-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073890][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The New World[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*מה אתה ותומר פתחתם משתמש ביחד מה זה "[B][U][COLOR=#000000]Naruto Uzuzamaki[FONT=AriaOLOR=maroon][FONT=Arial]The New World"[/FONT][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהערפל הכבד לא משפיע על הונטר,אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר לך:"זה לא היה מהלך חכם,הונטר מתפתח בערפל!" ואכן אתה רואה זוהר לבן חזק מאוד שמגיע משום מקום ואתה רואה צל של פוקימון חדש שדומה לגנגר![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=maroon][B]ההונטר של המדען התפתח באמצע הקרב לגנגר![/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/QUOTE]
*טעות במחיקה
אני אומר לצ'רן " לעזעל עכשיו על בטוח וניליטה שלי יפסיד לנגר הזה.חבל שלא ידעתי מקודם שהונטור מתפתח לגנר בערפל ". אני אומר לוניליטה " טוב אני מקווה שיש לך עוד כוח להילחם נגד הגנגר הזה. תקוף אותו ברוח קרה בשילוב עם כדור שלג "
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]דילן למרות שהוא רטוב וקפוא עד העצם פוקד על רוטום בזעם:"רוטום אנרגיה ירוקה,בפעם האחרונה" אתה רואה את האנרגיה הירוקה מפספסת את מרצ'ומפ אבל פוגעת בלאנס ובשלי שעמדו לידך,אתה שומע את צעקות הכאב של שלי ולאנס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The New World[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]*מזל טוב אתה כריסטופר קולמבוס,למה,כי גילית לי את אמריקה [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"טוב אין מה לעשות,יש רק צ'אנס אחד,אם וניליטה שלך יוכל להשתמש במתקפת סופת כפור סופית,אבל אפילו פוקימוני קרח בדרגת התפתחות שנייה לא לומדים את זה,רק אם עכשיו ומייד הוא יתפתח לצורתו האחרונה,אבל הסיכויים שזה יקרה אפסיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073895][SIZE=2][B][U
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The New World[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]*מזל טוב אתה כריסטופר קולמבוס,למה,כי גילית לי את אמריקה [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"טוב אין מה לעשות,יש רק צ'אנס אחד,אם וניליטה שלך יוכל להשתמש במתקפת סופת כפור סופית,אבל אפילו פוקימוני קרח בדרגת התפתחות שנייה לא לומדים את זה,רק אם עכשיו ומייד הוא יתפתח לצורתו האחרונה,אבל הסיכויים שזה יקרה אפסיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוניליטה" אוקי הגיע הזמן לצורה הבאה שלך. אם תרצה להביס את גנגר הזה אז הסיכוי היחיד שלך הוא להתפתח ולמוד את סופת כפור סופית .אם לא תצליח נגמר הקרב מבחינתינו.אז אני מאמין בך שיש לך את הכוח להתפתח לצורה הבאה שלך. אז תאמין ותפתח כבר ". אני אומר לצ'רן " ואוא אתה יודע הרבה על עולם הפוקימונים "
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073895][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]דילן למרות שהוא רטוב וקפוא עד העצם פוקד על רוטום בזעם:"רוטום אנרגיה ירוקה,בפעם האחרונה" אתה רואה את האנרגיה הירוקה מפספסת את מרצ'ומפ אבל פוגעת בלאנס ובשלי שעמדו לידך,אתה שומע את צעקות הכאב של שלי ולאנס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"בוא נפסיק את הקרב, החברים שלי נפגעו, בבקשה דילן..." אגיד לדילן בשקט תוך כדי שאני מחזיר את מרשטומפ בחזרה לפוקדור שלו ורוץ לעבר שלי וללאנס.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1073885]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*סליחה שדילגתי עליך פשוט הגבת בשנייה שאני הגבתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק במיוחד,מטווח אפס שפוגע בסנובר,סנובר מגיב במתקפה "עיוורת" הוא שולח לכול עבר גל אנרגיה לבן וחזק במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סניבי תקפוץ במקום! ותשלח הרבה כדורי אנרגיה על הרצפה! לאחר מכן תנסה להסתכל,ותיצור כדור אנרגיה ותחבוט בו לכיוון סנובר!"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]בעיניו של דילן אתה רואה שנאה,אתה רואה שרוטום אינו מפסיק את המתקפה,אתה רואה ששלי כבר עוד שנייה מתעלפת אך רוטום לא מפסיק,אתה שומע שאגה חזקה מגיעה מלאנס והאנרגיה שמסביבו ומסביב שלי נעלמת,דילן מחייך ואומר:"עד לפה הגעת לטיאוס?" לאנס אומר לך בשקט:"זה לא דילן,דילן לא שחצן,לא יפגע באדם שלא עשה לא כלום ובוודאי לא כזה מרושע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מוציא מין פוקדע מיוחד,הוא מכוון את הפוקדע על וניליטה שלך הוא מלמל משהו כמו:"יכול להיות,לא הגיוני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]וניליטה משתמש שוב פעם בשריון קרח,הפעם בתור התקפה,וניליטה בעל שריון הקרח נוגע בגנגר ומקפיא אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מצליח להתחמק מהאנרגיה הלבנה אך כדור האנרגיה שלו פוגע באנרגיה הלבנה והופך במהירות לגוש קרח קפוא,אתה רואה שסניבי נופל לתוך האנרגיה הלבנה המסתורית אך הוא לא הופך לגוש קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073904][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]בעיניו של דילן אתה רואה שנאה,אתה רואה שרוטום אינו מפסיק את המתקפה,אתה רואה ששלי כבר עוד שנייה מתעלפת אך רוטום לא מפסיק,אתה שומע שאגה חזקה מגיעה מלאנס והאנרגיה שמסביבו ומסביב שלי נעלמת,דילן מחייך ואומר:"עד לפה הגעת לטיאוס?" לאנס אומר לך בשקט:"זה לא דילן,דילן לא שחצן,לא יפגע באדם שלא עשה לא כלום ובוודאי לא כזה מרושע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"מי זה לאנס?!" אשאל את לאנס במהירות תוך כדי שאני מחזיר את מרשטומפ לפוקדור שלו והולך במהירות לעבר שלי ולאנס.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073904][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן מוציא מין פוקדע מיוחד,הוא מכוון את הפוקדע על וניליטה שלך הוא מלמל משהו כמו:"יכול להיות,לא הגיוני".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]וניליטה משתמש שוב פעם בשריון קרח,הפעם בתור התקפה,וניליטה בעל שריון הקרח נוגע בגנגר ומקפיא אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן " רואה וניליטיה למד שיריון קרח ואפילו לא התפתח .זה הכוח של ההפוקימונים ". אני אומר לוניליטה " יופי התחזקת למדת שיריון קרח.עכשיו שגנגר קפוא בקרח גמור אותו בכדורי שלג משולבים עם רסיסי קרח ."
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לאנס אומר לך:"אין לי מושג,אבל מה שבטוח הוא לא מהצד של הטובים" דמוי-דילן מחייך ואומר ללאנס הלוא הוא לטיאוס:"כבר שכחת אותי לטיאוס,אתה ואחותך העלובים מגני המים אך אני שומר שדי אמליה,כן אני הוא דארקאי" אתה רואה שדילן לאט לאט משחיר ואז הופך להיות דארקאי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]גנגר משתמש בפיצוץ אופל חזק מאוד שמביס את וניליטה,המדען אומר לך:"קח,הונטר שלי התפתח לגנגר וזה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לי" הוא מושיט לך פס כתום,צר ודק אתה מוציא את המאובן ומחבר את החלקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][B][SIZE=2]גנגר הביס את וניליטה,הפסדת! [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073908][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לאנס אומר לך:"אין לי מושג,אבל מה שבטוח הוא לא מהצד של הטובים" דמוי-דילן מחייך ואומר ללאנס הלוא הוא לטיאוס:"כבר שכחת אותי לטיאוס,אתה ואחותך העלובים מגני המים אך אני שומר שדי אמליה,כן אני הוא דארקאי" אתה רואה שדילן לאט לאט משחיר ואז הופך להיות דארקאי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"שלי את יכולה לקרוא ללטיאס?" אשאל את שלי בלחש ואז אגיד לדראקאי: "מה אתה רוצה ממני? מה עשיתי לך דראקאי?!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073908][SIZE=2][B][U][COLOR=blackR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]גנגר משתמש בפיצוץ אופל חזק מאוד שמביס את וניליטה,המדען אומר לך:"קח,הונטר שלי התפתח לגנגר וזה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לי" הוא מושיט לך פס כתום,צר ודק אתה מוציא את המאובן ומחבר את החלקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][B][SIZE=2]גנגר הביס את וניליטה,הפסדת! [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את וניליטה לפוכדור שלו ואומר למדען " תודה רבה על החלק הזה .זה היה קרב קשה אבל בסוף הפסדתי. לפחות וניליטה למד 2 מתקפות חדשות בקרב ולך יש גנגר ". אני חוזר לחדר שהיתה בו מכונת שחזור המאובנים .שם אני שם את המאובן עם החק שנתן לי המדען ובצד השני פוכדור .אני מפעיל את נצכונה ומחכה לראות מה יקרה
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלי עוצמת את עיניה ואומרת לך:"אני לא יכולה,אני לא מסוגלת" ואז שלי מתמוטטת,לאנס אומר לך:"אני אגדי אז האנרגיה הזו לא השפיעה עליי בעוצמה כזו אבל שלי,מסכנה היא לא יכלה יותר להחזיק מעמד פשוט התעלפה" דארקאי מסתכל עליך ואומר לך:"אני שונא את כול בני האדם,הפוקימונים הם השליטים העליונים,ומה אתם הפכתם אותנו למשרתים,לצעצועים,לחיילים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המדען אומר לך:"תגיד למנהל המוזיאון שאני מצטער מאוד אבל אני פורש,הבטחתי לעצמי שברגע שיהיה לי גנגר אני עוזב את המחוז ויוצא למחוז הנטוש,פיור יש שמה משהו מסתורי מאוד,אני וגנגר נציל את המחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073915][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלי עוצמת את עיניה ואומרת לך:"אני לא יכולה,אני לא מסוגלת" ואז שלי מתמוטטת,לאנס אומר לך:"אני אגדי אז האנרגיה הזו לא השפיעה עליי בעוצמה כזו אבל שלי,מסכנה היא לא יכלה יותר להחזיק מעמד פשוט התעלפה" דארקאי מסתכל עליך ואומר לך:"אני שונא את כול בני האדם,הפוקימונים הם השליטים העליונים,ומה אתם הפכתם אותנו למשרתים,לצעצועים,לחיילים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"דראקאי! תעזוב אותנו! אני לא עשיתי כלום ואני לא יכול לעשות כלום! אני פשוט חיי בתקופה הזת!" אגיד לדראקאי.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1073904]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מצליח להתחמק מהאנרגיה הלבנה אך כדור האנרגיה שלו פוגע באנרגיה הלבנה והופך במהירות לגוש קרח קפוא,אתה רואה שסניבי נופל לתוך האנרגיה הלבנה המסתורית אך הוא לא הופך לגוש קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב.." אמלמל ואומר "תשתמש בשורה של 3 כדורי אנרגיה זה אחר זה לכיוון סנובר ואז שכדורי האנרגיה יקיפו אותו ותפגע בו איתם! לאחר מכן צעקה ואז כשהוא ירתע חבטה!" אומר ואסתכל בצורה מוזרה על האנרגיה הלבנה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1073915][SIZE=2][B][U][COLOR=black][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המדען אומר לך:"תגיד למנהל המוזיאון שאני מצטער מאוד אבל אני פורש,הבטחתי לעצמי שברגע שיהיה לי גנגר אני עוזב את המחוז ויוצא למחוז הנטוש,פיור יש שמה משהו מסתורי מאוד,אני וגנגר נציל את המחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למדען " יאלה תהנה אני אחזיר את המאובן לחיים בלי עזרתך ועם עזרת צ'רן " . אני הולך עם צ'רן לחדר שנמצאת בו מכונת שחזור המאובן. בצד אחד שם את הפוכדור ובצד השני שם את המאובן ואת החלק שנתן לי המדען
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
*סליחה הייתי עדיין עם הארון בעיניים.
ארון אומר כמו מפקד צבא לפיקאצ'ו ולקובצ'ו מה לעשות,הם מסכימים איתו,ארון טוען את מתקפת ראש המתכת,פיקאצ'ו שולח אל ארון מכת ברק,עכשיו ארון הוא גם חשמלי קצת וקובצ'ו נותן לארון הגנת קרח,עכשיו המתקפה של ארון היא "ראש מתכת קפוא סטטי".[/QUOTE]
"כל הכבוד חבר'ה!" אומר לפוקימונים שלי ולאחר מכן לארון:"ארון-תקוף במהירות את סוואנה!"
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]דארקאי מחייך ואומר:"והגיע הזמן למחוק את התקופה הארוכה הזו" לאנס אומר לדארקאי:"איזו תקופה?!" דארקאי צוחק צחוק מרושע ואומר:"תקופת בני האדם כמובן,ארסיאוס עשה טעות,הוא יצר אותם בני האדם,אך ברגע שהחפץ האגדי יהיה בידיים שלי אשמיד לעד את ארסיאוס ואצור עולם חדש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מכניס את המאובן למכונה,אתה רואה שהמכונה אומר:"סכנה,קרינת המאובן השבור יוצאת המאובן מתפרק" אתה שומע קול של הכריזה שאומר:"לפנות מיד את המוזיאון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי יוצר שורה של כדורי אנרגיה אבל הם הופכים להיות כדורים של כפור,הכדורים נופלים,אתה רואה שסניבי מנסה להרימם אך לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הארון החזק שלך רץ לכיוונו של סוואנה שמגיב בעזרת משאבת הידרו בצורה יוצאת דופן אך המתקפה לא משפיעה על הארון המוגן,ברגע שארון וסוואנה יוצרים מגע נוצרת התפוצצות קטנה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074003][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מכניס את המאובן למכונה,אתה רואה שהמכונה אומר:"סכנה,קרינת המאובן השבור יוצאת המאובן מתפרק" אתה שומע קול של הכריזה שאומר:"לפנות מיד את המוזיאון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן" אתה מוזמן לצאת מפה אם הקרינה מדאיגה אותך. אני נשאר פה במוזאון לשמור על המאובן היקר שלי .אני רוצה להיות איתו עד הסוף עד שיבקקע ויהפוך לפוקימון. לא משנה שיש פה קרינה חזקה ועלינו לצאת מהמוזאון. אני לא יוצצא ". אני נשאר במוזאוןן ומחכ שהמאבן יהפוך לפוקימון
-
[quote=Yuma Tsukumo;1074003]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי יוצר שורה של כדורי אנרגיה אבל הם הופכים להיות כדורים של כפור,הכדורים נופלים,אתה רואה שסניבי מנסה להרימם אך לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקי.." אמלמל..
"תשתמש בכדור אנרגיה,כך שהוא יהיה מעל סנובר! ואז הוא יפול על ראשו! או שתתפתח! בבקשה סניבי!" אעודד אותו ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074003][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]דארקאי מחייך ואומר:"והגיע הזמן למחוק את התקופה הארוכה הזו" לאנס אומר לדארקאי:"איזו תקופה?!" דארקאי צוחק צחוק מרושע ואומר:"תקופת בני האדם כמובן,ארסיאוס עשה טעות,הוא יצר אותם בני האדם,אך ברגע שהחפץ האגדי יהיה בידיים שלי אשמיד לעד את ארסיאוס ואצור עולם חדש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
זה תגובות תוקעות, בבקשה תספיק אותם.
---------------------------------------------
"אז לך מכאן כדי לחפש אותם! קישטה!" אגיד לדראקאי ואז אלך משם כדי לבדוק מתי מגיעים לאי איירון.
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
הארון החזק שלך רץ לכיוונו של סוואנה שמגיב בעזרת משאבת הידרו בצורה יוצאת דופן אך המתקפה לא משפיעה על הארון המוגן,ברגע שארון וסוואנה יוצרים מגע נוצרת התפוצצות קטנה.[/QUOTE]
"מה זו משאבת ההידרו הזו?" אשאל את עצמי ולאחר מכן אגיד לפוקימונים שלי:"קדימה-השתמשו שוב בשילוב החדש שלכם- ראש מתכת קפוא סטטי!" בביטחון.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1072762][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אין לי שום בעיה עם זה,רק שאני לא ילד,אני ראש החזית דילן,אם תנצח אותי תקבל את סמל החזית-סמל הקרב,בינתיים בזמן שהותי במחוז סינו אף אחד לא השיג את הסמל,בהצלחה לך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המדען אומר לך:"המכונה עובדת בסדר גמור,אם המכשיר אומר שהמאובן שלך לא בסדר,זה אומר שהוא נפגע מפוקימון או מכוח גדול אחר,תראה את המאובן" צ'רן מגיש את המאובן והפרופסור אומר לך:"חסר חלק במאובן הזה" אתה רואה שבאמת יש שבר קטן במאובן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]המאסטר אומר לך:"יש מתחת למחוז מנהרות שחפרו פוקימוני האבן,אנחנו נמצאים מתחת למרכז הפוקימונים,שהוא בקומת קרקע,אז מה שזה אומר שעכשיו אנחנו מתחת לאדמה,ואם תשבור את הרצפה יש סיכוי שלא נחזור יותר למעלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה על סנובר אבל הוא מתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מועד על אבן שבדרכך,אתה רואה שהיומן נופל,אתה רואה שהיומן נפתח בעמוד אקראי,אתה רואה שהתאריך הוא ה-3.5.1976 אתה רואה שלוש מילים בצבע אדום כמו דם:"היום בו מתתי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]בר רפאלי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל פוגעת שוב פעם בזובאט בדיוק שהוא בא להתקיף,אך הפעם המתקפה הזו הביסה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר מחייכת אליך ואומרת לך:"לי יש עוד שלושה פוקימונים,לך יש רק קירליה ועוד פוקימון,הקרב לא נראה טוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל הביסה את זובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לקלייר נשארו שלושה פוקימונים,מתוכם ידוע לך רק על סניזל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לך נשארו עוד שני פוקימונים שאתה יכול להשתמש בהם,קירליה ועוד פוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]1-0 [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial]לקלייר.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת קרן סולארית חזקה במיוחד,בגלל שעכשיו השמש במרכז השמיים,הקרן הסולארית יוצאת מבאלבזור בצורה חזקה במיוחד,היא פוגעת בבאדו ומביסה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור הביס את באדו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]1-0 למאמן,המאמן ניצח!
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]*תגיב אתה למה שאני הגבתי בהודעה האחרונה,ואתה מקבל שני כוכבים אדומים על ספאם!
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מחייך חיוך קטן מרושע הוא עושה את המספר שתיים בעזרת ידו,הוא מתכוון לזה שהוא מעדיף לטייל יחד איתך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*פה אין מה להרחיב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]ההילה השחורה יוצאת מטדיאורסה וההילה האדומה יוצאת מטפיג,שתי ההילות מתחילות להילחם זו בזו,אתה רואה שכול פעם שהילה נפגעת גם הפוקימון שלה נפגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*ככה זה גם במשחקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן חוסם את דרכך ואומר לך:"למה הפסקת את הקרב באמצע,בגלל שטרטוויג העלוב שלך לא מסוגל לעשות מתקפת עשב עלובה אחת,אתה יודע למה הוא לא עושה את זה,בגלל שאתה לא אימנת אותו,עצה שלי,לך לדוג'ו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''צאי מירפ '' אני צועק ואומר למירפ ''תתקפי במכת ברק את סניזל ותשתמשי גם בגל רעם בכל המהירות''
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]דארקאי מתחיל להיעלם הוא אומר לך:"אני עוד אשוב!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון מגיעים לקבלה,ג'ון שואל את הפקידה:"סלחי לי גברתי מתי העגינה שלנו באי איירון?" הפקידה אומרת לכם בצער:"לצערנו יש סערה בסביבות האי,אנחנו עוגנים עכשיו בעיר סנופויט",אתה מרגיש איך הספינה עוצרת,הפקידה אומרת:"אורחים יקרים,הגענו לעיר סנופויט,בעוד כיום נפליג לאי איירון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלאנס מגיע ספיר מוטלת על כתפיו,אך היא בסדר,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"מה זה היה לעזאזל?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"הקרינה יוצאת מהמאובן,אם תישאר פה תמות בגלל שהמאובן מתפוצץ,הוא יתחמם יותר מדי,לא הייתי צריך לתת לך לשים את המאובן הזה אחרי שהנתונים היו שגויים,קדימה יש לנו פחות מחמש דקות לצאת מפה עד שהמוזיאון הזה מתפוצץ בגלל המאובן שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כדור האנרגיה הנוסף שסניבי שולח אינו מצליח בגלל האנרגיה הלבנה,מאסטר הקרח אומר לך:"האנרגיה הלבנה שסנובר השתמש בה לא תיתן לך לאף אחד להשתמש במתקפות מיוחדות,אלא אם כן הם מסוג קרח,עכשיו בשביל לסניבי המצב די אבוד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שארון,פיקאצ'ו וקובצ'ו מאוד חלשים מהשילוב האחרון,אתה רואה שהסוואנה המסוכן הזה עף לשמיים,אתה רואה את שלושת הילדים יוצאים ממתחם ההר,אתה חושב לעצמך:'אולי כדי שאתן לפוקימונים את המנוחה שלהם?'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]שלחת את מריפ לקרב נגד סניזל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת את שתי מתקפות החשמל ללא שוב היסוס אך סניזל,כמו בקרב נגד הסניזל של אחיה של קלייר,מגנה על עצמה בעזרת ציפורניה בלבד,המהלך המוכר הזה מרגיז במיוחד את מריפ שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074136][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]דארקאי מתחיל להיעלם הוא אומר לך:"אני עוד אשוב!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון מגיעים לקבלה,ג'ון שואל את הפקידה:"סלחי לי גברתי מתי העגינה שלנו באי איירון?" הפקידה אומרת לכם בצער:"לצערנו יש סערה בסביבות האי,אנחנו עוגנים עכשיו בעיר סנופויט",אתה מרגיש איך הספינה עוצרת,הפקידה אומרת:"אורחים יקרים,הגענו לעיר סנופויט,בעוד כיום נפליג לאי איירון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלאנס מגיע ספיר מוטלת על כתפיו,אך היא בסדר,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"מה זה היה לעזאזל?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"הקרינה יוצאת מהמאובן,אם תישאר פה תמות בגלל שהמאובן מתפוצץ,הוא יתחמם יותר מדי,לא הייתי צריך לתת לך לשים את המאובן הזה אחרי שהנתונים היו שגויים,קדימה יש לנו פחות מחמש דקות לצאת מפה עד שהמוזיאון הזה מתפוצץ בגלל המאובן שלך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כדור האנרגיה הנוסף שסניבי שולח אינו מצליח בגלל האנרגיה הלבנה,מאסטר הקרח אומר לך:"האנרגיה הלבנה שסנובר השתמש בה לא תיתן לך לאף אחד להשתמש במתקפות מיוחדות,אלא אם כן הם מסוג קרח,עכשיו בשביל לסניבי המצב די אבוד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שארון,פיקאצ'ו וקובצ'ו מאוד חלשים מהשילוב האחרון,אתה רואה שהסוואנה המסוכן הזה עף לשמיים,אתה רואה את שלושת הילדים יוצאים ממתחם ההר,אתה חושב לעצמך:'אולי כדי שאתן לפוקימונים את המנוחה שלהם?'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]שלחת את מריפ לקרב נגד סניזל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת את שתי מתקפות החשמל ללא שוב היסוס אך סניזל,כמו בקרב נגד הסניזל של אחיה של קלייר,מגנה על עצמה בעזרת ציפורניה בלבד,המהלך המוכר הזה מרגיז במיוחד את מריפ שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''מריפ תשתמשי בכעס הזה במתקפה ותתקפי אותו שוב במכת ברק בכל הכוח ואחרי זה תתקופי בגל הלם''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074136][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אם אתה מפחד אז אתה מוזמן לצאת מהחדר הזה .אני לא מפחד ואשאר עד שהמאובן יהפוך לפוקימון. טוב אז לך אם אתה מפחד " .אני מוציא את וניליטה החוצה ואומר לו , תשתמש ברוח קרה כדי לקרר את המאובן ושלא יתפוצץ, יפלוט קרינה. יש לך 5 דקות לעשות זאת "
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה רואה שארון,פיקאצ'ו וקובצ'ו מאוד חלשים מהשילוב האחרון,אתה רואה שהסוואנה המסוכן הזה עף לשמיים,אתה רואה את שלושת הילדים יוצאים ממתחם ההר,אתה חושב לעצמך:'אולי כדי שאתן לפוקימונים את המנוחה שלהם?'.[/QUOTE]
"כולם-חזרו לפוכדורים, קחו מנוחה קלה.." אומר ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדור שלהם.לאחר מכן, ארד מאזור ההר ואלך למרכז הפוקימונים כדי לתת להם מנוחה וריפוי.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1074136]
[/quote]
"יש לי רעיון!" אומר בהתלהבות ואחשוב 'אם רק נוכל לעייף את סנובר,לבסוף הוא יפול ויתעלף מהקושי!'
"סניבי תסתובב סביב סנובר,ככה עד שהוא יתבלבל,לאחר מכן תרוץ במעגלים בזירה!" אומר ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074136][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/QUOTE]
"עצרנו בעיר סנופוינט ורק מחר נוכל ללסוע לאי איירון..." אגיד לשלי בחשש ואז ארד איתה, לאנס ועם ג'ון לעיר סנופוינט בחיפוש מרכז הפוקימונים.
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,לאנס,שלי וג'ון יורדים בנמל העיר סנופויט,אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בפניך,אתה רואה שהרוח הקרה אינה מפריעה כנראה לג'ון,אתה שומע אותו מלמל:"אין כמו בבית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מסתכל על לאנס והוא אומר לו:"לאנס,היו יותר ממאה נוסעים בספינה,במרכז הפוקימונים יש מקום למאה חמישים בערך,יש לי רעיון איפה נישן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור של וניליטה לא נפתח,אתה מנסה להוציא פוכדור אחר אך גם הוא לא נפתח,אתה מוציא את הפוקדע אבל הפוקדע לא עובד,אתה שומע פיצוץ חזק מאוד וכשאתה מתעורר אתה נמצא במרכז הפוקימונים,צ'רן לידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כמו בתחילת הקרב,סניבי מסתובב סביב סנובר אך סנובר אינו מתבלבל אפילו לא לשנייה,הוא שולח כדור קרח לסניבי והוא פוגע בו ישירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם,אתה יוצא ממתחם ההר וחוזר אל הרוח הקרה של העיר סנופויט,אתה רואה מרחוק את ההר הגבוה ביותר,הר קורונט שהיית עליו לפני כמה דקות,אתה יוצא מהמקום המשונה ומתחיל להתקדם אל מרכז הפוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]כשאתה מגיע האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה שניות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת גל הלם חזק במיוחד אך המתקפה הזו לא משפיעה על סניזל בגלל שהיא שוב משתמשת בציפורניה,קלייר אומרת לך:"טריק נחמד לא,אחי מנהיג המכון לשעבר לימד אותי את זה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074306][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור של וניליטה לא נפתח,אתה מנסה להוציא פוכדור אחר אך גם הוא לא נפתח,אתה מוציא את הפוקדע אבל הפוקדע לא עובד,אתה שומע פיצוץ חזק מאוד וכשאתה מתעורר אתה נמצא במרכז הפוקימונים,צ'רן לידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן נו אז כול מוזאון אורבוג הושמד בגללי ?. יצא משהו מן המאובן שלי או שהוא התפוור לחתיכות אחרי הפיצוץ.אה ומה אני עושה במרכז הפוקימונים.? רגע אנחנו עדיין בעיר אורבוג או בעיר אחרת ?.יש לי הרבה שאלות שאתה צריך לענות עליהן חברי הטוב "
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074306][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,לאנס,שלי וג'ון יורדים בנמל העיר סנופויט,אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בפניך,אתה רואה שהרוח הקרה אינה מפריעה כנראה לג'ון,אתה שומע אותו מלמל:"אין כמו בבית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מסתכל על לאנס והוא אומר לו:"לאנס,היו יותר ממאה נוסעים בספינה,במרכז הפוקימונים יש מקום למאה חמישים בערך,יש לי רעיון איפה נישן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז הולך למכון..." אומר לחברים שלי
ואז הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז יוצא כדי לחפש את המכון העיר.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1074306]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כמו בתחילת הקרב,סניבי מסתובב סביב סנובר אך סנובר אינו מתבלבל אפילו לא לשנייה,הוא שולח כדור קרח לסניבי והוא פוגע בו ישירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אמממ..." אמלמל לי בחשש, "סניבי תשתמש בחבטה על סנובר!" אומר בחשש שזה לא יצליח.
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כמו בתחילת הקרב,סניבי מסתובב סביב סנובר אך סנובר אינו מתבלבל אפילו לא לשנייה,הוא שולח כדור קרח לסניבי והוא פוגע בו ישירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם,אתה יוצא ממתחם ההר וחוזר אל הרוח הקרה של העיר סנופויט,אתה רואה מרחוק את ההר הגבוה ביותר,הר קורונט שהיית עליו לפני כמה דקות,אתה יוצא מהמקום המשונה ומתחיל להתקדם אל מרכז הפוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]כשאתה מגיע האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה שניות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת גל הלם חזק במיוחד אך המתקפה הזו לא משפיעה על סניזל בגלל שהיא שוב משתמשת בציפורניה,קלייר אומרת לך:"טריק נחמד לא,אחי מנהיג המכון לשעבר לימד אותי את זה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למריפ ''תתקרבי לסניזל ותשתמשי בזנב שלך כדי לתפוס את הידים שה ואחרי זה תשלחי גל הלם עליה בכל הכוח''
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם,אתה יוצא ממתחם ההר וחוזר אל הרוח הקרה של העיר סנופויט,אתה רואה מרחוק את ההר הגבוה ביותר,הר קורונט שהיית עליו לפני כמה דקות,אתה יוצא מהמקום המשונה ומתחיל להתקדם אל מרכז הפוקימונים.
כשאתה מגיע האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה שניות.[/QUOTE]
"תודה רבה האחות ג'וי!" אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוכדורים שלי ממנה.לאחר מכן, אחזור לאזור הה על מנת לאמן שוב את הפוקימונים שלי.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1073466]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא מנסה לייצב את עצמו על המים השחורים הגועשים,אתה רואה שהשמש לאט מאוד עולה,אתה רואה שריאולו משתמש במתקפת קרן סולארית,עכשיו שהשמש בתחילת כוחה אין טעם להשתמש במתקפה הזו אך עדיין הוא משתמש בה,הקרן הלבנה-ירוקה מתקרבת אל אברא במהירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אברא תנסה לשרוד את המתקפה הזאת! תשתמש בדור על חושי על הקרן הסולאקרת! אני בוטח בך !"אניא ומר לאברא.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1073877][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"הבאדו שלך יכול להיות חזק מאוד,הוא היה חלש נגד הבאלבזור שלי בגלל שהוא ניתן לך רק עכשיו נכון,את הבאלבזור שלי קיבלתי ממנהיגת המכון של קנטו שהיא אימנה אותו להיות חזק במיוחד,שמתי לו אבן נצח הוא יותר בכיוון של באלבזור עם יכולות של איווזור".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר למאמן: "תודה רבה על הקרב, אני יחזק את הבאדו שלי ואני יהפוך אותו ליותר חזק", אני מחליט ללכת לחפש פוקימון פראי ללהלחם מולו כדי להאמן את באדו וגם אולי לתפוס אותו לשישייה שלי.
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לאנס אומר לך:"כדי להיזהר פה,המקום הזה מלא באנרגיות אגדיות,שבעה אגדיים נמצאים פה,לא כולל אני,והם:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רג'יסטיל,רג'ירוק,רג'יאייס,רג'יגיגאס,קיוגר,קרסליה ודארקאי,להתראות" הוא נפרד ממך לפני שאתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי שואלת אותך:"לאיזה צורך אתה צריך אותי" היא שואלת די בעייפות אתה שם לב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"המאובן הרוס לגמרי הוא הפך לאבק יחד עם המכונה,אף אחד לא נפגע אך אסור להיות באזור המוזיאון,אנחנו עדיין נמצאים בעיר אורבורג,אתה נמצא במרכז הפוקימונים בגלל שברגע שיצאתי מהחדר שמעתי התמוטטות,התעלפת,יש לך מזל שאני חזק אחרת לא אתה ולא אני היינו יוצאים בזמן ההתפוצצות,אך לצערנו המאובן שלך לא שרד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מתחיל לזהור בזוהר ירוק,הפוקדע מצפצף:"צמיחה היכולת המיוחדת של סניבי וכול ההתחלתיים מסוג עשב,היכולת נותנת לפוקימון אפשרות לקבל אנרגיה למתקפות עשב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לאיפה שאמור להיות הביתן של הספארי אך הביתן אינו שמה,אתה רואה את ארון יוצא מהפוכדור,אתה רואה שהוא דואג מעט,אתה רואה שהוא מתחיל לחפור באדמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*איך היא תתפוס את סניזל?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שוב שולחת גל הלם שנהדף על ידי ציפורני סניזל החזקה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל משתמשת במתקפת רוח סערה שפוגעת במריפ בלי שוב פספוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*לקח לי לקורא חמש פעמים בשביל להבין מה זה "דור על חושי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא משתמש במתקפת כדור על חושי,אך הוא לא פועל על הקרן הסולארית שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שאברא לא מסוגל לסבול עוד הרבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובאדו ממשיכים בדרככם,אתה רואה מאמן צעיר בעל חליל מנגן לפוקימונים,אתה רואה רוזרייד מסתובב סביבו במעיין ריקוד מתואם למנגינה של מאמנו,אתה רואה שבאדו מסתכל על רוזרייד בהערצה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1074815][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובאדו ממשיכים בדרככם,אתה רואה מאמן צעיר בעל חליל מנגן לפוקימונים,אתה רואה רוזרייד מסתובב סביבו במעיין ריקוד מתואם למנגינה של מאמנו,אתה רואה שבאדו מסתכל על רוזרייד בהערצה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר את המאמן הצעיר: "היי, אני רוצה לדעת איך חיזקת את רוזרייד שלך?, כי יש לי את התת תת התפתחות שלו באדו, שהוא מביע הערצה בו, ואני רוצה לדעת איך לחזק אותו, תוכל להגיד לי איך לחזק אותו גם?".
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1074815][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רן אומר לך:"המאובן הרוס לגמרי הוא הפך לאבק יחד עם המכונה,אף אחד לא נפגע אך אסור להיות באזור המוזיאון,אנחנו עדיין נמצאים בעיר אורבורג,אתה נמצא במרכז הפוקימונים בגלל שברגע שיצאתי מהחדר שמעתי התמוטטות,התעלפת,יש לך מזל שאני חזק אחרת לא אתה ולא אני היינו יוצאים בזמן ההתפוצצות,אך לצערנו המאובן שלך לא שרד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן " באסה עכשיו אף פעם לא היה לי ארודקטייל משלי. באמת חבל. פעם ראשונה שאני מקבל צו הרחקה ממקום כולשהוא. תודה הצלת אותי אני מודה לך מאוד. טוב תגיד כמה זמן אני אמור להשאר במרכז עד שאחלים ?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1071725][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את מרכז הפוקימונים שעל הספינה,אתה רואה שלט כתב שבו כתוב:"ספינה זו אינה מכילה חנות או מרכז פוקימונים,אבל היא מכילה דוג'ו,מרכז אימונים ואזור קרבות מיוחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמכשיר מראה על הצג שלו תמונה של המאובן שלך,אתה רואה שהמאובן מראה התפתחות,המאובן מצמיח לאט מאוד גוף,לאחר כמה דקות של המתנה המכשיר משמיע קול שאומר:"נתוני המאובן אינם הגיוניים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לתוך המבנה ואתה רואה חדר ארוך מאוד וצר מאוד,אתה מתקדם בו ואתה מגיע לחדר הבא,אתה רואה שגם הוא ארוך וצר אתה ממשיך לדרכו,רק בחדר השלישי אתה רואה מאמן עומד מולך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר הקרח אומר לך:"רצפת האימונים היא רצפת קרח שלמה,אם תסדוק אותה זאת אומרת אם תצליח כי הקרח הזה מעורב עם פלדה יצוקה,אם תצליח,אתה,סניבי,אני וסנובר ניפול לתוך האזור התת קרקעי של המחוז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את היומן של פרופסור וונסון,אתה פותח בעמוד אקראי שהתאריך שלו הוא ה-9.4.1922,הפרופסור כותב:"המשלחת הראשונה למחוז סינו יצאה אתמול,אני פרופסור צ'רלס וונסון השלישי,יצאתי עם עוד שלושה פרופסורים,פרופסור רואן,פרופסור מרסל ופרופסור סיירוס,מין המחקר מראה שאנרגיות מוזרות מאוד נפלטות מההר הגבוה שבמרכז המחוז,אנו קוראים לו 'הר קורונט',מעניין מה נמצא במחוז המסקרן הזה" אתה מדפדף שוב ואתה רואה שהתאריך הוא ה-9.4.1923,ביומן כתוב:"לפני שנה יצאה המשלחת הראשונה,מאז יצאו עוד חמש משלחות,המשלחת השלישית שרובה הצוות של סיירוס נעלמה באזור ימי שצפון מערב המחוז,נראה שסיירוס לא מתרגש מזה,מוזר מאוד,אני חושד בו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*מה זה הכינוי הזה?![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט משתמש בחץ רעיל על סניזל אך סניזל מתחמקת במהירות רבה מאוד מחץ הרעל שזובאט שלח אליה,סניזל מגיבה במהירות רבה בעזרת גל קור חזק מאוד שפוגע בזובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]קרוגאנק מחבק מאוד חזק את הפוכדור שלו אתה מבין שהוא מעדיף להישאר אצלך לעומתו אושווט לוקח את הפוכדור שלו והוא תנועה כאילו הוא מעדיף לשבור את הפוכדור הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והילד מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקדמת אל עברכם,היא שואלת אתכם:"מה קרה ליד שלו?" הילד אומר לה:"ג'וי זה כלום,זה סתם שריטה" האחות ג'וי לוקחת נייר ספיגה וסופגת את הדם,לאחר שהדם נעלם הפצע נראה כאילו לא קרה מעולם,אין שום סימן של פגיעה,הוא אומר לכם:"אמרתי לכם שזה שום דבר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]טפיג שלך משתמש במתקפת חבטה חזקה במיוחד על 'טדי' הטדיאורסה,אך זה מגיב במתקפת ציפורן תער חזקה במיוחד שפוגעת בטפיג שלך,'טדי' הטדיאורסה משתמש ברוח תער שפוגע בטפיג שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*בסדר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]טרטוויג משתמש במתקפת חבטה שפוגעת ב'שייני' השינקס,אך הוא מגיב במתקפת טעינת חשמל,אחרי זה הוא שולח מתקפת גל חשמל חזק מאוד שפוגע בטרטוויג שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]PikaRevolution[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=navy][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל השינקס אומר לך:"אם אני אנצח השינקס שלי ינצח את הפיפלאפ שלך במהירות,כי אם הפיפלאפ שלך חדש הוא לא יודע מתקפות מים,אך השינקס שלי יודע מתקפות חשמל,מצד שני הסטרלי לא יודע מתקפות חזקות על מים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'שיט אני חושב לעצמי סתם פספתי להגיע לאגם הזה' ואני שואל תילד "ילד תגיד אתה יודע איך להגיע לאגם ולור כי האיש הזה שהיה איתי היה אמור להוביל אותי לשם אבל בגלל שהלכתי איתך פספסתי אותו אז תוכל להביא אותי לשם או לדאוג שמישהו יביא אותי לשם?"