יופי תגיבו לי
Printable View
יופי תגיבו לי
[YOUTUBE]11H3bJ2VlIg[/YOUTUBE]
XD XD XD
בקרוב סיפור חדש שלי !!
[QUOTE=Aichi Sendou;1280124][YOUTUBE]11H3bJ2VlIg[/YOUTUBE]
XD XD XD[/QUOTE]
חחחח ענק!!!
[QUOTE=Erwin;1280125]בקרוב סיפור חדש שלי !![/QUOTE]
מחכה לבואו.
אפשר הצצה?
הסוף הרג אותי!
העצבים של דקסטר הצעיר Xd
[quote=HyperNoob;1280074]אז אני מניח שאתה מתחמק בכוונה מהשאלה שלי.[/quote]
המומחיות שלי היא להתחמק ממתן תשובות ישירות.
[QUOTE=LordAbizi;1280132]המומחיות שלי היא להתחמק ממתן תשובות ישירות.[/QUOTE]
זה אכן מראה את היכולות שלך...
[QUOTE=Erwin;1280125]בקרוב סיפור חדש שלי !![/QUOTE]
על מה הוא יהיה..?
[QUOTE=Aichi Sendou;1280130]הסוף הרג אותי!
העצבים של דקסטר הצעיר Xd[/QUOTE]
תגיב במשחק שלך פליז..
אמרת משהו על החלל אני חושב לא?
[QUOTE=Aichi Sendou;1280137]אמרת משהו על החלל אני חושב לא?[/QUOTE]
רציתי לפתח את אגומון.
זה קשור לתגובה שלי כי?
וחכה,בסוף הקרב יהיה לך גריימון\גאוגריימון
ובדקתי,אתה לא יכול להחליט סתם ככה לפתח את הדיג'ימון,אין לך עדיין את היכולת
התחושה שאני מרגיש כשיש הוכחה במתמטיקה שעומדת במוח שלי ואני לא כותב אותה, היא כמו איך שמתארים ברומח הדרקון את התחושה של הטלת כישוף.... עוד הוכחה שמתמטיקה זה סגול ש כישוף.
[QUOTE=LordAbizi;1280144]התחושה שאני מרגיש כשיש הוכחה במתמטיקה שעומדת במוח שלי ואני לא כותב אותה, היא כמו איך שמתארים ברומח הדרקון את התחושה של הטלת כישוף.... עוד הוכחה שמתמטיקה זה סגול ש כישוף.[/QUOTE]
מתמטיקה זה כישוף מאוד מעצבן, במיוחד אינדוקציה :-(
[quote=YellowFlash;1280145]מתמטיקה זה כישוף מאוד מעצבן, במיוחד אינדוקציה :-([/quote]
קודם כל יש לי הסבר בפורום לימודים על אינדוקציה. אתה יכול להעזר בו.
דבר שני, הרעיון של אינדוקציה הוא מאוד פשוט. אם אתה אומר שהטענה לא נכונה, אז יש N שלא מקיים את הטענה. ולכן גם יש N טבעי קטן ביותר שלא מקיים את הטענה. ה-N הזה לא יכול להיות 1 כי הוכחנו שהטענה נכונה עבורו. אם זה N גדול מ-1, אז הוא מהצורה K+1. מכיוון ש-K קטן מ-K+1=N ו-N הוא הקטן ביותר עבורו הטענה לא נכונה, אז היא נכונה עבור K. מכך שהיא נכונה עבור K, הוכחנו שהיא נכונה עבור K+1. לכן היא נכונה עבור N. סתירה.
מסקנה: בתנאים של אינדוקציה, הטענה אכן נכונה לכל N.
עכשיו שים לב שחלק מרכזי בהוכחה היה שהנחתי שאם יש N שלא מקיים, אז גם יש N קטן ביותר שלא מקיים. לזה קוראים עקרון הסדר הטוב למספרים טבעיים. הוכחתי אם כן את תכונת האינדוקציה באמצעות עקרון הסדר הטוב. מסתבר שגם אפשר לעשות את ההפך. נניח שאינדוקציה עובדת. נניח בשלילה שיש אוסף לא ריק של מספרים טבעיים בו אין איבר קטן ביותר. נוכיח שלכל N, N ולא אף מספר קטן ממנו הוא איבר באוסף הזה. 1 לא איבר באוסף הזה, כי אם הוא היה אז הוא היה קטן ביותר. (1 הוא המספר הטבעי הקטן ביותר, לפעמים מחשיבים גם את 0, ובמקרה הזה משתמשים ב-0). נניח ש-N לא נמצא באוסף, ושאף מספר שלא קטן ממנו לא נמצא באוסף. לכן גם N+1 לא נמצא באוסף, כי אם היה, אז הוא היה ראשון (אין מספרים קטנים מ-N באוסף, ו-N+1 הוא הראשון שגדול מ-N). גם כל מספר שקטן מ-N+1 הוא לא באוסף כי N וכל מספר שקטן ממנו לא באוסף. לכן הראינו ש-1 לא באוסף, ושאם N לא באוסף אז N+1 לא באוסף, ולכן לפי אינדוקציה כל המספרים הטבעיים לא באוסף, ולכן הקבוצה ריקה, בסתירה להנחה. מסקנה: אם אינדוקציה עובדת אז בכל אוסף לא ריק של טבעיים יש טבעי קטן ביותר.
מסקנה: אינדוקציה ועקרון הסדר הטוב שקולים זה לזה.