[QUOTE=Art;1398745]פצצות לגבות מה איתך?:][/QUOTE]
חחחח בסדר (:
למה את כל הזמן מתחברת, כותבת היי/בוקר ונעלמת ליום הבא? ):
Printable View
[QUOTE=Art;1398745]פצצות לגבות מה איתך?:][/QUOTE]
חחחח בסדר (:
למה את כל הזמן מתחברת, כותבת היי/בוקר ונעלמת ליום הבא? ):
[quote=♣לשתות♣;1398748]ראש חציל... העלבון הזה מוכר לי.... אתה מחונן?[/quote]
אני כן אופיר לא
[QUOTE=scrapi;1398752]אני כן אופיר לא[/QUOTE]
מי כתב ראש חצציל?
למדת אצל נירמו :doubt:
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398750]חחחח בסדר (:
למה את כל הזמן מתחברת, כותבת היי/בוקר ונעלמת ליום הבא? ):[/QUOTE]
זה מתנתק לי ואין לי כוח להתחבר שוב :(
הולך לאכול (:
בסוכה ):
[QUOTE=♣לשתות♣;1398753]מי כתב ראש חצציל?
למדת אצל נירמו :doubt:[/QUOTE]
אופיר האוסום
טוב סיימתי עם כל המנגות של היום
נארוטו- בסדר
וואן פיס- פרק טוב
בליץ'- לפחות יש התקדמות אבל זה עדיין זבל. ואייזן עומד לחזור..
[QUOTE=Ilan;1398765]טוב סיימתי עם כל המנגות של היום
נארוטו- בסדר
וואן פיס- פרק טוב
בליץ'- לפחות יש התקדמות אבל זה עדיין זבל. ואייזן עומד לחזור..[/QUOTE]
אני שמח לדעת שאני אנה מהפרק של וואן פיס אם אמרת שהוא פרק טוב. יאלה שיצא כבר במנגה סטרים.
בנארוטו פרק משעמם, חוץ מעמוד אחרון.
[COLOR="Yellow"]איזן חוזר:O[/COLOR]
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398715]חחח כן - בגלל שהייתי תקוע בשלב המחורבן ההוא עברתי מקודם לקומדנו 2.
כרגע אני בשלב 3.[/QUOTE]
חחחחחחחח אני כרגע סיימתי את 4
[QUOTE=mundo_master;1398769]חחחחחחחח אני כרגע סיימתי את 4[/QUOTE]
חחחח אני מבין שאתה חורש על זה...
טל,היא בגיל של ראיטו,אז נשארו לה עוד כמה שנים
טרהלהלהלה
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398772]חחחח אני מבין שאתה חורש על זה...[/QUOTE]
מה פתאום! אני פשוט טוב כי [B]פעם[/B] חרשתי על זה ועכשיו אני תקוע ב6
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398773]טל,היא בגיל של ראיטו,אז נשארו לה עוד כמה שנים[/QUOTE]
לא נכון תיראה 2 מלאכי מוות מתו בשבילה תוחלת חיים של מלאך מוות זה כמו 100 שנה? אז בעיקרון נשארו לה 25 שנה אבל תוסיף 100..
[COLOR="Yellow"]אבל בכל מקווה היא תתאבד בסוף המנגה[/COLOR] (טל לא לקרוא זה ספוילר)
[QUOTE=Ilan;1398778]לא נכון תיראה 2 מלאכי מוות מתו בשבילה תוחלת חיים של מלאך מוות זה כמו 100 שנה? אז בעיקרון נשארו לה 25 שנה אבל תוסיף 100..
[COLOR="Yellow"]אבל בכל מקווה היא תתאבד בסוף המנגה[/COLOR] (טל לא לקרוא זה ספוילר)[/QUOTE]
שיניגאמים הם אלי מוות!!!!!!!!!!!
תבינו את זה כבר!
so what?
אני קוראת להם מלאכי מוותD:
וואו אני שונא את המורות שלי ואת ש.ב. שהן מביאות..
אצלינו גם לסעיפים, יש סעיפים, ובתוכם סעיפים עוד יותר קטנים S:
מה מה מה,
מה אוכלים היום?
[QUOTE=Art;1398775]טרהלהלהלה[/QUOTE]
ספאם טהור.
[QUOTE=Ziggs;1398781]וואו אני שונא את המורות שלי ואת ש.ב. שהן מביאות..
אצלינו גם לסעיפים, יש סעיפים, ובתוכם סעיפים עוד יותר קטנים S:[/QUOTE]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up355.siz.co.il/up2/iemwgmymzvym.jpeg[/IMG][/URL]
אתה קולט שאלה 3, בתוכה א ב וג, בתוך א יש עוד שתי שאלות של 1 ו2 S:
[size="5"]חידה לכולם חוץ ממגל שיודע כבר[/size]
איך קוראים לעכבר שהולך על שתי רגליים?
אני יודע!
רק תזכירי לי איך קוראים לעכבר הגיבן ההוא מהסיפור שלך (;
[QUOTE=Wendy;1398785][size="5"]חידה לכולם חוץ ממגל שיודע כבר[/size]
איך קוראים לעכבר שהולך על שתי רגליים?[/QUOTE]
מיקי מאוס, ובברוזים זה כולם
זהו שלאxd
עריכה:אוף יהורס שכמוך!
חח טל זה היה ברור..
ות'אמת שגם מיני מאוס זה נכון, וגם ג'רי
איתמר תן לי טיפים לאירליה
חחחח קודם הייתי קארטוס עם 800ap עשיתי קואדרה עם האולטי, האחרון היה כבר מת
[QUOTE=Ziggs;1398781]וואו אני שונא את המורות שלי ואת ש.ב. שהן מביאות..
אצלינו גם לסעיפים, יש סעיפים, ובתוכם סעיפים עוד יותר קטנים S:[/QUOTE]
אתה חושב שלך קשה אצלנו בגלל שאנחנו מחוננים אז החליטו שאין לנו שום כישורים חברתיים אז החליטו לתת לנו תוכנית ניסיונית הנקראת "תקשורת בין אישית ומנהיגות" שזה אומר בתרגום חופשי-"לוקחים לכם שעתיים ממקצועות שהמורות שלהם הן מההכי טובות שאתם לומדים איתם שאתם כבר ככה מקבלים רק שעתיים מהם בשבוע כי יש לכם יום למידה מחוץ לבית ספר במעו"ף(בית ספר למחוננים) כדי לחפור לכם בשכל על אמפתיה ועל שלושת השאלות שצריך לשאול אם אתם נתקלים במישהו במשבר ואני מצטט מהדף שהיא הכריחה אותנו להעתיק: " שאלה על האירוע : מה קרה שם? שאלה על הרגש:איך הוא הרגיש בזמן האירוע? ושאלה על המחשבה:מה חשבת במהלך האירוע?" עשינו את זה בכיתה וזה הרגיש מזה פתטי כמו המורה שמעבירה את זה הקורס (שאני לא אתחיל לדבר עליה....) והיא גם נתנה לנו עבודה לחופש שאף אחד לא הבין, אז תבין שיש לך מזל שזאת הבעיה שלך ולא פלורית(המורה)
כמה סיבות להאמין שאתה מחונן:
1. למורה שלך קוראים פלורית
2. איבדתי אותך ב"תוכנית ניסיונית"
3. דפקת פה חפירה S:
[QUOTE=mundo_master;1398791]אתה חושב שלך קשה אצלנו בגלל שאנחנו מחוננים אז החליטו שאין לנו שום כישורים חברתיים אז החליטו לתת לנו תוכנית ניסיונית הנקראת "תקשורת בין אישית ומנהיגות" שזה אומר בתרגום חופשי-"לוקחים לכם שעתיים ממקצועות שהמורות שלהם הן מההכי טובות שאתם לומדים איתם שאתם כבר ככה מקבלים רק שעתיים מהם בשבוע כי יש לכם יום למידה מחוץ לבית ספר במעו"ף(בית ספר למחוננים) כדי לחפור לכם בשכל על אמפתיה ועל שלושת השאלות שצריך לשאול אם אתם נתקלים במישהו במשבר ואני מצטט מהדף שהיא הכריחה אותנו להעתיק: " שאלה על האירוע : מה קרה שם? שאלה על הרגש:איך הוא הרגיש בזמן האירוע? ושאלה על המחשבה:מה חשבת במהלך האירוע?" עשינו את זה בכיתה וזה הרגיש מזה פתטי כמו המורה שמעבירה את זה הקורס (שאני לא אתחיל לדבר עליה....) והיא גם נתנה לנו עבודה לחופש שאף אחד לא הבין, אז תבין שיש לך מזל שזאת הבעיה שלך ולא פלורית(המורה)[/QUOTE]
SORRY BUT
[IMG]http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/154/912/berneydidnotread.gif?1318992465[/IMG]
עצה לכולם לאונן באתר של לסביות עובד הרבה יותר מהר
השפכתי לפני שהיא הורידה בגדים )):
חחח תודה על העצה D:
אני פה עם אח הקטן שלי, שמור על הפה!
אני צריך למצוא מישהי אני מאונן יותר מדי )):
חזרתי =]
עומר, הבנו שגילית משהו חדש בחיים שלך, אבל אתה לא צריך להתלהב מזה ולכתוב על זה..
הא?
מה הוא גילה?
[QUOTE=Art;1398800]הא?
מה הוא גילה?[/QUOTE]
לא משנה טלי ^^
מה שלומך?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1398799]עומר, הבנו שגילית משהו חדש בחיים שלך, אבל אתה לא צריך להתלהב מזה ולכתוב על זה..[/QUOTE]
טוב
טלי אני גיליתי את הבולבול שלי מחדש )):
מעולה עידן, מה איתך? :)
איכ עומר >><
[QUOTE=Ziggs;1398784]אתה קולט שאלה 3, בתוכה א ב וג, בתוך א יש עוד שתי שאלות של 1 ו2 S:[/QUOTE]
וואי בשאלות בגרות במתמטיקה אין כאלה...
[QUOTE=mundo_master;1398791]אתה חושב שלך קשה אצלנו בגלל שאנחנו מחוננים אז החליטו שאין לנו שום כישורים חברתיים אז החליטו לתת לנו תוכנית ניסיונית הנקראת "תקשורת בין אישית ומנהיגות" שזה אומר בתרגום חופשי-"לוקחים לכם שעתיים ממקצועות שהמורות שלהם הן מההכי טובות שאתם לומדים איתם שאתם כבר ככה מקבלים רק שעתיים מהם בשבוע כי יש לכם יום למידה מחוץ לבית ספר במעו"ף(בית ספר למחוננים) כדי לחפור לכם בשכל על אמפתיה ועל שלושת השאלות שצריך לשאול אם אתם נתקלים במישהו במשבר ואני מצטט מהדף שהיא הכריחה אותנו להעתיק: " שאלה על האירוע : מה קרה שם? שאלה על הרגש:איך הוא הרגיש בזמן האירוע? ושאלה על המחשבה:מה חשבת במהלך האירוע?" עשינו את זה בכיתה וזה הרגיש מזה פתטי כמו המורה שמעבירה את זה הקורס (שאני לא אתחיל לדבר עליה....) והיא גם נתנה לנו עבודה לחופש שאף אחד לא הבין, אז תבין שיש לך מזל שזאת הבעיה שלך ולא פלורית(המורה)[/QUOTE]
אמממ..
אני במופ"ת ולא היה לנו כזה דבר..
[QUOTE]כמה סיבות להאמין שאתה מחונן:
1. למורה שלך קוראים פלורית
2. איבדתי אותך ב"תוכנית ניסיונית"
3. דפקת פה חפירה S:[/QUOTE]
סלח לי אבל יש פה עוד מחונים שאין להם מורות בשם "פלורית" ואין לנו "תוכניות ניסיוניות".
הדבר היחידי שתואם לזיהוי מחוננים מ-3 התכונות שהזכרת הן יכולות החפירה שלי, במיוחד בלילה.
עומר חאלס.. מה קרה לך?
טו..ב..
הלכתי לאכול