-
[QUOTE=Sharpedo;1501038][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
חחחח אין לי מושג איך עלית עליו ככה זה במשחקים. ואח שלך לא הכיר לך את הביטוי הזה?[/B]
- - - -
אתה מעדיף לשמור על קור רוח בסיטואציה שכזו, אתה לא יודע אם התאומים האלה באמת תמימים או לא. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"היי בארג' אתה מנהיג מכון העיר. כולם מכירים אותך כאן וודאי. למה שלא נברר מדוע לא מכניסים את השניים ומי הם. ובמידה ותראה לנכון תכניס אותם" אתה מציע לבארג' שמביט בשני התאומים במבט עם ספק אך מחליט להקשיב לך. בארג' מדבר עם השומרים, ואז מתפנה לדבר עם התאומים, שכנראה הם בני 14. לאחר 10 דקות של הבנת המצב בארג' חוזר אליך ולוקח אותך פנימה לתוך העיר, משאיר את שני התאומים להתווכח עם השומרים. "אני מעדיף לא להתערב..השומרים מכניסים כמעט את כולם, ואם הם לא מכניסים אותם כנראה שיש סיבה. שמעתי שצוות פלזמה מהפנט ילדים כדי שיעשו בשבילו כמה עבודות מלוכלכות. תפסו כמה כאלה, אנסה לשלוח בודקת מקצועית שתראה אותם. הבודקים האלו הם מאמנים פוקימונים על חושיים שמתמחים בהיפנוזה. אם הם יראו שהם לא מהופנטים יכניסו אותם. גם סיפור הרקע שלהם מעט מפוקפק. אין להם כלום אז הם מגיעים לעיר שיעזרו להם..נמצא כמו סיפור מופרח שרק צוות פלזמה יכול לחשוב עליו."בארג' אומר לך בטון חושב ושוקל כשהוא מחייג בטלפון ומדבר עם בחורה. אתה מעדיף להקשיב לו. אתם מגיעים לעיר. ואם פערת את פיך בגשר השמיים. אתה פוער אותו עכשיו לא פחות! (תדמיין את ניו יורק, עליה באמת העיר קסטליה מבוססת) מספר רב של בניינים וגורדי שחקים אשר נושקים לעננים מתגלים מול עיניך. אתה ובארג' מתקדמים לשדרת הבניינים הראשונה, מבול של אנשים ופוקימונים מהלכים סביבכם, בקצב מהיר כל כך. מרחוק אתה מבחין באחד ממרכזי הפוקימונים בעיר, אבל זה כל כך לא חשוב לך. היופי של העיר הזאת פשוט משגע. "נכון שהעיר מהממת? יש כאן הכל! חנויות מדליקות, אוכל רחוב טעים, בנייני מסיבות וגינות דשא ענקיות! אתה יכול ללכת לאזור הצפוני היוצא מן העיר, כשתקבל את תג המכון ממני תצטרך להמשיך משם בהמשך המסע שלך, אבל אתה גם עכשיו יכול ללכת לשם כדי לנסות לתפוס פוקימונים, בעיקר אדמה ואבן, בגלל שזה אזור מדברי. יש כאן מרכז אימונים, בערבים יש מועדוני שירה ובלוז שאפשר לשבת בהם בנוח. בתי קפה, מסעדות יוקרה, מה שתרצה!" בארג' מסביר לך על שלל האטרקציות בעיר ומביט בשעון. "אוי אני חייב ללכת! יש לי כמה מאמנים להילחם נגדם. נישאר בקשר!" בארג' לוחץ את ידך ועוזב אותך. אתה נושם נשימות עמוקות, מנסה להכיל את העיר וגודלה כשלפתע מציץ מאחוריך בן אדם מוכר [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/092.gif[/IMG] "שלום לך. ברוך הבא לעי קאסטליה!" ניקולס אומר בחיוך. "אמרתי לך שניפגש. אני חייב שתעביר לי דיווח על תהליך הקרבת הקורבן שקרה במכון של לנורה, ואשמח גם לקרוא את מה שכתבת ביומן שלך על ליסה." ניקולס אומר לך בחיוך. "אחר כך נוכל לטייל קצת בעיר אם תרצה" הוא מוסיף בשלווה. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"הו... long time no see" אומר לניקולס בחיוך רחב ואלחץ את ידו לחיצה חברית. "כן כמובן, הינה!" אומר מיד כשיבקש את כל המידע ואף אספר לו כל מה שאני יודע וגיליתי. "וכן אשמח לטייל, קדימה. בחר מקום מעניין ללכת אליו... אגב, רציתי לשתף אותך בכך שאני רוצה ללמד את דרומקה ואת ווירליפד כמה מתקפות ספציפיות"
-
[quote]ג'יי-
חח בלדום או ארון??
"תוכנית ממשלתית...להביס את הצוותים... לשמור על הזהות." אתה ממלמל וסטיבן מביט בך בחיוך בוחן. "זה הרבה לעכל בבת אחת. אני אצטרך להתרגל לזה." אתה אומר לסטיבן שמחייך יותר עכשיו. "נכון מאוד" סטיבן משיב. "אבל זה יחלחל בסוף. אז, אימון ראשון אמרת?" אתה מוסיף וסטיבן משיב לך, "כן. אני אוהב את הנחישות שלך" סטיבן אומר ויוצא איתך ממערת רוסטרובו לכיוון העיר עצמה אך אתם לא הולכים לעיר עצמה, אתם מוצאים לכם מקום שקט ביער בו סטיבן פורס מזרן אימונים ונותן לך בגדי אימון. "תשמור עליהם. לאימונים הבאים שלנו". אתה מחליף לבגי אימון ולבקשתו אתה משחרר את טורצ'יק ולוטאד. "חמודים מאוד. אך יהיו אימתניים." סטיבן אומר בקול שקול ובוחן. השעה הבאה עברה עליכם באופן לא קל. טורצ'יק ולוטאד נלחמים אחד בשני ומשפרים את היכולות שלהם. תוקפים, מתחמקים, נפגעים ומחזירים במתקפות אחד לשני. אתה מבחין שהכישורים של שני הפוקימונים שלך משתפרים באופן חד וברור, אתה וסטיבן אולם לא נחים. סטיבן מלמד אותך שלל שיטות קרב שונות, איך להשתחרר מאחיזות בלתי אפשריות, לתת אגרופים בצורה הנכונה ולבעוט בדרך שיכאב לכל יריב. אתה משפר את הדיוק ואת החוסן הפיזי של הגוף שלך. סטיבן מדריך אותך מה לאכול ואיך להתאמן כשלא תתאמנו. אתה משנן את הכל. בנוסף לכך סטיבן נותן לך יומן שחור. "בו תכתוב על כל המשימות שלנו, ועל כל דבר חשוד או מעניין שתראה בדרך, זה בעיקר יומן שלך" סטיבן אומר בחיוך. חצי שעה אחרי האימונים המפרכים סטיבן מסביר לך על המחוז, על ההיסטוריה, מעט על הפוקימונים האגדיים ובעיקר על הצוותים, מי עומד בראשם ומי מנהל אותם. לאחר שעה וחצי כולכם נושמים לרווחה. "אתה והפוקימונים שלך מוכנים למכון הראשון. אני צריך שתתקדם לעיר דיופורד. בעיירה הקטנה על האי איפה שנמצא המכון השני שלך, ישנה מערה עתיקה שפעילות של צוות אקווה ונכחת שם. אני רוצה לדעת למה" סטיבן אומר לך בקול רציני. "תוכל ללכת עכשיו למכון. בהצלחה. אהיה בקשר" סטיבן אומר לך בחיוך ועוזב אותך. טורצ'יק ולוטאד מביטים בך נחושים להצליח במשימה שלכם, "לוטאד!", "טורצ'יק!" מה תעשה? [/quote]
*סשן אימונים קטלני xd אני אוהב לאן שזה הולך
*נ.ב: סטיבן הוא הקצין מבחן שלי? אני מת עליו!
----------------------------------------------
"תודה על הכל, סטיבן!" אודה לו ואסתובב. "סטיבן סטון, קצין המבחן שלי... הוא אגדה. יש לי כל כך הרבה מזל שמתאפשר לי לעבוד איתו" אומר לעצמי בהתרגשות ואפנה אל טורצ'יק ולוטאד. "ושניכם- אני מאוד מרוצה מהדרך שאתם מתחזקים, בקצב הזה אתם תתפתחו בכלום זמן. עכשיו תחזרו!" אקרא ואחזיר את שניהם לפוקדורים. "מכון ראסטבורו, הנה אני בא!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501038][COLOR=#0000cd][B]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-
חחחח אחי אתה ביקשת מסטארביה להתנגש ישירות בכדור האש, איך זה היה יכול לצאת טוב?! מילא אם היית אומר נגיד לשבור את הכדור עם מתקפת כנף ניחא אבל אמרת לה פשוט [/B]להיכנס בו! חחחח ואל תדאג שיימין מוקיר לך תודה מאוד! וזה קרב שניים על שניים..אז אין אייפום.
מופתע ומעט מבויש אתה מחזיר את סטארביה המעולפת לפוכדור ומחזיר לזירה את סקורופי שעומד נחוש מול היריב שלו. "רוזרייד קדימה! תשתמש בעלים קסומים!" גארדיניה אומרת ורוזרייד משחרר מפרחי הידיים שלו מגוון רחב של עלים זוהרים בירוק בהיר שעושים את דרכם לכיוונו של סקורופי שמוכן לקרוע אותם. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#0000cd]
[/QUOTE]
אה
זה כבר לא בסדר
אתה לא יכול לתת לי ככה להרגיש כאילו יש לי עוד אתה לא אמרת שזה קרב שניים על שניים
כמה משתבש לי בקרבות מכון אצלך Xp
ואתה די אונס על סקורופי להשתמש בשיסוע/עוקצי רעל חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סקורופי! תשתמש בעוקצי רעל, תעצור את העלים הקסומים! לאחר מכן תשתמש בירי סיכות על רוזרייד! תלכוד אותו!" אומר לו. אמשיך בלחישה:"אחר כך תשתמש עליו בזנב רעל הכי חזק שאתה יכול. כנס וצא כמו נינג'ה". 'אני מקווה שהפעם זה יצליח. סקורופי כבר הוכיח אותו כגמיש מאוד ומהיר מאוד.
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחחח כן הוא קצין המבחן שלך הוא דמות קטלנית, וכן יהיו לך הרבה אימונים איתו לא לדאוג.
[/B][RIGHT]"תודה על הכל, סטיבן!" אתה מודה לסטיבן ומשבח את לוטאד וטורצ'יק על העבודה שלהם ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה נרגש להגיע למכון, אך לפני אתה עוצר במרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה נכנס למכון ולאחר המתנה של כחצי שעה אתה ניגש לזירת הקרב הסלעית ומולך עומדת מנהיגת המכון[/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/118.gif[/IMG] "ברוך הבא. אני רוקסן מנהיגת המכון והקרב יהיה שניים על שניים. בהצלחה!" רוקסן קוראת ומשחררת את הפוקימון הראשון שלה [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG] מה תעשה?
כן הייתי צריך לרשום בהתחלה, מהמכון הבא יהיו קרבות של 3 על 3 ואפילו יותר. חחח ואני לא כופה עליך להשתמש בהן היית יכול גם לבקש ממנו להתחמק מהם פשוט.
[/B][RIGHT]"סקורופי! תשתמש בעוקצי רעל, תעצור את העלים הקסומים! לאחר מכן תשתמש בירי סיכות על רוזרייד! תלכוד אותו!" אתה פוקד על סקורופי שניגש מיד לעבודה. יורה מטח של עוקצי רעל שדוקרים את העלים ומעיפים אותם מהאוויר, את העלים שלא הצליח להפיל סקורופי קורע אותם בעזרת זנב רעל עוצמתי. סקורופי אינו מבזבז זמן ויורה אקדחי סיכות שפוגעים ברוזרייד ומפילים אותו לרצפה. סקורופי מנסה ללכוד את רוזרייד אך רגליו הזריזות מאפשרות לו להתחמק מן המכה. "רוזרייד לא לוות! עלי תער!" גארדיניה אומרת ומצביעה על סקורופי, שנפגע מעלי טער, אך לא מושפע מהם במיוחד. סקורופי מזדחל במהירות לרוזרייד, קופץ ומנחית על ראשו זנב רעל עוצמתי במיוחד שמפיל אותו לרצפה. "רוזרייד!" רוזרייד קורא ונופל על הקרקע אך מתרומם בקושי ובמאמץ רב. "וואו יש לך סקורופי חזק במיוחד. כדור מזג אוויר!" גארדיניה אומרת. אתה מחייך, זה הודות האימונים עם קיי, אך הקרב עדיין לא נגמר. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][/COLOR]
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
חשבתי שתספר לו על מה שבארג' אמר לך, אבל שיהיה. ואין לך מקום בהודעות הפרטיות אז אני מגיב לך פה. בשביל מה לך סוואדלון? יש לו שילוב סוגים גרוע ביותר (מלא חולשות+חולשה כפול ארבא למעופף ואש) לא חייב בכל צוות פוקימון עשה אתה יודע אבל מה שבא לך. [/B]
אתה מקבל את ניקולס בחיוך רחב, מופתע מאוד. אתה ניגש אליו ולוחץ את ידו, כפפתו הלבנה והקטיפתית של ניקולס גורמת לך לתחושה נעימה בידיים. "אני שמח מאוד לראות אותך. עשיתי מספר סידורים." ניקולס משיב. אתה מגיש לו את היומן וניקולס פותח אותו ומתחיל לקרוא, לרגע עוצר ומביט בך, "בוא נלך לאכול גלידה." ניקולס אומר בחיוך ואתה מובל אחרי ניקולס ברחובות העיר הענקיים. ניקולס קורא בקפידה. מעביר דף וממשיך לקרוא. תוך כדי אתה מספר לו על ההתרחשות במכון, על איך כיבו את האור, קשרו אתכם ועל איך הצלחת להשתלט על התוקפים. אתה מרגיש צורך מסוים לספר לניקולס על מה שבארג' סיפר לך, ועיניו של ניקולס נפתחות מעט. "נכון. שים לב שזה מה שכתוב כאן. ליסה סיפרה לך שמדי פעם שמעו גם קולות של ילדים בצינוקים, אבל הם לא נשארו. כנראה שהיפנטו אותם בצורה מסוימת. מאוד מעניין. מאוד" ניקולס אומר בקול שקול כשאתם מגיעים לחנות גלידה ומוכרת צעירה מחייכת אליכם. "תנו לנו את שתי גלידות המילטאנק הכי טעימות בעיר!" ניקולס אומר למוכרת בחיוך. "אני אשלם" הוא מוסיף אליך. המוכרת צוחקת ומגישה לכם שתי גלידות וניל משובחות ביותר. הטעם של הגלידה כל כך נפלא עד שאתה לא מפסיק לאכול אותה ומתקשה להפסיק. אתה מספר לניקולס על ההפסד שלך בקרב מול לוקאס, ועל זה שאתה רוצה ללמד את דרומקה וווירילפד מספר מתקפות, "אעזור לך בכך. על מה חשבת?" ניקולס משיב לך כשאתם מגיעים למרכז העיר, מזרקה ענקית עומדת באמצע פארק מלא בגדרות נמוכות ושחורות, עצים ירוקים, אנשים על אופניים רוכבים מסביבכם ופוקימונים ואנשים מהלכים סביב. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501065][COLOR=#a52a2a][B]
כן הייתי צריך לרשום בהתחלה, מהמכון הבא יהיו קרבות של 3 על 3 ואפילו יותר. חחח ואני לא כופה עליך להשתמש בהן היית יכול גם לבקש ממנו להתחמק מהם פשוט.
[/B][RIGHT]"סקורופי! תשתמש בעוקצי רעל, תעצור את העלים הקסומים! לאחר מכן תשתמש בירי סיכות על רוזרייד! תלכוד אותו!" אתה פוקד על סקורופי שניגש מיד לעבודה. יורה מטח של עוקצי רעל שדוקרים את העלים ומעיפים אותם מהאוויר, את העלים שלא הצליח להפיל סקורופי קורע אותם בעזרת זנב רעל עוצמתי. סקורופי אינו מבזבז זמן ויורה אקדחי סיכות שפוגעים ברוזרייד ומפילים אותו לרצפה. סקורופי מנסה ללכוד את רוזרייד אך רגליו הזריזות מאפשרות לו להתחמק מן המכה. "רוזרייד לא לוות! עלי תער!" גארדיניה אומרת ומצביעה על סקורופי, שנפגע מעלי טער, אך לא מושפע מהם במיוחד. סקורופי מזדחל במהירות לרוזרייד, קופץ ומנחית על ראשו זנב רעל עוצמתי במיוחד שמפיל אותו לרצפה. "רוזרייד!" רוזרייד קורא ונופל על הקרקע אך מתרומם בקושי ובמאמץ רב. "וואו יש לך סקורופי חזק במיוחד. כדור מזג אוויר!" גארדיניה אומרת. אתה מחייך, זה הודות האימונים עם קיי, אך הקרב עדיין לא נגמר. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב סקורופי, אתה יכול! תתחמק מכודר מזג האוויר וזנב רעל אחד נוסף! בכל הכוח, היישר לראשו!" אומר לו. 'הקרב הזה עומד להיגמר עכשיו, ככה או ככה' אחשוב.
-
[QUOTE]ג'יי-
חחחח כן הוא קצין המבחן שלך הוא דמות קטלנית, וכן יהיו לך הרבה אימונים איתו לא לדאוג.
"תודה על הכל, סטיבן!" אתה מודה לסטיבן ומשבח את לוטאד וטורצ'יק על העבודה שלהם ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה נרגש להגיע למכון, אך לפני אתה עוצר במרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה נכנס למכון ולאחר המתנה של כחצי שעה אתה ניגש לזירת הקרב הסלעית ומולך עומדת מנהיגת המכון
"ברוך הבא. אני רוקסן מנהיגת המכון והקרב יהיה שניים על שניים. בהצלחה!" רוקסן קוראת ומשחררת את הפוקימון הראשון שלה מה תעשה?[/QUOTE]
"ג'יודוד, מה? פוקימון אבן. נשמע כמו משימה מתאימה ללוטאד! צא!" אקרא ואוציא את לוטאד. "קרב המכון הראשון שלנו, אני מאמין בך! תשתמש בערפל ואז באקדח מים על ג'יודוד!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501065][COLOR=#333399]
[B][U]דרו-[/U]
חשבתי שתספר לו על מה שבארג' אמר לך, אבל שיהיה. ואין לך מקום בהודעות הפרטיות אז אני מגיב לך פה. בשביל מה לך סוואדלון? יש לו שילוב סוגים גרוע ביותר (מלא חולשות+חולשה כפול ארבא למעופף ואש) לא חייב בכל צוות פוקימון עשה אתה יודע אבל מה שבא לך. [/B]
- - - - - - -
אתה מקבל את ניקולס בחיוך רחב, מופתע מאוד. אתה ניגש אליו ולוחץ את ידו, כפפתו הלבנה והקטיפתית של ניקולס גורמת לך לתחושה נעימה בידיים. "אני שמח מאוד לראות אותך. עשיתי מספר סידורים." ניקולס משיב. אתה מגיש לו את היומן וניקולס פותח אותו ומתחיל לקרוא, לרגע עוצר ומביט בך, "בוא נלך לאכול גלידה." ניקולס אומר בחיוך ואתה מובל אחר[/COLOR][COLOR=#333399][/COLOR][COLOR=#333399]י ניקולס ברחובות העיר הענקיים. ניקולס קורא בקפידה. מעביר דף וממשיך לקרוא. תוך כדי אתה מספר לו על ההתרחשות במכון, על איך כיבו את האור, קשרו אתכם ועל איך הצלחת להשתלט על התוקפים. אתה מרגיש צורך מסוים לספר לניקולס על מה שבארג' סיפר לך, ועיניו של ניקולס נפתחות מעט. "נכון. שים לב שזה מה שכתוב כאן. ליסה סיפרה לך שמדי פעם שמעו גם קולות של ילדים בצינוקים, אבל הם לא נשארו. כנראה שהיפנטו אותם בצורה מסוימת. מאוד מעניין. מאוד" ניקולס אומר בקול שקול כשאתם מגיעים לחנות גלידה ומוכרת צעירה מחייכת אליכם. "תנו לנו את שתי גלידות המילטאנק הכי טעימות בעיר!" ניקולס אומר למוכרת בחיוך. "אני אשלם" הוא מוסיף אליך. המוכרת צוחקת ומגישה לכם שתי גלידות וניל משובחות ביותר. הטעם של הגלידה כל כך נפלא עד שאתה לא מפסיק לאכול אותה ומתקשה להפסיק. אתה מספר לניקולס על ההפסד שלך בקרב מול לוקאס, ועל זה שאתה רוצה ללמד את דרומקה וווירילפד מספר מתקפות, "אעזור לך בכך. על מה חשבת?" ניקולס משיב לך כשאתם מגיעים למרכז העיר, מזרקה ענקית עומדת באמצע פארק מלא בגדרות נמוכות ושחורות, עצים ירוקים, אנשים על אופניים רוכבים מסביבכם ופוקימונים ואנשים מהלכים סביב. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#0000cd]
[/COLOR][/QUOTE]
כי זה מגניב לעלילה, כזה... להיפרד מפוקימון בשביל שיהיה לו יותר טוב. פתאום לקבל אחד חדש חלש יותר. נגיד גם סנוב. עזוב סתם אני והדמיונות שלי. נראלי אם אני פותח משחק הוא יהיה משוגע. אבל אין לי זמן.
~~~~~
"מממ... חשבתי על לשפר את מתקפת הגנת הכדור של ווירליפד להגנה (Protect) או להגנת ברזל. חשוב שיוכל להגן על עצמו בחלק מהמצבים. ולגביי דרומקה, כרגע רוב ההתקפות שלו הן מטווח קצר, לכן חשבתי על משהו שיתעתע באויב או יחזק את דרומקה. אחריי הקרב מול גורדור של לוקאס חשבתי או על 'התחסנות' או על 'צוות כפול'
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-[/B]
[RIGHT]"ג'יודוד, מה? פוקימון אבן. נשמע כמו משימה מתאימה ללוטאד! צא!" אתה קורא ומשחרר את לוטאד שנראה מוכן לקרב. לבקשתך לוטאד מערפל את הזירה בערפל סמיך. "חפירה!" רוקסן קוראת וג'יודוד מתחפר במהירות לאדמה. לוטאד לא מבין היכן ג'יודוד עד שהוא פוגע בו במהירות. לוטאד לא נשאר חייב ופוגע בג'יודו באקדח מים שפוגע בו קשות. "ג'יודוד זריקת סלעים! קדימה!" רוקסן מוסיפה וג'יודו מתכונן לתקוף. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-[/B]
"טוב סקורופי, אתה יכול! תתחמק מכודר מזג האוויר וזנב רעל אחד נוסף! בכל הכוח, היישר לראשו!" אתה קורא ויודע כי הרב עומד להסתיים. סקורופי מצליח להתחמק במיומנות מכדור מזג האוויר וחובט פעם שניה בראשו של רוזרייד בזנב רעל חזק. רוזרייד מתעלף! "כל הכבוד! גארדיניה אומרת לך ומחזירה את רוזרייד לפוכדור. "נלחמת טוב מאוד. אתה מאמן מוכשר וגיבור אמיתי!" גארדיניה משבחת אותך ומגישה לך את תג המכון![/RIGHT]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/411784.png[/IMG] "הנה לך. תג המכון של העיר אטרנה! תג היער!" גארדיניה אומרת לך בחיוך ומלווה אותך ליציאה. השעה היא שעת ערב. אתה לא יודע אם כדאי להמשיך לעיירה הבאה כבר מחר, אולי עדיף לישון. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
אוי נו עזוב אותך שטויות. הכל טוב עם ווריליפד. מה זה התחסנות? ומזכיר לך שווירליפד גם יודע זנב רעל ועוקצי רעל, שאחת מהן היא לתקיפה מרחוק. [/B]
[RIGHT]"מממ... חשבתי על לשפר את מתקפת הגנת הכדור של ווירליפד להגנה (Protect) או להגנת ברזל. חשוב שיוכל להגן על עצמו בחלק מהמצבים. ולגביי דרומקה, כרגע רוב ההתקפות שלו הן מטווח קצר, לכן חשבתי על משהו שיתעתע באויב או יחזק את דרומקה. אחריי הקרב מול גורדור של לוקאס חשבתי או על 'התחסנות' או על 'צוות כפול' אתה מספר לניקולס כששניכם מסיימים לאכול את הגלידה וכעת אוכלים את גביע הוופל המתוק. "הבנתי.. ממה שנשמע לוקאס מאמן חזק. אבל אתה תהיה יותר חזק. אני מבטיח לך" ניקולס אומר לך בחיוך ולוקח אותך לפארק ענקי (סגנון הסנטרל פארק בניו יורק) ומשחרר פוקימון מהפוכדור שלו [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/628.gif[/IMG]"תכיר דרו זה בריברי. אחד הפוקימונים הראשונים שלי. בראיברי שלי הוא חבר אמיתי, נאמן וחזק מאוד. והוא יעזור לך ללמוד את המתקפות. אני יודע מה כדאי ללמד את דרומקה." ניקולס אומר בחיוך כשאתה משחרר את שני הפוקימונים שלך. "בראיברי!!" בריאברי נוהם ואתה מביט בפוקימון היפייפה הזה. "ווירליפד יהיה ראשון. חשבת על עוד פוקימונים שתרצה לתפוס? יש משהו שחסר לך?" ניקולס שואל בחיוך ומבקש מבריבארי לתקוף את ווריליפד, "וויירליפד תשתמש בהגנת כדור אך תתאמץ ממש. אני לוקח אותך כפרויקט היום. בריאברי! אס אווירי!" ניקולס אומר בחיוך ובריאברי מנופף בכנפיו המרהיבות ותופס גובה ומעיף את וורילפד שהגן על עצמו אך מתגלגל אחורנית. "וורילפד!" וורילד קורא. "שוב!" ניקולס פוקד על בראיברי. "בשבילך דרומקה. החבר הזה יעזור מאוד." ניקולס קורא ומשחרר פוקימון מעופף נוסף וגבוה, אך חסר כנפיים! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/085.gif[/IMG] "דודו דודו ריו!!" דודוריו קורא.וחובט בקרקע ברגליו בחסונות והחזקות. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"ג'יודוד, מה? פוקימון אבן. נשמע כמו משימה מתאימה ללוטאד! צא!" אתה קורא ומשחרר את לוטאד שנראה מוכן לקרב. לבקשתך לוטאד מערפל את הזירה בערפל סמיך. "חפירה!" רוקסן קוראת וג'יודוד מתחפר במהירות לאדמה. לוטאד לא מבין היכן ג'יודוד עד שהוא פוגע בו במהירות. לוטאד לא נשאר חייב ופוגע בג'יודו באקדח מים שפוגע בו קשות. "ג'יודוד זריקת סלעים! קדימה!" רוקסן מוסיפה וג'יודו מתכונן לתקוף. מה תעשה?[/QUOTE]
"לוטאד! תתחמק ואז הדהמה! ומיד לאחר מכן אקדח מים שוב!" אומר ללוטאד ואקווה שהוא יצליח לפגוע בג'יודוד בלי לחטוף נזק גדול.
-
ג'יי-
לוטאד משתדל להתחמק מהאבנים אך נפגע משתיים ומופל לאחור. לוטאד מתעשת במהירות ורץ במהירות לגיודוד ומהמם אותו בעזרת הדהמה. מב שגורם לגיודוד להיכשל ומונע מממו לתקוף, מכאן לוטאש משתמש באקדח מים נוסף שמעלך את גיודוד קליל. "וואו. הלוטאד שלך חזק! אני מבטיחה לך שאת הפוקימון הבא שלי יהיה לך מאוד קשה לנצח" רוקסן אומרת ומחזירה את גיודו לפוכדור ומשחררת פוקימון אבן גדול בעל אף גדול, אתה שמדובר בנוספס. מה תעשה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1501071][U][COLOR=#006400]
[/COLOR][/U][COLOR=#0000cd][B][U]דרו-[/U]
אוי נו עזוב אותך שטויות. הכל טוב עם ווריליפד. מה זה התחסנות? ומזכיר לך שווירליפד גם יודע זנב רעל ועוקצי רעל, שאחת מהן היא לתקיפה מרחוק. [/B]
[RIGHT]"מממ... חשבתי על לשפר את מתקפת הגנת הכדור של ווירליפד להגנה (Protect) או להגנת ברזל. חשוב שיוכל להגן על עצמו בחלק מהמצבים. ולגביי דרומקה, כרגע רוב ההתקפות שלו הן מטווח קצר, לכן חשבתי על משהו שיתעתע באויב או יחזק את דרומקה. אחריי הקרב מול גורדור של לוקאס חשבתי או על 'התחסנות' או על 'צוות כפול' אתה מספר לניקולס כששניכם מסיימים לאכול את הגלידה וכעת אוכלים את גביע הוופל המתוק. "הבנתי.. ממה שנשמע לוקאס מאמן חזק. אבל אתה תהיה יותר חזק. אני מבטיח לך" ניקולס אומר לך בחיוך ולוקח אותך לפארק ענקי (סגנון הסנטרל פארק בניו יורק) ומשחרר פוקימון מהפוכדור שלו
[/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/628.gif[/IMG]"תכיר דרו זה בריברי. אחד הפוקימונים הראשונים שלי. בראיברי שלי הוא חבר אמיתי, נאמן וחזק מאוד. והוא יעזור לך ללמוד את המתקפות. אני יודע מה כדאי ללמד את דרומקה." ניקולס אומר בחיוך כשאתה משחרר את שני הפוקימונים שלך. "בראיברי!!" בריאברי נוהם ואתה מביט בפוקימון היפייפה הזה. "ווירליפד יהיה ראשון. חשבת על עוד פוקימונים שתרצה לתפוס? יש משהו שחסר לך?" ניקולס שואל בחיוך ומבקש מבריבארי לתקוף את ווריליפד, "וויירליפד תשתמש בהגנת כדור אך תתאמץ ממש. אני לוקח אותך כפרויקט היום. בריאברי! אס אווירי!" ניקולס אומר בחיוך ובריאברי מנופף בכנפיו המרהיבות ותופס גובה ומעיף את וורילפד שהגן על עצמו אך מתגלגל אחורנית. "וורילפד!" וורילד קורא. "שוב!" ניקולס פוקד על בראיברי. "בשבילך דרומקה. החבר הזה יעזור מאוד." ניקולס קורא ומשחרר פוקימון מעופף נוסף וגבוה, אך חסר כנפיים! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/085.gif[/IMG] "דודו דודו ריו!!" דודוריו קורא.וחובט בקרקע ברגליו בחסונות והחזקות. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
bulk up, חחחח אתה רשמת התחסנות. זרמתי איתך.
~~~~~~
אתפעל מהפוקימונים המדהימים של ניקולס ולשאלתו אחזיר "האמת שכן, התכנון הוא לתפוס מעופף ואחריי שעברתי היטב על הפוקדע של המחוז עלו לי בראש שניים"
"אוקיי ישלי רעיון..." אומר בחיוך כשאראה את שלושת ראשיו של דודריו. "ניקולס תוכל לפקוד עליו בבקשה לתקוף בניקור?" ואוסיף לדבר לפוקימון שלי "דרומקה, תיהיה מוכן! התחמק משלושת ראשיו בזה אחר זה דגל התגלגל וקפוץ אחורניות במרץ והתמדה. אתה גמיש וקל וקופצני כלוליין. תוכל לעשות זאת. נסה ממש לבלבל אותו כאילו אתה בכמה מקומות בו זמנית!"
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
חיוך מסוקרן במיוחד עולה בפרצופו של ניקולס, "פוקימון מעופף? ספר לי! אולי יש באחוזה של המשפחה שלי פוקימון כזה, אתה יודע, האחוזה של המשפחה שלי משמשת בית חולים ומקבלת בעיקר פוקימונים מעופפים פצועים ומשיבה אותם לטבע, בסמוך לאחוזה יש יער לא קטן, אקח אותך לשם בהזדמנות. ליער שיחררנו פוקימונים מעופפים שלא יכלו לחזור לטבע ובשורה תחתונה הם התרבו, יכול מאוד להיות שאוכל לתת לך פוקימון מעופף קטן שיתאים לך. גם בכל פעם שאני מבקר באחוזה אני לוקח פוקימונים אחרים, אם אתה זוכר את סוואנה שלי, עכשיו היא באחוזה. היום החלטתי לקחת את דודוריו. אתה יודע שאני מתמחה במעופפים. ספר לי על מי חשבת" ניקולס ממש מפציר בך בלספר לו, נראה שזה מעניין אותו מאוד. אתה מספר לניקולס על התוכניות שלך בלאמן את דרומקה. "נחמד מאוד יש לך הרבה יצירתיות, אבל תראה את זה" ניקולס אומר ומדריך את דודוריו. "אני חושב שהתחסנות תתאים לדרומקה כשיתפתח, צורתו המפותחת דארמניטאן ממש מפלצת אדירה, ומתקפה כמו התחסנות תהיה מצוינת בשבילו. עכשיו אני רוצה שילמד צוות כפול. וישםר את השריפה למתקפת להביור" ניקולס מסביר לך. לפקודת ניקולס דודוריו רץ במהירות של אראית כמוהה אי פעם לכיוון דודוריו ומנקר את דרומקה שמתחמק בקושי רב ולרוב נפגע, אך דרומקה מתגלגל ומתחמק מן הראשים. לאחר מכן דודוריו חוזר לנקודת המוצא שלו ולבקשתו של ניקולס שבכל פעם שדודוריו יתרחק מדרומקה יהיה עליו להשתמש במתקפת שריפה אך מבקש להתאמץ המון. אתה שם לב שכמות האש מתחזקת בצורה מרשימה,כך עדיין לא מספיק. מהצד השני ווריליפד מותש אך לא מוותר, ואתה רואה שכעת ההתחסנות שלו כבר מושלמת! בכל פעם שבראיברי תוקף ווריליפד מתקשח וצבעו הופך למעט כסוף. ווירליפד למד הגנת ברזל!. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
לוטאד משתדל להתחמק מהאבנים אך נפגע משתיים ומופל לאחור. לוטאד מתעשת במהירות ורץ במהירות לגיודוד ומהמם אותו בעזרת הדהמה. מב שגורם לגיודוד להיכשל ומונע מממו לתקוף, מכאן לוטאש משתמש באקדח מים נוסף שמעלך את גיודוד קליל. "וואו. הלוטאד שלך חזק! אני מבטיחה לך שאת הפוקימון הבא שלי יהיה לך מאוד קשה לנצח" רוקסן אומרת ומחזירה את גיודו לפוכדור ומשחררת פוקימון אבן גדול בעל אף גדול, אתה שמדובר בנוספס. מה תעשה?[/QUOTE]
*יש מצב שמתישהו יקרה שאני ואתה נאיית את השם של אותו פוקימון אחרת [נוספס/נוזפאס, באגון/בייגון]. אל תיעלב, זה פשוט שאני רגיל להגיד/לכתוב את השמות שלהם בדרך מסויימת
-------------------------------------------
"וואו, נוזפאס!" אקרא ואתפעל. "שמעתי עליו, פוקימון מאוד חזק. אנחנו נצטרך להתאמץ כאן, לוטאד! תשתמש בספיגה על מנת לרפא את עצמך במהירות ואז עוד פעם אקדח מים!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חח הכל טוב[/B]
אתה מתלהב מהפוקימון החדש ומפקד על לוטאד הוראות חדשות. כדורי אור ירוקים יוצאים מנוספס ומגיעים ללוטאד ומחזקים אותו מהקרב עם ג'יודוד. אקדח המים של לוטאד משתגר לער נוספס, "הגנה קדימה!" רוקסן קוראת ונוספס מגן על עצמו במתקפת הגנה חזקה. "רעידת אדמה!" רוקסן קוראת ונוספס קופץ על אדמת הזירה ומרעיד את כולה, גורם ללוטאד נזק רב. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501080][COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חח הכל טוב[/B]
אתה מתלהב מהפוקימון החדש ומפקד על לוטאד הוראות חדשות. כדורי אור ירוקים יוצאים מנוספס ומגיעים ללוטאד ומחזקים אותו מהקרב עם ג'יודוד. אקדח המים של לוטאד משתגר לער נוספס, "הגנה קדימה!" רוקסן קוראת ונוספס מגן על עצמו במתקפת הגנה חזקה. "רעידת אדמה!" רוקסן קוראת ונוספס קופץ על אדמת הזירה ומרעיד את כולה, גורם ללוטאד נזק רב. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"לוטאד...." אומר, מודאג ממצבו של לוטאד. "אני לא יכול לקחת את הסיכון שהוא יתעלף. תחזור!" אקרא ואשלוף במקומו את טורצ'יק. " אנחנו חייבים לנצח. בשביל לוטאד! תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בגחלת!"