-
[QUOTE=Pizza;1257265]שמע, איש לא אמר שיאשיהו מצא חומש מלא. אם אני זוכר נכון לא כתוב בתנ"ך את יאשיהו אומר "מצאתי ספר חומש מלא שכולל את חמשת הספרים מבראשית לדברים". וזה לא ממש הייתה חזרה בתשובה, לדעתי הוא קצת שינה דברים ולכן אני לא יודע אם לקרוא לזה חזרה בתשובה של ממש.
ובקשר לנביאים והחכמים, לא ידוע לי על נביא שהתייחס למציאת ספר התורה ואם התיאוריה שיאשיהו כתב את ספר התנ"ך נכונה הרי ברור כשמש שאותם החכמים כתבו אותה, אני בספק אם יאשיהו התמצא בכל המצוות וכל הפלפולים של התנ"ך. אני גם רוצה להזכיר שמדובר במלך- מי שמעצבן מלך דינו מוות. יתכן שזו הסיבה ל"שתיקת הנביאים". או אולי שהם כל כך שמחו על החזרה לתשובה שהם ויתרו לו על הקטע הזה.[/QUOTE]
ממש לא.
מה שקרה שם זה שמישהו מצא את הספר בבית המקדש (כששיפצו אותו) והוא פנה למזכיר של המלך (בחשש רב, כי הוא לא ידע מה לעשות) ואמר לו מה היה כתוב בספר תורה (במקום שבו הוא היה גלול) ושאל אותו מה לעשות.
המזכיר (שאני לא זוכר מי זה היה) גם כן פחד מאוד ולכן במקום לפנות מיד למלך הוא פנה לשפן, הסופר של המלך, בחשש עם אותן השאלות.
בסוף זה הגיע ליהושיהו שגם כן ממש נלחץ ממה שהיה כתוב בספר תורה.
כולם ביחד פנו במשלחת אל חולדה, שהייתה הנביאה ביימים ההם, ושאלו אותה מה המשמעות של זה שספר התורה היה פתוח באותה הנקודה, והיא אמרה שהמשמעות של זה היא שה' יגלה את יהודה אם ימשיכו במעשיהם הרעים.
בעקבות כך יהושיהו משביע את העם ומחזיר אותו בתשובה.
-
[QUOTE=Pizza;1257256]הללו את המאליכ של סדום, הללוהו![/QUOTE]
באיזו שפה כתובה התוכנית בחתימה שלך?
-
[quote=RabbiKingler;1257266]ממש לא.
מה שקרה שם זה שמישהו מצא את הספר בבית המקדש (כששיפצו אותו) והוא פנה למזכיר של המלך (בחשש רב, כי הוא לא ידע מה לעשות) ואמר לו מה היה כתוב בספר תורה (במקום שבו הוא היה גלול) ושאל אותו מה לעשות.
המזכיר (שאני לא זוכר מי זה היה) גם כן פחד מאוד ולכן במקום לפנות מיד למלך הוא פנה לשפן, הסופר של המלך, בחשש עם אותן השאלות.
בסוף זה הגיע ליהושיהו שגם כן ממש נלחץ ממה שהיה כתוב בספר תורה.
כולם ביחד פנו במשלחת אל חולדה, שהייתה הנביאה ביימים ההם, ושאלו אותה מה המשמעות של זה שספר התורה היה פתוח באותה הנקודה, והיא אמרה שהמשמעות של זה היא שה' יגלה את יהודה אם ימשיכו במעשיהם הרעים.
בעקבות כך יהושיהו משביע את העם ומחזיר אותו בתשובה.[/quote]
זו כמובן הגרסה של התנ"ך בספר מלכים ב', משמע גרסתו של יאשיהו. מלכים ב' נכתב ע"י חכמים בתקופת שלטונו של כל מלך ומלך. אם המלך היה כמו יאשיהו ועשה דברים כמו להחזיר את העם בתשובה שהחכמים אוהבים היו כותבים עליו טוב ואם לא אז לא. יאשיהו עשה דברים שהם אוהבים אז הם כתבו את מה שהוא ביקש מהם, במיוחד כפי שציינתי אם החכמים בעצמם כתבו גם את ספר דברים וגם את הפרקים של יאשיהו בספר מלכים (מה שמאוד מאוד סביר). במילים אחרות זה הגיוני ביותר שספר דברים הוא "זיוף" מאוחר יחסית.
עמית-
בשפה C, לא יודע איזו גרסה.
-
[QUOTE=RabbiKingler;1257241]ידעתי שזה מה שתעשה עם הזרעים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקפטייל! רעידת אדמה! ואל תתבלבל סנורלקס יצא תשלח אליו זרע יניקה ותשתמש שוב בשאיבות גיגה.[/QUOTE]
ספטייל מתחיל בזינוק על לרעידת האדמה, אך לפתע, סנורלאקס טס כמו מטאור מתוך האדמה וביחד עם ספטייל מתנגש בתקרה (סנורלאקס השתמש בהתנגשות ג'יגה), שניהם מתחילים ליפול וסנורלאקס מפעיל אגרוף קרח, היד שלו מתמלאת בנוזל מימי שפוגע ישירות בספטייל, ועם כל התנופה של ה-למעלה למטה האגרוף מרסק את ספטייל על הרצפה, שסנורלאקס נופל עליו. "סנורלאקס!" הוא צועק, משגר להביור לשמיים.
-
[QUOTE=Pizza;1257271]זו כמובן הגרסה של התנ"ך בספר מלכים ב', משמע גרסתו של יאשיהו. מלכים ב' נכתב ע"י חכמים בתקופת שלטונו של כל מלך ומלך. אם המלך היה כמו יאשיהו ועשה דברים כמו להחזיר את העם בתשובה שהחכמים אוהבים היו כותבים עליו טוב ואם לא אז לא. יאשיהו עשה דברים שהם אוהבים אז הם כתבו את מה שהוא ביקש מהם, במיוחד כפי שציינתי אם החכמים בעצמם כתבו גם את ספר דברים וגם את הפרקים של יאשיהו בספר מלכים (מה שמאוד מאוד סביר). במילים אחרות זה הגיוני ביותר שספר דברים הוא "זיוף" מאוחר יחסית.
עמית-
בשפה C, לא יודע איזו גרסה.[/QUOTE]
בטח לא #C...
-
אני אשתגע אם שלומי לא יתחבר היום לפורום.
-
-
[QUOTE=Pizza;1257271]זו כמובן הגרסה של התנ"ך בספר מלכים ב', משמע גרסתו של יאשיהו. מלכים ב' נכתב ע"י חכמים בתקופת שלטונו של כל מלך ומלך. אם המלך היה כמו יאשיהו ועשה דברים כמו להחזיר את העם בתשובה שהחכמים אוהבים היו כותבים עליו טוב ואם לא אז לא. יאשיהו עשה דברים שהם אוהבים אז הם כתבו את מה שהוא ביקש מהם, במיוחד כפי שציינתי אם החכמים בעצמם כתבו גם את ספר דברים וגם את הפרקים של יאשיהו בספר מלכים (מה שמאוד מאוד סביר). במילים אחרות זה הגיוני ביותר שספר דברים הוא "זיוף" מאוחר יחסית.
[/QUOTE]
כמה דברים לא נכונים ביותר.
נביאים כתבו את כל הספרים. נביאים היו בערך היחידים שלא פחדו מפני המלכים (ראה ערך אליהו, גד, נתן, שמואל, חיזקיהו, חולדה ועוד ועוד...)
נביאים כתבו בספרים הרבה מאוד על דברים רעים פרטיים וכלליים שעשו המלכים הכי טובים שהיו אי פעם (לדוגמא, דוד).
ואם זה היה זיוף, אז הנביאים לא היו מרוצים מזה שיהושיהו מחזיר את העם בתשובה, כי הם רוצים שהוא יחזיר אותם לעבודה האמיתית של ה', לא למשהו אחר, גם לא לעבודה אחרת של ה'.
ראה דוגמא, הבמות ששימשו לעבודת ה', אבל לא באופן שה' ציווה, וזה היה פסול ואין אחד ששמח בזה אפילו שזה גרם לעם לעבוד את ה'.
[QUOTE=מה קורה איתי?;1257272]ספטייל מתחיל בזינוק על לרעידת האדמה, אך לפתע, סנורלאקס טס כמו מטאור מתוך האדמה וביחד עם ספטייל מתנגש בתקרה (סנורלאקס השתמש בהתנגשות ג'יגה), שניהם מתחילים ליפול וסנורלאקס מפעיל אגרוף קרח, היד שלו מתמלאת בנוזל מימי שפוגע ישירות בספטייל, ועם כל התנופה של ה-למעלה למטה האגרוף מרסק את ספטייל על הרצפה, שסנורלאקס נופל עליו. "סנורלאקס!" הוא צועק, משגר להביור לשמיים.[/QUOTE]
זה לא בסדר שהעלמת את התור שסנורלקס צריך לחכות במשך חפירה (וסקפטייל היה יותר זריז מסנורלקס כי הוא השתמש כבר פעמיים בזריזות עוד קודם).
טוב, שנינו יודעים שניצחתי, אבל מה שאתה לא יודע, זה שסנורלקס לא נחת על סקפטייל, כי הוא השתמש בחפירה בעצמו.
אחר כך הוא השתמש בסינטזה כדי להתרפאות ואז עם אגרוף מרוכז הוא פגע לסנורלאקס בפנים.
הוא ניצל את הרגע וקפץ לסנורלקס על הבטן כמו טרמפולינה ואז השתמש ברעידת אדמה, [B]היישר על סנורלקס!!![/B] סנורלקס רועד כמו ג'לי עד שהבטן שלו מתפוצצת וסנורלקס מת. :big_wink:
-
האמת, הגרלתי על מטרונום ויצא לי fly.... אז שהפעלת את הeq בעצם לא פגעת בו בכלל, ואז הוא ישר הפעיל dig כדי שלא תראה אותו ומאז את הג'יגה..
-
הכנתי אנימציה~
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/dcjyma4ozyzq.gif[/IMG]
בין הראשונות שלי, היא לא גמורה..
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1257279]האמת, הגרלתי על מטרונום ויצא לי fly.... אז שהפעלת את הeq בעצם לא פגעת בו בכלל, ואז הוא ישר הפעיל dig כדי שלא תראה אותו ומאז את הג'יגה..[/QUOTE]
אז הייתי אמור להצליח עם רעידת האדמה.
ואם הוא היה יוצא בדיג אז הוא היה מפספס כי סקפטייל ידע שהוא באדמה.
-
אממ גלעד?
אפשר ת"ב בבקשה?
-
-
ארווין ראית את הה"פ? עשית את מה שרשום שם?
-
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1257282]אממ גלעד?
אפשר ת"ב בבקשה?[/QUOTE]
רק כי ביקשת יפה.
זה נראה כמו סקווירטל של מסוג אש, וההנפשה, לא הבנתי מה הוא עושה.
אני לא מבין מה המדדים להנפשה, אבל הפיק לא משהו וממש לא אופייני לך.
עריכה:
אביזי- שלח לי תגובה ונמשיך את הוויכוח המעניין מאוחר יותר. אני כבר הרבה יותר מידי זמן על האליל שנקרא "מחשב".
-
-
פייקים ממזמן..אנימציות מעכשיו..
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yuqtqmzzy4j1.gif[/IMG]
מה אתם אומרים עליו?
שוב אני מזכיר..הראשונים שלי..
-
-
האנימציה או הפייק?
הפייק הוא חתול שמשולב עם כדור צמר, מקורי D:
-
הפייק
האמת שהוא נראה כמו גולה יותר מכדור צמר
-
אז אתה צריך לראות אותו כפייק, לא כאנימציה, רק אז תדע באמת מה הוא.
-
ראיתי בתור פייק -.-"
איזה מגניב! קניתי את מיסטר פנטסטיק בהירואפ ואני יכול להשיג גם אחד מ:סטורם, וולברין, דרדרוויל ועוד כמה דמויות שאני לא ממש מכיר
-
[quote=RabbiKingler;1257277]כמה דברים לא נכונים ביותר.
נביאים כתבו את כל הספרים. נביאים היו בערך היחידים שלא פחדו מפני המלכים (ראה ערך אליהו, גד, נתן, שמואל, חיזקיהו, חולדה ועוד ועוד...)
נביאים כתבו בספרים הרבה מאוד על דברים רעים פרטיים וכלליים שעשו המלכים הכי טובים שהיו אי פעם (לדוגמא, דוד).
ואם זה היה זיוף, אז הנביאים לא היו מרוצים מזה שיהושיהו מחזיר את העם בתשובה, כי הם רוצים שהוא יחזיר אותם לעבודה האמיתית של ה', לא למשהו אחר, גם לא לעבודה אחרת של ה'.
ראה דוגמא, הבמות ששימשו לעבודת ה', אבל לא באופן שה' ציווה, וזה היה פסול ואין אחד ששמח בזה אפילו שזה גרם לעם לעבוד את ה'.
זה לא בסדר שהעלמת את התור שסנורלקס צריך לחכות במשך חפירה (וסקפטייל היה יותר זריז מסנורלקס כי הוא השתמש כבר פעמיים בזריזות עוד קודם).
טוב, שנינו יודעים שניצחתי, אבל מה שאתה לא יודע, זה שסנורלקס לא נחת על סקפטייל, כי הוא השתמש בחפירה בעצמו.
אחר כך הוא השתמש בסינטזה כדי להתרפאות ואז עם אגרוף מרוכז הוא פגע לסנורלאקס בפנים.
הוא ניצל את הרגע וקפץ לסנורלקס על הבטן כמו טרמפולינה ואז השתמש ברעידת אדמה, [B]היישר על סנורלקס!!![/B] סנורלקס רועד כמו ג'לי עד שהבטן שלו מתפוצצת וסנורלקס מת. :big_wink:[/quote]
השאלה העיקרית שלי זה איך אתה יודע? היית שם? יש הוכחות היסטוריות?
-
[quote=RabbiKingler;1257287]רק כי ביקשת יפה.
זה נראה כמו סקווירטל של מסוג אש, וההנפשה, לא הבנתי מה הוא עושה.
אני לא מבין מה המדדים להנפשה, אבל הפיק לא משהו וממש לא אופייני לך.
עריכה:
אביזי- שלח לי תגובה ונמשיך את הוויכוח המעניין מאוחר יותר. אני כבר הרבה יותר מידי זמן על האליל שנקרא "מחשב".[/quote]
שלחת לי משהו שלא עניתי עליו? מיד בודק.
אכן עניתי על כל מה ששלחת לי, אז אני לא כל כך מבין מה לשלוח לך.
-
אני מתחרפן לי ושלומי עושה את חייו
-
ניר מה אתה אומר, וולברין או דרדרוויל? [את מי להשיג קודם, את שניהם אני אשיג בכל מקרה..]
-
-
לא, אפשר להשיג עם הצ'אלנג'
-
-
יש משהו חדש, אתגרים
אחרי כמה אתגרים תגיע לאתגר של לעבור רמה מסויימת ועלייה תוכל לקבל גיבור
היא נורא נמוכה (הרמה) אבל בנשים לפנייה צריך לקנות גיבור אז זה קשה יותר..
-
[QUOTE=LordAbizi;1257303]שלחת לי משהו שלא עניתי עליו? מיד בודק.
אכן עניתי על כל מה ששלחת לי, אז אני לא כל כך מבין מה לשלוח לך.[/QUOTE]
אביזי, רק שתדע, הה"פ שלחתי לך הוא מאחותי הגדולה
-
[quote=גרסררה;1257310]אביזי, רק שתדע, הה"פ שלחתי לך הוא מאחותי הגדולה[/quote]
לא אכפת לי? העיקר שמי שאל את השאלה יקבל את התשובה שהוא ייחל לה.
-
דניס... איך אני יודע מה הרמה של הבניין שלי?
-
[QUOTE=LordAbizi;1257311]לא אכפת לי? העיקר שמי שאל את השאלה יקבל את התשובה שהוא ייחל לה.[/QUOTE]
יש משהו בדבריך, אמרתי לך זאת בשביל שתדע שזה לא אני שחופר לך
-
מה זאת אומרת בניין? סקוואד?
בסקוואד סטטינגס איפה שיש את החברים וכל זה
-
[quote=גרסררה;1257313]יש משהו בדבריך, אמרתי לך זאת בשביל שתדע שזה לא אני שחופר לך[/quote]
שיהיה, אם כי מבחינתי אין הבדל בינך ובין אחותך, שכן אני מכיר את שניכם במידה שווה.
-
לא משנה..
אני צריך לעשות את כל המשימות מההתחלה?
-
כן
אבל בהתחלה הן נורא קלות עד למשימה של הקניית הירו
-
יאללה תמות נו"ד תמות!
הלכתי
-
[QUOTE=LordAbizi;1257316]שיהיה, אם כי מבחינתי אין הבדל בינך ובין אחותך, שכן אני מכיר את שניכם במידה שווה.[/QUOTE]
והמידה הזו הינה כלום, נכון?