-
[QUOTE=Brook;1357611]אמרתי, שמה שאני רוצה שהוא ייקח מהתגובות שלי זה ההצעה של התחלה עם קריאת מנגות וגיוון באנימות..
אני לא בא לרעתו, ממש לא..
אני יודע, אבל הוא כן יכול לנסות להעצים את נושאי המנגה והמצויירים
אבל הוא לא קורא מנגות ובגלל זה הוא לא מתאים להיות מנהל של פורום מנגה..[/QUOTE]
תאמת אם הוא רואה מספיק אנימות הוא לא צריך לקרוא מנגות...
אחריי הכל אנימות מבוססות על המנגה (רובן )
-
לא הבנת
בוא נניח שזה היה פורום מנגה אוקיי? הוא היה מתאים לנהל?
-
אם סתם תגידו לו שהוא לא מתאים להיות מנהל לא יעזור לו להשתפר לפחות...
-
אבל זה לא פורום מנגה.
אתה מבין שלפי מה שאתם אומרים אני אחד האנשים המתאימים ביותר לניהול ?כאילו אם זה היה למשוב עוד הייתי מבין אבל :(
-
כשאמרתי לו שהוא לא מתאים גם רשמתי מה אני ממליץ לו לעשות כדי להתאים -_-
-
קנאים... עומר אני ממליץ,לך לא לעמוד לי בדרך... אתה עלול להידרס. רד מעמית, יש מבין?
ואגב, דניס, ורוד פרושו היכל התהילה. אני מקווה שאתה זוכר את זה נכון?
-
אני בעד פיצול הפורום ל3 פורומים שונים: אנימה,מנגה ושונות
-
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1357622]קנאים... עומר אני ממליץ,לך לא לעמוד לי בדרך... אתה עלול להידרס. רד מעמית, יש מבין?
ואגב, דניס, ורוד פרושו היכל התהילה. אני מקווה שאתה זוכר את זה נכון?[/QUOTE]
לא הבנתי..
[QUOTE=Ilan;1357624]אני בעד פיצול הפורום ל3 פורומים שונים: אנימה,מנגה ושונות[/QUOTE]
רעיון רע
-
[QUOTE=Brook;1357620]כשאמרתי לו שהוא לא מתאים גם רשמתי מה אני ממליץ לו לעשות כדי להתאים -_-[/QUOTE]
לא התכוונתי אליך
התכוונתי למי שרק אמר שהוא לא מתאים..
-
ששקד אמר את זה לא אמרתם כלום,שאני אומר את זה,אזהרות,העלבות,פרישות,אני צריך להבין מזה משהו?
-
עומר אם היית עושה עשירית ממה שהוא עשה בשבוע האחרון לפורום הייתי שוהיית
-
אני עשיתי יותר ממנו,אם כבר,הוא עשה עשירית ממני,לא בשבוע האחרון,אבל עדיין יותר ממנו
-
אדם תסביר לי מה רצית ממני -.-
-
[quote=ヒトカゲ;1357634]עומר אם היית עושה עשירית ממה שהוא עשה בשבוע האחרון לפורום הייתי שוהיית[/quote]
רגע,מה זה 'שוהיית'?
-
[QUOTE=Salamander;1357636]אני עשיתי יותר ממנו,אם כבר,הוא עשה עשירית ממני,לא בשבוע האחרון,אבל עדיין יותר ממנו[/QUOTE]
[B]זאת[/B] הסיבה לגרום לו לפרוש?
עריכה: עוד 2 עמודים נגמר הנו"ד!!!
-
[quote=Chity;1357642][B]זאת[/B] הסיבה לגרום לו לפרוש?
עריכה: עוד 2 עמודים נגמר הנו"ד!!![/quote]
אני כולה אמרתי שזה מוזר שהוא מנהל על 4 סיקורים,זה שהוא פרש זה בגלל שהוא לא היה מוכן להתמודד עם זה
-
-
[quote=omer2012;1357646]רוב הסיכויים אבל שהוא יחזור.[/quote]
100% שתוך שבוע הוא פה
-
[QUOTE=Salamander;1357644]אני כולה אמרתי שזה מוזר שהוא מנהל על 4 סיקורים,זה שהוא פרש זה בגלל שהוא לא היה מוכן להתמודד עם זה[/QUOTE]
מה אתה יכול לומר עליי?
אני בדיוק אותו זמן כמוהו בניהול פה, ואני לא רואה שעשיתי משהו מיוחד~
למה אתם לא יוצאים עליי? כי קל יותר עליו?
-
[QUOTE=Salamander;1357644]אני כולה אמרתי שזה מוזר שהוא מנהל על 4 סיקורים,זה שהוא פרש זה בגלל שהוא לא היה מוכן להתמודד עם זה[/QUOTE]
אתה רציני ?
4 סיקורים ?
הוא השקיע הרבה יותר מזה ~
-
טוב אז 3 פורומים: וואן פיס,נארוטו ואנימנגה 3:
-
אה, הבנתי.
אולי זה היה בגלל כל המחמאות שנתת לו?
[QUOTE=Salamander;1357582]אבל אלון,תראה את זה ככה,אתה קיבלת מינוי צמ''ח אחרי חודשים של השקעה,ליאור קיבל 3 פעמים אמ''מ בזכות ההשקעה וההבנה,איתי המציא את פורום ירוק,והוא פתח את רוב הנושאים ששם,אדם וארווין קיבלו מינוי לספרות בזכות זה שהם הבינו בנושא
אם רותם בוחר מנהלים לפי סיקורים,אני אמור להיות מנהל יוגי הו ואמ''מ [לא שאני רוצה][/QUOTE]
[QUOTE=Salamander;1357576]בעצם אין לי כוח -_- ועמית,מה מגעיל,2-3 סיקורים,פירסום של איזה 2 פרקים ראשונים,ראית פחות מ-20 [נארוטו+שיפודן,פיירי טייל,כנראה ארבעת היוגי הו,פיירי טייל,ריבורן,דיג'ימון קרוס וורס עד האנטרס זה 3 ואולי עוד כמה שאני לא יודע] אנימות כל החיים שלך,מנגות אתה לא ממש קורא אלה העובדות[/QUOTE]
[QUOTE=Salamander;1357564]מצטער להיות מגעיל אבל..איך מינו אותך להיות מנהל אמ''מ?[/QUOTE]
-
[quote=Flupy;1357650]אתה רציני ?
4 סיקורים ?
הוא השקיע הרבה יותר מזה ~[/quote]
תראה לי 5 או יותר נושאים מושקעים שהוא עשה
[quote=Ritsuka kun;1357648]מה אתה יכול לומר עליי?
אני בדיוק אותו זמן כמוהו בניהול פה, ואני לא רואה שעשיתי משהו מיוחד~
למה אתם לא יוצאים עליי? כי קל יותר עליו?[/quote]
יש הבדל,אתה יוצא מה זה להיות מנהל חת''מ,אתה מבין בזה
הוא לא מבין באמ''מ
-
אבל עומר, אתה בא ממקום שמעודד אותו לפרוש (מניהול) במקום לבוא ממקום שישפר אותו..
-
[QUOTE=Salamander;1357654]
הוא לא מבין באמ''מ[/QUOTE]
מאיפה אתה יודע שאני מבין בזה? אני נכנסתי לחת"מ בלי ידע בכלל במ"תים. למה שעמית לא ילמד גם על דברים תוך כדי ניהול?
תנו לבנאדם סיכוי. בשבועיים אי אפשר לעשות שינוי כזה משמעותי! זה לוקח זמן לעשות ולשנות ולהשתנות.
-
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1357656]מאיפה אתה יודע שאני מבין בזה? אני נכנסתי לחת"מ בלי ידע בכלל במ"תים, למה שעמית לא ילמד גם על דברים תוך כדי ניהול?
תנו לבנאדם סיכוי. בשבועיים אי אפשר לעשות שינוי כזה משמעותי! זה לוקח זמן לעשות ולשנות ולהשתנות.[/QUOTE]
צודק, הוא היה בניהול בקושי יומיים.
-
[QUOTE=Demacia;1357657]שלום[/QUOTE]
היי, עמית פרש רק שתדע.
-
[QUOTE=Demacia;1357657]שלום[/QUOTE]
היי, עמית פרש רק שתדע. עריכה : נתן הוא מנהל נראלי יותר משבוע אבל עדיין הוא לא יכול לחולל שינוי משמעותי בשבוע.
עריכה 2 : אופס חשבתי שערכתי את ההודעה הקודמת :sorry:
-
[QUOTE=Salamander;1357654]תראה לי 5 או יותר נושאים מושקעים שהוא עשה
הוא לא מבין באמ''מ[/QUOTE]
למה אני חייב לך משהו :what:
הדבר הדפוק אצלכם זה שאתם בטוחים שהדרך היחידה להשקיע בפורום אנימה ומנגה זה דרך סיקורים WRONG
הוא עדכן על הסרטים על האנימות שיוצאים בזמן הקרוב וזה דבר שלפי דעתי הרבה יותר חשוב מאשר לסקר על האנימות/מנגות הידועים שכולם במילא מכירים.
-
יאללה כולכם תרדו ממני ועכשיו,אם כל כך קשה לכם בלעדיו תפנו אליו במסן ותבקשו ממנו לחזור
-
כן עכשיו אתה יודע איך הוא מרגיש שכולכם עליתם עליו, וההבדל זה שאתם חברים שלו.
-
איזה קטע, הוא לא מחובר למסנ.
בכל מקרה אני מקווה שהוא יקרא את הה''פ שלי
-
איתי-הוא מחובר למסן
פלופי-לא ממש אכפת לי מה אתם אומרים עליי,פשוט זה מעצבן אותי שאתם חוזרים על זה שוב ושוב ושוב
-
ליאור פורום אנימה מנגה ומצויירים זה אחד מהפורומים הכי פעילים כאן..
-
תעזרו לי [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50870"]פה[/URL]
-
יש פורומים שאין בהם נו''ד,ידעתם?
-
[QUOTE=Brook;1357670]ליאור פורום אנימה מנגה ומצויירים זה אחד מהפורומים הכי פעילים כאן..[/QUOTE]
לא ממש פפעיל נושא אחד ביום נפתח בערך. חוץ מזה יש איזה אולי 4 5 משתמשים שמגיבים שם כמעט תמיד.
-
[QUOTE=Salamander;1357673]יש פורומים שאין בהם נו''ד,ידעתם?[/QUOTE]
לצערי אני מכיר כמה.