[QUOTE=DigiSaver;1272400]למה מה עשיתי?[/QUOTE]
[B]אתה חולה בקדחת הנו"דים XD[/B]
Printable View
[QUOTE=DigiSaver;1272400]למה מה עשיתי?[/QUOTE]
[B]אתה חולה בקדחת הנו"דים XD[/B]
[quote=Aichi Sendou;1272428]XD על הקומיקס
ובאמת שיצא מהסרט שיהיה פקח,אם הוא יהיה פקח,זה יקרה ביום שרותם ממש יאבד את זה :punch:[/quote]
לא O.O
הוא יהיה פקח אם הוא [B]יהיה[/B] מנהל לפני זה, וגם אז הפקחות לא בטוחה.
וזה משגע אותי שהוא לא מבין את זה :um_face:
היי [COLOR="White"]רוצים שאפתח מ"ת?[/COLOR]
עומר,א' סורי שהתעצבנתי אבל לא הבנתי דבר אחד,למה אתה כועס?
לאיזה פורום הוא יהיה מנהל? Xd פורום למעצבנים?
היי אייל
[b]אייל, תעני לי לה"פ[/b]
אם אין לכם דבר טוב לומר במודגש אל תעשו את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זזתי להירואפ ל10 דק'
ואז למירוץ למיליון [=
[B][COLOR=red]מחר אני מתחיל ללמוד מאוחר אז תגובה במ"ת תהיה [U]בטוח[/U][/COLOR][/B]
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Aichi Sendou;1272442]אם אין לכם דבר טוב לומר במודגש אל תעשו את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
[B]זה נגד קדחת הנו"דים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה או זה או לכתוב בלבן XD[/B]
[QUOTE=Aichi Sendou;1272437]עומר,א' סורי שהתעצבנתי אבל לא הבנתי דבר אחד,למה אתה כועס?
לאיזה פורום הוא יהיה מנהל? Xd פורום למעצבנים?
היי אייל[/QUOTE]
לא יודע, זה מלחיץ ומבהיל הדבר הזה..
עמית? הוא יהיה מנהל פורום ל"מיוחדים" עלאק..
גם ליונתן יש את זה, והוא קורא בזה בקולי קולות בחתימה שלו ובהקדשה?
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]אין כזה דבר קדחת נו''דים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]אז תצאו מהסרט שהכניסו לכם שצריך לכתוב בלבן או מודגש![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR="White"][B]לכתוב בלבן זה כיף[/B][/COLOR]
[quote=אין כינוי;1272450][COLOR=white][B]לכתוב בלבן זה כיף[/B][/COLOR][/quote]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]כמו שאריק קרטמן אומר:לכו לעאזאזל!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]ואני מוסיף כול אלה שכותבים בלבן או מודגש![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[QUOTE=Aichi Sendou;1272448][B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]אין כזה דבר קדחת נו''דים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]אז תצאו מהסרט שהכניסו לכם שצריך לכתוב בלבן או מודגש![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]
אתה מוכן להסביר לי...
[SIZE="9"][COLOR="Red"][COLOR="DarkOrange"][B][U]למה אתה צורח לעזאזל??!?!?!? החיים שלי מספיק בחרא בלי שאני אצטרך לשמוע את הצעקות שלכם[/COLOR]!!!!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="White"][B]אבל אני לא כתבתי בלבן או מודגש,כתבתי בלבן מודגש,זה מותר לא??[/B][/COLOR]