-
[QUOTE=The Sir;1318635]אחי כאני ידוע את כל מה שאתה עומד להגיד עוד חצי שנה מלפני שהתחלתי להיתאמן יש לי שני חברים סוסונים שעוזרים ומסבירים על הכל, וגם אני לבד קורא מאמרים ומדריכים וכל מה שאפשר פשוט הבית לא מאפשר לי ארוחות שמתאימות לאנשים שעולים במאסה.
עריכה:
נדב יש לך טייימינג ב***נה בדיוק חשבתי על לפתוח איזה נושא במשוב ולדבר על המצב של הפורום חייבים להחיות אותו אי אפשר להמשיך ככה הייתי פעיל שבועיים וכבר עבר לי כל החשק להיות פה.[/QUOTE]
חח כן, אתם באמת צריך לעשות כאן משהו
אני לא הולך ממש לחזור להיות פעיל בפורום
לא בקרוב לפחות, עכשיו זאת בדיוק התקופה של כל הבגרויות, בקושי יהיה לי זמן למחשב, שלא נדבר על הפורום בכלל
בכ"מ
היה נעים היה נחמד, אני זז
ביי כולם ^^
-
[quote=פיל נאנס;1318633]כן, אני בטוח שבגלל משתמש אחד כל הפורום נהיה הרבה יותר גרוע ממה שהוא
תעשו טובה, חלאס להאשים את כולם העולם ואחותו וקחו אחריות
הפורום מתייבש? תחיו אותו. כולם פורשים? תביאו משתמשים חדשים.
יש ספאם בפורום? תטפלו בזה
לא מבין מה קשה, רק לבכות אתם יודעים
הוא נראה כבר בשלבי גסיסה מאוחרים ת'אמת[/quote]
Lol אתה אומר לקחת אחריות ובוכה בעצמך על זה שהפורום בשלבי גסיסה חחחח..
אני דווקא מחייה אותו, ומגיב הרבה. להביא משתמשים חדשים? תרצה שאני ייתן לך רשימה של אנשים שאני מכיר מפורומים אחרים שרשומים פה?
לא בוכה, ולא מאשים אף אחד. אתה לא היית פה בכלל בזמן שליאון היה, אז אין לך זכות דיבור בכלל..
בכל מקרה, דיברתי אל ליאון בכלל.. ליאון למה אתה לא מקיים את העסקה? אני מתחיל לאבד סבלנות.
-
[quote=פיל נאנס;1318638]חח כן, אתם באמת צריך לעשות כאן משהו
אני לא הולך ממש לחזור להיות פעיל בפורום
לא בקרוב לפחות, עכשיו זאת בדיוק התקופה של כל הבגרויות, בקושי יהיה לי זמן למחשב, שלא נדבר על הפורום בכלל
בכ"מ
היה נעים היה נחמד, אני זז
ביי כולם ^^[/quote]
ביייי ודיר באלק אתה לא בא לבקר לפעמים ((:
-
[QUOTE=Pooh;1318637]אני בי"ב ויש לי המון בגרויות, הרבה יותר מי"א.
אמנם אתה בקושי לומד חצי שנה ראשונה ואז בכלל לא לומד חצי שנה שניה אבל יש לך עומס ענק יש לי איזה 10-12 בגרויות.
ועם זה אתה מתחיל להרגיש את הצבא מתקרב (עוד 3 חודשים בראבק) שזה גם לחץ...
ט'-י"א שנים שכונה לא למדתי שניה והיו לי ממוצעים של 90+ אבל י"ב זה חרא...[/QUOTE]
מוזר
אצלי שנה הבאה תהיה רק בגרות במתמטיקה, אנגלית, מורחבים, ספרות והיסטוריה
אנחנו עושים את רוב הבגרויות כבר השנה
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1318639]Lol אתה אומר לקחת אחריות ובוכה בעצמך על זה שהפורום בשלבי גסיסה חחחח..
אני דווקא מחייה אותו, ומגיב הרבה. להביא משתמשים חדשים? תרצה שאני ייתן לך רשימה של אנשים שאני מכיר מפורומים אחרים שרשומים פה?
לא בוכה, ולא מאשים אף אחד. אתה לא היית פה בכלל בזמן שליאון היה, אז אין לך זכות דיבור בכלל..
בכל מקרה, דיברתי אל ליאון בכלל.. ליאון למה אתה לא מקיים את העסקה? אני מתחיל לאבד סבלנות.[/QUOTE]
אני לא משתמש פעיל בפורום, אתה כן.
ומה קשור לאם דיברת אלי או לא, אתה לא יכול להאשים משתמש אחד במצב של הפורום, אל תהיה ילד קטן
[QUOTE=The Sir;1318640]ביייי ודיר באלק אתה לא בא לבקר לפעמים ((:[/QUOTE]
אני אבקר אל תדאג (:
טוב יאללה זזתי
-
רומה, כמה זמן אתה מתאמן? אתה יכול להביא לי עצות? אני מתאמן כבר 3 חודשים..
-
[quote=פיל נאנס;1318641]מוזר
אצלי שנה הבאה תהיה רק בגרות במתמטיקה, אנגלית, מורחבים, ספרות והיסטוריה
אנחנו עושים את רוב הבגרויות כבר השנה[/quote]
יש לי בכימיה, כימיה (של שנה שעברה הייתי בחו"ל), ערבית, מתמטיקה, מתמטיקה (שיפור), אזרחות, ספרות, אנגלית (f), אנגלית (g), תנ"ך (שיפור) ועוד 2 מועדי ב' ביולי (מתמטיקה ואנגלית) ובמועד חורף עשיתי אנגלית (e) והיסטוריה.
-
[quote=פיל נאנס;1318642]אני לא משתמש פעיל בפורום, אתה כן.
ומה קשור לאם דיברת אלי או לא, אתה לא יכול להאשים משתמש אחד במצב של הפורום, אל תהיה ילד קטן
אני אבקר אל תדאג (:
טוב יאללה זזתי[/quote]
יש בעיה אחת שלא הבנת. ננסה להסביר לך יותר טוב.
אני-לא-האשמתי-אף-אחד-במצב-של-הפורום
מובן לך עכשיו יותר?
אני בכלל לא אמרתי שהפורום יבש מלכתחילה, ולעומת פורומים אחרים שאני מכיר, וואלה זה פורום פעיל יחסית.
-
[quote=~prinny;1318643]רומה, כמה זמן אתה מתאמן? אתה יכול להביא לי עצות? אני מתאמן כבר 3 חודשים..[/quote]
אני גם מתאמן 3 חודשים.
תגיד לי באיזה תוכנית אתה משתמש.
-
בקשר לבגרויות, בכל בית ספר זה שונה... אצלנו י"ב זאת השנה הכי קלה וי"א זאת השנה הכי קשה..
אני עכשיו בי'..
-
-
פרק 18 במנגה של נארוטו הינה אני בא ((:
-
טוב יאללה זזתי לחברים ואז למשחק של מכבי~
[B][COLOR="Yellow"]יאללה מכבי![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Sir;1318646]אני גם מתאמן 3 חודשים.
תגיד לי באיזה תוכנית אתה משתמש.[/QUOTE]
אני לא ממש בטוח..
איפה אתה מבחינת עלילה בנארוטו שיפודן?
-
אשמח לעזרה [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1318617#post1318617[/URL]