-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה ניכנס אל המכון שניראה ריק מאדם אתה רואה זירה ענקית, לפתע אתה רואה מאמן בעלת טלטלים אדומים, אתה מתקדם לאט לפתע האיש מסתובב עליך, אתה חוטף את שוק חייך, זה נורמן לוק, אחד המאמנים שאתה הכי אוהב בליגת אלופים.
"נו באמת, עוד תירון אחד" לפתע אמר נורמן שראה אותך.[/i]
[img]http://img41.imageshack.us/img41/497/15589548.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr134.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 05:16 AM
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]אתה ניכנס אל המכון שניראה ריק מאדם אתה רואה זירה ענקית, לפתע אתה רואה מאמן בעלת טלטלים אדומים, אתה מתקדם לאט לפתע האיש מסתובב עליך, אתה חוטף את שוק חייך, זה נורמן לוק, אחד המאמנים שאתה הכי אוהב בליגת אלופים.
"נו באמת, עוד תירון אחד" לפתע אמר נורמן שראה אותך.[/i]
[img]http://img41.imageshack.us/img41/497/15589548.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr134.png[/img] [/b][/quote]
"עוד תירון?! בוא נראה אם אני תירון!" אגיד בזעם.
"תבחר את הפוקימון שלך, אני רוצה לסיים את זה מהר"
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"טוב בוא נלחם הקרב יהיה 3 על 3, קימיניטו בו לשפוט" אמר נורמן, השופט עלה לבמת השופטים.
"קדימה בוא נתחיל צא צ'ארמנדר תחמם את הקרב הזה" אמר נורמן והוציא צ'ארמנדר קטן שניראה תמים וחלש[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/99/Spr_4h_004.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 05:25 AM
[i]"טוב בוא נלחם הקרב יהיה 3 על 3, קימיניטו בו לשפוט" אמר נורמן, השופט עלה לבמת השופטים.
"קדימה בוא נתחיל צא צ'ארמנדר תחמם את הקרב הזה" אמר נורמן והוציא צ'ארמנדר קטן שניראה תמים וחלש[/i].
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/99/Spr_4h_004.png[/img] [/b][/quote]
'זאת בטח מלכודת, כלב נובח לא נושך. במחשבה שנייה, צ'ארמנדר הוא לא כלב'
"צא איווי!" תשתמש בחפירה ובמתקפת מהירות מהירות (שאגב, לא עדכנת אותה)!"
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]עכשיו עידכנתי אותה, סליחה ששחכתי לעדכן
~~~~~~~~~~~~~~~~;
איווי תוקף בחפירה, לפתע צ'ארמנדר עומד ולא זז זנבו מונח על האדמה והוא מחכה, לפתע איווי יוצא מאחוריו הוא תוקף אותו במתקפה מהירה ובשניה שצ'ארמנדר עומד להיפגע הוא חומק, צ'ארמנדר שוב חוזר לעמוד ולא זז.
"צ'ארמנדר שלי יודע לחמוק במהירות שיא, כדי לך להיזהר מהמהירות שלו" אמר נורמן.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 05:32 AM
[i]עכשיו עידכנתי אותה, סליחה ששחכתי לעדכן
~~~~~~~~~~~~~~~~;
איווי תוקף בחפירה, לפתע צ'ארמנדר עומד ולא זז זנבו מונח על האדמה והוא מחכה, לפתע איווי יוצא מאחוריו הוא תוקף אותו במתקפה מהירה ובשניה שצ'ארמנדר עומד להיפגע הוא חומק, צ'ארמנדר שוב חוזר לעמוד ולא זז.
"צ'ארמנדר שלי יודע לחמוק במהירות שיא, כדי לך להיזהר מהמהירות שלו" אמר נורמן.[/i] [/b][/quote]
"איווי, תסתובב מסביבו בשימוש מתקפת מהירות, ואז כשהוא לא יהיה מרוכז תתנפל עליו עם מתקפת מהירות חזקה במיוחד!"
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי מסתובב סביב צ'ארמנדר, אבל צ'ארמנדר לא עושה כלום מלבד להניח את זנבו על האדמה ולעצום עיניים.
איווי תוקף במתקפה מהירה ובשניה שהוא עומד לפגוע בו שוב הוא חומק, איווי ניראה מותש בגלל כל האנרגיה שהוא בזבז, לפתע צ'ארמנדר תוקף בלהביור איווי מנסה לחמוק אבל הוא עייף והוא חוטף מכה רצינית, איווי ממשיך להלחם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 05:39 AM
[i]איווי מסתובב סביב צ'ארמנדר, אבל צ'ארמנדר לא עושה כלום מלבד להניח את זנבו על האדמה ולעצום עיניים.
איווי תוקף במתקפה מהירה ובשניה שהוא עומד לפגוע בו שוב הוא חומק, איווי ניראה מותש בגלל כל האנרגיה שהוא בזבז, לפתע צ'ארמנדר תוקף בלהביור איווי מנסה לחמוק אבל הוא עייף והוא חוטף מכה רצינית, איווי ממשיך להלחם.[/i] [/b][/quote]
"איווי, הוא מסתמך כנראה על השמיעה שלו כשהוא חומק, הרי הוא עוצם את העיניים שלו! תשתמש בצעקות כל הזמן ותתקוף במהירות!"
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי צורח וגם רץ, צ'ארמנדר שוב מניח את זנבו על הריצפה ועוצם את עיניו.
איווי תוקף א צ'ארמנדר במתקפה מהירה אבל שוב צ'ארמנדר חומק, אתה לפתע אתה רואה שכל פען שאיווי זז הנזב של צ'אמנדר רוטט כשהוא מונח על הריצפה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 02:37 AM
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי תוקפת במכת ברק ופוגעת בטיירוג שעף על הריצפה, לאקסיו תוקף את קוקי במכת זנב ברזל אבל לפתע פיצ'י קופץ ומגן על קוקי בזנב ברזל שני הזנבות פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.[/i]
[/b][/quote]
"קוקי הקסמה בזמן שאתה פיצ'י תקוף בזנב ברזל "אני אומר ואז מוסיף:"אתם מצויינים תמשיכו ככה"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 02:37 AM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה קופץ אל השיחים במהירות כדי לחמוק, אבל לפתע אתה רואה שהדונפנים הרגזנים הבחינו בך והם רודפים אחריך אתה מתחיל לרוץ במהירות, אתה רואה שהדונפנים נתקעים בעצים ורק 3 שנשארו בעקבותך, לפתע הפוקדור של טריקו נפתח הוא רוצה להלחם, הוא רץ לכיוונם של הדונפנים ותוקף אותם בחבטה אבל הם מעיפים אותו על אחד הענפים של העצים, טריקו לא מוותר הוא תוקף בספיגה ושואב את הכוח של אחד הדונפנים ומחסל אותו, ואז לפתע הוא תוקף את הדונפים האחרים במתקפה מהירה ומחסל גם אותם, ניראה כאילו טריקו קיבל כוח חדש, הוא חזק יותר, לפתע גופו של טריקו מתחיל לזהור והוא גדל, על ראשו צומח עלה ענקי וגם על ידיו, טריקו התפתח לגרובייל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4c/Spr_4d_253.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו"אני חושב לעצמ,"תודה גרובייל"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור ומתחיל לחפש את שאר הקבוצה שלי
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:20 AM
[b] [b]טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]מכת זנב?
~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג תוקף בסטירה כפולה אבל דיגטריו שוב נעלם בתוך האדמה, לפתע דיגטריו יוצא מאחורי פוליוואג ותוקף אותו בכוח אדמה ופוגע חזק בפוליוואג שנופל על הריצפה ומתקשה לקום.[/i]
[/b][/quote]
אני הפסקתי..
------
יש לו מתקפה כזאת...לך כמה עמודים אחורה..
-------
"אתה חייב לקום!!! אקדח מים חזק לפנים שלו!! ואז סטירה כפולה!" אני אטמר
-
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי תוקפת בהקסמה וגורם להשחת דעתו של לאקסיו, פיצ'י תוקף את לאקסיו בזנב ברזל ופוגע בו חזק, טיירוג תוקף בזיוף בריחה ופוגע בקוקי שנופלת על הריצפה וחוטפת מכה בראשה.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה ממשיך לחפש את הקבוצה שלך, החושך מקשה עליך לראות את החברים או לשמוע אותם בגלל הצווחות ביער, לפתע אתה רואה את אחת תאומות היא שוכבת פצועה על הריצפה, היא ממלמלת משהו "לא אל תיקח אותה, לא"
לפתע אתה רואה את טומי המשקפיים שלו שבורות והוא מעולף על הריצפה.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה הצלפת זנב, אבל זה לא משפיע כל כך על פוקימונים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה רואה שפוליוואג קם הוא מתעצבן ותוקף בקרן בועות ופוגע חזק מאוד בדיגטריו, לפתע גופו של פוליוואג מתחיל לזהור ויוצאות לו שני ידיים מגופו, פוליוואג התפתח לפוליוורל.
(פוליוורל למד קרן בועות)[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/061.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 12:41 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה הצלפת זנב, אבל זה לא משפיע כל כך על פוקימונים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפתע אתה רואה שפוליוואג קם הוא מתעצבן ותוקף בקרן בועות ופוגע חזק מאוד בדיגטריו, לפתע גופו של פוליוואג מתחיל לזהור ויוצאות לו שני ידיים מגופו, פוליוואג התפתח לפוליוורל.
(פוליוורל למד קרן בועות)[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/061.png[/img] [/b][/quote]
אני רוצה לפתח אותו לצפרדע הזאת..אני יכול?או שמאוחר מידי והייתץי צריך מיקודם לפתח אותו..?
----
"כל הכבוד!! קרן בועות חזקה ואקדח מים!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:56 AM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את הולכת אחרי ג'וני שמוביך אותך ליציאה מן העיר, כעבור חצי שעה אתם יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת על דרך מספר 2, מרחוק את רואה יער מוזר ושומעת ממנו צווחות ורואה שכמה עצים נופלים.
"אנחנו מתקרבים ליער אמבורג, נקווה שנצא משם בחיים" אמר ג'וני שניראה טיפה מבוהל.
אתם ממשיכים ללכת וכעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה ליער, הלילה כבר ירד, "טוב רק שתדעי שהיער הזה מאוד מסוכן אבל הבעיה היא שאי אפשר לעבור דרך מקום אחר, רק דרכו אפשר להגיע לעיר הבא, אני מקווה שהפוקימונים שלך מוכנים, וגם את, אז נכנסים?" שאל ג'וני.[/i] [/b][/quote]
"מה בדיוק יש פה?" אני שואלת אותו במבט מפוקפק.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 06:08 AM
[i]איווי צורח וגם רץ, צ'ארמנדר שוב מניח את זנבו על הריצפה ועוצם את עיניו.
איווי תוקף א צ'ארמנדר במתקפה מהירה אבל שוב צ'ארמנדר חומק, אתה לפתע אתה רואה שכל פען שאיווי זז הנזב של צ'אמנדר רוטט כשהוא מונח על הריצפה.[/i] [/b][/quote]
"איווי, זה בגלל שאתה זז על הרצפה! תנסה לתקוף מהאוויר! זנק למעלה ותצלול לעברו עם מתקפת מהירות!"
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה לא מאוחר מדי, עכשיו זו ההזדמנות שלך לפתח אותו לצפרדע, אבל אתה צריך את הכתב המיוחד שלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוורל תוקף בקרן בועות שוב ופוגע חזק בדיגטריו שתוך כמה דקות נהיה מחוסל לגמרי, הדיגטריו חופר את עצמו באדמה ונעלם, כל המאמנים אל יער אמבורג הם ניראים שמחים מאוד.
"ואוו הפוקימונים שלך באמת חזקים, ואוו אמרו לי שיער אמבורג מסוכן מאוד ומלא פוקימונים פראיים ומסוכנים, אני מקווה שנישאר בחיים אחרי היער הזה" אמרה דון.
אתם ממשיכים ללכ וכעבור רבע שעה אתם מגיעים אל היער, אתם שומעים רעשים מוזרים שמגיעים מהיער וצווחות מוזרות.
"אז ניכנסים ליער?" שאלה דון שניראה טיפה מפוחדת.[/i]
[i]"פוקימונים פראיים חזקים מאוד, הם יכולים לחסל את הפוקימונים שלנו תוך שניה, קשה מאוד לעבור ביער הזה ולשרוד את כולו, אבל אין דרך אחרת לעבור אותו, אז נכנסים?" שאל ג'וני.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי קופץ לגובה ותוקף במתקפה מהירה מהאוויר צ'ארמנדר רואה אותו וברגע שאיווי עומד לפגוע בצ'אמנדר, צ'ארמנדר תוקף את איווי בלהביור שוב ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה פצוע ועייף.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 01:40 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה לא מאוחר מדי, עכשיו זו ההזדמנות שלך לפתח אותו לצפרדע, אבל אתה צריך את הכתב המיוחד שלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוורל תוקף בקרן בועות שוב ופוגע חזק בדיגטריו שתוך כמה דקות נהיה מחוסל לגמרי, הדיגטריו חופר את עצמו באדמה ונעלם, כל המאמנים אל יער אמבורג הם ניראים שמחים מאוד.
"ואוו הפוקימונים שלך באמת חזקים, ואוו אמרו לי שיער אמבורג מסוכן מאוד ומלא פוקימונים פראיים ומסוכנים, אני מקווה שנישאר בחיים אחרי היער הזה" אמרה דון.
אתם ממשיכים ללכ וכעבור רבע שעה אתם מגיעים אל היער, אתם שומעים רעשים מוזרים שמגיעים מהיער וצווחות מוזרות.
"אז ניכנסים ליער?" שאלה דון שניראה טיפה מפוחדת.[/i]
[/b][/quote]
אני צריך אבן מיוחדת לא?
-----
"אל תדאגי!" אני אומר ומחזיק אותה ביד ונכנס פנימה
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 01:40 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי קופץ לגובה ותוקף במתקפה מהירה מהאוויר צ'ארמנדר רואה אותו וברגע שאיווי עומד לפגוע בצ'אמנדר, צ'ארמנדר תוקף את איווי בלהביור שוב ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה פצוע ועייף.[/i] [/b][/quote]
"איווי, אל תוותר! תשמש בחפירה וצא מאחורי, ואז מהאוויר תנחת עליו עם מתקפת מהירות, שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:20 AM
[b] [b]טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.[/b]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקנוו יוצא מן הפוקדור ותוקף באקדח מים אבסול משיב לו בכדור צל שיוצר פיצוץ כאשר הוא נפגש עם מתקפת אקדח המים, אף אחד לא נפגע, קרוקנוו תוקף בזעם אבל אבסול חומק במהירותף אבסול תוקף בשסע לילה ופוגע בקרוקונוו.[/i] [/b][/quote]
"קרוקונו! נשיכה! ואז זעם שוב!" אגיד לו
-
[b] [i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי תוקפת בהקסמה וגורם להשחת דעתו של לאקסיו, פיצ'י תוקף את לאקסיו בזנב ברזל ופוגע בו חזק, טיירוג תוקף בזיוף בריחה ופוגע בקוקי שנופלת על הריצפה וחוטפת מכה בראשה.[/i]
[/b][/quote]
"פיצ'י חסל את הטיירוג הזה בזנב ברזל קוקי מכת ברק על טיירוג ואז הקסמה על לאקסיו ופיצ'י אחרי שהיא תיתקוף בהקסמה תקוף את לאקסיו בזנב ברזל הכי חזק שתוכל" אני אומר בכעס ובדאגה לקוקי.
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה ממשיך לחפש את הקבוצה שלך, החושך מקשה עליך לראות את החברים או לשמוע אותם בגלל הצווחות ביער, לפתע אתה רואה את אחת תאומות היא שוכבת פצועה על הריצפה, היא ממלמלת משהו "לא אל תיקח אותה, לא"
לפתע אתה רואה את טומי המשקפיים שלו שבורות והוא מעולף על הריצפה.[/i]
[/b][/quote]
"מה קרה לכם?מי לקח את מי?"אני שואל אותם
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]כן, זה מן כתר כזה מיוחד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ודון נכנסים אל תוך היער בהתחלה היער די שקט, הכול ניראה בסדר, אתה ודון ממשיכים ללכת, לפתע מן השיחים קופצים לכיוונכם חבורה של הראקרוסים רגזניים, הם רצים לכיוונכם ועומדים לתקוף אתכם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_4h_214_m.png[/img]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]ועוד פעם צ'ארמנדר מניח את זהזנב שלו על הריצפה, הוא מחכה שאיווי יצא מן האדמה, לפתע הוא רואה מאיפה איווי יוצא והוא רואה שאיווי עומד לתקוף אותו במתקפה מהירה מן השמיים, צ'ארמנדר מצליח לחמוק שוב, ואז הוא תוקף בלהביור ופוגע שוב באיווי, צ'ארמנדר מנצל את ההיזדמנות ותוקף בסריטה ומחסל סופית את איווי.
הפוקימון הראשון שלך בקרב מחוסל נסה להשתמש באחד מן השניים האחרים.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו מנסה לתקוף בנשיכה אבל אבסול חומק, אבסול מנצל את יתרון המהירות של על קרוקונוו ותוקף אותו בכדור צל קרוקונוו תוקף בזעם וחומק בעזרת המתקפה מכדור הצל אבל זנבו נפגע חזק.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]פיצ'י תוקף בזנב ברזל אבל טיירוג מנצל את היכולות שלו בתום פוקימון לחימה, לפתע טיירוג עומד במקום ולא זז.
ואז כאשר מגיעה מכת זנב הברזל הוא הודף אותה בידיו, הוא צורח מן הכאב שעובר לו תוך כמה שניות, ואז הוא תופס את זנבו של פיצ'י ומתחיל לסובב אותו במהירות, פיצ'י ניראה מסוחרר, לפתע טיירוג עוזב את זנבו ופיצ'י עף על קוקי שתוקפת את פיצ'י בטעות במכת ברק ופוגעת בו, פיצ'י ניראה עצבני מאוד, לפתע לאקסיו קם ותוקף בניב רעם ופוגע חזק בפיצ'י שניראה כבר חצי מחוסל אבל הוא ממשיך להלחם.
"אין עבודת צוות או שיתוף פעולה בין הפוקימונים שלך, זה לא יעבוד לך טוב בקרב כפול עם הפוקימונים שלך לא ישתפו פעולה" אמר רג'י. [/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טומי לא מצליח לומר הרבה הוא רק מצביעה על שביל מוזר של עצים שנפלו, אתה רואה שהשביל מוביל אל תוך מערה חשוכה מאוד, אתה רץ במהירות אל תוך המערה מנסה לקבל תשובות מה קרה לטומי ולאחת מן התאומות שנעלמה, אתה הולך באיטיות במערה כדי לא לעשות הרבה רעש וכדי לא למשוך את תשתומת ליבו של הפוקימון או האיש שחטף את אחת התאומות, אתה מתקדם לפתע אתה רואה נידוקינג ענקי שגר בתוך המערה, אתה רואה מלא מאמנים מאולפים ואת אחת התאומות נעלמה ביניהם, האנשים המעולפים כלואים במן כלוב של חתיכות עצים ואבנים שמוברות חזק מאוד יחדיו.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5b/Spr_4h_034.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 06:54 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]ועוד פעם צ'ארמנדר מניח את זהזנב שלו על הריצפה, הוא מחכה שאיווי יצא מן האדמה, לפתע הוא רואה מאיפה איווי יוצא והוא רואה שאיווי עומד לתקוף אותו במתקפה מהירה מן השמיים, צ'ארמנדר מצליח לחמוק שוב, ואז הוא תוקף בלהביור ופוגע שוב באיווי, צ'ארמנדר מנצל את ההיזדמנות ותוקף בסריטה ומחסל סופית את איווי.
הפוקימון הראשון שלך בקרב מחוסל נסה להשתמש באחד מן השניים האחרים.[/i]
[/b][/quote]
"לא נורא איווי, היית טוב" אגיד ואחזיר אותו.
"גרוטל צא! תשלח עלי תער על עבר הזסנב של צ'ארמנדר!"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טומי לא מצליח לומר הרבה הוא רק מצביעה על שביל מוזר של עצים שנפלו, אתה רואה שהשביל מוביל אל תוך מערה חשוכה מאוד, אתה רץ במהירות אל תוך המערה מנסה לקבל תשובות מה קרה לטומי ולאחת מן התאומות שנעלמה, אתה הולך באיטיות במערה כדי לא לעשות הרבה רעש וכדי לא למשוך את תשתומת ליבו של הפוקימון או האיש שחטף את אחת התאומות, אתה מתקדם לפתע אתה רואה נידוקינג ענקי שגר בתוך המערה, אתה רואה מלא מאמנים מאולפים ואת אחת התאומות נעלמה ביניהם, האנשים המעולפים כלואים במן כלוב של חתיכות עצים ואבנים שמוברות חזק מאוד יחדיו.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5b/Spr_4h_034.png[/img] [/b][/quote]
"וורטורטל,קווילבה,גרובייל צאו!"אני קורא ומוציא אותם מהפוקדורים,"תנסו לשבור את הכלוב הזה!"אני אומר להם
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"בחירה לא נכונה, גרוטל גם בעל חיסרון כי הוא חלש מפוקימוני אש וגם הוא לא יכול לנוע מהר או לקפוץ בגלל משקל גופו הכבד, ההפסד שלך כבר ברור" אמר נורמן.
גרוטל תוקף בעלי תער אבל צ'ארמנדר תוקף אותם בלהביור ושורף את כולם, צ'ארמנדר רץ אל גרוטל ותוקף אותו בלהביור מקרוב גרוטל מנסה לחמוק אבל צ'ארמנדר מהיר יותר, גרוטל חוטף מכת להביור בפניו שגורמת לו לנזק רציני.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]שניה אחת לפני שהפוקימונים שלך תוקפים את הכלוב נידוקינג תוקף בכוח אדמה כאשר הוא מבחין בך ובפוקימונים שלך, כוח אדמה מפיל את כל הפוקימונים שלך על הריצפה, לפתע נידוקינג תוקף את קווילבה (כי הוא הכי קרוב עליו) בבעיטה כפולה וניכנס חזק בקווילבה שעף על קיר המערה, קווילבה מחוסל.
נידוקינג מתחיל לשאוג בזעם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 07:24 PM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]שניה אחת לפני שהפוקימונים שלך תוקפים את הכלוב נידוקינג תוקף בכוח אדמה כאשר הוא מבחין בך ובפוקימונים שלך, כוח אדמה מפיל את כל הפוקימונים שלך על הריצפה, לפתע נידוקינג תוקף את קווילבה (כי הוא הכי קרוב עליו) בבעיטה כפולה וניכנס חזק בקווילבה שעף על קיר המערה, קווילבה מחוסל.
נידוקינג מתחיל לשאוג בזעם.[/i] [/b][/quote]
"אני לא רוצה לפגוע בך,אני רק רוצה לשחרר את האנשים האלו!"אני אומר לנידוקינג
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]הנידוקינג לא רוצה שתעשה כלום במערה שלו, לפתע הוא רת לכיוונו של גרובייל ותוקף אותו במכת מגה קרן ופוגע בבטנו, גרובייל מתעלף במקום ומתחיל לנשום בכבדות, נידוקינג עומד לתקוף את ווטרטל.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 07:35 PM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]הנידוקינג לא רוצה שתעשה כלום במערה שלו, לפתע הוא רת לכיוונו של גרובייל ותוקף אותו במכת מגה קרן ופוגע בבטנו, גרובייל מתעלף במקום ומתחיל לנשום בכבדות, נידוקינג עומד לתקוף את ווטרטל.[/i] [/b][/quote]
אני מחזיר את גרובייל ואת קווילבה המעולפים לפוקדורים,"וורטורטל תקוף באקדח מים ואז בועות ושוב אקדח מים!ואז תהיה מוכן להתחמק מההתקפה שלו"אני צועק לוורטורטל
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]כן, זה מן כתר כזה מיוחד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ודון נכנסים אל תוך היער בהתחלה היער די שקט, הכול ניראה בסדר, אתה ודון ממשיכים ללכת, לפתע מן השיחים קופצים לכיוונכם חבורה של הראקרוסים רגזניים, הם רצים לכיוונכם ועומדים לתקוף אתכם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_4h_214_m.png[/img]
[/b][/quote]
"ריי צא! זעם רקעי ואז מכת קרן! פולי אקדח מים וקרן בועות!! בון תוציאי את הפוקימונים שלך ותתקפי!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 07:24 PM
[i]"בחירה לא נכונה, גרוטל גם בעל חיסרון כי הוא חלש מפוקימוני אש וגם הוא לא יכול לנוע מהר או לקפוץ בגלל משקל גופו הכבד, ההפסד שלך כבר ברור" אמר נורמן.
גרוטל תוקף בעלי תער אבל צ'ארמנדר תוקף אותם בלהביור ושורף את כולם, צ'ארמנדר רץ אל גרוטל ותוקף אותו בלהביור מקרוב גרוטל מנסה לחמוק אבל צ'ארמנדר מהיר יותר, גרוטל חוטף מכת להביור בפניו שגורמת לו לנזק רציני.[/i]
[/b][/quote]
"נראה אם תצליח להתחמק מזה! גרוטל תשתמש בקללה ואז שלח עלי תער בזמן שאתה הולך מסביב לצ'ארמנדר!"
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו מנסה לתקוף בנשיכה אבל אבסול חומק, אבסול מנצל את יתרון המהירות של על קרוקונוו ותוקף אותו בכדור צל קרוקונוו תוקף בזעם וחומק בעזרת המתקפה מכדור הצל אבל זנבו נפגע חזק.[/i] [/b][/quote]
"קרורונו! תשתמש באקדח מים על הקרקע ותגרום לו להחליק! ואז תשתמש בזעם ותנשוך אותו!" אגיד לקרוקונו
-
[SIZE=3][b]משתמשים עוד עומד אחד אנחנו מגיעים לעמוד 100 כל הכבוד :D [/b][/SIZE]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף באקדח מים, נודוקינג משתמש בידיו כדי להגן על עצמו מםני אקדח המים והוא בקושי נפגע.
נידוקינג תוקף בבעיטה כפולה ווטרטל תוקף בבועות כדי להגן על עצמו אבל הבעיטה הכפולה מפוצצת את כל הבועות ופוגעת בפניו של ווטרטל שנופל על הריצפה וניפצע חזק, ווטרטל בקושי מצליח לקום, אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הפוקימונים שלך תוקפים את ההראקרוסים שמצליחלים להדוף את המתקפות ובקושי להיפגע. ההרקרוסים תוקפים בחסימת קרב ותוקפים את הפוקימונים שלך במלא אגרופים פוליוורל נפגע חזר אבל רייהורן לא מוותר הוא תוקף שוב בזעם רקעי ומצליח לחסל את אחד ההראקרוסים.
דון מוציאה את פיפלאפ שתוקף במערבולת ופוגע בכמה מן ההראקרוסים, אבל ההראקרוסים לא מוותרים, אחד מהם תוקף בשבירת לבנים ופוגע חזק בפיפלאפ.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גרוטל תוקף בקללה הוא נפגע קצת אבל צ'ארמנדר ניפגע יותר הוא מתקשה לזוז בגלל הקללה גרוטל תוקף בעלי תער ופוגע בצ'ארמנדר שנופל על הריצפה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף באקדח מים על הריצפה אבל היא לא נהיית חלקה, אבסול תוקף בשסע ליילי וקרוקונוו תוקף בזעם הפוקימונים מתנגשים זה בזה ושניהם נפצעים, קרוקונוו ניראה מסוחרר[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 08:02 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גרוטל תוקף בקללה הוא נפגע קצת אבל צ'ארמנדר ניפגע יותר הוא מתקשה לזוז בגלל הקללה גרוטל תוקף בעלי תער ופוגע בצ'ארמנדר שנופל על הריצפה.[/i]
[/b][/quote]
תפתח כבר את הבאטלים @:
--
"גרוטל סיים אותו! רוץ אל עבר צ'ארמנדר בזמן שאתה ממשיך לירות עלי תער ואז קפוץ עליו עם חבטה!"
-
[b] [SIZE=3][b]משתמשים עוד עומד אחד אנחנו מגיעים לעמוד 100 כל הכבוד :D [/b][/SIZE]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הפוקימונים שלך תוקפים את ההראקרוסים שמצליחלים להדוף את המתקפות ובקושי להיפגע. ההרקרוסים תוקפים בחסימת קרב ותוקפים את הפוקימונים שלך במלא אגרופים פוליוורל נפגע חזר אבל רייהורן לא מוותר הוא תוקף שוב בזעם רקעי ומצליח לחסל את אחד ההראקרוסים.
דון מוציאה את פיפלאפ שתוקף במערבולת ופוגע בכמה מן ההראקרוסים, אבל ההראקרוסים לא מוותרים, אחד מהם תוקף בשבירת לבנים ופוגע חזק בפיפלאפ.[/i]
[/b][/quote]
יופי! יש פרס?
----
"תוציאי את באנרירי ותשלבי מערבולת וקרן קרח! ואז את אקדח המים שלי ושלך בקרן קרח!! פולי אקדח בועת ואז תחכה שבאנירי תתקוף בקרן קרח ותשלב את זה עם האקדח מים שלך!!" אני אומר
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף באקדח מים, נודוקינג משתמש בידיו כדי להגן על עצמו מםני אקדח המים והוא בקושי נפגע.
נידוקינג תוקף בבעיטה כפולה ווטרטל תוקף בבועות כדי להגן על עצמו אבל הבעיטה הכפולה מפוצצת את כל הבועות ופוגעת בפניו של ווטרטל שנופל על הריצפה וניפצע חזק, ווטרטל בקושי מצליח לקום, אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.[/i]
[/b][/quote]
"וורטורטל תתקוף באקדח מים ואז בנשיכה ושוב באקדח מים!"אני קורא
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף באקדח מים על הריצפה אבל היא לא נהיית חלקה, אבסול תוקף בשסע ליילי וקרוקונוו תוקף בזעם הפוקימונים מתנגשים זה בזה ושניהם נפצעים, קרוקונוו ניראה מסוחרר[/i] [/b][/quote]
יש פרס לע"מ 100?
-----------
"קרוקונו! אקדחמים על אבסול ואז נשיכה!" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 8 2009, 04:56 AM
[b]
[i]את הולכת אחרי ג'וני שמוביך אותך ליציאה מן העיר, כעבור חצי שעה אתם יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת על דרך מספר 2, מרחוק את רואה יער מוזר ושומעת ממנו צווחות ורואה שכמה עצים נופלים.
"אנחנו מתקרבים ליער אמבורג, נקווה שנצא משם בחיים" אמר ג'וני שניראה טיפה מבוהל.
אתם ממשיכים ללכת וכעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה ליער, הלילה כבר ירד, "טוב רק שתדעי שהיער הזה מאוד מסוכן אבל הבעיה היא שאי אפשר לעבור דרך מקום אחר, רק דרכו אפשר להגיע לעיר הבא, אני מקווה שהפוקימונים שלך מוכנים, וגם את, אז נכנסים?" שאל ג'וני.[/i] [/b][/quote]
"אני מניחה" אני אומרת ומתחילה ללכת אחריו.
-
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]פיצ'י תוקף בזנב ברזל אבל טיירוג מנצל את היכולות שלו בתום פוקימון לחימה, לפתע טיירוג עומד במקום ולא זז.
ואז כאשר מגיעה מכת זנב הברזל הוא הודף אותה בידיו, הוא צורח מן הכאב שעובר לו תוך כמה שניות, ואז הוא תופס את זנבו של פיצ'י ומתחיל לסובב אותו במהירות, פיצ'י ניראה מסוחרר, לפתע טיירוג עוזב את זנבו ופיצ'י עף על קוקי שתוקפת את פיצ'י בטעות במכת ברק ופוגעת בו, פיצ'י ניראה עצבני מאוד, לפתע לאקסיו קם ותוקף בניב רעם ופוגע חזק בפיצ'י שניראה כבר חצי מחוסל אבל הוא ממשיך להלחם.
"אין עבודת צוות או שיתוף פעולה בין הפוקימונים שלך, זה לא יעבוד לך טוב בקרב כפול עם הפוקימונים שלך לא ישתפו פעולה" אמר רג'י. [/i]
[/b][/quote]
" איך אתה רוצה שהם ישתפו פעולה הם לא מסתדרים ביחד ,טוב פיצ'י תשלב מתקפת גל רעם עם מכת הברק של קוקי ואז תשלבו הקסמה ותתקפו שניכם בגל רעם ואז פיצ'י בזנב ברזל וקוקי במכת ברק" אני אומר בתיקווה שהם יצליחו
-
[b]כן משתמשים יש פרס בעמוד 100 הפרס הוא סכיזור ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1e/Spr_4h_212_m.png[/img]) עם אתם רוצים פוקימון אחר תגידו רק שלא יהיה אגדי.
אגדיים אתם לא תתפסו או תקבלו בשלב הזה של המשחק יקח זמן.[/b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גרוטל רץ לכיוונו של צארמנדר ותוקף אותו לאורך כל הדרך בעלי תער, צ'ארמנדר חוטף את המכות והוא לא זז, הוא מתנהג מוזר, ברגע שהוא תוקף בחבטה צ'ארמנדר תוקף במכת להביור חזקה שמעיפה ממנו את גרוטל, גרוטל נפגע חזק מאוד, אחרי שצ'ארמנדר תוקף הוא מתעלף והוא לא יכול להמשיך להלחהם בגלל הנזק שהקללה עשתה לו.
"כל הכבוד צ'ארמנדר אתה באמת חזק אמיתי, צא נאמל, בוא ניראה להם מזה כוח להבה" אמר נורמן, מן הפוקדור שלו יצא נאמל גדול מאוד, גדול מן הרגיל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1c/Spr_4d_322_m.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]דון מוציאה גם את באנירי שלה שתוקפת בקרן קרח ומקפיאה את חלק מההראקרוסים, פוליוורל לא מגיב הוא מחוסל, רייהורן מתעצבן הוא תוקף במכת קרן ומחסל את החלק השני של ההראקרוסים שחסמו את דרכם.
אתם ממשיכים ללכת רצים במהירות כדי שההראקרוסים לא יתעורר פתאום, לפתע אתם רואים שהדרך מתפצלת לשניים, על שלט אחד שמצביע לכיוון אחד כתוב "מ.צ" ועל השלט השני שמצביעה לכיוון השני כתוב "ריצ'ארז"
"אז לאיזה כיוון נלך?" שאלה דון שניראתה מבולבלת.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל הוא רואה ששוב נידוקינג מגן על עצמו ולא נפגע, ווטרטל מתעצבן לפתע הוא תוקף בסיבוב מהיר שפוגע בפניו של נידוקינג שנופל על הריצפה, אבל הוא קם תוך כמה דקות הוא ניראה עצבני מאוד.
(ווטרטל למד סיבוב מהיר)[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע באבסול שנופל על הריצפה, קרוקונוו תוקף בנשיכה אבל אבסול קם במהירות וחומק, אבסול תוקף בשריטה ופוגע בקרוקונוו.[/i]
[i]אתם נכנסים אל תוך יער אמבורג הלילה ירד מזמן, יש צוחות חזקות ומוזרות ביער, לפתע חבורה של אקנסים קפצעה על ג'וני ונתפסה עליו.
"הצילו תעזרי לי" צעק ג'וני שניראה מבוהל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/52/Spr_4h_023.png[/img]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]פיצ'י וקוקי שניראים די עצבניים אחד על השני משלבים גל רעם ומכת ברק יחדיו ופוגעים חזק בטיירוג ומחסלים אותו לאקסיו העצבני קופץ לגובה הוא תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בפיצ'י שעף על אחד העצים וניראה שהוא מחוסל, עכשיו קוקי צריכה להתמודד עם הפחד שלה בקרבות, כי היא לא הזמן ומוותר, אתה רואה שהיא מתחילה לרעוד שלאקסיו מתקרב עליה.[/i]