סיימתי לשכתב את פרק 13. כעת אני אתחיל לשכתב פרקים שאיש בפורום לא קרא מעולם, מוהאהא. פרק 15 הוא ההתחלה של "arc" בן שמונה פרקים שגורם לי לתחושת גועל עזה ותחושת גאווה עזה בכל פעם שאני קורא אותו.... נשתדל לשמר את התכונה הזו.
Printable View
סיימתי לשכתב את פרק 13. כעת אני אתחיל לשכתב פרקים שאיש בפורום לא קרא מעולם, מוהאהא. פרק 15 הוא ההתחלה של "arc" בן שמונה פרקים שגורם לי לתחושת גועל עזה ותחושת גאווה עזה בכל פעם שאני קורא אותו.... נשתדל לשמר את התכונה הזו.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1405236]היום ניצחתי ילד בכיתה שלי בקרב אגו.. אני גאה בעצמי..[/QUOTE]
או במילים אחרות, היום יצאתי גיי שניסיתי לנצח ילד גיי בקרב אגו :what:
[QUOTE=LordAbizi;1405237]סיימתי לשכתב את פרק 13. כעת אני אתחיל לשכתב פרקים שאיש בפורום לא קרא מעולם, מוהאהא. פרק 15 הוא ההתחלה של "arc" בן שמונה פרקים שגורם לי לתחושת גועל עזה ותחושת גאווה עזה בכל פעם שאני קורא אותו.... נשתדל לשמר את התכונה הזו.[/QUOTE]
אני רוצה לקרוא את הסיפור שלך.. אתה תפרסם אותו בפורום?
[QUOTE=Halloween;1405238]או במילים אחרות, היום יצאתי גיי שניסיתי לנצח ילד גיי בקרב אגו :what:[/QUOTE]
תפוח גרעין 7 ציפית מה
[quote=Uzumaki Naruto;1405241]אני רוצה לקרוא את הסיפור שלך.. אתה תפרסם אותו בפורום?
תפוח גרעין 7 ציפית מה[/quote]
פרסמתי אותו בפורום שלוש פעמים. לא תהיה פעם רביעית.
? מה הקטע
פשוט שינית את "אני" ב"גיי"..
מה מצחיק
אבל אמרת ששיכתבת אותו ותיקנת הרבה דברים..
[QUOTE=Bamba Style;1405243]? מה הקטע
פשוט שינית את "אני" ב"גיי"..
מה מצחיק[/QUOTE]
מה, אכלת את חוש ההומור שלך?
אתה לא מבין את הקטע ההומוריסטי שבמשפט? פחח, אני במקומך הייתי עצוב מאוד אם לא הייתי מבין בדיחה שדופלת ממנה הרמות של הומור, הרמות!!
הוא פשוט אמר גיי.. ו..ילד.. ואגו, חיבר את זה למשפט פשוט בעל חלק כולל.. אני לא שולט בלשון ב' אז אני לא בטוח שאני צדקתי בסוג המשפט..
[quote=Uzumaki Naruto;1405244]אבל אמרת ששיכתבת אותו ותיקנת הרבה דברים..[/quote]
אני אגיד לך מה ההבדל בין השכתוב לגרסא המקורית:
בפעם הראשונה שכתבתי את הסיפור, אני המצאתי אותו תוך כדי. גם כשהגהתי את הפרקים שלו אינסוף פעמים, אם מאוחר יותר המצאתי רעיון, היה לי קשה לשלב אותו כשאני רק מגיה פרק. כמו כן, באחת הפעמים שקראתי את הסיפור, הבנתי שגרמתי לפתע לדמויות לחרוג יותר מדי מהאופי שלהם, ושיצאו דברים קצת גרועים. בסיפור המשוכתב, אני לוקח כבר את כל החוקים והתובנות בנוגע לסיפור שגיבשתי כשכתבתי 36 פרקים שלו, ואני מחיל אותם מההתחלה. מעבר לכך, אני משתדל לשמור יותר על האופי של הדמויות, לא להתעכב על קטעים חסרי תועלת ובמקום לתאר דיאלוגים מסויימים "מגוף ראשון", אני פשוט אומר בקצרה מה קורה שם. מצד שני אני משתדל יותר לפרט על מחשבות ודברים דומים. אני משתדל גם לשמור אל החלק המצחיק של הסיפור, אבל אני מוכן להקריב אותו במידה מסויימת לצורך המטרות האחרות. אבל מבחינת תוכן? מסופר פחות או יותר אותו סיפור.
[QUOTE=LordAbizi;1405245]אני אגיד לך מה ההבדל בין השכתוב לגרסא המקורית:
בפעם הראשונה שכתבתי את הסיפור, אני המצאתי אותו תוך כדי. גם כשהגהתי את הפרקים שלו אינסוף פעמים, אם מאוחר יותר המצאתי רעיון, היה לי קשה לשלב אותו כשאני רק מגיה פרק. כמו כן, באחת הפעמים שקראתי את הסיפור, הבנתי שגרמתי לפתע לדמויות לחרוג יותר מדי מהאופי שלהם, ושיצאו דברים קצת גרועים. בסיפור המשוכתב, אני לוקח כבר את כל החוקים והתובנות בנוגע לסיפור שגיבשתי כשכתבתי 36 פרקים שלו, ואני מחיל אותם מההתחלה. מעבר לכך, אני משתדל לשמור יותר על האופי של הדמויות, לא להתעכב על קטעים חסרי תועלת ובמקום לתאר דיאלוגים מסויימים "מגוף ראשון", אני פשוט אומר בקצרה מה קורה שם. מצד שני אני משתדל יותר לפרט על מחשבות ודברים דומים. אני משתדל גם לשמור אל החלק המצחיק של הסיפור, אבל אני מוכן להקריב אותו במידה מסויימת לצורך המטרות האחרות. אבל מבחינת תוכן? מסופר פחות או יותר אותו סיפור.[/QUOTE]
זה ברור מה קורא ממוצע מעדיף לקרוא נכון?
ואם אין לך כוונות פרסום, למה אתה משכתב אותו? זה בזבוז מזן..
[quote=Uzumaki Naruto;1405246]זה ברור מה קורא ממוצע מעדיף לקרוא נכון?
ואם אין לך כוונות פרסום, למה אתה משכתב אותו? זה בזבוז מזן..[/quote]
אני אוהב לכתוב. רוב הדברים שכתבתי אי פעם הם פשוט כי הרגשתי צורך עז לכתוב משהו. לכן כתבתי משחקי תפקידים, או חלקים של משחקי תפקידים, שמעולם לא התכוונתי לפתוח. לכן כתבתי את המדריך על ציו 5. אני כותב לשם הכתיבה.
וממוצע די תלוי במדגם שאתה לוקח. קורא ממוצע ביחס לכלל האנושות יהיה שונה מקורא ממוצע בפורום.
פאק, האם זה צרוף מקרים או שכבר המוח שלי התביית על התבנית הזו? חלק מארועי פרק 13 כפי שהם כתובים בפורום הועברו לפרק 14 בשכתוב. כעת אני כתבתי שכמה מהאחים של מרטין נמצאים בבית הספר ללחימה, אז כולם יכולים להתארח אצלהם. ובמקרה כתבתי שני אחים ואחות. ועם סופרים את מרטין מקבלים שלושה זכרים ונקבה, בדיוק הרכב הקבוצה שלהם. נו טוב, נניח לזה. מומחים לספרות ידעו להבין מה רציתי להביע בשורות האלו.
דמיוניות לשלטוןןןן
איזה קול זה עשיתי לבן על גבי שחור שזה מחליף את כל הצבעים (:
דור יגבר
דמיוניות לשלטוןןןן
איזה קול זה עשיתי לבן על גבי שחור שזה מחליף את כל הצבעים (:
יעני באייפוד
[QUOTE=Ezreal;1405250]דור יגבר[/QUOTE]
אמא שלך היא גבר
[QUOTE=Ezreal;1405250]דור יגבר[/QUOTE]
יואו אני גברררר
נכון שנדב דמיוני?
[quote=Tasha Godspell;1405252]אמא שלך היא גבר[/quote]