-
[quote]אדם~
אחרי מחשבה ארוכה, וכמה פרצופים לא מובנים, הגוררים הרמת גבה מצד דני ומצד השופט- אתה מורה על נינקדה להשתמש בהתקשחות. נינקדה קופץ לאחור, ועורו הקטן מתחיל מעט להתקשח, והוא נראה חזק יותר. אתה מחכה בציפייה לאיגליבאף- אשר תתחיל לאבד כוחות, אבל היא לא רק שלא נראה שהתעייפה, היא נראית כאילו מסוגלת להשאר ככה כל היום.
"שכחת שהיא פוקימון בלון. זאת יכולת טבעית אצלה" אומר לך דני, ואתה שומע בקולו את הלגלוג של מייקל. "אבל, יש עוד משהו שבלונים מסוגלים לעשות!" הוא אומר וחיוך נלהב עולה על פניו "סילון אוויר!" מכריז דני.
איגליבאף, שהגיעה עכשיו בדיוק מעל נינקדה, פותחת את פי וסילון אוויר, ענק ודחוס, נפלט מפיה- מותיר אותה לשקוע למטה במעגלים, ופוגע בנינקדה ישירות. עצמת הדף האוויר, מונעת מנינקדה לזוז, והוא מפספס את ההזדמנות לתקוף אותה. למרות זאת. הוא אחרי כמה שניות של איפוס, קופץ לעברה, כשטלפו זוהרת באור שחור- סגול.
טלפו משספת את איגליבאף הקטנה, ומעיפה אותה בכוח על הזמרן הרך.
לפתע, הלא צפוי מכל קורא. איגליבאף מתיישבת על המזרן ומתחילה למרר בבכי כבד. "מה עשית לה?!" דורש לדעת ועצבים בקולו. "היא עוד תינוקת! אינך מתבייש ככה לפגוע בה?" הוא צועק, בעוד איגליבאף ממשיכה לבכות.
נינקדה מסובב את ראשו אליך, והוא נראה מובך ומבולבל בו זמנית.
__________________[/quote]
"נינקדה, התקשח והשתמש בחתך לילה פעם נוספת!" צרחתי בכל הכוח כדי לפקס אותו. "אל תתבלבל, מנהיג מכון מקצועי שבוחר להשתמש בתינוקת לא יכעס עליי בגלל שתקפתי! זה מזוייף! וכמו כל בלון, גם איגליפאף יודעת לעשות רוח."
-
[b]ניל~[/b]
לפני שהרקרוס מספיקה להשתמש במתקפה שלה. אתה משחרר את קלפרי במהירות עצומה, והיא מוחאת כפיים במהירות, ומתחילה לזהור באור אדום בהיר. האור עוטף את הרקרוס.
"שיט" פולטת אלכסיס בזעם. לפתע היא מחייכת וזורקת משהו ורוד להרקרוס, אשר נבלע לתוך פיה. "היא השתמשה בתרופת היפר!" אתה שומע את מורגן פולט בקול גבוה "ניל, היא השיבה חיים להרקרוס! והרבה מהם!"
[b]פלינט~[/b]
פינסר ניגש אל באלבזאור וסנובול, ונראה מעט נבוך, אבל שתיהן מקבלות אותו בחיבה ומשתפות אותו בקרב.
מהצד השני, מונפרו מתחיל להכות גזע עץ עם אגרופיו ורגליו. מעליו, על צמרת העץ, טיילו עף במהירות ומנקר בחוזקה את הענפים.
אבל שום דבר לא נראה מיוחד מידי.
[b]אדם~[/b]
אחרי ההסבר שלך, נינקדה מתאפס, ומקשיח שוב את עורו- ואז יוצא כשטלפו זוהרת באור השחור סגול, לעברה של איגליבאף. איגליבאף משנה את הבעת פניה מבכי לחיוך מרושע והיא תופסת בטלפו של נינקדה ומסתובבת ומשחררת. כתוצאה מכך, נינקדה מועף על קיר המכון.
"עכשיו השתמשי בנשיקה מתוקה!" קורא דני בהתלהבות. איגליבאף שלו מנשקת את ידה הקטנות, ואז פורסת אותם הצידה, משחררת נשיקה גדולה ואדומה מפיה- אשר מרחפת במהירות לעברו של נינקדה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1375754][b]
[b]פלינט~[/b]
פינסר ניגש אל באלבזאור וסנובול, ונראה מעט נבוך, אבל שתיהן מקבלות אותו בחיבה ומשתפות אותו בקרב.
מהצד השני, מונפרו מתחיל להכות גזע עץ עם אגרופיו ורגליו. מעליו, על צמרת העץ, טיילו עף במהירות ומנקר בחוזקה את הענפים.
אבל שום דבר לא נראה מיוחד מידי.
[/QUOTE]
"טיילו כמו שאמרתי תנסה לצלול מהאוויר ולתקוף עם המקור שלך כדי ליצור אס אווירי!" אומר לטיילו ואביט בתמי.
"האימונים נראים מצוין" אומר לתמי, "אני רוצה ללמד את מונפרנו גלגל להבה וחפירה,בשביל חפירה הוא צריך ידיים חזקות לכן האימון שהוא עושה עכשיו הוא טוב" אוסיף בחיוך.
"את יכולה אולי לתת לי טיפים לקרב המכון?" אשאל את תמי בעודי מביט במונפרנו, "חזק מונפרנו בכל הכוח! אתה יכול לשלב גם חבטות זעם!" אומר לו ואלטף את אזוריל בעודי מביט בכל הפוקימונים שלי מתאמנים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1375754][b]ניל~[/b]
לפני שהרקרוס מספיקה להשתמש במתקפה שלה. אתה משחרר את קלפרי במהירות עצומה, והיא מוחאת כפיים במהירות, ומתחילה לזהור באור אדום בהיר. האור עוטף את הרקרוס.
"שיט" פולטת אלכסיס בזעם. לפתע היא מחייכת וזורקת משהו ורוד להרקרוס, אשר נבלע לתוך פיה. "היא השתמשה בתרופת היפר!" אתה שומע את מורגן פולט בקול גבוה "ניל, היא השיבה חיים להרקרוס! והרבה מהם!"
[/QUOTE]
"זה לא כאילו זה שינה משהו היא הרגע השתמשה במנוחה" אומר למורגן.
"קלפרי חזרי, פיגיוטו צא! השתמש חיתוך אווירי, ולאחר מכן במתקפה מהירה, תנסה לפגוע לו בכנפים"
-
[quote]
אדם~
אחרי ההסבר שלך, נינקדה מתאפס, ומקשיח שוב את עורו- ואז יוצא כשטלפו זוהרת באור השחור סגול, לעברה של איגליבאף. איגליבאף משנה את הבעת פניה מבכי לחיוך מרושע והיא תופסת בטלפו של נינקדה ומסתובבת ומשחררת. כתוצאה מכך, נינקדה מועף על קיר המכון.
"עכשיו השתמשי בנשיקה מתוקה!" קורא דני בהתלהבות. איגליבאף שלו מנשקת את ידה הקטנות, ואז פורסת אותם הצידה, משחררת נשיקה גדולה ואדומה מפיה- אשר מרחפת במהירות לעברו של נינקדה.
הבטתי בנשיקה הגדולה שעפה לעבר נינקדה המסכן. אם הנשיקה הזאת תפגע בו הוא יבולבל כהוגן וסיכוייו לנצח יעשו אפסיים. למרות שכבר כך הם אפסיים. לא ידעתי מה לעשות. השאלה היא האם האפקט של הנשיקה יפגע אם איאלץ להחליף לצ'ארלה. צ'ארלה לא תוכל להתאהב באיגליפאף. ראיתי בעיני כיצד הנשיקה פוגעת בנינקדה ומבלבלת אותו לגמרי. מסכן, התאהב בבלון.
"נינקדה חזור לפוקדור שלך!" אקרא לו בכוונה לקרוא לצ'ארלה.
אבל משהו עצר אותי. אם אביס את איגליפאף מחכה לי פוקימון חזק. לא אוכל להביס אותו כשצ'ארלה מותשת. אאלץ להתמודד מול איגליפאף עם נינקדה. אני סומך עליו ועד כה הוא הוכיח שהוא חזק ואמיץ.
"נינקדה חזור לקרב!" אקרא בכל הכוח! ואזרוק את הפוקדור שלו. "השתמש בחתך לילה!"
-
[b]פלינט~[/b]
"זה ייקח לו קצת להבין, זאת מתקפה קצת מסובכת להסברה" אומרת תמי למראה טיילו, שמנסה להשתמש בפוש של מתקפת המהירות שלו, בשביל ליצור מספיק תאוצה מהשמיים. "טוב, המכון בשבילי היה אחד מהקלים. מכיוון שזה מכון חרק." היא אומרת בקול שקט ובטוח "אלכסיס, פחות מסובכת מדני. אין לה יותר מידי טריקים. היא משתמשת במגוון מתקפות אשר מבלבלים את היריב. יש לה המון טקטיקות שונות" מסיימת את דבריה, בזמן שידיו של מונפרו זוהרות בלבן והוא מכה גזע עץ שלוש פעמים.
[b]ניל~[/b]
אתה מחזיר את קלפרי במהירות ומשחרר בחזרה את פידג'יוטו אשר בשניות יוצר כדור אוויר דחוס בין כנפיו- ומשלח אותו לעברה של הרקרוס. "מהר התחמקי! עלי גם את לאוויר ונסי להסיח את דעתו עד שהשפעת ההדרן תחלוף!" קוראת אלכסיס בכעס. הרקרוס שלה פורסת את כנפיה ועולה באוויר- ומתחמקת באלגנטיות מהמתקפה של פידג'יוטו, ובועטת בגבו פעם אחת.
"זה שהיא לא יכולה להשתמש במתקפות, לא יעצרו בעדה לתקוף בחזרה" אומרת בשחצנות אלכסיס.
"השתמשי בקרן שלך על מנת להדוף אותו!" קוראת במעט יותר ביטחון.
[b]אדם~[/b]
אתה מהסס ומחזיר את נינקדה לפוקדור שלו ומשחרר את צ'ארלה, אבל היא סופגת את הנשיקה. למרות זאת, אתה משחרר שוב את נינקדה. "מהלך חכם" אומר לך דני במעט פליאה "עכשיו כשתשחרר אותה, היא לא תהיה מבולבלת" ממשיך נינקדה טס לעברה של איגליבאף, וטלפו זוהרת באור שחור- סגול, והוא משסף את בטנה- מעיפה לאחור. "איגליבאף התאפס והשתמשי בהתנפחות ואז סילון אוויר!" קורא דני. איגליבאף פותחת את פיה ומתחילה לשאוב כמות רצינית של אוויר לפיה.
-
[quote]אדם~
אתה מהסס ומחזיר את נינקדה לפוקדור שלו ומשחרר את צ'ארלה, אבל היא סופגת את הנשיקה. למרות זאת, אתה משחרר שוב את נינקדה. "מהלך חכם" אומר לך דני במעט פליאה "עכשיו כשתשחרר אותה, היא לא תהיה מבולבלת" ממשיך נינקדה טס לעברה של איגליבאף, וטלפו זוהרת באור שחור- סגול, והוא משסף את בטנה- מעיפה לאחור. "איגליבאף התאפס והשתמשי בהתנפחות ואז סילון אוויר!" קורא דני. איגליבאף פותחת את פיה ומתחילה לשאוב כמות רצינית של אוויר לפיה.[/quote]
הרגשתי מעולה. סופסוף אני מקבל את התחושה הסיבוב הזה לטובתי. הביטחון עלה לי ועם הביטחון באה היצירתיות.
"נינקדה שים לב!" אקרא לעבר נינקדה ואבקש ממנו ריכוז. "עמו מלפני הקיר שמאחוריי וחכה שאיגליפאף תעוף לעברך! ברגע האחרון הימלט וחמוק כך שהיא תיכנס אל תוך הקיר! לאחר מכן סיים את זה בחתך לילה נוסף, הפעם היישר אל תוך ראשה!"
-
[b]אדם~[/b]
סוף סוף המזל מאיר לך פנים, ואתה מתמלא בתחושת ביטחון וסיפוק אדירה. נינקדה קופץ לאחור, מתכונן להתקפה האווירית של איגליבאף. איגליבאף מתמקמת ופולטת מפיה סילון אוויר קטלני, אשר מטיח את נינקדה לאחור. התוצאה ההפוכה ממה שרצית, ורק כדי להוסיף מלח על פצעיך, היא עפה אחורנית- הרחק מנינקדה. מחייכת חיוך רשע. לפתע, ידיו הקטנות של נינקדה זוהרות בלבן בהיר, והוא קופץ לעברה של איגליבאף, וחובט בה ארבע פעמים.
נינקדה למד חבטות זעם!
"איגליבאף, השתמשי ברוח קפואה ומיד אחרי זה פעימת מים!" קורא דני בביטחון, ולא נראה שמזיזה לו או לאיגליבאף המתקפה.
-
[quote]אדם~
סוף סוף המזל מאיר לך פנים, ואתה מתמלא בתחושת ביטחון וסיפוק אדירה. נינקדה קופץ לאחור, מתכונן להתקפה האווירית של איגליבאף. איגליבאף מתמקמת ופולטת מפיה סילון אוויר קטלני, אשר מטיח את נינקדה לאחור. התוצאה ההפוכה ממה שרצית, ורק כדי להוסיף מלח על פצעיך, היא עפה אחורנית- הרחק מנינקדה. מחייכת חיוך רשע. לפתע, ידיו הקטנות של נינקדה זוהרות בלבן בהיר, והוא קופץ לעברה של איגליבאף, וחובט בה ארבע פעמים.
נינקדה למד חבטות זעם!
"איגליבאף, השתמשי ברוח קפואה ומיד אחרי זה פעימת מים!" קורא דני בביטחון, ולא נראה שמזיזה לו או לאיגליבאף המתקפה.
________אדם~
נינקדה למד חבטות זעם!
________[/quote]
"נינקדה הערך בהתאם!" אקרא בקול ואחכה שהמים והקרח יתמזגו. פעימת המים אמורה להפוך לקרח בעוד רגע. "קפוץ על המזרון בעוצמה וזנק היישר לעבר ההתקפות עם חתך לילה מונף קדימה! היישר לעברה של איגליפאף!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1376154][b]פלינט~[/b]
"זה ייקח לו קצת להבין, זאת מתקפה קצת מסובכת להסברה" אומרת תמי למראה טיילו, שמנסה להשתמש בפוש של מתקפת המהירות שלו, בשביל ליצור מספיק תאוצה מהשמיים. "טוב, המכון בשבילי היה אחד מהקלים. מכיוון שזה מכון חרק." היא אומרת בקול שקט ובטוח "אלכסיס, פחות מסובכת מדני. אין לה יותר מידי טריקים. היא משתמשת במגוון מתקפות אשר מבלבלים את היריב. יש לה המון טקטיקות שונות" מסיימת את דבריה, בזמן שידיו של מונפרו זוהרות בלבן והוא מכה גזע עץ שלוש פעמים.
[/QUOTE]
"כן,אבל טיילו חזק,אני מאמין שהוא ילמד את המתקפה הזאת" אומר לתמי בחיוך.
לאחר מכן אקרא למונפרנו, "אוקיי מונפרנו אני עכשיו רוצה שתלמד מתקפת חפירה! מה זה אומר? מתקפה שאתה בעצם חופר באדמה ומפתיע את היריב בפגיעה באדמה! עכשיו אני רוצה שתנסה לחפור הכי מהר שתוכל!" אומר למונרפנו ואראה איך הוא מתקדם,בעודי מביט על שאר הפוקימונים שלי ובוסק מה איתם
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1376154]
[b]ניל~[/b]
אתה מחזיר את קלפרי במהירות ומשחרר בחזרה את פידג'יוטו אשר בשניות יוצר כדור אוויר דחוס בין כנפיו- ומשלח אותו לעברה של הרקרוס. "מהר התחמקי! עלי גם את לאוויר ונסי להסיח את דעתו עד שהשפעת ההדרן תחלוף!" קוראת אלכסיס בכעס. הרקרוס שלה פורסת את כנפיה ועולה באוויר- ומתחמקת באלגנטיות מהמתקפה של פידג'יוטו, ובועטת בגבו פעם אחת.
"זה שהיא לא יכולה להשתמש במתקפות, לא יעצרו בעדה לתקוף בחזרה" אומרת בשחצנות אלכסיס.
"השתמשי בקרן שלך על מנת להדוף אותו!" קוראת במעט יותר ביטחון.
[/QUOTE]
"ואת באמת חושבת שאת יכולה לנצח פוקימון כמו פידג'יוטו במהירות ?ועוד באוויר, פיגיוטו מתקפה מהירה, תשתמש ברוח בשביל להדביק את הרקרוס לרצפה, בשביל לחסות שטח רב יותר, תעלה למעלה לבסוף תשתמש בחיתוך אווירי"
-
[quote=Ritsuka kun;1375484]
[B]אוסטין~[/B]
גרובייל מהסס במעט, אבל מזנק הצידה, רק כדי להתקע בעוד קיר בלתי נראה, אשר מעיף אותו לצידה השני של הקופסה הבלתי נראית. למרות זאת, הוא מצליח לחמוק מהקרן טעינה של מיים ג'וניור "קדימה מיים ג'וניור, השתמש בריקוד מנדנד ומיד אחרי זה עבור לבלבול!" קורא דני בהתלהבות.
בינתיים גרובייל מיח את ידו ורגליו על שתי פאות הקופסה והוא מנסה לדחוף אותה, על מנת שתתפרק, אבל כלום לא קורא, והוא מחליט על הקירות על המזרן הרך.
בינתיים, מיים ג'וניור מתחיל לרקוד באיטיות, ואט אט צלילים ורודים וקטנים מתחילים להיווצר סביבו והם עפים במהירות לעברה של גרובייל המנסה עדיין להיחלץ מהקופסה.
[/quote]
"אוקיי בוא ננסה משהו אחר, הבט אל קיר התקרה של הקופסא ושלח לשם נשימת דרקון, נסה לפתוח דרך שם את הקופסא לצאת במהירות ליפני שהצלילים האלה יפגעו בך!" אסביר לו בלחץ.
-
[b]אדם~[/b]
נינקדה מחכה תזמון שלך, וכאשר פעימת המים המהירה, נפגשת עם הרוח הקפואה, היא מתחילה לקפוא ושכבתה העליונה מתחילה להעלות רסיסי קרח גדולים. נינקדה קופץ וטלפו הקטנה מתחילה לזהור באור שחור, והיא מרסקת את השכבה העליונה של הכדור קרח הענקי. אבל אז, הקרח נשבר, ושאריות המים מתפוצצות על נינקדה והוא מוטח לאחור בעצמה אדירה.
"עכשיו איגליבאף חבטה!" קורא דני באושר. איגליבאף שלו מתחילה לרוץ לעברו של נינקדה.
[b]פלינט~[/b]
תנסה יותר לפרט מה אתה רוצה שהם יעשו. לומר להם להתאמן בלי לומר להם מה בדיוק, לא כזה יעיל. בעודה מידה הם יכולים להתאמן בקלפים...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו ממשיך לנסות עוד מספר פעמים, אבל לא נראה שמשהו קורה עם זה. מהצד השני, מונפרו מתחיל לחפור עם ידיו, ואחרי כמה רגעים, הוא עומד בבור קטן בגובה ברכיו.
[b]ניל~[/b]
"ברור שאני יכולה" אומרת אלכסיס, ואתה רואה שהיא חושבת על משהו. פידג'יוטו טס לעברה עם מתקפה מהירה , ומטיח את הרקרוס על כיפת הזכוכית הגדולה. למרות עצמת ההתקפה, פידג'יוטו מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, וגל של רוח ענקי פוגעת בהרקרוס, אשר מתחילה להחליק על האדמה. בנוסף לכל המתקפות האלה, פידג'יוטו מרים את כנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס- בצבע תכול אפור בהיר, ומשחרר אותו לעברה של הרקרוס.
הכדור מתפוצץ עליה, ומכסה את המגרש בעשן סמיך.
כשהעשן מתפזר, אתה רואה את הרקרוס שוכבת על האדמה, ועל גופה חבלות קשות. אתה מחייך מנצוחנך, כלפתע אלכסיס מרימה את ידה ועם אצבעה מנידה אותה לשלילה. "עוד לא" היא אומרת בחיוך זדוני ואז מצביעה על הרקרוס "מנוחה!" היא קוראת. הרקרוס זוהרת לפתע באור תכול ובהיר ונרדמת במקום. "עכשיו קחי את זה" היא אומרת ומרססת עליה מתכשיר ורוד נוזל אשר מעיר אותה.
הרקרוס חזרה לכוחה המלא. "מה דעתך על זה?" שואלת בקור אלכסיס "עכשיו לא רק שהרקרוס שלי בריאה, השפעת ההדרן שלך חלפה! מפולת אבנים!" צורחת אלכסיס, ועשרות אבנים ענקיות נוצרות משום מקום ועפות לעברו של פידג'יוטו.
[b]אוסטין~[/b]
גרובייל פותח את פיו ושולח משם להבה צהובה- סגולה, אשר שורפת את הקיר, אבל נהדפת לאחור ומתפשטת לצדדים אבל הקיר נשאר בשלו. הצלילים בינתיים חודרים דרך הקיר ומתחילים לעטוף את גרובייל לחלוטין. גרובייל מתחיל להסתחרר במקום. "עכשיו מיים ג'וניור קרן טעינה!" קורא דני בביטחון מלא.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1378346]
[b]ניל~[/b]
"ברור שאני יכולה" אומרת אלכסיס, ואתה רואה שהיא חושבת על משהו. פידג'יוטו טס לעברה עם מתקפה מהירה , ומטיח את הרקרוס על כיפת הזכוכית הגדולה. למרות עצמת ההתקפה, פידג'יוטו מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, וגל של רוח ענקי פוגעת בהרקרוס, אשר מתחילה להחליק על האדמה. בנוסף לכל המתקפות האלה, פידג'יוטו מרים את כנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס- בצבע תכול אפור בהיר, ומשחרר אותו לעברה של הרקרוס.
הכדור מתפוצץ עליה, ומכסה את המגרש בעשן סמיך.
כשהעשן מתפזר, אתה רואה את הרקרוס שוכבת על האדמה, ועל גופה חבלות קשות. אתה מחייך מנצוחנך, כלפתע אלכסיס מרימה את ידה ועם אצבעה מנידה אותה לשלילה. "עוד לא" היא אומרת בחיוך זדוני ואז מצביעה על הרקרוס "מנוחה!" היא קוראת. הרקרוס זוהרת לפתע באור תכול ובהיר ונרדמת במקום. "עכשיו קחי את זה" היא אומרת ומרססת עליה מתכשיר ורוד נוזל אשר מעיר אותה.
הרקרוס חזרה לכוחה המלא. "מה דעתך על זה?" שואלת בקור אלכסיס "עכשיו לא רק שהרקרוס שלי בריאה, השפעת ההדרן שלך חלפה! מפולת אבנים!" צורחת אלכסיס, ועשרות אבנים ענקיות נוצרות משום מקום ועפות לעברו של פידג'יוטו.
[/QUOTE]
"פידגיוטו מתקפה מהירה התחמקת מהמתקפה הזאת לא פעם אחת ולא פעמיים,תשתמש בתנופה של המתקפה המהירה על מנת להגיע לגבה של הרקרוס,ומשם תשתמש ברגליך על מנת לאחוז בגבה, לאחר מכן תשתמש בחיתוך אווירי מטווח אפס!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1378346][b]
[b]פלינט~[/b]
תנסה יותר לפרט מה אתה רוצה שהם יעשו. לומר להם להתאמן בלי לומר להם מה בדיוק, לא כזה יעיל. בעודה מידה הם יכולים להתאמן בקלפים...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו ממשיך לנסות עוד מספר פעמים, אבל לא נראה שמשהו קורה עם זה. מהצד השני, מונפרו מתחיל לחפור עם ידיו, ואחרי כמה רגעים, הוא עומד בבור קטן בגובה ברכיו.
[/QUOTE]
אמרתי לך בקרב חופשי,אבל אם צריך יותר פירוט אין בעיה
"יפה טיילו! המשך לנסות!" אומר לטיילו בעידוד, "תצלול מהאוויר ותחתוך את הענפים באמצעות מקורך! המקור שלך צריך לקבל את כוח התאוצה מהצלילה מהאוויר וכך לשבור את הענף בזריזות!" אסביר לטיילו.
"מונפרנו זאת התחלה טובה! אבל תצטרך לחפור הרבה יותר! תנסה להגיע מהנקודה שאתה נמצא,עד לנקודה שאני עומד עליה!" אומר למונפרנו ואלך מספר צעדים ואסמן לו להגיע לכאן.
"סנובול בלבזור ופינסיר! אני רוצה שביחד עם בלבזור תתאמנו על התחמקויות! בלבזור את תעמדי בצד אחד ואילו פינסיר וסנובול בצד שני,את שתלחי אליהם את הגפנים שלך ותנסי להכות אותם! סנובול ופינסיר צריכים להתחמק או להגן על עצמם!" אדריך את שלושתם ואצפה בכולם מתאמנים,אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק אילו מתקפות סנובול יכולה ללמוד.
-
[B]ניל~[/B]
פידג'יוטו יוצא עם מתקפת מהירות, מנסה לתמרן בין הסלעים הענקיים אשר נופלים מהשמים, אבל לפתע- אבן ענקית נופלת על כנפו, והוא מתרסק על האדמה ברעש ענק. פידג'יוטו החובל לא מוותר וממשיך עם המתקפה המהירה לעברה של הרקרוס, ותופס את שריונה, בעזרת רגליו הקטנות ומרים אותה לאוויר. הרקרוס מנסה להחלץ ממנו, אבל פידג'יוטו מחזק את אחיזתו.
לפתע, פידג'יוטו משחרר אותה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, ומשחרר אותו על הרקרוס.
הרקרוס, מסתובבת ועם קרנה חובטת בכדור- והוא מועף בחזרה לעברה של פידג'יוטו- אשר מתחמק והכדור מתנפץ על אחד מהזכוכיות- ומנפץ את הזכוכית.
"את זה אתה משלם!" צורחת עליך אלכסיס. "עכשיו הרקרוס השתמשי בקבר אבנים!" צורחת אלכסיס.
[B]פלינט~[/B]
טיילו ממשיך בניסונותיו, אבל לא נראה שהוא מצליח יותר מידי עם המתקפה. "אולי תנסה בשיטה אחרת להסביר לו" מציעה תמי בדיוק כשלפתע בעזרת מכת מקור מהירה, טיילו מצליח להפיל ענף קטן ממרומים של עץ.
אתה ניגש למונפרו, ומנסה להסביר אף לו, אבל הוא ממשיך לחפור ואחרי חמש דקות, הוא חופר בור גדול המכסה את ראשו.
בינתיים, סנובול, בולבאזור ופינסר ממשיכים בקרב שלהם, ומתחמקים אחד מהשני ומנסים לתקוף את האחר. הקרב של שלושתם הולך בצורה חלקה, עם בלי יותר מידי פציעות.
אתה בינתיים מכוון את הפוקדיע שלך לעברה של סנובול ומוצא קישור לדף אשר נראה כמו דף מויקיפדיה [url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Snubbull_(Pok%C3%A9mon[/url])
אתה יורד למטה ומבחין בטבלה גדולה, שעליה רשימת המתקפות שסנובול מסוגלת ללמוד, ומתחתיה רשימת מתקפות TM שהיא מסוגלת ללמוד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1378440]
[B]פלינט~[/B]
טיילו ממשיך בניסונותיו, אבל לא נראה שהוא מצליח יותר מידי עם המתקפה. "אולי תנסה בשיטה אחרת להסביר לו" מציעה תמי בדיוק כשלפתע בעזרת מכת מקור מהירה, טיילו מצליח להפיל ענף קטן ממרומים של עץ.
אתה ניגש למונפרו, ומנסה להסביר אף לו, אבל הוא ממשיך לחפור ואחרי חמש דקות, הוא חופר בור גדול המכסה את ראשו.
בינתיים, סנובול, בולבאזור ופינסר ממשיכים בקרב שלהם, ומתחמקים אחד מהשני ומנסים לתקוף את האחר. הקרב של שלושתם הולך בצורה חלקה, עם בלי יותר מידי פציעות.
אתה בינתיים מכוון את הפוקדיע שלך לעברה של סנובול ומוצא קישור לדף אשר נראה כמו דף מויקיפדיה [url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Snubbull_(Pok%C3%A9mon[/url])
אתה יורד למטה ומבחין בטבלה גדולה, שעליה רשימת המתקפות שסנובול מסוגלת ללמוד, ומתחתיה רשימת מתקפות TM שהיא מסוגלת ללמוד.[/QUOTE]
איזה גאון רציתי לראות איזה מתקפות היא יכולה עכשיו ללמוד לא את כל מה שהיא יכולה XD
"יפה מאוד כולם!" אומר להם בעידוד רב ואפנה לטיילו.
"אוקיי טיילו,המתקפה שאתה בעצם מנסה ללמוד היא אס אווירי,מה זה אומר? המתקפה הזאת מבוצעת בכך שהפוקימון מתעופף באוויר,מאתר את המטרה שלו ומתחיל לצלול מהשמיים במהירות,הפגיעה מתרחשת כאשר המקור של הפוקימון פוגעת במטרה,הכוח שלה מושפע מהתאוצה של הצלילה אך שים לב! לא מדובר במתקפת ניקור אלא באס אווירי! אתה לא מתחיל לנקר את המטרה אתה פשוט צולל וחותך את נטרה עם המקור,בלי לפתוח אותו אפילו! תמשיך לנסות אני בטוח שתצליח בסוף!" אומר לו בחיוך ובעידוד רב,אטפח על ראשו בחיבה כדי להעלות לו את המוטיבציה, "ניסיתי להסביר לי הכי טוב שיכולתי" אומר לתמי ואפנה למונפרנו, "עכשיו מונפרנו,אתה משתפר מרגע לרגע! וזה טוב! אני צריך שתגיע בעזרת חפירה מהרה לנקודה שסימנתמ לך עליה! מתקפת חפירה מבוססת על כך שהפוקימון חופר במהירות מתחת למטרה שלו ואז הוא מגיח ממנה ופוגע בה בחוזקה! אני בטוח שאם עד כמה ניסיונות אתה תצליח!" אדריך את מונפרנו בחיוך,אתן לו כיף בכדי להחדיר בו מוטיבציה.
ושלושתיכם,תמשיכו להתאמן עם התחמקויות! תתק!ו אחד את השני ותשתדלו להתחמק! סנובול אני רוצה שתלמדי מתקפה פשוטה מאוד,נשיכה! את מסוגלת?" אשאל את סנובול ואצפה בכולם
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1378440][B]ניל~[/B]
פידג'יוטו יוצא עם מתקפת מהירות, מנסה לתמרן בין הסלעים הענקיים אשר נופלים מהשמים, אבל לפתע- אבן ענקית נופלת על כנפו, והוא מתרסק על האדמה ברעש ענק. פידג'יוטו החובל לא מוותר וממשיך עם המתקפה המהירה לעברה של הרקרוס, ותופס את שריונה, בעזרת רגליו הקטנות ומרים אותה לאוויר. הרקרוס מנסה להחלץ ממנו, אבל פידג'יוטו מחזק את אחיזתו.
לפתע, פידג'יוטו משחרר אותה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, ומשחרר אותו על הרקרוס.
הרקרוס, מסתובבת ועם קרנה חובטת בכדור- והוא מועף בחזרה לעברה של פידג'יוטו- אשר מתחמק והכדור מתנפץ על אחד מהזכוכיות- ומנפץ את הזכוכית.
"את זה אתה משלם!" צורחת עליך אלכסיס. "עכשיו הרקרוס השתמשי בקבר אבנים!" צורחת אלכסיס.
[/QUOTE]
"פיגיוטו תיצמד להרקרוס, אל תתן לו לברוח ואל תתן לו הזדמנות להשתמש במתקפה, מטווח אפס תשתמש בחיתוך אוויר ואחרי זה תשתמש ברוח בשביל להאיץ את המהירות של הכדור"
-
[quote=Ritsuka kun;1378346]
[B]אוסטין~[/B]
גרובייל פותח את פיו ושולח משם להבה צהובה- סגולה, אשר שורפת את הקיר, אבל נהדפת לאחור ומתפשטת לצדדים אבל הקיר נשאר בשלו. הצלילים בינתיים חודרים דרך הקיר ומתחילים לעטוף את גרובייל לחלוטין. גרובייל מתחיל להסתחרר במקום. "עכשיו מיים ג'וניור קרן טעינה!" קורא דני בביטחון מלא.[/quote]
"גרובייל נסה להתרכז! בבקשה ממך אנחנו במרכזו של קרב מכון, בישבילי!" אבקש ואף אבציר בוא להקשיב לי וכך לנסות להוציא אותו מהחסרור!
ואז אחשוב ואומר 'אוקיי, עם לא מוצאיפ פתח... יוצרים אחד!' ואז מיד אומר "אוקיי גרובייל שוב אל הקיר של תקרת הקופסא נשימת דרקון!"
ואוסיף מיד "ואז הלום את אותו הקיר בחבטות זעם, שום ושוב ושוב, הקיר הוא שקוף אז חפש נקודה מבחוץ להתרכז בה והכה רק בה!"
"אני יודע שאתה מסוגל אני יודע! אתה הכי טוב שיש!"
-
[B]פלינט~[/B]
נו?
היא יכולה ללמוד את כולם :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טייל מהנהן בראשו ועף לאוויר גבוה, וצולל לעבר ענף גבוה ובודד ומנסה להפיל אותו. בינתיים, מונפרו ממשיך לנסות לחפור, אבל התהליך איטי מידי, והוא אינו מצליח לחפור יותר מידי עמוק, שלא לדבר על לעבור מרחק במהירות.
אילו סנובול מהנהנת בראשה, ואז מסתכלת לעברו של פינסר, המהנהן לעברה להסכמה, והיא קופצת עליו כשפיה פתוח והיא נושכת אותו בעצמה אדירה ברגלו.
פינסר מרים את רגלו ומעיף אותה אחורנית.
סנובול מנסה עוד כמה פעמים, ומצליחה ללמוד במהירות את מתקפת הנשיכה!
"שמע, החפירה.. זה לא בדיוק נכון איך שאתה מסביר לו. זאת לא רק המהירות" אומרת תמי ואז מוציאה פוקדור מכיסה. "זה פוקימון שלי שטרם הכרת. הוא יודע במקרה את שתי המתקפות שאתה מנסה ללמד" היא אומרת בחיוך "צאי סטורם!" קוראת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון צהובה, שעל גבה קוצים רבים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b8/Spr_5b_028.png[/IMG] "זאת סנדסלאש. אני יודעת שהיא לא אבן, אבל היא מאוד חזקה ומנוסה" אומרת תמי בחיוך ואז שולחת אותה עם מתקפת חפירה.
סטורם, קופצת לאוויר, וידיה הקטנות זוהרות באור חום בהיר, ואז במהלך הצלילה שלה היא משלבת את ידיה, ואז שניות לפני שהיא מתנגחת באדמה, היא נעלמת בה, משאירה בור קטן, במקום בו נכנסה. אחרי כמה רגעים, היא קופצת במקום אחר לאוויר, וגופה מתחילה לזהור באור לבן, והיא משספת בעצמה אדירה את אחד מהענפים שטיילו ניסה להוריד.
"זה הכל תלוי במהירות של הפוקימון וביכולת ההבנה שלו. חפירה, היא בעצם סוג של צלילה- כמו במים ואילו אס אווירי הוא יותר קרוב לשיסוף, אבל רק עם מהירות אדירה" מסבירה לך בחיוך.
[B]ניל~[/B]
פידג'יוטו חג סביבה של הרקרוס, ומציק לה עם רגליו, והיא והסלעים הענקיים שהיא שולחת, מפספסים אותו, ונערמים בכל הזירה. לפתע פידג'יוטו נוסג אחורה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, והוא שולח אותו בעצמה אדירה לעברה של הרקרוס, המנסה לחסום את ההתקפה, אבל נכשלת כשפידג'יוטו מוסיף רוח לתערובת, ודוחף את הכדור בעצמה אדירה עליה, ומעיף אותה אחורה- פצועה קשה.
"הרקרוס קדימה את מסוגלת השתמשי בחיתוך לילה ואז שוב מפולת אבנים!" קוראת אלכסיס, במעט היסוס מהול בזעם. קרנה של הרקרוס, זוהר באור שחור-סגול, והיא קופצת לעברו של פידג'יוטו, ומצליחה לשספו בבטנו, ולהפילו על האדמה.
[B]אוסטין~[/B]
גרובייל מניף את ידו בבלבול ומנסה לחבוט בקיר, אבל מפספס אותו, ומסתחרר באוויר- עד שנופל על גבו, בדיוק כשקרן הטעינה של מיים ג'וניור משתגרת מעל ראשו המבולבל. גרובייל, אתה מבחין, צופה בקרן בהיפנוזה מטורפת- והוא אינו מקשיב לך.
אתה שומע את דני מחניק צחקוק קל, אבל למרות זאת על פניו- ארשת רצינית ונחושה.
"טוב מיים ג'וניור בוא ננסה את מתקפת השריפה שלך!" קורא בקולו הבטוח. אש מתחילה לעטוף את מיים ג'וניור, ולפתע היא נעלמת ומתחילה להתלקח סביבו של גרובייל, והוא מועף לאוויר, מחזיק בישבנו הבוער.
גרובייל מתחיל לרוץ במעגלים, מחזיק את ישבנו בהיסטרייה, ומנסה לכבות את הדלקה עם העלה שעל ראשו, אבל הוא רק מוסיף להתלקחות.
עד שלפתע הוא שוב נופל על האדמה- ומתחיל להתגלגל- וכך מכבה את השריפה.
כנראה, כל התרוצצות הזאת פיקסה אותו במעט, והעלים הקטנים שעל זרועו, מתחילים לצמוח מעט- ולזהור באור צהוב-ירוק והוא מתחיל לחבוט באוויר, עד שמגיע לקיר הבלתי נראה, והוא חובט בו בכוח אדיר, אבל לא נראה שזה משפיע יותר מידי על הקיר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1380319]
[B]ניל~[/B]
פידג'יוטו חג סביבה של הרקרוס, ומציק לה עם רגליו, והיא והסלעים הענקיים שהיא שולחת, מפספסים אותו, ונערמים בכל הזירה. לפתע פידג'יוטו נוסג אחורה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, והוא שולח אותו בעצמה אדירה לעברה של הרקרוס, המנסה לחסום את ההתקפה, אבל נכשלת כשפידג'יוטו מוסיף רוח לתערובת, ודוחף את הכדור בעצמה אדירה עליה, ומעיף אותה אחורה- פצועה קשה.
"הרקרוס קדימה את מסוגלת השתמשי בחיתוך לילה ואז שוב מפולת אבנים!" קוראת אלכסיס, במעט היסוס מהול בזעם. קרנה של הרקרוס, זוהר באור שחור-סגול, והיא קופצת לעברו של פידג'יוטו, ומצליחה לשספו בבטנו, ולהפילו על האדמה.
[/QUOTE]
"פיגיוטו אותו דבר תתקרב להרקרוס ואל תתן לה לנשום, תשתמש במתקפה מהירה בשביל להיצמד אליה ואז במתקפת חול בשביל לעוור אותה, אחריי שהאבנים מפסיקות ליפול תסיים את הקרב בחיתוך אוויר אשר מואץ בעזרת רוח!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1380319][B]פלינט~[/B]
נו?
היא יכולה ללמוד את כולם :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טייל מהנהן בראשו ועף לאוויר גבוה, וצולל לעבר ענף גבוה ובודד ומנסה להפיל אותו. בינתיים, מונפרו ממשיך לנסות לחפור, אבל התהליך איטי מידי, והוא אינו מצליח לחפור יותר מידי עמוק, שלא לדבר על לעבור מרחק במהירות.
אילו סנובול מהנהנת בראשה, ואז מסתכלת לעברו של פינסר, המהנהן לעברה להסכמה, והיא קופצת עליו כשפיה פתוח והיא נושכת אותו בעצמה אדירה ברגלו.
פינסר מרים את רגלו ומעיף אותה אחורנית.
סנובול מנסה עוד כמה פעמים, ומצליחה ללמוד במהירות את מתקפת הנשיכה!
"שמע, החפירה.. זה לא בדיוק נכון איך שאתה מסביר לו. זאת לא רק המהירות" אומרת תמי ואז מוציאה פוקדור מכיסה. "זה פוקימון שלי שטרם הכרת. הוא יודע במקרה את שתי המתקפות שאתה מנסה ללמד" היא אומרת בחיוך "צאי סטורם!" קוראת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון צהובה, שעל גבה קוצים רבים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/b/b8/Spr_5b_028.png[/IMG] "זאת סנדסלאש. אני יודעת שהיא לא אבן, אבל היא מאוד חזקה ומנוסה" אומרת תמי בחיוך ואז שולחת אותה עם מתקפת חפירה.
סטורם, קופצת לאוויר, וידיה הקטנות זוהרות באור חום בהיר, ואז במהלך הצלילה שלה היא משלבת את ידיה, ואז שניות לפני שהיא מתנגחת באדמה, היא נעלמת בה, משאירה בור קטן, במקום בו נכנסה. אחרי כמה רגעים, היא קופצת במקום אחר לאוויר, וגופה מתחילה לזהור באור לבן, והיא משספת בעצמה אדירה את אחד מהענפים שטיילו ניסה להוריד.
"זה הכל תלוי במהירות של הפוקימון וביכולת ההבנה שלו. חפירה, היא בעצם סוג של צלילה- כמו במים ואילו אס אווירי הוא יותר קרוב לשיסוף, אבל רק עם מהירות אדירה" מסבירה לך בחיוך.
[/QUOTE]
"אז למה לא אמרת קודם שיש לך פוקימון שיודע את שתי המתקפות שאני צריך?!" אומר לתמי בפליאה.
"אוקיי מונפרנו כמו שתמי אמרה! תנסה לקפוץ לאוויר ולהכין את ידיך שיתכוננו לחפור באדמה! תנסה לעשות זאת במהירות! ואם
אתה מתקשה תצפה בסטורם ותנסה ללמוד ממנה איך מבצעים את המתקפה! אם זה לא מצליח תנסה שוב קדימה אני מאמין בך!" אדריך את מונפרנו בעידוד.
"טיילו שמעת את תמי? אתה צריך לנסות לשסף את הענפים עם מקורך אך עם מהירות גדולה! תנסה לעשות זאת! אם לא הצלחת לא נורא! תנסה שוב!" אומר לטיילו בחיוך.
"סנובול כל הכבוד! למדת נשיכה!" אשבח אותה, "עכשיו תמשיכי להתאמן! עם מתקפות הנשיכה שלך! כולן! תנסי להתחמק ולנשוך כמה שיותר חזק! את צריכה לפתח את כוח הלסת שלך! פינסיר אתה מתקדם יפה! רק תמשיך להתאמן על להדוף את היריבים שלך ולהכות בהם חזרה!" אדריך את פינסיר, "בלבזור אני רוצה שתלמדי מתקפה שקוראים לה עלי טער! פתוח ראית את המתקפה הזאת ביער! זאת מתקפה שאת בעצם משגרת מהפקעת שעל גביך עלים חדים ומהירים על מטרה מסוימת,תנסי!" אומר לבלבזור.
"ותגידי...את יודעת איך אוכל ללמד את טיילו גם צוות כפול?" אשאל את תמי בחיוך
-
[quote]אדם~
נינקדה מחכה תזמון שלך, וכאשר פעימת המים המהירה, נפגשת עם הרוח הקפואה, היא מתחילה לקפוא ושכבתה העליונה מתחילה להעלות רסיסי קרח גדולים. נינקדה קופץ וטלפו הקטנה מתחילה לזהור באור שחור, והיא מרסקת את השכבה העליונה של הכדור קרח הענקי. אבל אז, הקרח נשבר, ושאריות המים מתפוצצות על נינקדה והוא מוטח לאחור בעצמה אדירה.
"עכשיו איגליבאף חבטה!" קורא דני באושר. איגליבאף שלו מתחילה לרוץ לעברו של נינקדה.
[/quote]
"נינקדה!" אצרח בכל הכוח. כמעט חסר אונים. כל מה שניסיתי לעשות תוך כדי התעלמות מוחלטת ביכולותיו של נינקדה הוביל להרס. האפשרות היחידה שתמיד הצליחה היתה שימוש במהירות של נינקדה. הוא גם פגע בקרח מהר מדי, מה שמעיד על מהירותו. אולי הפתרון הוא למעשה, לחמוק?
"נינקדה! חמוק מההתקפה!" אפקוד תוך כדי גיבוש מהלך מחודש. "עכשיו תקוף בחתך לילה לעבר הרגליים!"
-
[B]ניל~[/B]
פידג'יוטו מנסה את אותו תרגיל שוב, ועף לעברה של הרקרוס, ומתחיל לעופף מול עיניה, אבל בעזרת הנפת קרן פשוטה, היא מעיפה אותו ממנה. לפתע, מהאוויר, עשרות אבנים גדולות נופלות מהשמים, ומתחילות ליפול בחוזקה על פידג'יוטו, אשר מצליח להתחמק מרובן, אבל נפגע באחת גדולה בראשו, ומתרסק על האדמה, מאבד את ההכרה לכמה שניות. הרקרוס מנצלת את ההזדמנות, על מנת לפגוע בו שוב עם חיתוך לילה ענק- אשר מעייפו לאחורה.פידג'יוטו מסתכל בזעם לעברה של הרקרוס, ומנער את ראשו בזעם, ומתחיל לנופף בכנפיו במהירות ויוצר גל של חול, אשר עף במהירות לעברה של הרקרוס, ומכסה את כולה.
בעוד הרקרוס המכוסה בחול מנסה להבין מה קורה, היא נפגעת בחוזק רב מעצמת חיתוך האוויר המחוזק של פידג'יוטו- ומועפת אחורה לתוך גזע עץ- ומתעלפת שם במקום.
"הרקרוס אינה מסוגלת להלחם!" קוראת השופטת במעט הלם "המנצח הוא פידג'יוטו! והמאמן שלו ניל, הזוכה גם בתג המכון!" מכריזה.
אלכסיס ההמומה מחזירה את הרקרוס שלה לפוקדור, ועל פניה היא מעלה ארשת של זעם טהור, אשר מעט מלחיצה אותך, ואת כושל צעד אחורנית כשהיא מתקדמת אליך כשאגרופה מורם למעלה.
"הנה! מאושר?!" היא צווחת עליך וזורקת לבטנך דיסקית קטנה ואדומה [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=33578069.jpg&res=crop[/IMG] "אבל, בגלל ששברת את המכון, אתה מקבל חצי מהתשלום של הזכייה במכון!" עוקצת אותך ומוציאה את לשונה בזעם, ומשלבת את ידיה "עכשיו לכו מפה!" היא צורחת על שלושתכם, כי בינתיים מורגן וג'וליה באים לברך אותך בחום.
[B]פלינט~[/B]
"כי סטורם היא לא מהמומחיות שלי" אומרת תמי, ונראית מעט מופתעת מהשאלה "אני לא מרבה להשתמש בה" מוסיפה.
בינתיים, אחרי תשבחות לסנובול על למידתה המהירה את המתקפה, אתה פונה למונפרו ולטיילו ומסביר להם לחקות את סטורם ואת מה שהיא עשתה. שניהם מהנהנים בהסכמה, ויוצאים למשימה שלך, בזמן שסנובול ופינסר ממשיכים להתאמן. אתה מסתכל עליהם כמה רגעים, ואתה מבחין את המאמצים המרובים שטיילו מנסה להשתמש במתקפה, ולאט לאט, הוא מצליח להפיל את הענף, אבל לא כמו המתקפה של סטורם. מהצד השני, מונפרו מנסה את אותו טריק של סטורם, וקופץ לאוויר, אבל במקום לחתור דרך האדמה, הוא פשוט נופל על ראשו בצעקה גדולה.
בולבאזור מהצד השני, מסתכלת עליך מעט מבולבלת וקופצת באוויר, ואתה רואה שהיא מותחת את הפקעת שעל גבה, אבל שום דבר אינו יוצא משם.
אתה פונה לתמי בשאלתך, אבל היא נראית מעט מהורהרת "זאת מתקפה מאוד מסובכת ללמוד. אם אני לא טועה, טיילו אמור ללמוד אותה לבד. אבל אם אתה רוצה לזרז תהליכים, הכי קל לקנות בחנות בעיר את המתקפה" היא אומרת בקול שקט ובטוח.
[B]אדם~[/B]
הצעקה שלך מפקסת את נינקדה, ושניות לפני המתקפה של איגליבאף, הוא קופץ הצידה, ובאותו זמן, טלפו זוהר באור שחור- סגול והוא משסף את רגליה של איגליבאף, וגורם לה לפול ולהסתובב ככדור על הזירה הרכה.
"איגליבאף לא מוותרים, הסתובבי והשתמשי בהתנפחות!" קורא דני.
איגליבאף שלו פותחת את פיה ומתחילה לשאוב אוויר לתוכה, וגופה הקטן מתחיל להתנפח ולגדול, ועד מהרה, היא מגיעה לגודל ענקי, ומרחפת בזירה. "עכשיו שחררי את סילון האוויר שלך, בשילוב של רוח קפואה!" קורא דני.
איגליבאף פותחת את פיה, וסילון אוויר יוצא ממנה, אבל לפני שהיא מאבדת את הגובה, היא פותחת את פיה ושולחת גם רוח תכולה וקפואה לעבר סילון האוויר, ויוצרת מערבולת ענקית של רוח וקרח, אשר מתקדמת לעברו של נינקדה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1380776][B]
[B]פלינט~[/B]
"כי סטורם היא לא מהמומחיות שלי" אומרת תמי, ונראית מעט מופתעת מהשאלה "אני לא מרבה להשתמש בה" מוסיפה.
בינתיים, אחרי תשבחות לסנובול על למידתה המהירה את המתקפה, אתה פונה למונפרו ולטיילו ומסביר להם לחקות את סטורם ואת מה שהיא עשתה. שניהם מהנהנים בהסכמה, ויוצאים למשימה שלך, בזמן שסנובול ופינסר ממשיכים להתאמן. אתה מסתכל עליהם כמה רגעים, ואתה מבחין את המאמצים המרובים שטיילו מנסה להשתמש במתקפה, ולאט לאט, הוא מצליח להפיל את הענף, אבל לא כמו המתקפה של סטורם. מהצד השני, מונפרו מנסה את אותו טריק של סטורם, וקופץ לאוויר, אבל במקום לחתור דרך האדמה, הוא פשוט נופל על ראשו בצעקה גדולה.
בולבאזור מהצד השני, מסתכלת עליך מעט מבולבלת וקופצת באוויר, ואתה רואה שהיא מותחת את הפקעת שעל גבה, אבל שום דבר אינו יוצא משם.
אתה פונה לתמי בשאלתך, אבל היא נראית מעט מהורהרת "זאת מתקפה מאוד מסובכת ללמוד. אם אני לא טועה, טיילו אמור ללמוד אותה לבד. אבל אם אתה רוצה לזרז תהליכים, הכי קל לקנות בחנות בעיר את המתקפה" היא אומרת בקול שקט ובטוח.
[/QUOTE]
ארוץ למונפרנו במהירות, "מונפרנו!" אקרא ואעזור לו לקום, "אתה בסדר חבר?" אשאל אותו בדאגה, "אם אתה לא רוצה להמשיך להתאמן על חפירה נוכל להמשיך להתאמן עליה בפעם אחרת! מה שאתה מחליט!" אם הוא לא רוצה להמשיך להתאמן אני אומר לו להמשיך להתאמן על אגרופי המאך והבעיטות הכפולות על גזע העץ.
"טיילו!" אקרא לו, "היית מצוין! תמשיך עוד! תיזכר באיך סטורם עשתה את זה אני בטוח שתצליח! אני מאמין בך קדימה!" אדריך אותו בחיוך.
אגש לבלבזור ואלטף אותה בראשה, "זה בסדר, כנראה המתקפה הזאת תבוא עם הזמן" אומר לבלבזור בחיוך ועידוד, "תנסי עוד כמה פעמים,אם זה לא מצליח תחזרי להתאמן עם פינסיר וסנובול" אומר לה בחיוך אוהב ואחבק אותה.
"קדימה תמשיכו להתאמן! עוד כעשר דקות נסיים את האימון ונלך למכון!" אומר להם בנחישות.
"הם מתאמנים ממש קשה..ועם הכוח של פינסיר אני בטוח שנעבור את המכון הזה בקלות! מה את חושבת?" אשאל את תמי בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1380776][B]ניל~[/B]
פידג'יוטו מנסה את אותו תרגיל שוב, ועף לעברה של הרקרוס, ומתחיל לעופף מול עיניה, אבל בעזרת הנפת קרן פשוטה, היא מעיפה אותו ממנה. לפתע, מהאוויר, עשרות אבנים גדולות נופלות מהשמים, ומתחילות ליפול בחוזקה על פידג'יוטו, אשר מצליח להתחמק מרובן, אבל נפגע באחת גדולה בראשו, ומתרסק על האדמה, מאבד את ההכרה לכמה שניות. הרקרוס מנצלת את ההזדמנות, על מנת לפגוע בו שוב עם חיתוך לילה ענק- אשר מעייפו לאחורה.פידג'יוטו מסתכל בזעם לעברה של הרקרוס, ומנער את ראשו בזעם, ומתחיל לנופף בכנפיו במהירות ויוצר גל של חול, אשר עף במהירות לעברה של הרקרוס, ומכסה את כולה.
בעוד הרקרוס המכוסה בחול מנסה להבין מה קורה, היא נפגעת בחוזק רב מעצמת חיתוך האוויר המחוזק של פידג'יוטו- ומועפת אחורה לתוך גזע עץ- ומתעלפת שם במקום.
"הרקרוס אינה מסוגלת להלחם!" קוראת השופטת במעט הלם "המנצח הוא פידג'יוטו! והמאמן שלו ניל, הזוכה גם בתג המכון!" מכריזה.
אלכסיס ההמומה מחזירה את הרקרוס שלה לפוקדור, ועל פניה היא מעלה ארשת של זעם טהור, אשר מעט מלחיצה אותך, ואת כושל צעד אחורנית כשהיא מתקדמת אליך כשאגרופה מורם למעלה.
"הנה! מאושר?!" היא צווחת עליך וזורקת לבטנך דיסקית קטנה ואדומה [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=33578069.jpg&res=crop[/IMG] "אבל, בגלל ששברת את המכון, אתה מקבל חצי מהתשלום של הזכייה במכון!" עוקצת אותך ומוציאה את לשונה בזעם, ומשלבת את ידיה "עכשיו לכו מפה!" היא צורחת על שלושתכם, כי בינתיים מורגן וג'וליה באים לברך אותך בחום.
[/QUOTE]
לאחר שאצא מהמכון אלך לעבר חנות הפוקימונים ואקנה חמישה פוקדורים,אחר כך אשאל את תושבי המקום אם יש באזור אפשרות להחליף פוקימונים.
-
[quote]אדם~
הצעקה שלך מפקסת את נינקדה, ושניות לפני המתקפה של איגליבאף, הוא קופץ הצידה, ובאותו זמן, טלפו זוהר באור שחור- סגול והוא משסף את רגליה של איגליבאף, וגורם לה לפול ולהסתובב ככדור על הזירה הרכה.
"איגליבאף לא מוותרים, הסתובבי והשתמשי בהתנפחות!" קורא דני.
איגליבאף שלו פותחת את פיה ומתחילה לשאוב אוויר לתוכה, וגופה הקטן מתחיל להתנפח ולגדול, ועד מהרה, היא מגיעה לגודל ענקי, ומרחפת בזירה. "עכשיו שחררי את סילון האוויר שלך, בשילוב של רוח קפואה!" קורא דני.
איגליבאף פותחת את פיה, וסילון אוויר יוצא ממנה, אבל לפני שהיא מאבדת את הגובה, היא פותחת את פיה ושולחת גם רוח תכולה וקפואה לעבר סילון האוויר, ויוצרת מערבולת ענקית של רוח וקרח, אשר מתקדמת לעברושל נינקדה.__________________[/quote]
''נינקדה חמוק!'' כפקיד על נינקדה. מסתמך על המהירות שהוא הפגין. ''ואז הרחק אותה ממך עם חתך לילה ואז מציצת חיים בעודה באוויר!''
-
[b]פלינט~[/b]
אתה רץ במהירות לעברו של מונפרו, הוא משפשף את ראשו בכאב, אבל מחייך אליך במבוכה. מונפרו, מסרב להתאמן על האגרפים שלו, והוא מנסה שוב, אבל הפעם הוא בולם מעט את ידיו את ההתרסקות הקשה. בינתיים, טיילו, נוסק את כנפיו במהירות, ומנסה שוב, והוא מצליח להפיל ענף במהירות, עזרת מקורו אבל המתקפה לא שלמה לחלוטין, אבל בהחלט לכיוון הנכון.
מהצד האחר, בולבזאור מנסה שוב, אבל שום דבר לא מצליח לה, והיא מסתכלת עליך, ומשמיטה את פניה בעצב, וחוזרת לקרב של פינסר וסנובול, אשר קורה במהירות וברצינות מריבית.
"אין ספק שעם צוות כזה, לנצח את אלכסיס, יהיה קלי קלות! פינסר בהחלט מוכיח את עצמו בכבוד" אומרת תמי בחיוך, ומתכופפת לעברו של אזוריל, ומדגדגת אותו בבטנו.
[b]ניל~[/b]
אתה הולך בחזרה למבנה המרכז- חנות ומרפא במהירות את פוקימניך בעוד מורגן וג'וליה מתלהבים מקרב המכון שלך "זה היה פשוט אדיר!" אומר מורגן "היראת לשחצנית הזאת!" קוראת ג'וליה בהתלהבות בעוד אתם עוברים לחנות ואתה קונה חמישה פוקודרים "עוד משהו?" שואלת המוכרת הצעירה, ואתה מסרב בנימוס ויוצא החוצה, וניגש למאמנים ושואל אותם על מתקן החלפות.
רובם, מפנים אותך לעיר אפריט, ששם יש את המרכז החלפות הגדול. אבל, מאמנת מבוגרת אומרת לך שיש מתקן החלפות במרכז פוקימונים, אבל אתה צריך לחפש עם מי אתה רוצה להחליף ביוזמתך.
[b]אדם~[/b]
נינקדה מנסה לחמוק, אבל משב של רוח, לוכד אותו ומסחרר אותו במעלה העמוד האוויר הקפוא, ונינקדה מוטח אחורנית, על אחד מהקירות. נינקדה נמצא קשה, אבל הוא מנסה שוב, וקופץ מעבר לסופה הכבדה, המתחילה לדעוך ומשסף את בטנה של איגליבאף, עם טלפו הזוהר באור שחור- סגלגל. איגליבאף, שאינה הייתה מוכנה למהלומה, נהדפת אחורה, ונינקדה מנצל את ההזדמנות וקופץ עליה ונושך אותה בעורפה, ומתחיל למצוץ ממנה אנרגיה, אבל אז הוא מתנתק ממנה, באמצע היניקה, והוא מסתכל עליה, ובעיניו שתי לבבות גדולים ואדומים, נראה שהוא הושפע מהיכולת של איגליבאף 'טבע מתוק' והוא התאהב בה.
"נהדר איגליבאף!" קורא דני בהתלהבות "עכשיו חסלי אותו עם פעימת מים!"
-
[quote=Ritsuka kun;1380319]
[B]אוסטין~[/B]
גרובייל מניף את ידו בבלבול ומנסה לחבוט בקיר, אבל מפספס אותו, ומסתחרר באוויר- עד שנופל על גבו, בדיוק כשקרן הטעינה של מיים ג'וניור משתגרת מעל ראשו המבולבל. גרובייל, אתה מבחין, צופה בקרן בהיפנוזה מטורפת- והוא אינו מקשיב לך.
אתה שומע את דני מחניק צחקוק קל, אבל למרות זאת על פניו- ארשת רצינית ונחושה.
"טוב מיים ג'וניור בוא ננסה את מתקפת השריפה שלך!" קורא בקולו הבטוח. אש מתחילה לעטוף את מיים ג'וניור, ולפתע היא נעלמת ומתחילה להתלקח סביבו של גרובייל, והוא מועף לאוויר, מחזיק בישבנו הבוער.
גרובייל מתחיל לרוץ במעגלים, מחזיק את ישבנו בהיסטרייה, ומנסה לכבות את הדלקה עם העלה שעל ראשו, אבל הוא רק מוסיף להתלקחות.
עד שלפתע הוא שוב נופל על האדמה- ומתחיל להתגלגל- וכך מכבה את השריפה.
כנראה, כל התרוצצות הזאת פיקסה אותו במעט, והעלים הקטנים שעל זרועו, מתחילים לצמוח מעט- ולזהור באור צהוב-ירוק והוא מתחיל לחבוט באוויר, עד שמגיע לקיר הבלתי נראה, והוא חובט בו בכוח אדיר, אבל לא נראה שזה משפיע יותר מידי על הקיר.[/quote]
'חייב להיות משהו שמשפיע על הקיר הזה!' אחשוב לעצמי טרוד נורא...
אביט בגרובייל ואומר "אוקיי גרובייל חיתוך זעם, אתה חייב! עשה זאת התבונן מהקיר בו אפשר להשקיף עליי, וחבוט שוב ושוב, צא ותגיע אליי!"
"בוא אליי גרובייל בוא, אתה מסוגל, אני רוצה שתגיע עד אליי אתה תצליח, שנינו יודעים זאת! אז הכה שוב ושוב, 10 שריטות וחבטה, 10 שריטות וחבטה והמשך כך!" אסביר לו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1381339][b]ניל~[/b]
אתה הולך בחזרה למבנה המרכז- חנות ומרפא במהירות את פוקימניך בעוד מורגן וג'וליה מתלהבים מקרב המכון שלך "זה היה פשוט אדיר!" אומר מורגן "היראת לשחצנית הזאת!" קוראת ג'וליה בהתלהבות בעוד אתם עוברים לחנות ואתה קונה חמישה פוקודרים "עוד משהו?" שואלת המוכרת הצעירה, ואתה מסרב בנימוס ויוצא החוצה, וניגש למאמנים ושואל אותם על מתקן החלפות.
רובם, מפנים אותך לעיר אפריט, ששם יש את המרכז החלפות הגדול. אבל, מאמנת מבוגרת אומרת לך שיש מתקן החלפות במרכז פוקימונים, אבל אתה צריך לחפש עם מי אתה רוצה להחליף ביוזמתך.
[/QUOTE]
'עדיף לחכות למרכז הגדול,זה יכול לקחת יותר מידי זמן לחפש לבד'אחשוב לעצמי.
"מורגן אתה לא מתכוון לנסות להילחם במנהיגת המכון ?"אשאל.
-
[quote]אדם~
נינקדה מנסה לחמוק, אבל משב של רוח, לוכד אותו ומסחרר אותו במעלה העמוד האוויר הקפוא, ונינקדה מוטח אחורנית, על אחד מהקירות. נינקדה נמצא קשה, אבל הוא מנסה שוב, וקופץ מעבר לסופה הכבדה, המתחילה לדעוך ומשסף את בטנה של איגליבאף, עם טלפו הזוהר באור שחור- סגלגל. איגליבאף, שאינה הייתה מוכנה למהלומה, נהדפת אחורה, ונינקדה מנצל את ההזדמנות וקופץ עליה ונושך אותה בעורפה, ומתחיל למצוץ ממנה אנרגיה, אבל אז הוא מתנתק ממנה, באמצע היניקה, והוא מסתכל עליה, ובעיניו שתי לבבות גדולים ואדומים, נראה שהוא הושפע מהיכולת של איגליבאף 'טבע מתוק' והוא התאהב בה.
"נהדר איגליבאף!" קורא דני בהתלהבות "עכשיו חסלי אותו עם פעימת מים!"
"נינקדה צא מזה!" צרחתי בכל הכוח. "אתה מאוהב בה נכון? תגיע אל אהובתך וחבק אותה בהתקשחות וחתך לילה! אם אתה אוהב אותה הוכח לה את אהבתך בחיבוק חתך לילה!!!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1381339][b]פלינט~[/b]
אתה רץ במהירות לעברו של מונפרו, הוא משפשף את ראשו בכאב, אבל מחייך אליך במבוכה. מונפרו, מסרב להתאמן על האגרפים שלו, והוא מנסה שוב, אבל הפעם הוא בולם מעט את ידיו את ההתרסקות הקשה. בינתיים, טיילו, נוסק את כנפיו במהירות, ומנסה שוב, והוא מצליח להפיל ענף במהירות, עזרת מקורו אבל המתקפה לא שלמה לחלוטין, אבל בהחלט לכיוון הנכון.
מהצד האחר, בולבזאור מנסה שוב, אבל שום דבר לא מצליח לה, והיא מסתכלת עליך, ומשמיטה את פניה בעצב, וחוזרת לקרב של פינסר וסנובול, אשר קורה במהירות וברצינות מריבית.
"אין ספק שעם צוות כזה, לנצח את אלכסיס, יהיה קלי קלות! פינסר בהחלט מוכיח את עצמו בכבוד" אומרת תמי בחיוך, ומתכופפת לעברו של אזוריל, ומדגדגת אותו בבטנו.
[/QUOTE]
"כן,אני בטוח! פינסיר מאוד חזק אני מרוצה ממנו!" אומר לתמי בחיוך.
"אני מניח שבלבזור תלמד עלי טער לבד" אוסיף.
"מונפרנו כל הכבוד על הנחישות! תמשיך להתאמן! מקסימום נתאמן על זה גם אחרי קרב המכון!" אומר לו, "טיילו מצוין! תמשיך קדימה!" אומר לו בחיוך.
"איזה מתקפה לדעתך כדאי ללמד את סנובול?" אשאל את תמי ואחכה עשר דקות,אביט בכולם מתאמנים,אחרי עשר הדקות אכריז שהם יכולים לסיים עם האימונים
-
[b]ניל~[/b]
"אוי שכחתי מזה!" אומר מורגן מבולבל ומתחיל לצחוק "אני אלך לשם עכשיו!" הוא אומר במהירות ומסתובב ומתחיל לרוץ לכיוון המכון. "אין טעם שתבואו איתי!" הוא קורא מרחוק ומנופף בידיו, ומשאיר אותך ואת ג'וליה לבדכם בעיר.
"אז מה בא לך לעשות?" שואלת אותך ג'וליה בחיוך ומשלבת את ידיה מאחוריה גבה.
[b]אוסטין~[/b]
גרובייל מנער את ראשו ומתחיל לחבוט בקיר שוב ושוב, מנסה בחבטות וחיתוכי זעם, אבל לא נראה שזה מזיז יותר מידי לקיר. אתה מרים את מבטך ורואה את דני ומיים ג'וניור, עומדים ומחייכים למראה ככל אחד מהם משלב את ידיו.
"זה קצת מראה עצוב, מיים ג'וניור בוא נסיים את זה השתמש בלבול!" קורא דני בקול רגוע ובטוח. מיים ג'וניור מהנהן , והוא מתחיל לזהור בורוד, והוא שולח את האנרגיה העל חושית שלו, בצורת חץ ארוך וורוד.
שניות לפני שהחץ משפד את גרובייל, הוא מנער את ראשו בזעם, ואנרגיה ירוקה מתחילה להקיף אותו, והחץ נהדף ממנו.
"מה לכל הרוחות?" קוראים אתה ודני ביחד. אתה מסתכל בפליאה בגרובייל שהגן על עצמו מהמתקפה, מסתכל בזעם טהור על דני ועל מיים ג'וניור, והוא מתעלם ממך לחלוטין והוא חובט בכוח מריבי בקיר השקוף, כשלפתע אור צהוב זוהר באזור שהוא מכה בו. בזעם מוחלט, הוא ממשיך להכות בקיר, בעוד דני מסתכל המום עליו.
"מיים ג'וניור אל תתן לו השתמש בקרן טעינה!" קורא במהירות אחרי שיתוק קל. מיים ג'וניור מרים את ידיו, ומצליב אותם בצורך איקס ואז מפיו יוצאת קרן צהובה וחשמלית, שמשתגרת ישירות לעברו של גרובייל, אשר ממשיך להכות בקיר.
לפתע אור בוהק מסביב האיזור שבו גרובייל נמצא, ואז פיצוץ חד כאשר הקרן פוגעת באיזור של גרובייל.
עשן סמיך מכסה על המקום, ואינך רואה דבר. אחרי מספר שניות- אתה רואה את גרובייל קופץ על מיים ג'וניור וכשעליו זוהרים בצבע ירוק חולני והוא משסף בעצמה את בטנו של מיים ג'וניור, שעף אחורה בכאב.
[b]אדם~[/b]
נינקדה מסתכל עליך באושר ומהנהן בראשו, וקופץ על איגליבאף, כששתי טלפיו זוהרים בשחור סגול והוא נופל עליה מקדימה ומחבק אותם בחוזקה, ופוגע בה תוך כדי עם החיתוך לילה שלו, אשר פוצע את גבה.
לפתע, איגליבאף מוציאה יללת כאב, ותוך שנייה נינקדה משחרר אותה ומתחיל לנשק את רגליה, כאילו מתנצל- ואז מסתכל עליך בזעם בפרצוף 'גרמת לי לפגוע באהובתי' איגליבאף הפצועה, מחטיפה סתירה לפרצופו של נינקדה ומעיפה אותו לאחור. נינקדה מסתכל עליה עצוב, אבל ממשיך לרוץ אחריה- במטרה לפצות אותה.
"איגליבאף קדימה חסלי אותו! הפעם השתמשי בפעימת מים!" אומר דני, ונראה מעט משועשע למראה המביך של נינקדה.
[b]פלינט~[/b]
הפוקימונים שלך ממשיכים להתאמן בנחישות, בזמן שאתה מתיישב ליד תמי, אשר עדיין משחקת עם אזוריל שלך. "אממ טוב הכוח הפיזי של סנובול מאוד חזק.." אומרת תמי ומדגדגת את בטנו של אזוריל "אולי מתקפה מסוג לוחם? סוג של אגרוף או משהו" היא אומרת ואז פולטת צחקוק קל כשאזוריל נופל אחורה מהכדור של זנבו.
אחרי עשר דקות של אימונים מפרכים- הפוקימונים שלך ניגשים אליך עייפים ומעט מותשים מכל האימונים הקשים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1385286][b]
[b]פלינט~[/b]
הפוקימונים שלך ממשיכים להתאמן בנחישות, בזמן שאתה מתיישב ליד תמי, אשר עדיין משחקת עם אזוריל שלך. "אממ טוב הכוח הפיזי של סנובול מאוד חזק.." אומרת תמי ומדגדגת את בטנו של אזוריל "אולי מתקפה מסוג לוחם? סוג של אגרוף או משהו" היא אומרת ואז פולטת צחקוק קל כשאזוריל נופל אחורה מהכדור של זנבו.
אחרי עשר דקות של אימונים מפרכים- הפוקימונים שלך ניגשים אליך עייפים ומעט מותשים מכל האימונים הקשים.[/QUOTE]
"כל הכבוד לכולם!" אשבח את כולם, "עכשיו הגיע הזמן לנוח!" אומר להם בחיוך ואחזיר את כולם חוץ ממונפרנו,טיילו ופינסיר, "אנחנו הולכים עכשיו לקרב המכון! ואתם אלו שתשתתפו בו! אני בטוח שתנצחו!" אומר להם בחיוך ואחזיר אותם לפוכדור.
ארים את אזוריל בידיי ואלך עם תמי למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים,אחר כך אלך לכיוון המכון.
בדרך אשחק עם אזוריל,אדבר איתו,אשחק איתו ואנסה לחזק את הקשר יותר
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1385286][b]ניל~[/b]
"אוי שכחתי מזה!" אומר מורגן מבולבל ומתחיל לצחוק "אני אלך לשם עכשיו!" הוא אומר במהירות ומסתובב ומתחיל לרוץ לכיוון המכון. "אין טעם שתבואו איתי!" הוא קורא מרחוק ומנופף בידיו, ומשאיר אותך ואת ג'וליה לבדכם בעיר.
"אז מה בא לך לעשות?" שואלת אותך ג'וליה בחיוך ומשלבת את ידיה מאחוריה גבה.
[/QUOTE]
"מה דעתך על ללכת לאכול באיזה שהוא מקום"אומר אם חיוך.
-
אווווופפפפפפסבס אני מצטעעעעערררר ציטטתי משהו כי רק ככה אני יכול לראות מהפלטפון מה מוסתר בתוך ספוילרים.... סליחחחחחחההההה!!!!
-
[QUOTE=NivX10;1486193]אווווופפפפפפסבס אני מצטעעעעערררר ציטטתי משהו כי רק ככה אני יכול לראות מהפלטפון מה מוסתר בתוך ספוילרים.... סליחחחחחחההההה!!!![/QUOTE]
יופי ואני חשבתי שהוא הגיב
-