-
ירין רעיון טוב=]
לאודרד רץ אל הבור שצ'רמי חפר ומשגר לתוכו קרן על אחרי שצי שניות נפתח עוד בור וממנו עף למעלה צ'רמי שכולו פצוע והוא תוקף בזעם דרקון על לאודרד שלא יכול לזוז בגלל השיתוק של קרן העל והוא נפגע. שניהם פצועים אך צ'רמי יותר מה תעשה צ'רמי תוקף בלהביור??
-
" צא דרטיני ציקלון חשמלי על קורפיש ! "
-
דודי
דרטיני יוצא ותוקף בציקלון חשמלי שמשתק את קורפיש ופוגע בו,קורפיש משותק מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 03:22 PM
[b] ירין רעיון טוב=]
לאודרד רץ אל הבור שצ'רמי חפר ומשגר לתוכו קרן על אחרי שצי שניות נפתח עוד בור וממנו עף למעלה צ'רמי שכולו פצוע והוא תוקף בזעם דרקון על לאודרד שלא יכול לזוז בגלל השיתוק של קרן העל והוא נפגע. שניהם פצועים אך צ'רמי יותר מה תעשה צ'רמי תוקף בלהביור?? [/b][/quote]
"קרן על!!" אני צועק
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 03:24 PM
[b] דודי
דרטיני יוצא ותוקף בציקלון חשמלי שמשתק את קורפיש ופוגע בו,קורפיש משותק מה תעשה?? [/b][/quote]
" עכשיו ציקלון , גל הלם , ציקלון וציקלון חשמלי ! "
-
אני עושה הגרלה על פיתוח פוקימון =]
תבחרו את אחד הפוקימונים הבאים הזוכה יוחרז מיד בתגובה הבאה =]:
פלקייה
דיאלגה
[b]דודי[/b]
דודי תבחר אבן פיתוח\חפץ פיתוח ואיזה פוקימון להפוך לזוהר או שתישמור אפשרות זו לפוקימון אחר שתיתפוס =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דרטיני תוקף בציקלון שפוגע חזק בקורפיש שיוצא ממצב השיתוק ותוקף במתקפת קרן בועות ופוגע בדרטיני גם כן,דרטיני תוקף את קורפיש בהלם חשמלי אך קורפיש חומק ותוקף בהיתקלות ופוגע בדרטיני.
דרטיני תוקף פעם נוספת בציקלון וישר אחריו ציקלון חשמלי שמחסלים את קורפיש מה תעשה??
[b]ירין [/b]
לאודרד משגר קרן על על הלהביור של צ'רמי ושניהם נפגעים מהפיצוץ שנצר ומתעלפים מה תעשה מנהי המכון מוציא את הגרואולייט שלו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 04:40 PM
[b] אני עושה הגרלה על פיתוח פוקימון =]
פלקייה
דיאלגה
[b]ירין [/b]
לאודרד משגר קרן על על הלהביור של צ'רמי ושניהם נפגעים מהפיצוץ שנצר ומתעלפים מה תעשה מנהי המכון מוציא את הגרואולייט שלו?? [/b][/quote]
דיאגלה
-----
"הייתה מצויין! וייסק צא! תתחיל בפעימת מים ואז אקדח מים ולסיום רעידת אדמה!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 03:51 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה זורק את הפוכדור ופיצ'ו נתפס מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
"יש!" אני מרים את הפוכדור,בודק שיש לי את 3 הפוכדורים המיוחדים המלאים בפוקימונים,ואם הם שם אז אני יוצא במהירות מהמקום
-
[b]טייגר[/b]
תבחר פוקימון :
דיאלגה פלקייה
זו הגרלה על פיתוח מידי
~~~~~~~~~~~~
אתה חושב על איך לצאת מהמקום במהירות ונזכר שבזמן החופשי היתאמנת בפארקור ואתה מחפש חלון שובר אותו וקופץ קפיצה וכשאתה נוחת אתה עושה גילגול כדי לרכך את הנפילה אתה קם ורץ בחזרה אל החנות,אחרי 20 דקות אתה מגיע אל הכניסה של החנות מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה מוציא את ויסקאש שתוקף ישר בפעימת מים ומשלב בתוחה את אקדח המים שפוגעים בגרואולייט שבדיוק רץ אל ויסקאש עם ניב רעם בפה ובגלל ניב הרעם גרואולייט גם מתחשמל.ויסקאש תוקף ברעידת אדמה ופוגע בגרואולייט קריטי גרואולייט הפצוע נראה עצבני והוא רץ אל ויסקאש עם מתקפת כרסום מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 10:47 PM
[b] [b]טייגר[/b]
תבחר פוקימון :
דיאלגה פלקייה
זו הגרלה על פיתוח מידי
~~~~~~~~~~~~
אתה חושב על איך לצאת מהמקום במהירות ונזכר שבזמן החופשי היתאמנת בפארקור ואתה מחפש חלון שובר אותו וקופץ קפיצה וכשאתה נוחת אתה עושה גילגול כדי לרכך את הנפילה אתה קם ורץ בחזרה אל החנות,אחרי 20 דקות אתה מגיע אל הכניסה של החנות מה תעשה?? [/b][/quote]
דיאלגיה
--
אני מתנשם ומתנשף,נרגע,נושם עמוק ומסדר את הנשימה ואז נכנס לחנות.
אני תר אחר האיש בעיני,ואם אני לא מוצא אותו,אני שואל את המוכרים/ות ושואל אותם האם הוא נמצא.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 04:40 PM
[b] אני עושה הגרלה על פיתוח פוקימון =]
פלקייה
דיאלגה
[b]דודי[/b]
דודי תבחר אבן פיתוח\חפץ פיתוח ואיזה פוקימון להפוך לזוהר או שתישמור אפשרות זו לפוקימון אחר שתיתפוס =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דרטיני תוקף בציקלון שפוגע חזק בקורפיש שיוצא ממצב השיתוק ותוקף במתקפת קרן בועות ופוגע בדרטיני גם כן,דרטיני תוקף את קורפיש בהלם חשמלי אך קורפיש חומק ותוקף בהיתקלות ופוגע בדרטיני.
דרטיני תוקף פעם נוספת בציקלון וישר אחריו ציקלון חשמלי שמחסלים את קורפיש מה תעשה??
[/b][/quote]
אשמור את הכול ליותר מאוחר
ודיאלה O:
-----------------
אני זורק עליו פוקדור O:
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 09:47 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מוציא את ויסקאש שתוקף ישר בפעימת מים ומשלב בתוחה את אקדח המים שפוגעים בגרואולייט שבדיוק רץ אל ויסקאש עם ניב רעם בפה ובגלל ניב הרעם גרואולייט גם מתחשמל.ויסקאש תוקף ברעידת אדמה ופוגע בגרואולייט קריטי גרואולייט הפצוע נראה עצבני והוא רץ אל ויסקאש עם מתקפת כרסום מה תעשה?? [/b][/quote]
"פצצת בוף לפה שלו ואז קרן קרח לרגליים שלו ותדמור אותו כם פעימת מים!!" אני צועק
-
אף אחד לא זכה שאלתי חבר באייסי דיאלגה או פלקייה הוא אמר פלקייה אז סורי אני יעשה עוד כמה הגרלות שלא תיהיו מבואסים=]
תבחרו מס:
8
5
15
~~~~~~~
[b]דודי[/b]
אתה זורק תפוכדור שלך והוא תופס את קורפיש =]
אתה שם לב שגם הביצה השנייה מתחילה לבקוע ומוציא אותה וממנה בוקע איווי =]
מה תעשה??
[b]טייגר[/b]
אתה נכנס ווילי יושב בעמדת המוכר כשהוא רואה אותך הוא אומר :"כבר סיימת?? אם כן תביא לי את 3 הפוכדורים ואני יביא לך את הביצה היא כבר עומדת לבקוע" מה תעשה??
[b]ירין[/b]
ויסקאש תוקף את הגרואולייט המסכן בצצת בוץ שמחסלת אותו,מנהיג המכון אומר לך:"אמממ ילד אתה מאמן חזק אתה הראשוןשחיסל את הגרואולייט מבלי שהפוקימון שלו היפגע יש לך טקטיקה טובה אבל נגד המגמר שלי אין לך סיכוי, צא מגמר תקוף באגרוף שאיבה ואז יום שימשי וקרן סולראית " המגמר שלו יוצא מהפוכדור ורץ אל ויסקאש במהירות מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 10:03 PM
[b] אף אחד לא זכה שאלתי חבר באייסי דיאלגה או פלקייה הוא אמר פלקייה אז סורי אני יעשה עוד כמה הגרלות שלא תיהיו מבואסים=]
תבחרו מס:
8
5
15
~~~~~~~
[b]ירין[/b]
ויסקאש תוקף את הגרואולייט המסכן בצצת בוץ שמחסלת אותו,מנהיג המכון אומר לך:"אמממ ילד אתה מאמן חזק אתה הראשוןשחיסל את הגרואולייט מבלי שהפוקימון שלו היפגע יש לך טקטיקה טובה אבל נגד המגמר שלי אין לך סיכוי, צא מגמר תקוף באגרוף שאיבה ואז יום שימשי וקרן סולראית " המגמר שלו יוצא מהפוכדור ורץ אל ויסקאש במהירות מה תעשה?? [/b][/quote]
15
----
"זה הזמן שלי!!" אני קורא ואז מתרכז וחושב לעצמי.."להפוך את מגמר לאפל!!"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 11:03 PM
[b] אף אחד לא זכה שאלתי חבר באייסי דיאלגה או פלקייה הוא אמר פלקייה אז סורי אני יעשה עוד כמה הגרלות שלא תיהיו מבואסים=]
תבחרו מס:
8
5
15
~~~~~~~
[b]טייגר[/b]
אתה נכנס ווילי יושב בעמדת המוכר כשהוא רואה אותך הוא אומר :"כבר סיימת?? אם כן תביא לי את 3 הפוכדורים ואני יביא לך את הביצה היא כבר עומדת לבקוע" מה תעשה??
[/b][/quote]
5
--
אני מושיט לו את הפוכדורים ולוקח ממנו את הביצה,מלטף אותה קלות
"איזה פוקימון יבקע ממנה?" אני שואל אותו
-
שניכם זוכים כי 15 לחמישי זה התאריך שלי =]
טייגר אתה בפיתוח
ירין אתה ב5 התקפות או שאם אתם רוצים תתחלפו =]
[b]טייגר[/b]
אתה מקבל גיבל מהביצה כי זה היה בבקשות שלך =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביא לו את הפוכדורים והוא שם אותם בתוך מתקן מיוחד ואחרי 2 שניות מוציא את הפוכדורים וזורק לאוויר מהם יוצאים הפוקימונים שהיו שם ותחילים לזהור והם מתפתחים ואז וילי אומר:"מגניב נכון!!,אםם מהביצה יצא גיבל טוב עכשיו תלך רק תקח גם את זה" ומביא לך פלאפון ואז מוסיף:" אני יתקשר אלייך אם אני ירצה שתעשה עוד משימה או שסתם כדי לדבר איתך טוב להיתראות " המ תעשה עכשיו??
[b]ירין[/b]
אתה חושב על מה שאתה רוצה לעשות ורואה נקודה שחורה על מגמר,בינתיים הוא מתקדם אל ויסקאש ותוקף באגרוף שאיבה שפוגע בויסקאש ואז אתה שם לב שהנקודה גודלת מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 10:20 PM
[b] שניכם זוכים כי 15 לחמישי זה התאריך שלי =]
טייגר אתה בפיתוח
[b]ירין[/b]
אתה חושב על מה שאתה רוצה לעשות ורואה נקודה שחורה על מגמר,בינתיים הוא מתקדם אל ויסקאש ותוקף באגרוף שאיבה שפוגע בויסקאש ואז אתה שם לב שהנקודה גודלת מה תעשה?? [/b][/quote]
אני ממש רוצה התפתחות..טייגר אתה יכול להתחלף איתי?
או שתיתן לשתינו התפתחות?
-----
אני אחשוב על זה חזק יותר ואשדר לו להפוך לאפל בכל הכח
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 11:20 PM
[b] שניכם זוכים כי 15 לחמישי זה התאריך שלי =]
טייגר אתה בפיתוח
[b]טייגר[/b]
אתה מקבל גיבל מהביצה כי זה היה בבקשות שלך =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביא לו את הפוכדורים והוא שם אותם בתוך מתקן מיוחד ואחרי 2 שניות מוציא את הפוכדורים וזורק לאוויר מהם יוצאים הפוקימונים שהיו שם ותחילים לזהור והם מתפתחים ואז וילי אומר:"מגניב נכון!!,אםם מהביצה יצא גיבל טוב עכשיו תלך רק תקח גם את זה" ומביא לך פלאפון ואז מוסיף:" אני יתקשר אלייך אם אני ירצה שתעשה עוד משימה או שסתם כדי לדבר איתך טוב להיתראות " המ תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני רוצה שגיבל יתפתח ^^
--
"תודה" אני אומר והולך.
אני הולך לאזור המאמנים ומחפש שם קרב כדי לאמן את פיצ'ו
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 10:03 PM
[b] [b]דודי[/b]
אתה זורק תפוכדור שלך והוא תופס את קורפיש =]
אתה שם לב שגם הביצה השנייה מתחילה לבקוע ומוציא אותה וממנה בוקע איווי =]
מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מראה אותו למיקי
-
[b]טייגר[/b]
אתה יוצא המהחנות ורואה שהביצה כבר בוקעת אתה מחכה כמה שניות וכמו שוילי אמר יוצא ממנה גיבל פיתאום מהחנות יוצא וילי ואומר:"יש לך היזדמנות לפתח את גיבל אתה רוצה??
[b]ירין[/b]
אתה בינתיים תקבל התקפות הודעה הבאה הגרלה=]
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממקד את כל החשיבה שלך על זה שמגמר יהפוך לאפל ורואה את הנקודה השחורה מתפשטת לו על כל הבטן ושעיניו ניהיות לבנות וחסרות אישונים.ויסקאש צוקף בלי שאמרת לו בזנב אקווה ועוצר את מגמר מליתקוף בקרן סולראית, אתה שם לב שאחרי ההתקפה של ויסקאש האפלה גדלה על מגמר ועברה גם אל ויסקאש מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אתה מראה אותו למיקי שבדיוק תפס פלוטזל והוא אומר:"אתה תפסת קורפיש ובקע לך איווי ואני תפסתי את הפלוטזל הזה שהיתפתח באמצע הקרב חחח איזה מגניב לשנינו יש כמה פוקימונים חדשים" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 8 2009, 11:38 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה בינתיים תקבל התקפות הודעה הבאה הגרלה=]
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממקד את כל החשיבה שלך על זה שמגמר יהפוך לאפל ורואה את הנקודה השחורה מתפשטת לו על כל הבטן ושעיניו ניהיות לבנות וחסרות אישונים.ויסקאש צוקף בלי שאמרת לו בזנב אקווה ועוצר את מגמר מליתקוף בקרן סולראית, אתה שם לב שאחרי ההתקפה של ויסקאש האפלה גדלה על מגמר ועברה גם אל ויסקאש מה תעשה??
[/b][/quote]
"וויסקאש חכה! אני מעדיף שלא תיהיה אפל..חזור! מגמר תרגיש את האפלה!" אני צועק לו והופך בכל כוחי את מגמר לאפל
------
אני צריך לבחור? ובבקשה...אי אפשר התפתחות..?
-
[b]ירין[/b]
טוב אתה מקבל היתפתחות אני יודע את מי נכון את מגנמייט =??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
למממהההה תגיב מחדש הוא לא אמור לדעת שעשית את זה לא תקבל ככה תג
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:22 AM
[b] [b]ירין[/b]
טוב אתה מקבל היתפתחות אני יודע את מי נכון את מגנמייט =??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
למממהההה תגיב מחדש הוא לא אמור לדעת שעשית את זה לא תקבל ככה תג [/b][/quote]
שיהיה..תאמת חשבתי על לאורדר..אבל מגנמייט טוב..איך אני מפתח אותו לבא?
-----
"מה קורה כאן!? וויס חזור!" אני אומר ומשדר תוך כדי את החשיבה שלי למגמר
-
ירין
סתם תוציא אותו עכשיו=]
ותביא לו לאכול =]
~~~~~~~~~~~~
"לא יודע אבל אני לא רוצה להפסיק תקרב" הוא אומר לך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:25 AM
[b] ירין
סתם תוציא אותו עכשיו=]
ותביא לו לאכול =]
~~~~~~~~~~~~
"לא יודע אבל אני לא רוצה להפסיק תקרב" הוא אומר לך מה תעשה?? [/b][/quote]
אבל איך אני מפתח אותו להתפתחות ה3?
-----
"טוב..מגנמייט צא, תאכל קצת!!תקוף עכשיו הילות חשמלית ואז בום על קולי ולבסוף ניצוץ!!" אני אומר וממשיך לשדר(מה מצב מגמר?)
-
ירין
אם היית מוציא את מגנמייט הוא היה מתפתח עכשיו והוא מתפתח למגנטון הוא נראה אותו דבר רק 3 כמוהו מחוברים
~~~~~~~~~~~~~~
ויסקאש יוצא ותוקף את מגמר שהופך ליותר אפל בכל התקפה שפוגעת בו אך הפעם מגמר משיב אש שחורה שלא ממש משפיע על ויסקאש שמחסל את מגמר והופל טותו לאפל למרי ברעידת אדמה. מנהיג המכון זורק אלייך את התג ויוצא מהמכון מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:38 AM
[b] ירין
אם היית מוציא את מגנמייט הוא היה מתפתח עכשיו והוא מתפתח למגנטון הוא נראה אותו דבר רק 3 כמוהו מחוברים
~~~~~~~~~~~~~~
ויסקאש יוצא ותוקף את מגמר שהופך ליותר אפל בכל התקפה שפוגעת בו אך הפעם מגמר משיב אש שחורה שלא ממש משפיע על ויסקאש שמחסל את מגמר והופל טותו לאפל למרי ברעידת אדמה. מנהיג המכון זורק אלייך את התג ויוצא מהמכון מה תעשה?? [/b][/quote]
אמרת לי לערוך לא..לא משנה..
-------
"חזור!" אני אומר והלך לרפא את הפוקימונים שלי ואז מוציא את מגנמייט ומאכיל אותו קצת..
---
אייך הוא מתפתח ל3?
-
[b]ירין[/b]
תביא לו אבן ברק כי אין לנו פע הר קורונט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מגנמייט יוצא ואוכל קצת מהאוכל ומתחיל ליזהור ואז הוא כאילו משתכפל ונהפך למגנטון ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/82.png[/img] מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:56 AM
[b] [b]ירין[/b]
תביא לו אבן ברק כי אין לנו פע הר קורונט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מגנמייט יוצא ואוכל קצת מהאוכל ומתחיל ליזהור ואז הוא כאילו משתכפל ונהפך למגנטון ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/82.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
ומאיפה אני משיג אחת?
-----
"יופי!" אני אומר ואז הולך לראפות את הפוקימונים
-
ירין
עוד מאט תקבל =]
;~~~~~~~~~~~~;
אתה מסיים לראפות תפוקימונים ונזבר שאתה צריך לפגוש את דארקרי בעיר הבאה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 01:01 AM
[b] ירין
עוד מאט תקבל =]
;~~~~~~~~~~~~;
אתה מסיים לראפות תפוקימונים ונזבר שאתה צריך לפגוש את דארקרי בעיר הבאה מה תעשה?? [/b][/quote]
אנסה להתקדם לשם במהירות המהירה ביותר
-
ירין
אתה יוצא מהעיר פלמנור ורוכב על פליימליאון לעיר גנדלווד אחרי כ5 דקות אתם מגיעים לכניסה לעיר, ואתה רואה שמימין לעיר יש בקתה נטושה כניראה דארקרי שם מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 01:10 AM
[b] ירין
אתה יוצא מהעיר פלמנור ורוכב על פליימליאון לעיר גנדלווד אחרי כ5 דקות אתם מגיעים לכניסה לעיר, ואתה רואה שמימין לעיר יש בקתה נטושה כניראה דארקרי שם מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אכנס ואקרא בכל " דארקי"
-
ירין
אתה נכנס וקורא בקול דארקרי ובאותה השנייה הוא מופיע מהצללים מולך ושואל בטלפטייה :"סיימת את המשימה??" מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 01:15 AM
[b] ירין
אתה נכנס וקורא בקול דארקרי ובאותה השנייה הוא מופיע מהצללים מולך ושואל בטלפטייה :"סיימת את המשימה??" מה תענה?? [/b][/quote]
"כן! אבל בטעות גם הוויסקש שלי הפך לאפל ואני לא רוצה.. אתה יכול להחזיר אותו?" אני שואל
-
ירין
"אתה יכול להחזיר אותו לבד םשוט תיגע בו והוא יחזור לעצמו טוב המשימה הבאה שלך תינתן לך בעיר אפלוויל~appleweil" הוא עונה לך ונעלם מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 01:26 AM
[b] ירין
"אתה יכול להחזיר אותו לבד םשוט תיגע בו והוא יחזור לעצמו טוב המשימה הבאה שלך תינתן לך בעיר אפלוויל~appleweil" הוא עונה לך ונעלם מה תעשה?? [/b][/quote]
אני הולך לחנות לקנות אבן חשמל
-
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 01:30 AM
[b] ירין
אין יש אבן אש [/b][/quote]
אה התבלבלתי..
אז אני אמשיך לעיר הבאה
-
ירין
אתה יוצא מהבקתה והולך חזרה אל העיר,אתה מגיעה לעיר גנדלווד בעיר יש:
מרכז פוקימונים