הפלאפון? :ם
Printable View
הפלאפון? :ם
[quote=The Charmander;1266566]באמת אסף?? לא קראת לעצמך ככה בגלל מייפל??? :-)
לי בכל אופן יש אראן דרגה 135.
אני משחק בברה.. ..[/quote]
אסף..?
הממ ברה זה שרת המשכן שלי בוא אני נח (כמעט) לעולמי עד.
בכל מקרה, מה שאני כמובן מחפש הכי הרבה במשחק זה עלילה. אז אני בדקתי את העלילה של העבודה החדשה הזו מרצדס וזה די נחמד. הוא אומלל שהוא והזקנים הם היחידים מהאלפים שקיימים, ואז הם נזכרים שATHENIA PIERCE קיימת ולא יודעים איפה היא, ואז פתאום הוא מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא פוגש אותה, ואז מופיע Francis the genius puppetteer! ותוקף אותו כשהוא יוצא, ואז עד שהוא הודף אותו כבר ארנבים מנסים להשתלט על אלול. זה יפה. זה רומם מעט את רוחי.
לדימון. סלייר. יש עלילה הרבה הרבה יותר טובה...
[quote=The Charmander;1266571]לדימון. סלייר. יש עלילה הרבה הרבה יותר טובה...[/quote]
הוא עוד לא כל כך יצא, אז אין לי דרך כל כך לדעת. גם ראיתי שבKMS יוצא איזה HERO של גנב... פאנטום או משהו כזה.
להיות, או לא להיות, וזו השאלה:
מה נעלה יותר: לשאת באורך-רוח
חיצי גורל אכזר, אבני מרגמותיו,
או אם חמוש לצאת מול ים הייסורים,
למרוד, וקץ לשים להם!
[SPOILER]כיף להיות מישהו רנדומלי שאף אחד לא מכיר ולרשום את הדבר הזה כדי שאנשים יגידו Wtf מי זה בכלל
[B][U]נ.ב
בחתימה למטה סרטון בשם BAD APPLE תראו אותו! עכשיו! למה אתם עדיין קוראים את זה אמרתי לכם ללכת לראות את זה. [/U][/B]
[/SPOILER]
[quote=geostri;1266576]להיות, או לא להיות, וזו השאלה:
מה נעלה יותר: לשאת באורך-רוח
חיצי גורל אכזר, אבני מרגמותיו,
או אם חמוש לצאת מול ים הייסורים,
למרוד, וקץ לשים להם!
[spoiler]כיף להיות מישהו רנדומלי שאף אחד לא מכיר ולרשום את הדבר הזה כדי שאנשים יגידו Wtf מי זה בכלל
[B][U]נ.ב[/U][/B]
[U][B]בחתימה למטה סרטון בשם BAD APPLE תראו אותו! עכשיו! למה אתם עדיין קוראים את זה אמרתי לכם ללכת לראות את זה. [/B][/U]
[/spoiler][/quote]
תהנה לעשות דברים מסוג זה כל עוד אתה יכול. בתחילת דרכי גם אני הייתי נכנס פתאום לנו"ד כסערה ומתחיל להפיץ כל מיני רעיונות מגוחכים שמיד הפנו אליהם את כל הראשים של כל הנוכחים בנו"ד וגרמו להסתקרנות פתאומית בי. אחרי כמה פעמים כבר אנשים הפסיקו לייחס לזה חשיבות. אז תהנה כל עוד אתה יכול. זה נחמד.
אני גם ככה לא יעשה את זה הרבה או בכלל חוץ מזה~
עכשיו עוד יש לי זמן לשטויות כאלה כי עוד יש לי קצת חופש מהצבא אחר כך (מחר) כבר לא יהיה לי כל כך חופש יותר xD
ובכן, רייסטלין מאז'ר ואני צריכים לצאת להשמיד את קץ התקווה, אז סלחו לי.
לאאאאא
אייפוד מפגרררררררררר!
הוא נותן לי להדביק כלום! זה לא מופיע לי בכלל... ולקח לי שעה לכתוב את הפרק השני בסיפור... ואני לא יכול לעשות עם זה כלום ]=
[QUOTE=geostri;1266578]אני גם ככה לא יעשה את זה הרבה או בכלל חוץ מזה~
עכשיו עוד יש לי זמן לשטויות כאלה כי עוד יש לי קצת חופש מהצבא אחר כך (מחר) כבר לא יהיה לי כל כך חופש יותר xD[/QUOTE]
מי אתה?
[QUOTE]לאאאאא
אייפוד מפגרררררררררר!
הוא נותן לי להדביק כלום! זה לא מופיע לי בכלל... ולקח לי שעה לכתוב את הפרק השני בסיפור... ואני לא יכול לעשות עם זה כלום ]=[/QUOTE]
שלא תדע עוד צער.
למי שיכול לעזור לי בנושא שלי על ההתקנה/הורדה של מייפל סטורי, העלתי תמונות.
[QUOTE=PizzaBlaster;1266589]למי שיכול לעזור לי בנושא שלי על ההתקנה/הורדה של מייפל סטורי, העלתי תמונות.[/QUOTE]
אני לא רוצה להספים אצלך בנושא, אבל התמונה השנייה זה מה שהיה לפני התמונה הראשונה?כי לי זה נראה בסדר..
הצלחתי!!!
[QUOTE=Soul Taker;1266592]אני לא רוצה להספים אצלך בנושא, אבל התמונה השנייה זה מה שהיה לפני התמונה הראשונה?כי לי זה נראה בסדר..[/QUOTE]
זה הפוך, התמונה הראשונה באה קודם ואז השנייה, זה לא טוען ואז קופץ לי שוב לתמונה הראשונה.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1266594#post1266594[/url]
אחרי הרבה זמן, פרק 2 יצא!!