[quote=saber;1442984]ממתי צה"ל מגייס חמופים? ):[/quote]
הם מתים על חמופים שם, זאת האטרקציה הכי פופולארית במקלחות ):
Printable View
[quote=saber;1442984]ממתי צה"ל מגייס חמופים? ):[/quote]
הם מתים על חמופים שם, זאת האטרקציה הכי פופולארית במקלחות ):
[quote=odin borson;1442977]אני לא רק עובד על קומיקס,אני גם מאייר. קיבלו אותי לאייר איזה ספר ילדים בגלל שמישהו מהמשפחה עובד שם. בסוף בגללו גם פיטרו אותי.[/quote]
זה לא סיבה לדיכאון,דיכאון זה שהזוג אוזניות השלישי שלך הולך מאותה סיבה שהשניים הקודמים הלכו ושאתה משתמש בהם רוב היום
אתם מוכנים להסביר לי למה בסרט x-מן המקור: וולברין דדפול מופיע כאשר הוא מסוגל לשלוף חרב ממפרק ידו אבל במשחק שלו הוא משתמש בחרב רגילה ולא משתמש בחרב שבתוכו פעם אחת?!?!
כי זה רק משחק וככה הוא תוכנת במשחק...
[quote=amitlv;1442995]אתם מוכנים להסביר לי למה בסרט x-מן המקור: וולברין דדפול מופיע כאשר הוא מסוגל לשלוף חרב ממפרק ידו אבל במשחק שלו הוא משתמש בחרב רגילה ולא משתמש בחרב שבתוכו פעם אחת?!?![/quote]
מה זאת אומרת חרב ממרפק ידו? לא ראיתי ת'סרט, תסביר לי למה הכוונה ):
[quote=saber;1443000]מה זאת אומרת חרב ממרפק ידו? לא ראיתי ת'סרט, תסביר לי למה הכוונה ):[/quote]
כמו שלוולברין יש 3 להבים אז לדדפול יש חרב
[quote=d-a-l-e-k;1442994]זה לא סיבה לדיכאון,דיכאון זה שהזוג אוזניות השלישי שלך הולך מאותה סיבה שהשניים הקודמים הלכו ושאתה משתמש בהם רוב היום[/quote]
זה לא סיבה לדיכאון, דיכאון זה כשאתה הולך פעמיים לתיאוריה ונכשל אחרי שלמדת כל השישי-שבת וסימנת את התשובות הנכונות אבל החלטת שזה לא נכון ונכשלת עם שמונה טעויות :-(
[quote=deadpool;1443002]זה לא סיבה לדיכאון, דיכאון זה כשאתה הולך פעמיים לתיאוריה ונכשל אחרי שלמדת כל השישי-שבת וסימנת את התשובות הנכונות אבל החלטת שזה לא נכון ונכשלת עם שמונה טעויות :-([/quote]
זה רק אומר שאתה מטומטם או שאתה לא יודע ללמוד
לך תלמד בעברתי, תעבור נושא נושא ועל כל השאלות בכל נושא ואז תעשה 3 מבחנים, אם אתה עובר את שלושתם אתה מוכן לתיאוריה
יאללה ילדים, נתראה מתישהו בעתיד ):
[quote=amitlv;1443001]כמו שלוולברין יש 3 להבים אז לדדפול יש חרב[/quote]
שיוצאת לו מהיד כאילו?
אני מניח שזהה פשוט כוח שהם נתנו לו בסרט, לא משהו שקיים בדמות של הקומיקס שעליה המשחק מבוסס
לילה טובב
[quote=saber;1443005]שיוצאת לו מהיד כאילו?
אני מניח שזהה פשוט כוח שהם נתנו לו בסרט, לא משהו שקיים בדמות של הקומיקס שעליה המשחק מבוסס[/quote]
בוולרברין המקור הם מנסים לעשות מוטנט op שכאילו לוכדים מלא מוטנטים אחרים ולוקחים את הכוחות שלהם אליו.
בין השאר לוקחים גם איזה אחד שטוב בחרבות ונותנים למוטנט ה op דרך להוציא אותם כמו וולברין רק יותר טוב ):
[quote=pקוקי;1443007]בוולרברין המקור הם מנסים לעשות מוטנט op שכאילו לוכדים מלא מוטנטים אחרים ולוקחים את הכוחות שלהם אליו.
בין השאר לוקחים גם איזה אחד שטוב בחרבות ונותנים למוטנט ה op דרך להוציא אותם כמו וולברין רק יותר טוב ):[/quote]
נו אז הנה ההסבר
לדדפול מהקומיקס אין ת'שטויות האלה=לדדפול במשחק אין תשטויות האלה ):
[quote=saber;1443009]נו אז הנה ההסבר
לדדפול מהקומיקס אין ת'שטויות האלה=לדדפול במשחק אין תשטויות האלה ):[/quote]
לא קראתי את הקומיקס לא שיחקתי במשחק ):
אז למה סתם הוסיפו את זה בסרט??
זה נורא מבלבל...
[quote=amitlv;1443013]אז למה סתם הוסיפו את זה בסרט??
זה נורא מבלבל...[/quote]
כי זה סרט
ותמיד מוסיפים שטויות בסרטים
כמו נגיד בספיידרמן (החדש יחסית, לא הטרילוגיה המקורית)
אם אני לא טועה, הוא יורה שם קורי עכביש מהידיים שלו
בקומיקס ובסדרות ספיידרמן השתמש במכשירים עם מלאי קורים בשביל לירות אותם, עד שבשלב מסויים הוא פיתח טכניקה לייצר קורים בעצמו (לא זוכר איך, אבל זה לא רלוונטי כי הסרט הוא על ההתחלה של פיטר כספיידרמן=not canon)