-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 03:18 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
השעה 22:00 , אתה מגיע הביתה תשוש ועייף , ומתקלח .
מה תלבש שתצא מהמקלחת ומה תעשה עד השעה 23:00 ?[/color] [/b][/quote]
אני מתקשר לשרות חדריים ואומר "שלום אני רוצה להזמין ארוחה גדולה והכי מפוארת שיש לכם המנות הכי טובות והשתיה הכי יקרה אני רוצה שתישלכו כמה אנשים שיסדרו לי את החדר לחדר הכי רומנטי שיש".
-
[b] [color=gray][b]ג'ק ~[/b]
"מבטיח" הוא אומר ורץ לכיוון המקרר .
"תחזיקו ידיים" הוא צועק וכולם מחזיקים ידיים , הוא נוגע במקרר ואתם נשאבים לבפנים , אתם יוצאים ומגיעים לממלכת הקרח , אתם רואים מאות חיילים נלחמים , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח האש השחורה , החשמל השחור , והברק האדום ! הם ניראים ממש חזקים . ג'סטין לוקח חנית ובאימה רץ לחיילים ומוריד שני חיילים במכה אחת !
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מנסה להקפיא אותם ולא מצליח , אין לך את הכוח של סטיב והשרשרת שלך לא זוהרת כך שלא תוכל לבקש עזרה , כולם נלחמים ממש יפה עם הנשקים ומנסים לא להשתמש בכוח הקרח כי הוא לא אפקטיבי נגד כוח האש השחורה , פיתאום באים עוד חיילים שמחזיקים בכוח החשמל השחור והחשמל האדום ! מיד חיילים מהממלכה שלך יוצאים עם דרקוני המים ולאט לאט מצליחים להביס כמות נחמדה של חיילי אש שחורה ! אבל חיילי החשמל של ג'רוד מתחזקים ומתעצמים .. אתה רואה שמצטרפים לקרב ממלכת האש של ג'ק ומנסים לאזן את מצב הכוחות , ממלכת המים גם באה עם דרקוני אש והם מתחילים גם להילחם . קרב קשה וארוך מאוד שלא מסתיים , עוד ועוד חיילים של ג'רוד מגיעים , הגיעו חיילי האופל החשמלי (צל סולארי) ! אתה נבהל ומתחיל להיחלש .[/color] [/b][/quote]
''תודה ג'ק..וטייסון.'' אומר בלחש ואתרכז כדי לשחרר את מלוא כוח הקרח שלי, ואז מתחבר לכוח של השרשרת וקורא לצ'יף הדרקון שלי, אני עולה עליו ואז משחרר מהחרב שלי קרח על החיילי החשמל האדום והשחור, ''צ'יף, תשתמש בגל של מים על לוחמי האש השחורה, אני סומך עליך.'' אומר.
-
"מבטיח" הוא אומר ורץ לכיוון המקרר .
"תחזיקו ידיים" הוא צועק וכולם מחזיקים ידיים , הוא נוגע במקרר ואתם נשאבים לבפנים , אתם יוצאים ומגיעים לממלכת הקרח , אתם רואים מאות חיילים נלחמים , החיילים של ג'רוד מחזיקים בכוח האש השחורה , החשמל השחור , והברק האדום ! הם ניראים ממש חזקים . ג'סטין לוקח חנית ובאימה רץ לחיילים ומוריד שני חיילים במכה אחת !
[/b][/quote]
"קדימה כולם עזרו לחיילים של אדוארד! הלחמו בנשק בלבד ולא עם כוחות!" אצרח ואסתער עם נשק על חיילי ג'רוד
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 26 2009, 09:07 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
פתאום מצלצל הטלפון , זה שוב אדוארד שליט ממלכת הקרח הפעם הוא נישמע מאוד לחוץ " הצילו עזרו לי שלחו חיילים בכירים לממלכה שלי אני מותקף ע"י צבאו של ג'רוד !"[/color] [/b][/quote]
" ארווין !, שגר אותי מיד לממלכה שלו ! "
-
[color=gray][b]ג'ק ~[/b]
החיילים שלך נלחמים יפה באנשי האש השחורה אבל אתה חייב לזכור שכוח האש חזק יותר מכל כוח חשמל שהוא , וחלק מהאוייבים שלכם הם אנשי חשמל (חשמל שחור וחשמל אדום) תוכלו לעזור יותר אם תילחמו בהם כי כרגע הצבא שלך לא מצליח לחסל את אנשי האש השחורה , טייסון מיד מגיע עם הצבא שלו ומתחיל לאזן את המצב בעזרת חיילי המים הבכירים שלו , הוא קורץ לך וממשיך להילחם . אתה רואה שג'סטין נלחם כמו חיה רעה אבל זה לא ניראה בכלל שהוא מתאמץ , הוא חזק כמו שור ואדיש כמו עז . 'משהו מוזר בבחור הזה' אתה חושב לעצמך וממשיך להילחם .
[b]ג'יי ~[/b]
מייד ארווין קורא לחיילים הבכירים בממלכה , בערך כ-19 , אתם ביחד 20 משתגרים לממלכת הקרח דרך המקפיא , אתה נמצא לפני הממלכה ורואה המולה בחצר הממלכה וקרב ענקי שהתחיל להרוס את הקיר המערבי בממלכה ! אדוארד חייב עזרה ואתה רואה שלל של כוחות נלחמים שם אבל אתה מזהה טוב את האויבים שבגדיהם בצבעים שחור ולבן .
[b]אדוארד ~[/b]
צ'יף וכל שאר הדרקונים שבאוויר שולחים תותחי מיים אדירים ומצליחים לנטרל ולעכב את אנשי האש השחורה . אתה חושב שהקרב לא ייגמר לעולם ולפתע אתה רואה גם חיילים מממלכת החשמל שבאו לעזור לך , ג'יי שליט הממלכה מנופף לך , הוא ניראה מחוייך ונחוש לקרב . אתה שומע קול מוזר באוויר שאומר 'החיילים של ג'רוד הם לא הצבא הלבן . נסה להכיר את האבירים הלבנים'
אתה לא מזהה את הקול של מי שאמר לך את זה כי לא שמעת אותו מעולם . [/color]
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
מיד מגיעים משרתים ומסדרים את החדר שלך כמו חדר של מלכים 'זה צ'ופר' הם אומרים ויוצאים . השעה 22:30 אבל לא הספקת להתארגן כמו שצריך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 09:08 PM
[b] [b]ג'יי ~[/b]
מייד ארווין קורא לחיילים הבכירים בממלכה , בערך כ-19 , אתם ביחד 20 משתגרים לממלכת הקרח דרך המקפיא , אתה נמצא לפני הממלכה ורואה המולה בחצר הממלכה וקרב ענקי שהתחיל להרוס את הקיר המערבי בממלכה ! אדוארד חייב עזרה ואתה רואה שלל של כוחות נלחמים שם אבל אתה מזהה טוב את האויבים שבגדיהם בצבעים שחור ולבן . [/b][/quote]
" אל תרוצו אלייהם !, אנחנו ניתחבה מאחורי קרחון חזק ונישלח אלייהם כדורי ברק ! " אני אומר ומיתחבא מאחורי קרחון ושולח כדורי ברק.
-
[color=gray][b]ג'יי ~[/b]
זכור שאתה חזק מאנשי המים השחורים שממש עכשיו הצטרפו למלחמה כנגד אדוארד , הם נמצאים בצד השני והמחבוא שלכם לא עוזר כל כך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 09:33 PM
[b] [color=gray][b]ג'יי ~[/b]
זכור שאתה חזק מאנשי המים השחורים שממש עכשיו הצטרפו למלחמה כנגד אדוארד , הם נמצאים בצד השני והמחבוא שלכם לא עוזר כל כך .[/color] [/b][/quote]
" ניצתרך להמשיך ולרוץ אל אנשי המים ולחסל אותם ! " אני אומר ומתחיל לרוץ אלייהם וברגע שאני מגיע אלייהם אני שולח בלי סוף כדורי ברק כדי לחשמל וליגמור אותם מהר.
-
מיד מגיעים משרתים ומסדרים את החדר שלך כמו חדר של מלכים 'זה צ'ופר' הם אומרים ויוצאים . השעה 22:30 אבל לא הספקת להתארגן כמו שצריך .[/color] [/b][/quote]
אני מתקשר שוב לשרות חדרים ואומר להם "יש לי בקשה קטנה כשג'סיקה מגיעה לפו תעקבו אותה בסדר".
לאחר מיכן אני מתחיל לסדר את כול מה שנותר לסדר נרות וחדומה.
-
"אין בעיה" הם אומרים . לא אמרת מה אתה לובש .
הדברים כבר מסודרים אבל אתה לא לבוש ![/color]
החיילים שלך מתקיפים ללא הרף ומתחילים לתקוף בחוזקה בכל החשמל שיש בהם את אנשי המים השחורים , בן רגע אתה רואה שאנשי המים השחורים מתחילים להיהבס ולמות , אבל הם רבים ואתה צריך להפעיל עוד כוח . השרשרת שלך זוהרת וסבתא שלך מדברת אליך 'אתה יכול ג'יי , אתה יכול' היא אומרת .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 09:56 PM
"אין בעיה" הם אומרים . לא אמרת מה אתה לובש .
הדברים כבר מסודרים אבל אתה לא לבוש ![/color]
[/b][/quote]
אני לושב חולצה לבנה חלקה ועליה חליפה שחורה מיחנס שחור אני אני סם את השרשרת שלי ומפעיל את המוזיקה שירים רגועים (ג'ז בלוז).
אני מתקשר ל שרות חדרים ואומר להם שהם יכולים להבא את ג'סיקה.
-
החיילים שלך נלחמים יפה באנשי האש השחורה אבל אתה חייב לזכור שכוח האש חזק יותר מכל כוח חשמל שהוא , וחלק מהאוייבים שלכם הם אנשי חשמל (חשמל שחור וחשמל אדום) תוכלו לעזור יותר אם תילחמו בהם כי כרגע הצבא שלך לא מצליח לחסל את אנשי האש השחורה , טייסון מיד מגיע עם הצבא שלו ומתחיל לאזן את המצב בעזרת חיילי המים הבכירים שלו , הוא קורץ לך וממשיך להילחם . אתה רואה שג'סטין נלחם כמו חיה רעה אבל זה לא ניראה בכלל שהוא מתאמץ , הוא חזק כמו שור ואדיש כמו עז . 'משהו מוזר בבחור הזה' אתה חושב לעצמך וממשיך להילחם .
[b]ג'יי ~[/b]
מייד ארווין קורא לחיילים הבכירים בממלכה , בערך כ-19 , אתם ביחד 20 משתגרים לממלכת הקרח דרך המקפיא , אתה נמצא לפני הממלכה ורואה המולה בחצר הממלכה וקרב ענקי שהתחיל להרוס את הקיר המערבי בממלכה ! אדוארד חייב עזרה ואתה רואה שלל של כוחות נלחמים שם אבל אתה מזהה טוב את האויבים שבגדיהם בצבעים שחור ולבן .
[b]אדוארד ~[/b]
צ'יף וכל שאר הדרקונים שבאוויר שולחים תותחי מיים אדירים ומצליחים לנטרל ולעכב את אנשי האש השחורה . אתה חושב שהקרב לא ייגמר לעולם ולפתע אתה רואה גם חיילים מממלכת החשמל שבאו לעזור לך , ג'יי שליט הממלכה מנופף לך , הוא ניראה מחוייך ונחוש לקרב . אתה שומע קול מוזר באוויר שאומר 'החיילים של ג'רוד הם לא הצבא הלבן . נסה להכיר את האבירים הלבנים'
אתה לא מזהה את הקול של מי שאמר לך את זה כי לא שמעת אותו מעולם . [/color] [/b][/quote]
'מי אמר את זה?' אומר בתת המודע שלי ואמשיך להילחם כאשר אני מחפש את האבירים הלבנים.
-
[/b][/quote]
אתקוף חייל חשמל עם אש פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ואז אתקוף מהר עם כלי הנשק שלי.
-
[color=gray][b]אדוארד -[/b]
'קרו' הוא אומר וכשרואה שאתה מנסה למצוא אבירים לבנים הוא אומר 'לא תוכל לזהות אותם במראיהם' המצב קשה וחמישה חיילים שלך נהרגו ! אתה חייב להגביר הילוך ולהחליט מול מי אתה נלחם , החיילים של ג'רוד מתחלקים לקבוצות אך גם מעורבבים :
- אש שחורה (מעט)
- מים שחורים (בינוני)
-חשמל [(אדום,שחור)(גדולה)]
ממש קשה ואתה מתחיל להרגיש בחולשה ! אתה נזכר בקרב שלך בממלכה של ג'רוד , שהינאמורי הגיעה כדי לעזור לך . אבל לצערך היא לא מופיעה ולא מגיעה . [/color]
הם לא יודעים על מה אתה מדבר והשעה 22:50 . אתה מחכה ומחכה ובידיוק ב23:00 ג'סיקה נכנסת וניראית מופתעת "כל זה בשבילי?" היא שואלת .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 10:37 PM
הם לא יודעים על מה אתה מדבר והשעה 22:50 . אתה מחכה ומחכה ובידיוק ב23:00 ג'סיקה נכנסת וניראית מופתעת "כל זה בשבילי?" היא שואלת .[/color] [/b][/quote]
"אני יעשה הכול בישבילך" אני אומר לה בחיוך ושואל אותה "תירצי לשבת?".
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 10:37 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד -[/b]
'קרו' הוא אומר וכשרואה שאתה מנסה למצוא אבירים לבנים הוא אומר 'לא תוכל לזהות אותם במראיהם' המצב קשה וחמישה חיילים שלך נהרגו ! אתה חייב להגביר הילוך ולהחליט מול מי אתה נלחם , החיילים של ג'רוד מתחלקים לקבוצות אך גם מעורבבים :
- אש שחורה (מעט)
- מים שחורים (בינוני)
-חשמל [(אדום,שחור)(גדולה)]
ממש קשה ואתה מתחיל להרגיש בחולשה ! אתה נזכר בקרב שלך בממלכה של ג'רוד , שהינאמורי הגיעה כדי לעזור לך . אבל לצערך היא לא מופיעה ולא מגיעה . [/color] [/b][/quote]
נו באמת, אתה עושה לי רגשות אשם?
---
''אני חייב להתרכז..'' אני אומר בלחש, 'סטיב, תעזור לי..בבקשה!' אומר בתת המודע שלי ואקפוץ לשמיים, אשחרר את כל כוח הקרח שלי ואקפיא את חיילי המים השחורים והחשמל.
-
[color=grey][b]ג'ק ~[/b]
אתה מצליח להטעין את הנשק שלך בלהבת אש ומכה בחיילי החשמל , הם מגנים ומנסים להיחלץ ממך , אתה רואה שיש להם חולשה באש החזקה שלך .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
זאת רק ההתחלה של רגשות האשם ><
-----------------------------------------------
אתה על הדרקון שלך שולח קרחוני עצומים אל אנשי החשמל ומקפא את אנשי המים שמגנים עם הנשקים שלהם ומנסים להיחלץ מהמצב , רבים מאנשי המים מתים כי גם ג'יי וחייליו חזקים (כוח החשמל) . אנשי האש מתמקדים בך ואתה נופל מהדרקון שלך אחרי להבה עצומה של אש שחורה ! סטיב לא משמיע קול , אתה מנסה להתרכז ומילה אתה לא שומע ממנו .[/color]
"בשבילי ?" היא אומרת וניראית מופתעת מאוד . היא לבושה כ"כ יפה היום , בבגדים שחורים עם צעיף לבן , מחשוף שמציץ מבגדיה גורם לך להתחמם .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 04:43 PM
[b] [color=grey][b]ג'ק ~[/b]
אתה מצליח להטעין את הנשק שלך בלהבת אש ומכה בחיילי החשמל , הם מגנים ומנסים להיחלץ ממך , אתה רואה שיש להם חולשה באש החזקה שלך .[/color]
[/b][/quote]
"אוקי שימו לב חיילי האש, תשתמשו במתקפות אש! אבל רק נגד חיילי החשמל!" אגיד ואתקוף עם אש את חיילי החשמל.
-
"בשבילי ?" היא אומרת וניראית מופתעת מאוד . היא לבושה כ"כ יפה היום , בבגדים שחורים עם צעיף לבן , מחשוף שמציץ מבגדיה גורם לך להתחמם .[/color] [/b][/quote]
אני אומר לה "תירצי לשבת?" ומוזיז את הכיסה כמה סנתי מתר אחורה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 27 2009, 09:56 PM
[b] [color=gray][b]ג'יי ~[/b]
החיילים שלך מתקיפים ללא הרף ומתחילים לתקוף בחוזקה בכל החשמל שיש בהם את אנשי המים השחורים , בן רגע אתה רואה שאנשי המים השחורים מתחילים להיהבס ולמות , אבל הם רבים ואתה צריך להפעיל עוד כוח . השרשרת שלך זוהרת וסבתא שלך מדברת אליך 'אתה יכול ג'יי , אתה יכול' היא אומרת .[/color] [/b][/quote]
אני שולח להבת חשמל לכל מקום
-
[color=gray][b]ג'ק ~[/b]
חיילי האש המיומנים שלך יורים אש בעוצמה אדירה ומחסלים לאט לאט את רוב אנשי החשמל השחור , אבל נישאר את אנשי החשמל האדום שזה חשמל חם כמו אש , לא אפקטיבי נגד החיילים שלך אבל החיילים שלך לא יכולים להרוג אותם , עם זאת לא כל החיילים של אנשי החשמל השחור מתו . ג'סטין נלחם בכל העוצמה , אבל שוב לא מתאמץ ![/color]
אתה צובר כוח רב מהאוויר ובעזרת החיילים של ג'ק (חיילי אש שאיתך בהסכם שלום) צובר הרבה אש ושולח להבת חשמל עצומה שמחסלת במיידית 3 חיילים , כל אנרגית החשמל נגמרה לך ותצטרך לצבור עוד אנרגית חשמל , בנתיים אתה והחיילים שלך מתקיפים עם הנשקים והחיילים שלך עם כדורי חשמל , סופות חשמל ומתקפות מאוד יפות וחזקות את אנשי המים השחורים .[/color]
אתה מזיז את הכיסא קצת והיא מתיישבת , היא קצת מתביישת ממך אבל מנסה להתרגל "אני אוהבת את הצורה שבה אתה נלחם אנטו "היא אומרת[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 05:48 PM
חיילי האש המיומנים שלך יורים אש בעוצמה אדירה ומחסלים לאט לאט את רוב אנשי החשמל השחור , אבל נישאר את אנשי החשמל האדום שזה חשמל חם כמו אש , לא אפקטיבי נגד החיילים שלך אבל החיילים שלך לא יכולים להרוג אותם , עם זאת לא כל החיילים של אנשי החשמל השחור מתו . ג'סטין נלחם בכל העוצמה , אבל שוב לא מתאמץ ![/color]
[/b][/quote]
"ג'סטין אני רוצה להודיע לך משהו, כשנחזור ברור לך שאתה תהיה מאסטר נוק C,נכון?" אגיד ואמשיך להלחם.
-
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
זאת רק ההתחלה של רגשות האשם ><
-----------------------------------------------
אתה על הדרקון שלך שולח קרחוני עצומים אל אנשי החשמל ומקפא את אנשי המים שמגנים עם הנשקים שלהם ומנסים להיחלץ מהמצב , רבים מאנשי המים מתים כי גם ג'יי וחייליו חזקים (כוח החשמל) . אנשי האש מתמקדים בך ואתה נופל מהדרקון שלך אחרי להבה עצומה של אש שחורה ! סטיב לא משמיע קול , אתה מנסה להתרכז ומילה אתה לא שומע ממנו .[/color] [/b][/quote]
'סטיב, תענה לי! בבקשה!' אומר בתת המודע ואמשיך להילחם בכל החוזק שלי, אנסה לאתר את האבירים הלבנים.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 05:48 PM
[b]
אתה מזיז את הכיסא קצת והיא מתיישבת , היא קצת מתביישת ממך אבל מנסה להתרגל "אני אוהבת את הצורה שבה אתה נלחם אנטו "היא אומרת[/color] [/b][/quote]
"תודה" אני אני אומר ומוסיף "זה ממש מוזר לי את הבחורה הראשונה שאני רוצה כול כך"אני מחיך ולבסוף אומר "תרצי משהו מהתפריט".
-
[color=gray][b]ג'יי , ג'ק , ואדוארד -[/b]
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color]
"אנטו , אני מרגישה קצת לא בנוח כי אני המאמנת שלך אבל אני חייבת להגיד שגם אתה מושך מאוד . אני לא ממש רעבה תודה על כל ההשקעה וסליחה שאני לא רוצה לאכול כלום " היא אומרת ועדיין מתביישת קצת , אבל לאט לאט הפנים שלה מתקרבות אליך ...[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:00 PM
"אנטו , אני מרגישה קצת לא בנוח כי אני המאמנת שלך אבל אני חייבת להגיד שגם אתה מושך מאוד . אני לא ממש רעבה תודה על כל ההשקעה וסליחה שאני לא רוצה לאכול כלום " היא אומרת ועדיין מתביישת קצת , אבל לאט לאט הפנים שלה מתקרבות אליך ...[/color] [/b][/quote]
אני זורם איתה ומתקרב אליה ורואה לאן זה ממשיך.
-
אתה מתקרב והיא עוצרת ואומרת "אני לא יכול להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו " היא אומרת ומתיישבת בצד :([/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:08 PM
אתה מתקרב והיא עוצרת ואומרת "אני לא יכול להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו " היא אומרת ומתיישבת בצד :([/color] [/b][/quote]
"אני לא מבין למה? מה כול כך נורא" אני אומר לה ומסתכל ישר בעניים שלה במבט תמימם.
-
"אסור לי להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו , אני עלולה להביא לו זכויות יתר והשאר יקנאו ."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:23 PM
"אסור לי להתאהב במישהו שאני מאמנת אותו , אני עלולה להביא לו זכויות יתר והשאר יקנאו ."[/color] [/b][/quote]
"אז אני יעבור קבוצה אני מוכן לרדת קבוצה כדאי להישאר איתך" אני אומר בחיוך.
-
"תמיד תהיה חייב לעבור כאן , אני מוכנה לעשות לך אימון זירוז ולהעלות אותך לנוק C בתנאי שתהיה מוכן לקום כל יום בשעה 6:00 בבוקר ." היא אומרת וקצת חוששת בתשובה שלך "אבל בכל מקרה אני רוצה שתדע שגם אני מרגישה אליך משהו , אני אוהבת אותך" היא אומרת ומקרבת שוב את הראש .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:29 PM
"תמיד תהיה חייב לעבור כאן , אני מוכנה לעשות לך אימון זירוז ולהעלות אותך לנוק C בתנאי שתהיה מוכן לקום כל יום בשעה 6:00 בבוקר ." היא אומרת וקצת חוששת בתשובה שלך "אבל בכל מקרה אני רוצה שתדע שגם אני מרגישה אליך משהו , אני אוהבת אותך" היא אומרת ומקרבת שוב את הראש .[/color] [/b][/quote]
"אני מוכן לכול דבר" אני אומר לה בבטחון,ושוב אני מקרב את הראש וליפני שהיא מתחרתת אני תופס אותה בעדינות ומצתרפת איתה.
-
[color=darkred][b]אנטו -[/b]
יפה יפה ..
---
היא לא עצרה ואתה מתנשקים , היא קמה מהכיסא תוך כדי הנשיקה ואתם מתנשקים בעמידה , אחר כך מתחילים להתמזמז על המיטה שלך . "אנטו אהוב שלי , אני כל כך אוהבת אותך !" היא אומרת בחושניות וסקסיות .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 08:43 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו -[/b]
יפה יפה ..
---
היא לא עצרה ואתה מתנשקים , היא קמה מהכיסא תוך כדי הנשיקה ואתם מתנשקים בעמידה , אחר כך מתחילים להתמזמז על המיטה שלך . "אנטו אהוב שלי , אני כל כך אוהבת אותך !" היא אומרת בחושניות וסקסיות .[/color] [/b][/quote]
"wow עד לפו" אני אומר לה חחח סתם
-----------------
אני אומר לה בחושניות "את כול כך יפה שאני מת" אני מתחיל להוריד את הבגדים.
-
את הבגדים שלה או שלך ?![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 09:35 PM
את הבגדים שלה או שלך ?![/color] [/b][/quote]
את שלי (אני מוריד את החולצה שלי) ובנתים אני מתמזמז אתה
-
[b] [color=gray][b]ג'יי , ג'ק , ואדוארד -[/b]
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color] [/b][/quote]
''תשמעו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האביר הלבן נמצא בשרשרת שלי כנראה, הניצחון על ג'רוד קרוב, כולם להתאחד!'' אומר ואצרח מאושר.
אחר-כך, אדבר אל התת מודע ואומר, 'סטיב, אתה הוא האביר הלבן?'
-
[b] [color=gray][b]ג'יי , ג'ק , ואדוארד -[/b]
כולם נלחמים יוצא מן הכלל והחיילים של ג'רוד מאוד חזקים , חמישה חיילים של אדוארד נהרג ומהצבאות האחרים נהרגו רק שני חיילים של טייסון . ג'ק אומר לג'סטין , חייל ממש חזק שלו "אתה מודע לזה שתהיה מאסטר נוק C שתחזור ?" וג'סטין נבהל ואומר "מה" ומקבל דקירה מחנית בגב שהורגת אותו . אדוארד מתחיל לעבד את העשתונות וצועק לעזרה ולפתע השרשרת שלו זוהרת וממנה יוצא זוהר לבן לאמצע המגרש , כולם נדהמים ומשם יוצא אביר לבן . הוא משיט את ידו לפנים ואומר "כאב" וכל חייליו של ג'רוד פשוט הופכים לזוהרים לבנים ומתפוצצים כל חיילי המים השחורים , והחשמל . כרגע נשארו רק חיילי אש שחורים שמנסים לברוח כי פוחדים מפני האביר הלבן . אבל חייליו של ג'יי מצליחים להשמיד אתם ולרסק אותם לרסיסים ! האביר הלבן הופך שוב לזוהר לבן קטן ונכנס לשרשרת של אדוארד . כולם בהלם ומריחים את הניצחון המתוק . חייליו של ג'ק מפונים לממלכה וג'ני מתחילה לבכות שג'סטין מת , אבל לפתע גם הוא הופך לזוהר לבן , חוזר שוב לגופו באלונקה אך הוא חי ! "מה ? אני חי ?" הוא תוהה ולא מבין מה קורה שם .[/color]
[/b][/quote]
"אתה מיוחד מאוד ג'סטין, אני מציע שתלך למרכז המחקר והם יחקרו את התופעה שלך ואת הכוחות שלך בכדי שאני אלמד אותך להשתמש בהם טוב יותר."
------------------
תזרום איתי שיש מעבדת מחקר.. :)
-
אתה מוריד את החולצה שלך וגם היא את שלה , גם את החזיה שלה , יש לה גוף מאוד יפה ![/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
'אני אחד מעשרת האבירים הלבנים , ג'סטין גם אחד מהם , והוא במזל עוד חי , אל תתן לג'ק ולג'סטין ללכת הביתה' הוא אומר . החיילים מתפזרים ורק ראשי הממלכה נשארים איתך .
[b]ג'ק ~[/b]
"אני לא צריך לחקור את התופעה שלי זה שום דבר" הוא אומר וניראה די רגוע , כולם מתפזרים ורק אתה ג'סטין ושאר ראשי הממלכות נשארים שם .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 28 2009, 10:24 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
'אני אחד מעשרת האבירים הלבנים , ג'סטין גם אחד מהם , והוא במזל עוד חי , אל תתן לג'ק ולג'סטין ללכת הביתה' הוא אומר . החיילים מתפזרים ורק ראשי הממלכה נשארים איתך . [/b][/quote]
'אוקיי סטיב, תודה רבה לך.' אומר בתת המודע וארוץ במהירות אל ג'סטין וג'ק.
''תשמע ג'סטין, אני חייב לדבר איתך, זה משהו חשוב שאבא שלי, סטיב מלך ממלכת הקרח ביקש ממני להגיד לך, אתה....אביר לבן.'' אומר ואסתכל עליו.