-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"כל הכבוד אלה! עכשיו תקשיבי לי. התחברי לאש הפנימית שלך. לאנרגיה שבוערת עמוק בתוכך. התחברי אליה, ונסי לשלוח חלק ממנה החוצה בצורת אש אל גלסיון!" אתה צועק לה. אלה מנסה, אבל כל מה שהיא מצליחה זה להוציא כמה גחלים שנופלים מיד על הרצפה. היא מכוונת פעימת דרקון נוספת על גלסיאון, מכוונת לרגל שלו אבל הוא מבין מה היא מנסה לעשות ומתכופף, כך שהפעימה פוגעת בו בצד גופו. גלסיאון רץ את עבר באגון ומתקיל אותה בחוזקה.
אתה שולח רעל אל עבר ג'וש, הוא נפגע ונהיה מוקף בזוהר סגלגל.
ג'וש נושם עמוק ופוער את פיו-קרן קרח ענקית נורת לעברך!
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]"כן, קוראים לי נוקס. מצטער על הזירה המאולתרת אבל לא הייתה לי ברירה" מציג את עצמו נוקס. "אוניקס" הוא קורא. אתה מרגיש שהאדמה רועדת ולפתע, ליד נוקס פורץ מין האדמה פוקימון ענקי עשוי אבנים. "זה אוניקס, השותף שלי. אם תצליח להביס את שנינו תזכה בתג המכון" אומר לך נוקס. "באיזה פוקימון תבחר?" הוא שואל
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1486286][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"כל הכבוד אלה! עכשיו תקשיבי לי. התחברי לאש הפנימית שלך. לאנרגיה שבוערת עמוק בתוכך. התחברי אליה, ונסי לשלוח חלק ממנה החוצה בצורת אש אל גלסיון!" אתה צועק לה. אלה מנסה, אבל כל מה שהיא מצליחה זה להוציא כמה גחלים שנופלים מיד על הרצפה. היא מכוונת פעימת דרקון נוספת על גלסיאון, מכוונת לרגל שלו אבל הוא מבין מה היא מנסה לעשות ומתכופף, כך שהפעימה פוגעת בו בצד גופו. גלסיאון רץ את עבר באגון ומתקיל אותה בחוזקה.
[/QUOTE]
אומר:" אלה, נסי שוב! אני יודע שאת יכולה!" אנסה להתחמק בקפיצה הצידה מקרן הקרח, ואז אשלח מתקפת רעל אל גלסיון.
-
[QUOTE=Alice;1486257][SIZE=4]~מוריס~
[/SIZE]סוואבק משתמש בכדור אנרגיה שמעלף את באדו. חצי הרעל שלך בשילוב רעידת האדמה של פנאפי מתישים מאוד את המעורב.
"בואו נלך מכאן, אין לנו סיכוי. אבל אנחנו עוד ניפגש" מסנן המעורב והוא והחבורה שלו והולכים מהמקום.
אתה מביט סביב-כולם נראים קצת מותשים ופצועים אבל לפחות בחיים. דרטיני נראה לך ממש מוזר-לוקח לך כמה דקות לקלוט שהוא גדל פי שלוש מהגודל המקורי שלו ושנוסף לו תכשיט מוזר על הצוואר-אתה מבין שבמהלך הקרב דרטיני התפתח!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/148.gif[/IMG]
[/QUOTE]
" דרטיני אתה נראה מעולה ככה." אני מחמיא וממשיך :" כל הכבוד לכולם ניצחנו את הרעים האלה!"
לאחר כמה דקות אני מציע שנלך לקזינו ווהלך לשם
-
[QUOTE=Alice;1486286][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]"כן, קוראים לי נוקס. מצטער על הזירה המאולתרת אבל לא הייתה לי ברירה" מציג את עצמו נוקס. "אוניקס" הוא קורא. אתה מרגיש שהאדמה רועדת ולפתע, ליד נוקס פורץ מין האדמה פוקימון ענקי עשוי אבנים. "זה אוניקס, השותף שלי. אם תצליח להביס את שנינו תזכה בתג המכון" אומר לך נוקס. "באיזה פוקימון תבחר?" הוא שואל
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG][/QUOTE]
"מצטער האונדור אבל הפעם אני אאלץ לבחור בסקווירטל" אומר להם "סקווירטל בוא, אקדח מים הכי חזק שלך על אוניקס!" אמשיך וארוץ אל המעורב, אפיל אותו לרצפה ואשתמש עליו בגחלת
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
" אלה, נסי שוב! אני יודע שאת יכולה!" אתה מנסה להתחמק בקפיצה מקרן הקרח וממצליח להתחמק מרובה, אבל נפגע קצת בכתף אתה שולח מתקפת רעל אל גלסיאון שמופתע מפני שהוא היה ממוקד רק על אלה, הוא זוהר באור סגלגל. אלה מנסה שוב-קצת יותר גחלים לוהטות יוצאות מהפה שלה וצונחות ארצה שוב. היא נושמת עמוק ולפתע המון גחלים יוצאות מהפה שלה ופוגעות בגלסיאון! מזלט, אלה למדה גחלת.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחמיא לדרטיני, או בשמו החדש דרגונייר.
אתה מציע שתלכו למכון אבל מיסטי עוצרת אותך "כדאי שנלך קודם למרכז הפוקימונים" היא אומרת-אתה מסתכל סביב ומבין שהיא צודקת. אתם הולכים למרכז הפוקימונים ולאחר כשעה אתם יוצאים ממנו כולכם רעננים ובריאים. לילית נראת די מוטרדת.
אתה נכנס יחד עם כולם לקזינו ואתה רואה כל מיני משחקים:
1. מכונה שבא אתה מזיז ידית ואז מוגרלים לך 3 פוקימונים על מסך-אם הם זהים אתה זוכה ב300$, אם שניים זהים אתה זוכה ב200$ ואם שלושתם שונים אתה מפסיד 100$
2.מכשיר שאתה מכוון לתוכו מתקפה כלשהי והוא אומר את החוזק שלה בצורה מספרית. אם אתה עובר את ה100 אתה מקבל ביצת פוקימון
3. הימורים-שני פוקימונים נלחמים וכל אחד שם הימור על מי מהם שהוא חושב שיזכה. אם ההימור שלך היה נכון אתה זוכה ב200$ אם הוא שגוי אתה מפסיד 200$
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה מחליט שסקווירטל ילחם אתך.
סקווירטל רץ אל עבר אוניקס ופוגע בו באקדח מים,אוניקס צורח מכאב ומעיף את סקווירטל בחוזקה בעזרת הזנב שלו. אתה קופץ על לוקס ומפיל אותו-אתה משתמש עליו בגחלת שפוגעת מטווח אפס. לוקס מעיף אותך ממנו ומרים את יידיו למעלה, אבנים נוצרות מעל ראשו והוא מעיף אותן אלייך! אתה מצליח להתחמק מחלק אבל חלק פוגעות בך.
-
[QUOTE=Alice;1486297][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
" אלה, נסי שוב! אני יודע שאת יכולה!" אתה מנסה להתחמק בקפיצה מקרן הקרח וממצליח להתחמק מרובה, אבל נפגע קצת בכתף אתה שולח מתקפת רעל אל גלסיאון שמופתע מפני שהוא היה ממוקד רק על אלה, הוא זוהר באור סגלגל. אלה מנסה שוב-קצת יותר גחלים לוהטות יוצאות מהפה שלה וצונחות ארצה שוב. היא נושמת עמוק ולפתע המון גחלים יוצאות מהפה שלה ופוגעות בגלסיאון! מזלט, אלה למדה גחלת.
[/QUOTE]
score
~~~~
"כל הכבוד אלה! ידעתי שתצליחי!" אומר לה תוך כדי שאפתח את הפאנלים כדי לספוג אור ולנסות להעלים את גוש הקרח על כתפי. "גחלת על גלסיון! אני יודע שאת יכולה!" אומר לה. אשלח טעינה פרבולית אל ג'ף וגלסיון.
-
[QUOTE=Alice;1486297][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחמיא לדרטיני, או בשמו החדש דרגונייר.
אתה מציע שתלכו למכון אבל מיסטי עוצרת אותך "כדאי שנלך קודם למרכז הפוקימונים" היא אומרת-אתה מסתכל סביב ומבין שהיא צודקת. אתם הולכים למרכז הפוקימונים ולאחר כשעה אתם יוצאים ממנו כולכם רעננים ובריאים. לילית נראת די מוטרדת.
אתה נכנס יחד עם כולם לקזינו ואתה רואה כל מיני משחקים:
1. מכונה שבא אתה מזיז ידית ואז מוגרלים לך 3 פוקימונים על מסך-אם הם זהים אתה זוכה ב300$, אם שניים זהים אתה זוכה ב200$ ואם שלושתם שונים אתה מפסיד 100$
2.מכשיר שאתה מכוון לתוכו מתקפה כלשהי והוא אומר את החוזק שלה בצורה מספרית. אם אתה עובר את ה100 אתה מקבל ביצת פוקימון
3. הימורים-שני פוקימונים נלחמים וכל אחד שם הימור על מי מהם שהוא חושב שיזכה. אם ההימור שלך היה נכון אתה זוכה ב200$ אם הוא שגוי אתה מפסיד 200$
.[/QUOTE]
אני מחפש את האחראי על המשחקים ופונה אליו : " תגיד אני יוכל להילחם עם פוקימון שלי מול פוקימון של מישהו אחר כלומר בתחרות ההימורים הזאת , זה פשוט נשמע לי מגניב"
-
[QUOTE=Alice;1486205][SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אתה ממשיך ללכת, מרגיש את נשימותיו הקצובות של אלקטרו על גבך. לבסוף אתה מגיע לעיר קאנלייב!
אתה נכנס למרכס פוקימונים ואחות ג'וי מיד ניגשת אלייך. אתה מביא לה את אלקטרו והיא לוקחת אותו לטיפול, ויבראה אחרייה.
אתה רואה על קיר המרכז מפה של העיר. בעיר יש:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
סורי אם כבר שאלתי אותך-אני פשוט רושמת לעצמי הכל עכשיו-רומאנס או לא?
~~~~~~~~~~
"בואו נמשיך לכיוון המכון" אתה אומר. אתם הולכים אל המכון ולבסוף מגיעים. זה מבנה מפואר ויפה עם שלט "לכניסה למכון ---->". אתה עומד להיכנס שלפתע אתה מבחין בדמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שמי שזה לא יהיה מנסה לומר לך משהו, אבל לא בהצלחה רבה במיוחד.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אתה משתמש בטעינה פרבולית-שמעלפת את גאסטלי. אלה משתמש בפעימת דרקון על טנה, שבשילוב עם הטעינה הפרבולית שלך מעלפת אותה!
אתה חוזר לקומה הראשית ועולה במעלית לקומה 2. אתה מבחין בלונה מתקרבת "שנינו עברנו!" היא אומרת בחיוך. אתה מסתכל על המסך ורואה שרק מי שזכה בקומה 1 עלה לקומה 2. על המסך כתוב "ברוכים הבאים לחצי הגמר! הקומה השלישית היא הקומה האחרונה ורק 2 מתמודדים יעלו אליה!". התמונות שלכם שוב מתערבבות על המסך-הפעם אתה מוצא את עצמך בקרב מול נער בשם ג'וש. אתה נכנס לאולם 2, ג'וש נכנס מעט אחרייך. לידו הולך פוקימון כחלחל בעל חלקי פוקימון זהים לאלו שלג'וש.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/471.gif[/IMG][/QUOTE]
יאללה כן רומאנס
אבל באיזי
~~~~
"הממ.."
"אה! דדנה! נזכרתי שלא כל כך עשינו הכירות. אני ג'ימי, אלה הם אלברט וצ'אר." אני אומר ומצביע על כל אחד בתורו
"אני אומר שנלך למרכז הקרבות"
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"כל הכבוד אלה! ידעתי שתצליחי!" אתה אומר. אתה פותח את הפנלים כדי לספוג קצת אנריגה, מה שגם ממיס את גוש הקרח על הכתף שלך. אלה משתמשת שוב בגחלת על גלסיאון שחוטף פגיעה ישירה, הוא נראה פצוע מאוד. אתה משתמש בטעינה פרבלוית על ג'וש וגלאסיאון-גלסיאון מתעלף!. ג'וש יורה בזריזות קרן קרח מפתיעה על אלה, שמועפת לאחור בחוזקה וצורחת מכאב. היא וכבת על הרצפה, לא מעולפת אבל קשה לה קצת לקום.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
" תגיד אני יוכל להילחם עם פוקימון שלי מול פוקימון של מישהו אחר כלומר בתחרות ההימורים הזאת , זה פשוט נשמע לי מגניב" אתה אומר לאחראי על המקום. "אני לא רואה סיבה שלא" הוא עונה לך. הוא מראה לך את הזירה ואתה רואה פוקימון מחכה בתוכה.
"אם הפוקימון שלך יביס אותו, אתה תזכה ב300$, אם לא-תפסיד 200$.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/402.gif[/IMG]
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
"אה! דדנה! נזכרתי שלא כל כך עשינו הכירות. אני ג'ימי, אלה הם אלברט וצ'אר." אתה אומר. "נעים להכיר" עונה דדנה בשמחה.
"אני אומר שנלך למרכז הקרבות" אתה מציע וכולם הולכים אתך. אתה מגיע לבניין עם הכיתוב "מרכז הקרבות".
אתה נכנס פנימה ואישה ניגשת אלייך, היא מסבירה לך שאתה צריך ללכת לאחת העמדות ולהירשם. אתה מגיע לעמדה ורואה טופס שאתה צריך למלא:
שם:
פוקימון שנכנס אתך:
-
[QUOTE=Alice;1486304][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"כל הכבוד אלה! ידעתי שתצליחי!" אתה אומר. אתה פותח את הפנלים כדי לספוג קצת אנריגה, מה שגם ממיס את גוש הקרח על הכתף שלך. אלה משתמשת שוב בגחלת על גלסיאון שחוטף פגיעה ישירה, הוא נראה פצוע מאוד. אתה משתמש בטעינה פרבלוית על ג'וש וגלאסיאון-גלסיאון מתעלף!. ג'וש יורה בזריזות קרן קרח מפתיעה על אלה, שמועפת לאחור בחוזקה וצורחת מכאב. היא וכבת על הרצפה, לא מעולפת אבל קשה לה קצת לקום.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
" תגיד אני יוכל להילחם עם פוקימון שלי מול פוקימון של מישהו אחר כלומר בתחרות ההימורים הזאת , זה פשוט נשמע לי מגניב" אתה אומר לאחראי על המקום. "אני לא רואה סיבה שלא" הוא עונה לך. הוא מראה לך את הזירה ואתה רואה פוקימון מחכה בתוכה.
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
"אה! דדנה! נזכרתי שלא כל כך עשינו הכירות. אני ג'ימי, אלה הם אלברט וצ'אר." אתה אומר. "נעים להכיר" עונה דדנה בשמחה.
"אני אומר שנלך למרכז הקרבות" אתה מציע וכולם הולכים אתך. אתה מגיע לבניין עם הכיתוב "מרכז הקרבות".
אתה נכנס פנימה ואישה ניגשת אלייך, היא מסבירה לך שאתה צריך ללכת לאחת העמדות ולהירשם. אתה מגיע לעמדה ורואה טופס שאתה צריך למלא:
שם:
פוקימון שנכנס אתך:[/QUOTE]
"אני נלחם יחד עם הפוקימון?" אני שואל את האישה
ממלא את הטופס:
"שם: ג'ימי לייטווד
פוקימון שנכנס איתי: אלברט (מאריפ)"
-
[QUOTE=Alice;1486304]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
[/QUOTE]
" צ'אטוט אני בוחר בך. בוא נתחיל , תעופץ מסביבו ואז תשתשמש בקול הייפר"
-
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
האישה עונה לך שכן. אתה עולה במעלית לקומה הראשונה ורואה הרבה נערים ונערות בני גילך. אתה רואה מסך גדול ובוא מופיע כיתוב "ברוכים הבאים למגדל הקרבות! אתם הולכים להיות מוצמדים אקראיים כעט לאדם נוסף שבו תלחמו". הכיתוב נעלם ובמקומו מופיעים תמונות של כל הנוכחים בחדר. התמונות זזות ולבסוף נעצרות. אתה רואה את התמונה שלך ולידה תמונה של נער נוסף, ביניכם רשום VS-אולם 3.אתה נכנס לאולם ורואה את הנער שבתמונה, אתה מיד מבחין שהוא מעורב ביוטיפליי. "היי, אני מייקל".
הוא מברך אותך. לצידו מעופף פוקימון
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/267.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
" צ'אטוט אני בוחר בך. בוא נתחיל , תעופץ מסביבו ואז תשתשמש בקול הייפר" אתה אומר. אתה שומע בינתיים לחישות את הצופים. צ'אטוט משתמש בקול הייפר והפוקימון צווח מכאב. הוא תוקף את צ'אטוט בחיתוך לילה, צ'אטוט מועף לאחור, ואתה רואה את הכאב בעיניים שלו
-
[QUOTE=Alice;1486304][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
[/QUOTE]
"אלה, לא!" אומר. "נסי לקום כמה שיותר מהר ולירות גחלות!" בינתיים אשתמש בטעינה פרבולית של ג'ף.
-
[QUOTE=Alice;1486313]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
" צ'אטוט אני בוחר בך. בוא נתחיל , תעופץ מסביבו ואז תשתשמש בקול הייפר" אתה אומר. אתה שומע בינתיים לחישות את הצופים. צ'אטוט משתמש בקול הייפר והפוקימון צווח מכאב. הוא תוקף את צ'אטוט בחיתוך לילה, צ'אטוט מועף לאחור, ואתה רואה את הכאב בעיניים שלו[/QUOTE]
" צ'אטוט נחות עליו ואז תנקר אותו בכל העוצמה" אני מנחה את צ'אטוט
-
[QUOTE=Alice;1486313][SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
האישה עונה לך שכן. אתה עולה במעלית לקומה הראשונה ורואה הרבה נערים ונערות בני גילך. אתה רואה מסך גדול ובוא מופיע כיתוב "ברוכים הבאים למגדל הקרבות! אתם הולכים להיות מוצמדים אקראיים כעט לאדם נוסף שבו תלחמו". הכיתוב נעלם ובמקומו מופיעים תמונות של כל הנוכחים בחדר. התמונות זזות ולבסוף נעצרות. אתה רואה את התמונה שלך ולידה תמונה של נער נוסף, ביניכם רשום VS-אולם 3.אתה נכנס לאולם ורואה את הנער שבתמונה, אתה מיד מבחין שהוא מעורב ביוטיפליי. "היי, אני מייקל".
הוא מברך אותך. לצידו מעופף פוקימון
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/267.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
" צ'אטוט אני בוחר בך. בוא נתחיל , תעופץ מסביבו ואז תשתשמש בקול הייפר" אתה אומר. אתה שומע בינתיים לחישות את הצופים. צ'אטוט משתמש בקול הייפר והפוקימון צווח מכאב. הוא תוקף את צ'אטוט בחיתוך לילה, צ'אטוט מועף לאחור, ואתה רואה את הכאב בעיניים שלו[/QUOTE]
"היי. אני ג'ימי" אני עונה בפוקר פייס (נו לא משדר שמחה אבל לא אדישות, נו ה... פרצוף הרגיל שלו)
"וזה אלברט" (מחווה בידי על אלברט)