[QUOTE=The Charizard;1482246]אמת[/QUOTE]
אני חש בפקפוק...
האם אני מפוקפק?
Printable View
[QUOTE=The Charizard;1482246]אמת[/QUOTE]
אני חש בפקפוק...
האם אני מפוקפק?
[QUOTE=יוסי הגבר;1482249]אני חש בפקפוק...
האם אני מפוקפק?[/QUOTE]
ספאמר
[QUOTE=The Charizard;1482251]ספאמר[/QUOTE]
מזה ספאם
אם אני רוצה להחזיר את Medieval Ages אני אצטרך, לפחות בפני עצמי, לעשות איזשהו overhaul ולהוסיף עוד ארועים מעניינים במשחק.
עוד בעיה אם להחיות את Medieval Ages זה העניין של הפוקימונים שמופיעים באופן טבעי במחוז מסויים. זה גורם למבחר מאוד מצומצם בrandom encounter... מצד שני אני לא מרגיש טוב אם לאפשר לפוקימונים מכל דור להופיע במשחק.
מצד שני, להחיות את Journey to the past ממש לא בא בחשבון. זה היה משחק פשוט מוזר מדי, ואני כבר לא בטוח אם אני זוכר את כל האנומליות שלו.
ככה שאם אני רוצה משחק עם דורות 1-5 אני צריך להמציא כזה מההתחלה. וto be honest אין לי ממש כוח לזה.
אז לכן אם אני רוצה גם לנהל משחקים אני צריך לעשות overhaul לMedieval Ages... ולהפוך אותו לקצת יותר מfrlg/hgss לפני 800 שנה.
כמובן שלהחזיר את Against the Jammuza לא בא בחשבון.
אז נראה.
מסע אל העבר
[quote=lordabizi;1482253]אם אני רוצה להחזיר את medieval ages אני אצטרך, לפחות בפני עצמי, לעשות איזשהו overhaul ולהוסיף עוד ארועים מעניינים במשחק.
עוד בעיה אם להחיות את medieval ages זה העניין של הפוקימונים שמופיעים באופן טבעי במחוז מסויים. זה גורם למבחר מאוד מצומצם בrandom encounter... מצד שני אני לא מרגיש טוב אם לאפשר לפוקימונים מכל דור להופיע במשחק.
מצד שני, להחיות את journey to the past ממש לא בא בחשבון. זה היה משחק פשוט מוזר מדי, ואני כבר לא בטוח אם אני זוכר את כל האנומליות שלו.
ככה שאם אני רוצה משחק עם דורות 1-5 אני צריך להמציא כזה מההתחלה. וto be honest אין לי ממש כוח לזה.
אז לכן אם אני רוצה גם לנהל משחקים אני צריך לעשות overhaul לmedieval ages... ולהפוך אותו לקצת יותר מfrlg/hgss לפני 800 שנה.
כמובן שלהחזיר את against the jammuza לא בא בחשבון.
אז נראה.[/quote]
תעשה משחק db/fo
[QUOTE=יוסי הגבר;1482256]תעשה משחק db/fo[/QUOTE]
מה זה fo?
[QUOTE=LordAbizi;1482253]אם אני רוצה להחזיר את Medieval Ages אני אצטרך, לפחות בפני עצמי, לעשות איזשהו overhaul ולהוסיף עוד ארועים מעניינים במשחק.
עוד בעיה אם להחיות את Medieval Ages זה העניין של הפוקימונים שמופיעים באופן טבעי במחוז מסויים. זה גורם למבחר מאוד מצומצם בrandom encounter... מצד שני אני לא מרגיש טוב אם לאפשר לפוקימונים מכל דור להופיע במשחק.
מצד שני, להחיות את Journey to the past ממש לא בא בחשבון. זה היה משחק פשוט מוזר מדי, ואני כבר לא בטוח אם אני זוכר את כל האנומליות שלו.
אז לכן אם אני רוצה גם לנהל משחקים אני צריך לעשות overhaul לMedieval Ages... ולהפוך אותו לקצת יותר מfrlg/hgss לפני 800 שנה.
כמובן שלהחזיר את Against the Jammuza לא בא בחשבון.
אז נראה.[/QUOTE]
תחזיר את מסע אל העבר.
במה לא הייתי ברור? אני מרגיש שמסע אל העבר זה משחק מוזר מדי, ועכשיו, לעומת לפני 6 שנים כשכתבתי אותו, אני בmindset שונה, ועכשיו לא מתאים לי לנהל משחק כזה.
לא, בלי להמציא לו עלילה חדשה לגמרי, או איכשהו לתקן ולנרמל את העלילה הקודמת, לא זה לא יקרה.
מה שכן, אולי בmedieval ages אני יכול להוסיף טריק שאפשר להתחיל את המשחק מכל עיר. זה אוטומטית יגרום לכך המכונים ישתנו כתלות במצב השחקן ולא יהיו קבועים מראש. מה שפוגע במציאותיות לטובת המשחקיות. אני שוקל את זה.
[QUOTE=LordAbizi;1482257]מה זה fo?[/QUOTE]
fall out
[QUOTE=LordAbizi;1482262]במה לא הייתי ברור? אני מרגיש שמסע אל העבר זה משחק מוזר מדי, ועכשיו, לעומת לפני 6 שנים כשכתבתי אותו, אני בmindset שונה, ועכשיו לא מתאים לי לנהל משחק כזה.
לא, בלי להמציא לו עלילה חדשה לגמרי, או איכשהו לתקן ולנרמל את העלילה הקודמת, לא זה לא יקרה.
מה שכן, אולי בmedieval ages אני יכול להוסיף טריק שאפשר להתחיל את המשחק מכל עיר. זה אוטומטית יגרום לכך המכונים ישתנו כתלות במצב השחקן ולא יהיו קבועים מראש. מה שפוגע במציאותיות לטובת המשחקיות. אני שוקל את זה.[/QUOTE]
אז המשחק ימי הבניים.
[QUOTE=יוסי הגבר;1482263]fall out[/QUOTE]
הסק מהשאלה שלי שאין לי מושג מה זה.
[quote=lordabizi;1482266]הסק מהשאלה שלי שאין לי מושג מה זה.[/quote]
משחק שמדבר על סיטואציה בה העולם נקלע למלחמה גרעינית ואתה ומשפחתך נכנסתם לכספות שנבנו על ידי הממשלה כדי להגן על כמות נבחרת של אנשים מהנפולת, כעבור כמה שנים אתה צריך לצאת מהכספת כדי לקחת שבב מים שתפקידו לספק מים נקיים באופן יומיומי לכספת שהתקלקל. עליך להגיע לכספת אחרת ולהביא משם את השבב לכספת שלך... זאת חלק מהעלילה של fallout 1
כן לא, אני לא מחפש נושא למשחק תפקידים [B]בכל מחיר[/B]. אני חושב מה צריך לקרות כדי שאני ארצה לפתוח את אחד המשחקים שלי... אני לא מחפש ליצור משחקים חדשים, אני זקן מדי בשביל זה.
[QUOTE=LordAbizi;1482270]כן לא, אני לא מחפש נושא למשחק תפקידים [B]בכל מחיר[/B]. אני חושב מה צריך לקרות כדי שאני ארצה לפתוח את אחד המשחקים שלי... אני לא מחפש ליצור משחקים חדשים, אני זקן מדי בשביל זה.[/QUOTE]
אבל.. אבל... לא נמאס לכם ממשחקי פוקימון?