אניפה, ואני מציב לעצמי את האתגר של לפתוח את עמ; 100.
Printable View
אניפה, ואני מציב לעצמי את האתגר של לפתוח את עמ; 100.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850036]בשביל מי כל הספאם הזה טוב?
תצתרפו אליי, חרגולים קטנים, ויחד נשפר את רמתם של משחקי הפוקימון בחת"ם.[/QUOTE]
לעקוף את ניצן
[QUOTE=Spamer Girl;850048]מי פה?[/QUOTE]
אני,עדיין בוכה.
טוב,אנחנו צריכים עזרה במה לבחור,אמרתי להם שאבדוק בסקייפ (הם לא יודעים שאני פה:embarrassed:)
מה אתם מעדיפים?
ההרפתקה לאוצר הדרקון,הקרב בין האלפים לגמדים,המלחמה על ראש הזהב,או "הכה את ניר בחרבות"
[quote=LordAbizi;850050]אגב, בנוגע לביקורת שלך במעקב עליי: חלק מהתיקונים שעשית... ארממ... נראים לי נורא אידיוטיים.
כמו למשל לציין שהמים נוצצים ושיש להם רגליים קטנות. ציינתי שהגב של נידורן קטן רק איפה שזה היה נחוץ כדי להסביר למה התכנית נכשלה. אבל מעבר לזה לתת הסברים מוזרים כל כך כשאין שום סיבה לפרט אותם זה סתם נראה לי מגוחך נורא. אחרי הכל, תמיד צריך לשאול את השאלה [B]בשביל מה?![/B][/quote]
להראות שאתה משקיע. התיאורים הקטנים וחסרי התועל האלה הם מה שבונים את התגבוה שלך. ברור, אתה יכול לעבוד בלעדיהם, ויכול להיות שחלק מהשחקנים שלך יהנו באותה מידה, אבל בינינו.. מי מריץ את הביקורת? :P
הרמה של חת"מ עכשיו כבר לא מדהימה, ואם אתה לא רוצה להשקיע בתגובות, אני לא רואה למה להכריח אותך O.ם
ביי
[quote=LordAbizi;850050]אגב, בנוגע לביקורת שלך במעקב עליי: חלק מהתיקונים שעשית... ארממ... נראים לי נורא אידיוטיים.
כמו למשל לציין שהמים נוצצים ושיש להם רגליים קטנות. ציינתי שהגב של נידורן קטן רק איפה שזה היה נחוץ כדי להסביר למה התכנית נכשלה. אבל מעבר לזה לתת הסברים מוזרים כל כך כשאין שום סיבה לפרט אותם זה סתם נראה לי מגוחך נורא. אחרי הכל, תמיד צריך לשאול את השאלה [B]בשביל מה?![/B][/quote]
בשביל שתהפוך ליצור מואר ויום אחד אני ואתה נלך בגן הפרות ונשוחח יחדיו על הדרג"ד של השה"מ העל"מ שמנהל את המשחק הטבג"ל.
[QUOTE=the necromancer nilasak;850060]אני,עדיין בוכה.
טוב,אנחנו צריכים עזרה במה לבחור,אמרתי להם שאבדוק בסקייפ (הם לא יודעים שאני פה:embarrassed:)
מה אתם מעדיפים?
ההרפתקה לאוצר הדרקון,הקרב בין האלפים לגמדים,המלחמה על ראש הזהב,או "הכה את ניר בחרבות"[/QUOTE]
למה אתה בוכה
ניר לא ביומולדת?
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850052]אניפה, ואני מציב לעצמי את האתגר של לפתוח את עמ; 100.[/QUOTE]
היי אמיר סאן .
האמתי , שלי יש רק דבר אחד לתקן על הביקורות שלך .
העיניין של הספרייטים .לא כל אחד בא לפה בשביל פוקימון ,
אלא גם עבור הנוד''ים והחברים .ככה שיש אנשים שמעדיפים ספרייטים כי הם
לא מבינים על איזה פוקימון.
שלום לכולם.
נו באמת,תעזרו לי!
בסוף עולם יבחרו ב: "הכה את ניר"
אני זוכר את הרקע של זה בעל-פה,מרוב כאב.
טוב אני זז
הי תגיבו בהקדשה שלי
[quote=Pizza;850063]בשביל שתהפוך ליצור מואר ויום אחד אני ואתה נלך בגן הפרות ונשוחח יחדיו על הדרג"ד של השה"מ העל"מ שמנהל את המשחק הטבג"ל.[/quote]
הנאום הזה נראה לי מוכר, רק אני לא מכיר חצי מראשי התיבות.
[quote=Inuzuka Kiba;850061]להראות שאתה משקיע. התיאורים הקטנים וחסרי התועל האלה הם מה שבונים את התגבוה שלך. ברור, אתה יכול לעבוד בלעדיהם, ויכול להיות שחלק מהשחקנים שלך יהנו באותה מידה, אבל בינינו.. מי מריץ את הביקורת? :P
הרמה של חת"מ עכשיו כבר לא מדהימה, ואם אתה לא רוצה להשקיע בתגובות, אני לא רואה למה להכריח אותך O.ם[/quote]
אני לא אומר שאתה צריך להכריח אותי, אלא אני פשוט מנסה להבין את ההיגיון המעוות של אנשים פה. כל מי שלומד אלגברה לינארית יודע שלטרנספורמציה לינארית עדיף שיהיה גרעין קטן ביותר, כי ככה התמונה שלה גדולה יותר.
ואותו דבר תקף כאן: לייעל כל מילה שלי ולגרום לה להיות ברת משמעות. לכתוב מילים סתם הופך את המשפט שלי ללא הפיך ולכן הוא לא מקיים הרבה תכונות נחמדות.
דניס,יש פה ישיבת צוות,בוחרים פה מה לעשות ביום הולדת.
השיעורים זה ממש מאוחר,זה הקורס מדריכים.
עוד קצת ממש עוד קצת עד לk הבא!
[QUOTE=the necromancer nilasak;850069]נו באמת,תעזרו לי!
בסוף עולם יבחרו ב: "הכה את ניר"
אני זוכר את הרקע של זה בעל-פה,מרוב כאב.[/QUOTE]
אני בוחרת בלמצוא את אוצר הדרקון ,בגלל שאתה אמרת לי בפרטי,ואני עשיתי לוגו כבר ,ואני עצלנית ואין לי כוח לעשות עוד אחד
מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.
אז למה אתה בפורום?..
[quote=Spamer Girl;850067]היי אמיר סאן .
האמתי , שלי יש רק דבר אחד לתקן על הביקורות שלך .
העיניין של הספרייטים .לא כל אחד בא לפה בשביל פוקימון ,
אלא גם עבור הנוד''ים והחברים .ככה שיש אנשים שמעדיפים ספרייטים כי הם
לא מבינים על איזה פוקימון.[/quote]
עבדתי על זה כבר בביקורת הראשונה. מה שאני הייתי עושה הוא לבקש מהשה"מ לכתוב את השם של הפוקימון באנגלית ולעבוד עם הPOKEDEX של סרבי בצד. O:
[QUOTE=SysTem;850082]מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.[/QUOTE]
מבאס אבל בהצלחה במחבנים שלך
[QUOTE=Spamer Girl;850080]אני בוחרת בלמצוא את אוצר הדרקון ,בגלל שאתה אמרת לי בפרטי,ואני עשיתי לוגו כבר ,ואני עצלנית ואין לי כוח לעשות עוד אחד[/QUOTE]
זה לא קשור ללוגו,זה למה שאנחנו עושים לעשות בD&D חיי ביום הולדת עוד מעט.
טוב, הלכתי להכין ש"ב במתמטיקה ולשון בזריזות
[quote=DarkTiger;850083]אז למה אתה בפורום?..[/quote]
באתי להגיד את זה :|
[QUOTE=SysTem;850082]מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.[/QUOTE]
חבל.
אבל איך שיסתדר לך .
[quote=SysTem;850082]מהיום אני יהיה שמינית ממה שאני פה :|
נראה לי שאני יסגור את המשחק שלי ( מתחילים ללמוד חזק , יש לי Book Report , מבחן במתמטיקה , מבחן בלשון ) אני צריך להחליט.[/quote]
אל תסגור את המשחק שלך: אם תשרוד את תקופת היובש תוכל לחזור למשחק שלך במלוא הכח, וממילא, מי באמת לא יכול להגיב במשחק שלו פעם ביום? תגרור קצת את המשחק, ואז פתאום תתפלא שעברה שנה מאז שקיבלת אישור עבורו ם.ם
[quote=DarkTiger;850083]אז למה אתה בפורום?..[/quote]
^ניר..^
אני בפורום בגלל...
שצריך עזרה בבחירה של המשחק,לd&d חיי ביום הולדת.
[quote=LordAbizi;850075]הנאום הזה נראה לי מוכר, רק אני לא מכיר חצי מראשי התיבות.
אני לא אומר שאתה צריך להכריח אותי, אלא אני פשוט מנסה להבין את ההיגיון המעוות של אנשים פה. כל מי שלומד אלגברה לינארית יודע שלטרנספורמציה לינארית עדיף שיהיה גרעין קטן ביותר, כי ככה התמונה שלה גדולה יותר.
ואותו דבר תקף כאן: לייעל כל מילה שלי ולגרום לה להיות ברת משמעות. לכתוב מילים סתם הופך את המשפט שלי ללא הפיך ולכן הוא לא מקיים הרבה תכונות נחמדות.[/quote]
מה-מתי אמרתי שאני נחמד? ._.
מה האפשרויות?
[QUOTE=DarkTiger;850095]מה האפשרויות?[/QUOTE]
ההרפתקה לאוצר הדרקון,הקרב בין האלפים לגמדים,המלחמה על ראש הזהב,או "הכה את ניר בחרבות"
בקרב נגד האלפים לגמדים זה אומר שגם יואב יבוא,בתור מלך הגמדים XD
עוד מעט הנוד נגמר
[QUOTE=LordAbizi;850091]אל תסגור את המשחק שלך: אם תשרוד את תקופת היובש תוכל לחזור למשחק שלך במלוא הכח, וממילא, מי באמת לא יכול להגיב במשחק שלו פעם ביום? תגרור קצת את המשחק, ואז פתאום תתפלא שעברה שנה מאז שקיבלת אישור עבורו ם.ם[/QUOTE]
אני רוצה לעקוף אותך !
אל תכתוב הודעות!
[quote=Inuzuka Kiba;850094]מה-מתי אמרתי שאני נחמד? ._.[/quote]
לא כתבתי שאתה נחמד:
כתבתי שדברים הפיכים, כמו מטריצות רגולריות ואיזמורפיזמים הם דברים נחמדים.
לגביך לא טענתי כלום.
@מעליי
עלייך להכנע על כך שאני אכנע!! (monster, מהר מאיפה המשפט הזה?!)
[quote=the necromancer nilasak;850093]אני בפורום בגלל...
שצריך עזרה בבחירה של המשחק,לd&d חיי ביום הולדת.[/quote]
משחק D&D בפורום של פוקימונס.
סלחו לי על זה שאני לא אובייקטיבי, אבל אני צופה קטילה גדולה ומרושעת..
שלום אנשים..
אני מציע לכם להתחיל להתחנף אם אתם רוצים להיות בהקדשתי הראשונה
[quote=Spamer Girl;850090]חבל.
אבל איך שיסתדר לך .[/quote]
ננסה לסדר א תזה ביומיים הקרובים אני לא יגיב בו.
[quote=LordAbizi;850091]אל תסגור את המשחק שלך: אם תשרוד את תקופת היובש תוכל לחזור למשחק שלך במלוא הכח, וממילא, מי באמת לא יכול להגיב במשחק שלו פעם ביום? תגרור קצת את המשחק, ואז פתאום תתפלא שעברה שנה מאז שקיבלת אישור עבורו ם.ם[/quote]
יש מצב פעם ביום אבל ביומיים הקורבים ( היום עד יום שלישי ) אני לא יהיה פה בכלל , לחץ עכשיו אני מרגיש מזה לחץ :|
יאללה ביי , נתראה יום שלישי ( ניר זמנך לעקוף אותי :O )
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850100]משחק D&D בפורום של פוקימונס.
סלחו לי על זה שאני לא אובייקטיבי, אבל אני צופה קטילה גדולה ומרושעת..[/QUOTE]
כן,אני אולי יבקש לא לעשות ביקורת.
[QUOTE=the necromancer nilasak;850096]ההרפתקה לאוצר הדרקון,הקרב בין האלפים לגמדים,המלחמה על ראש הזהב,או "הכה את ניר בחרבות"
בקרב נגד האלפים לגמדים זה אומר שגם יואב יבוא,בתור מלך הגמדים XD[/QUOTE]
ההרפתקה לאוצר הדרקון
[quote=the necromancer nilasak;850103]כן,אני אולי יבקש לא לעשות ביקורת.[/quote]
COME ON!