ביי לכם שקד בהצלחה בעידכון
Printable View
ביי לכם שקד בהצלחה בעידכון
[QUOTE=Damond_Pearl;690900]כן, אבל אני חושב שגולדהר יבין, הקבוצה האדומה הזאת הגיע לשמינית גמר בליגת האלופות.
שקד,
כדאי לך לחכות מחר כי אני ראיתי את הפרק והאיכות בינתיים לא משהו.[/QUOTE]
תגיד...
למה ביוון מתנהגים כאילו המשחק החשוב של הליגה הוא פנתנאיקוס-אולימפיאקוס,מייחסים לזה חשיבות עליונה,כשהדרבי האמיתי הוא א.א.ק-פנתנאיקוס..
אולימפיאקוס היא בכלל מפיראוס..
תודה ליאור, זה יהיה מחר כנראה ויצעקו עלי שוב על זה שאני כותב מלא בלי אנטר Xd
[QUOTE=Naruto;690927]תודה ליאור, זה יהיה מחר כנראה ויצעקו עלי שוב על זה שאני כותב מלא בלי אנטר Xd[/QUOTE]
תגיד באמת יש הגבלה על כמה שאפשר לכתוב בתוך ספוילר?
[QUOTE=Naruto;690927]תודה ליאור, זה יהיה מחר כנראה ויצעקו עלי שוב על זה שאני כותב מלא בלי אנטר Xd[/QUOTE]
אל תעשה כזה ארוך אני עושה בתקציר שאני עושה על ואן פיס רק על הגברים העיקרים
[quote=Captain_Charisma;690929]תגיד באמת יש הגבלה על כמה שאפשר לכתוב בתוך ספוילר?[/quote]
לא קשור לספויילר קשור לגודל של ההודעה, זה קרה לי כמה פעמים עם משחקי תפקידים יש הגבלה על כמה שאפשר לכתוב..
וליאור, אני מעדיף להשקיע שעה מזמני הפנוי לטובת הסיקור
[QUOTE=Naruto;690934]לא קשור לספויילר קשור לגודל של ההודעה, זה קרה לי כמה פעמים עם משחקי תפקידים יש הגבלה על כמה שאפשר לכתוב..
וליאור, אני מעדיף להשקיע שעה מזמני הפנוי לטובת הסיקור[/QUOTE]
אה לא ידעתי..
[quote=Captain_Charisma;690924]תגיד...
למה ביוון מתנהגים כאילו המשחק החשוב של הליגה הוא פנתנאיקוס-אולימפיאקוס,מייחסים לזה חשיבות עליונה,כשהדרבי האמיתי הוא א.א.ק-פנתנאיקוס..
אולימפיאקוס היא בכלל מפיראוס..[/quote]
בגלל שהם היריבות הכי גדולות שם ביוון, זה בדיוק כמו הפועל ומכבי.
[QUOTE=Naruto;690934]לא קשור לספויילר קשור לגודל של ההודעה, זה קרה לי כמה פעמים עם משחקי תפקידים יש הגבלה על כמה שאפשר לכתוב..
וליאור, אני מעדיף להשקיע שעה מזמני הפנוי לטובת הסיקור[/QUOTE]
אוקי איך שבא לך
יאי D:
איך שבא לי D:
בקרוב אני יעדכן גם על ואן פיס
[QUOTE=Damond_Pearl;690936]בגלל שהם היריבות הכי גדולות שם ביוון, זה בדיוק כמו הפועל ומכבי.[/QUOTE]
תכלס היריבות הגדולות הן הפועל וחיפה,לכן משחק הדרבי הוא לא המרכזי..
אבל הוא מעניין.
[quote=Captain_Charisma;690941]תכלס היריבות הגדולות הן הפועל וחיפה,לכן משחק הדרבי הוא לא המרכזי..
אבל הוא מעניין.[/quote]
מכבי והפועל הם היריבות הכי גדולות עם כל הכבוד לחיפה ואתה תסכים לי, האוהדים שלכם לא סובלים את שתי הקבוצות אבל הם מעדיפים שחיפה תנצח את מכבי, זה מה שהיה במשחק שלהם בשנה שעברה בסיבוב 3.
אגב הודעה 800 שלי.
מזל טוב אבי
מזל טוב לכולם D:
יש עוד 7
[quote=Eustass Kid;690948]מזל טוב אבי[/quote]
תודה, בקרוב אתה מקדיש.
[QUOTE=Damond_Pearl;690945]מכבי והפועל הם היריבות הכי גדולות עם כל הכבוד לחיפה ואתה תסכים לי, האוהדים שלכם לא סובלים את שתי הקבוצות אבל הם מעדיפים שחיפה תנצח את מכבי, זה מה שהיה במשחק שלהם בשנה שעברה בסיבוב 3.
אגב הודעה 800 שלי.[/QUOTE]
הכי חזקות זה הפועל וחיפה אבל הדרבי תמיד מעניין,
ואכן זה מה שהעדפנו,אבל הפעם במחזור הראשון נעדיף תיקו מלא כרטיסים צהובים ופציעות,או ניצחון חיפאי בדקה ה90..
אין אני פשוט מת שהבועה שגולדהאר יצר עם ה100 מיליון דולר שלו פשוט תתפוצץ לו בפנים.
אני מעודד את הפועל ארגזים D:
[quote=Captain_Charisma;690955]הכי חזקות זה הפועל וחיפה אבל הדרבי תמיד מעניין,
ואכן זה מה שהעדפנו,אבל הפעם במחזור הראשון נעדיף תיקו מלא כרטיסים צהובים ופציעות,או ניצחון חיפאי בדקה ה90..
אין אני פשוט מת שהבועה שגולדהאר יצר עם ה100 מיליון דולר שלו פשוט תתפוצץ לו בפנים.[/quote]
אבל תסכים שהיריבות שהכי שונאות את הקבוצה השניה הם מכבי והפועל, החזקות הם חיפה והפועל.
[QUOTE=Damond_Pearl;690954]תודה, בקרוב אתה מקדיש.[/QUOTE]
כן 4דקות
[QUOTE=Naruto;690956]אני מעודד את הפועל ארגזים D:[/QUOTE]
חחח אצלנו יש כזאת העלבה שאומרים אחד לשני,בעיקר לשחקנים גרועים,
אתה שחקן מפתח במכבי מנעולים(או הפועל מנעולים,תלוי מי אומר ולמי) XDDD
[quote=Captain_Charisma;690962]חחח אצלנו יש כזאת העלבה שאומרים אחד לשני,בעיקר לשחקנים גרועים,
אתה שחקן מפתח במכבי מנעולים(או הפועל מנעולים,תלוי מי אומר ולמי) XDDD[/quote]
אתם נותנים למכבי את הכינוי "בית שאן", לחיפה אתם לא נותנים שום כינוי, לא שאני מכיר.
[quote=Captain_Charisma;690962]חחח אצלנו יש כזאת העלבה שאומרים אחד לשני,בעיקר לשחקנים גרועים,
אתה שחקן מפתח במכבי מנעולים(או הפועל מנעולים,תלוי מי אומר ולמי) XDDD[/quote]
לא ידעתי שמקללים ככה, פשוט כל פעם שאני משחק עם אבא שלי כדורגל כשאני עושה לו גול הוא אומר "אחד אפס להפועל ארגזים"
[QUOTE=Damond_Pearl;690964]אתם נותנים למכבי את הכינוי "בית שאן", לחיפה אתם לא נותנים שום כינוי, לא שאני מכיר.[/QUOTE]
אצלנו זה בד''כ מקקי ת''א או באמת מכבי בית שאן..
טוב אני הולך להכין את העדכעון על ואן פיס
[quote=Captain_Charisma;690966]אצלנו זה בד''כ מקקי ת''א או באמת מכבי בית שאן..[/quote]
עוד 4 הודעות אתה מקדיש, מזל טוב.
טוב אני צריך לנצל טוב את ה3 הודעות האחרונות..
אופס..
בעצם 2..
אני ראשון A:
תכנסו לעידכון של ואן פיס [url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24933[/url]
הגבתי שם
[QUOTE=Naruto;690977]אני ראשון A:[/QUOTE]
לא...
עוד הודעה 1 להקדשה.
באסה ):
[QUOTE=Naruto;690995]הגבתי שם[/QUOTE]
כן תודה בזמן שהכנתי צפיתי בפרק בתרגום לעברית
[QUOTE=Naruto;690999]באסה ):[/QUOTE]
אבל אתה תהיה ראשון,
בIP..
זזתי להקדיש,ביי
[QUOTE=Captain_Charisma;691007]אבל אתה תהיה ראשון,