-
הקרב של מרציפן מרמלדה וסוכרזית נגד מרטין אנבסיל ברנז הדרלס ופים הוא לדעתי אחד הדברים היותר איכותיים שכתבתי. את המקום הראשון מחלקים הקרב נגד מרשמלו, והקרב של ארבעה נגד חזיר אש (למרות שלא קראתי אותו די הרבה זמן). אה כמובן יש גם את הקרב של חמישה נגד מאסטר-שודד, וגם זה קרב די יפה.
בקיצור, כל קרבות הבוס הם יפים.
אולי לא בעצם, כי יש גם קרב ארבעה נגד רוח של זקן, וזה קרב די מעפן למען האמת.
-
אני בכלל לא מצליח למצוא קשר בין הסיפור שלך למייפל...
-
[quote=monster;1373306]פרק 7:love:[/quote]
ואני עדיין מחכה לפרק 6 :um_face:
-
[quote=ヒトカゲ;1373336]אני בכלל לא מצליח למצוא קשר בין הסיפור שלך למייפל...[/quote]
באמת? ארבע עבודות, היבשת ההתחלתית מזכירה קצת מבחינת המבנה שלה את ויקטוריה, הג'מוזה הוא סוג של זאקום, וודנגאף זה סליפיווד... לא דברים קשים כל כך. יש עוד יותר הקשרים בהמשך, כשהם נוסעים למקבילה של אורביס, והולכים למקבילה של EL NATH, (ושם גם אחת הדמויות לקוחה ישירות מהמשחק, והוא הצייד SCADUR מEL NATH) אך שיניתי קצת את המפה, ובמקום לרדת במשהו שדומה לORBIS TOWER, הם מגיעים מההרים שבכלל מהצד השני של EL NATH. בהמשך היותר תאורטי שעוד לא כתבתי אמור להיות מקום שדומה לLEAFRE, וארוע שמקביל לפאץ' של הBIG BANG.
-
לא סובל את הירידה אל אל נט'. זה מביא לי עצבים. אני נוהג לבקש שמישהו ישגר אולי... בכלל הרפ שלי בקנטים.
-
טורנות מטבח בצהל... לא כיף
-
[quote=ヒトカゲ;1373339]לא סובל את הירידה אל אל נט'. זה מביא לי עצבים. אני נוהג לבקש שמישהו ישגר אולי... בכלל הרפ שלי בקנטים.[/quote]
טוב גם אצלי ההליכה לאל נאת' (שנסכים שקוראים לה סאנטה מלאפוסיה) ממש לא טריוויאלית. היא לוקחת בערך עשרה חודשים. ובמהלכם קורים "הפרקים הכי פסיכיים שכתבתי אי פעם".
-
-
[QUOTE=Fizz;1373343]רק לי הייתה בעיה בפורום?[/QUOTE]
לא גם לי.
-
-
-
-
סתם התעצבנתי שלי יש בעיה Xג
יואו יש לי רעיון למשחק כל כך ענק וכיפי ושונה ממה שיש פה בדרך כלל אבל אני רוצה להיות שחקן לא מנהל............. וממילא אף מנהל שייקח תרעיון לא יסיים אז מה הטעם...
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1373347]זה היה so sad! :([/QUOTE]
אתה יודע מה רק עכשיו גיליתי?
-
מזל שהייתי בעמוד עם הפרק האחרון בסיפור שלי כפי שפרסמתי אותו (למרות שיש לי כמובן גם את הסיפור בכמה עותקים על המחשב, אבל הגרסא בפורום היא זו שהגהתי הכי הרבה פעמים), ולכן יכולתי לסיים לקרוא את ה-arc הראשון. מחר אני כנראה אגיע ל"פרקים הכי פסיכיים שכתבתי אי פעם".