכנסיים שחורים ודיסק דו-קרב כחול-צהוב נלחם נגד ילד עם אותה תלבושת רק שלו יש משקפיים ושיער אדום-שחור.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי חושב מעט ואומר לך:"יש את הטורנירים היומיים,בימי ראשון,שלישי,חמישי,שישי ושבת יש שמה קרבות מיוחדים,עם 2000 נקודות חיים,4000 נקודות חיים,12000 נקודות חיים ו-16000 נקודות חיים רק בשני ורביעי יש קרבות רגילים של 8000 נקודות חיים,אפשר ללכת לשם".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קרו אומר לך:"יש כול מיני סוגים של אופנועים,האופנועים של הרביעייה הם מסוגים ייחודיים להם ואי אפשר למצוא אותם בשוק,אומנם הדגם הראשוני של האופנוע של יוסיי "Epsilon X" הוא בשוק אבל יש בו באגים מוזרים".[/QUOTE]
"אז קדימה, בוא נלך לקנות את האופנוע הזה!" אומר לקרו.
-
[quote=Astral;1242949][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*מירור פורס.[/FONT]
[FONT=Arial]סטיו אומר לך:"קלף החושך הבסיסי הנדיר והחזק מכול "[/FONT][FONT=Arial]Dark[/FONT][FONT=Arial]Armed Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שדיסקי הדו-קרב שלכם נסגרים,ההולוגרמות של המפלצות נעלמות גם הן,אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלך מנוטרל,אתה רואה את ווילי ואת כריס רצים אליך ואומרים לך:"צריכים לברוח,המשטרה באה!כנראה גם פה זה לא חוקי!".[/FONT]
[/quote]
"באסה!" אתמרמר וארוץ אחריהם בחיפזון שואל במחשבותיי 'אף פעם לא ייתנו לי לסיים משחק?!'
-
[QUOTE=Astral;1242949]
[FONT=Arial]*אמרת לי כבר לא?[/FONT]
[FONT=Arial]אקיזה אומרת:"אני יודעת מי בעל האופנוע ואני לא רוצה להיזכר בו!" אתה רואה שהיא מסתלקת במהירות מהמקום,אתה רואה קרב רחוב של נער בן 14 עם שיער כחול,לבוש כחול,מכנסיים שחורים ודיסק דו-קרב כחול-צהוב נלחם נגד ילד עם אותה תלבושת רק שלו יש משקפיים ושיער אדום-שחור.[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
*לא עכשיו זה גם טיול אחר... אגב גם מחר יש לי טיול (עד שההורים שלי נרגעו יש טיול של התנועה)
"היי תראו יש שם דו קרב רחוב (ברחוב XD) אני יוצא לראות אותו..." אני יוצא החוצה להסכל על הקרב
-
[FONT=Arial]אתה שומע התפוצצות מאחוריך,אתה רואה אופנוע קרב שחור-סגול יוצא מהעשן,אתה רואה שרוכב עליו איש מסתורי שמחובר לאופנוע שלו בצינורות מוזרים,אתה רואה שכריס מסתכל על ווילי ואומר לו:"המשטרה לא באה בגלל הקרבות,היא באה בגללו".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קרו אומר לך:"תקשיב,לא בטוח להסתובב ברחובות עם אופנוע קרב,צבא רובוטי הקרב של ליאסטר תוקפים כול אחד שיש לו אופנוע,בגלל זה ביטלו את הטורבו קרבות ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],אין באמת תקלות,אבל הכול יסתיים בקרב הסופי,בין נבחרי האור לנבחרי האופל,לא ברור מי זה מי אבל ידוע שחותם דרקוני הארגמן קשורים לזה,ואני,ג'ק ויוסיי היחידים שהם בעלי חותם ונלחמים בטורניר".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה שהילד עם השיער הכחול משחק עם מזמן בתיאום עם מפלצת טאנר דרגה 4 ומפלצת לא טאנר דרגה 3 ומזמן יצור מכונה שדומה לדרקון שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Power Tool Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הילד אומר לשני לו:"דקסטר!אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי!בתור הבא אני אזמן טאנר דרגה 1 ותגיד שלום ל-"[/FONT][FONT=Arial]Life Stream Dragon[/FONT][FONT=Arial]"!".[/FONT]
-
[quote]אתה שומע התפוצצות מאחוריך,אתה רואה אופנוע קרב שחור-סגול יוצא מהעשן,אתה רואה שרוכב עליו איש מסתורי שמחובר לאופנוע שלו בצינורות מוזרים,אתה רואה שכריס מסתכל על ווילי ואומר לו:"המשטרה לא באה בגלל הקרבות,היא באה בגללו".[/quote]
''מי זה?'' אשאל בלחישה את כריס ואז אשאל את האיש בקול ''מי אתה?''
-
[FONT=Arial]האיש המסתורי לא עונה הוא צוחק צחוק מטורף,כריס אומר לך:"זה "[/FONT][FONT=Arial]Ghost[/FONT][FONT=Arial]" הוא רובוט קרב מסוכן מאוד,יש צבא שלם של הדברים האלה,בגללם אין קרבות טורבו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],הם מנטרלים כול רוכב וגורמים לו לפציעות רובם משתמשים בדקי "[/FONT][FONT=Arial]Ally of Justice[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי אור,אבל חלקם משתמשים בדק "[/FONT][FONT=Arial]Meklord[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי סיכרון".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1243167][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש המסתורי לא עונה הוא צוחק צחוק מטורף,כריס אומר לך:"זה "[/FONT][FONT=Arial]Ghost[/FONT][FONT=Arial]" הוא רובוט קרב מסוכן מאוד,יש צבא שלם של הדברים האלה,בגללם אין קרבות טורבו ב-[/FONT][FONT=Arial]WRPG[/FONT][FONT=Arial],הם מנטרלים כול רוכב וגורמים לו לפציעות רובם משתמשים בדקי "[/FONT][FONT=Arial]Ally of Justice[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי אור,אבל חלקם משתמשים בדק "[/FONT][FONT=Arial]Meklord[/FONT][FONT=Arial]" שידועים בנטרול קלפי סיכרון".[/FONT][/QUOTE]
למזלי אין לי אף אחד מהם'' אגיד ''לפחות הדק שלי בלי סינכרו ולא כל המפלצות הם מפלצות אור''.
''תלחם מולי'' אאתגר את גוסט לקרב ''אם תפסיד אתה תתפס על ידי המשטרה, אם תנצח הם ייקחו אותי''.
-
[QUOTE=Astral;1243152]
[FONT=Arial]אתה רואה שהילד עם השיער הכחול משחק עם מזמן בתיאום עם מפלצת טאנר דרגה 4 ומפלצת לא טאנר דרגה 3 ומזמן יצור מכונה שדומה לדרקון שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Power Tool Dragon[/FONT][FONT=Arial]" הילד אומר לשני לו:"דקסטר!אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי!בתור הבא אני אזמן טאנר דרגה 1 ותגיד שלום ל-"[/FONT][FONT=Arial]Life Stream Dragon[/FONT][FONT=Arial]"!".[/FONT][/QUOTE]
*הטיול למחר התבטל (תודה לאל !!!) ורק עכשיו הבנתי מי הם הילדים האלה... אגב מצטער להאליב אבל אני חושב שאומרים טיונר לא טאנר... (יכול ליהיות שאני טועה...)
אני אומר לילד עם הפוור טול דרגון : "אף פעם אל תגיד לאויב מה אתה הולך לעשות, גם אם אתה חושב שאתה מנצח ! או שאתה זה שתגיד שלום ללייפ סטרים דרגון"
-
[QUOTE]Vanguard
קרו אומר לך:"תקשיב,לא בטוח להסתובב ברחובות עם אופנוע קרב,צבא רובוטי הקרב של ליאסטר תוקפים כול אחד שיש לו אופנוע,בגלל זה ביטלו את הטורבו קרבות ב-WRPG,אין באמת תקלות,אבל הכול יסתיים בקרב הסופי,בין נבחרי האור לנבחרי האופל,לא ברור מי זה מי אבל ידוע שחותם דרקוני הארגמן קשורים לזה,ואני,ג'ק ויוסיי היחידים שהם בעלי חותם ונלחמים בטורניר".[/QUOTE]
"אל תדאגו שלושתכם.אני,קאלין וניקו גם משתתפים בטורניר כצוות רוח העתיד.אנחנו ננסה לעזור לכם ככל שאפשר.תגיד,יש מצב שאתה מלמד אותי טריקים עם הבלאק ווינג?" אגיד לקרו.