-
[quote=lordabizi;1449212]הוא ציווה על מישהו למות. מי עוד עושה דברים כאלו?
אני לא שולל את הבאת משתמשים החדשים - אני טוען שאם כמויות כאלו של משתמשים יבואו לפה זה רק כי משהו במתכונת של הפורום ישתנה. אין שום היגיון בעולם הזה שיגרום לפורום הזה כפי שהוא פתאום לקפוץ מסף המוות לשקיקת חיים. [i]זה לא פיזיקלי.[/i][/quote]
אני ממליץ לך להשוות אותו לבריטי בסרט של קוד גיאס שאמר לחבר שלו "לך לטיול" ואז הוא התאבד.
לולוש יותר טוב מזה.
-
[b]בריטני[/b].
בריטים הם אנשים שחיים בממלכה המאוחדת של בריטניה.
[b]בריטנים[/b] הם אנשים שחיים באימפריה הבריטנית הקדושה.
-
-
[quote=lordabizi;1449216][b]בריטני[/b].
בריטים הם אנשים שחיים בממלכה המאוחדת של בריטניה.
[b]בריטנים[/b] הם אנשים שחיים באימפריה הבריטנית הקדושה.[/quote]
צודק, צודק.
אביזי-מה אתה אומר על הסוף של קוד גיאס?אני אישית הופתעתי שלולוש יעשה את זה.
-
הכל תרנגול.
פוקימון ימי הביניים יחזור אם ירצו השם, אללה, ישו, בודהה, אודין, זאוס, ראמה, פלאדין, תאקיזיס, גיליאן, מאז'ר, וכיוצא באלו, בקרוב.
הסוף של קוד גיאס היה אחד הדברים החזקים יותר שראיתי באנימה. מכל בחינה שהיא. זה היה מפתיע אבל לא "שלא ציפיתי שהוא יעשה את זה", אלא עצם התכנון לעומק שכזה היה מפתיע.
-
[quote=lordabizi;1449220]הכל תרנגול.
פוקימון ימי הביניים יחזור אם ירצו השם, אללה, ישו, בודהה, אודין, זאוס, ראמה, פלאדין, תאקיזיס, גיליאן, מאז'ר, וכיוצא באלו, בקרוב.[/quote]
איך יכול להיות שאתה לא מדבר בהיגיון?
מי אתה ומה עשית לאביזי?
לא תכננתי גם שהוא [color="yellow"]יוריש את זירו לסוזאקו, שהיה אחד מהאויבים הכי גדולים שלו עד שהוא הפך לקיסר בריטניה.לא חשבתי שהוא יעשה את הכל בשביל זה.מעניין אותי אבל מה קורה אחרי המוות של לולוש...[/color]
-
[quote=lordabizi;1449220]הכל תרנגול.
פוקימון ימי הביניים יחזור אם ירצו השם, אללה, ישו, בודהה, אודין, זאוס, ראמה, פלאדין, תאקיזיס, גיליאן, מאז'ר, וכיוצא באלו, בקרוב.
הסוף של קוד גיאס היה אחד הדברים החזקים יותר שראיתי באנימה. מכל בחינה שהיא. זה היה מפתיע אבל לא "שלא ציפיתי שהוא יעשה את זה", אלא עצם התכנון לעומק שכזה היה מפתיע.[/quote]
את אודן לא טרחת לציין?
-
[quote=cho'gath;1449222]את אודן לא טרחת לציין?[/quote]
רשמתי כיוצא באלו. זה מספיק.
-
[QUOTE=Cho'gath;1449222]את אודן לא טרחת לציין?[/QUOTE]
*אודין.
-
-
[quote=bloodlad;1449226]*אודין.[/quote]
הגיף בחתימה שלך עושה לי חשק לראות את הסרט.
-
-
איכס עומר?
מה אתה עושה פה אתה שונא את הפורום
-
[quote=monster;1449229]הגיף בחתימה שלך עושה לי חשק לראות את הסרט.[/quote]
אז תראה אותו.
הגיף זה חלק מהפרומו לסרט הבא, בו יהיו גם סוזאקו ו-c2.
ד"א-יהיו 4 סרטים של קוד גיאס אז יש למה לחכות!
[quote=uzumaki naruto;1449236]איכס עומר?
מה אתה עושה פה אתה שונא את הפורום[/quote]
הוא בסיור תיירותי.
-