-
[quote=The Sir;1323547]רשמתי לך בהודעה הפרטית. ואתה יכול לראות את הטופס שלי במ"ת של אביזי ולהבין בערך לאיזה רמה של רקע אני שואף שתגיע. ואתה יכול גם להישתמש בו כדי לקבל השראה.[/quote]
אתה ככל הנראה תתקבל, אבל מכיוון ששלחת את הטופס מוקדם תצטרך לערוך אותו להוסיף לו שורת נערך על ידי (זה אחד הכפתורים בחלון ההודעה), ויש לי גם רעיון מה תוכל לערוך לו: שכחת לכתוב את השם של העיר של הלוחם. ואני מקווה שאתה מבין את ההשלכות של חבר צוות זכר וחברת צוות נקבה כשאתה על כ.ב.מ, ובעולם ששקול למאה ה-14 אצלנו.
-
[quote=הנואש לווינר;1323543]נו אז תגידו לי איפה אתם, מעצבן אותי כל ההתעסקות הזאת בספוילרים..[/quote]
אין כזה דבר איפה אתם, פשוט לא לדבר על שום דבר שלא נראה בשום אנימה שיש לה מנגה צמודה, זה הכל.
-
[quote=Pooh;1323550]איפה?[/quote]
על העורף.
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1323535]טוב הלכתי לקרוא שיפודן..
משום מה צ'וג'י לא מת עדיין במזל Lol[/QUOTE]
אתה יודע שלמנגה קוראים נאר וטו לא נארוטו שיפודן?
-
[QUOTE=The Sir;1323553]על העורף.[/QUOTE]
וואי נראה לי זה רצח על העורף חחח
אני רוצה לעשות אולי קעקוע על הכתף אבל עוד לא סגור על זה בכלל
-
[quote=LordAbizi;1323551]אתה ככל הנראה תתקבל, אבל מכיוון ששלחת את הטופס מוקדם תצטרך לערוך אותו להוסיף לו שורת נערך על ידי (זה אחד הכפתורים בחלון ההודעה), ויש לי גם רעיון מה תוכל לערוך לו: שכחת לכתוב את השם של העיר של הלוחם. ואני מקווה שאתה מבין את ההשלכות של חבר צוות זכר וחברת צוות נקבה כשאתה על כ.ב.מ, ובעולם ששקול למאה ה-14 אצלנו.[/quote]
אביזי אתה מעליב אותי, אני מקווה שהם יעשו דברים שכאלה ואז אני אנזוף בהם ואטיף להם מוסר ((:
-
[QUOTE=~Donphan~;1323478]חלאס להתנהג כמו ילד קטן עומר, אני מכיר אותך ואתה תמיד בהרגשה כזו של ילד קטן, אתה צריך שיגיבו לך כדי להיות טוב, אתה צריך שיאמרו לך שתחזור בשביל לחזור, זה מעצבן.. תעשה את זה בגלל שאתה רוצה לתרום, בשביל הצפיות, בשביל העזרה, לא בשביל מספר התגובות.[/QUOTE]
חח.. כניראה רשמת את זה אחרי התגובה שרשמתי שימסרו לך בסקייפ.
"תפסיק לדבר כאלון הפקח, כמו שאתה מדבר אל משתמש רגיל. תדבר אליי כבן אדם אל בן אדם, ואז תבין הכל." זה לא הרגשה של ילד קטן, אני אומר את האמת.. תתמודד איתה חבר, תתמודד.. אני התבגרתי, תאמין לי שכן. ולא קשור מספר התגובות.. אין ציפיות, אין צפיות. אני עוזר , כן. אבל איך אני ידע שזה עוזר?.. אלון, תחשוב על העמדה שלי, במקום ללכת אנטי. ואני מדבר אל אלון, לא אל הפקח.
-
[quote=Pooh;1323556]וואי נראה לי זה רצח על העורף חחח
אני רוצה לעשות אולי קעקוע על הכתף אבל עוד לא סגור על זה בכלל[/quote]
אני עדיין לא סגור על זה במיוחד אחרי שמצאתי ת4 קעקועים המדהימים האלה שפה [url]http://www.tattooirovka.com/2007/05/30/jeskizy_tatuirovok_zmejj__snake_tattoo_design.html[/url]
-
[quote=The Sir;1323557]אביזי אתה מעליב אותי, אני מקווה שהם יעשו דברים שכאלה ואז אני אנזוף בהם ואטיף להם מוסר ((:[/quote]
להטיף מוסר ללוחם... טוב, למען האמת, כפי שתגלה עוד מעט, הבעיה שלך עם זה היא בכלל לא 'מוסרית', אלא הרבה יותר 'מעשית'...
שיהיה.
-
[quote=LordAbizi;1323560]להטיף מוסר ללוחם... טוב, למען האמת, כפי שתגלה עוד מעט, הבעיה שלך עם זה היא בכלל לא 'מוסרית', אלא הרבה יותר 'מעשית'...
שיהיה.[/quote]
כן אבל לא תמיד צריך להראות בדיוק מה אתה חושב ומרגיש.
-
[QUOTE=The Sir;1323559]אני עדיין לא סגור על זה במיוחד אחרי שמצאתי ת4 קעקועים המדהימים האלה שפה [url]http://www.tattooirovka.com/2007/05/30/jeskizy_tatuirovok_zmejj__snake_tattoo_design.html[/url][/QUOTE]
לא יודע נראה לי הדבר שהכי צריך לחשוב עליו כשעושים קעקוע זה זמן... כי אני לא רוצה לקום עוד כמה שנים ולהתחרט עליו...
-
[quote=Pooh;1323562]לא יודע נראה לי הדבר שהכי צריך לחשוב עליו כשעושים קעקוע זה זמן... כי אני לא רוצה לקום עוד כמה שנים ולהתחרט עליו...[/quote]
אני כבר חשבתי והחלטתי על נחש פשוט אני לא סגור בדיוק על המראה של הקעקוע
בהתחלה רציתי שור אבל אני אחכה שאני אתפח עוד ויגדל תיד לגודל שאני רוצה ואז אני יעשה שור על הכתף וישלב טריבלים
-
בד''כ שמישהו די מטומטם משתמש בנונצ'קו הוא מקבל את זה בפרצוף,אבל גיא מאיטו די מסתדר איתם
-
[QUOTE=Death The Kid;1323567]בד''כ שמישהו די מטומטם משתמש בנונצ'קו הוא מקבל את זה בפרצוף,אבל גיא מאיטו די מסתדר איתם[/QUOTE]
חח מה?
-
אתה רואה\קורא נארוטו?
רק אם אתה רואה\קורא תוכל להבין את הבדיחה...