רגע מאיפה אתה מכיר אותי?
שחר עשה דאבל פוסט
ערפו את ראשווווווווו
[IMG]http://mlkshk.com/r/POYT[/IMG]
Printable View
רגע מאיפה אתה מכיר אותי?
שחר עשה דאבל פוסט
ערפו את ראשווווווווו
[IMG]http://mlkshk.com/r/POYT[/IMG]
למה לי כן להיות מנהל חחחחח
בדיוק מאותה סיבה למה אתה לא פה 24/7
יש לי חיים^^
וששששששש שחר אל תגלה להם שאינלי
התבלבתי, לא חשוב...
אתה דור מפעם, לא?
אני אלומג, אלמוגסי.
לא אני לא...
[QUOTE=הנפש המתמטית;1459715]התבלבתי, לא חשוב...
אתה דור מפעם, לא?
אני אלומג, אלמוגסי.[/QUOTE]
ג'ינקס בלבלה אותך?
[QUOTE=Cho'gath;1459717]ג'ינקס בלבלה אותך?[/QUOTE]
שתוק ילד חרא
[QUOTE=Cho'gath;1459717]ג'ינקס בלבלה אותך?[/QUOTE]
מי זאת ג'נקסס??
מה נשמע איתך שחר
אני מתלבט, כדאי לי לחזור לlol או לא?
אני לא יודע כלום עכשיו בגלל הפרישה שעשיתי בקיץ (איזו טעות...)
[quote=horatio;1459720]מה נשמע איתך שחר[/quote]
הכל טוב כפרה מה איתך
[quote=pikachu 4 ever;1459721]אני מתלבט, כדאי לי לחזור לlol או לא?
אני לא יודע כלום עכשיו בגלל הפרישה שעשיתי בקיץ (איזו טעות...)[/quote]
אין דבר כזה לא זוכר כלום , זה אוא שהיה לך את זה או שלא :(
זה כמו שלא שוכחים לנסוע באופניים
[QUOTE=Avenger;1459722]הכל טוב כפרה מה איתך
אין דבר כזה לא זוכר כלום , זה אוא שהיה לך את זה או שלא :(
זה כמו שלא שוכחים לנסוע באופניים[/QUOTE]
תאמין לי שלחזור אחרי כמעט 4 חודשים זה קשה :cry:
אין לי מושג איזה צ'מפיון OP עכשיו ואיזה UP...
אני לא מעודכן בשינויים ובדמויות שנוספו ב4 חודשים האחרונים
מי זאת ג'ינקס?
[quote=pikachu 4 ever;1459721]אני מתלבט, כדאי לי לחזור לlol או לא?
אני לא יודע כלום עכשיו בגלל הפרישה שעשיתי בקיץ (איזו טעות...)[/quote]
איזה רמה אתה? כאילו אם הייתי עושה ראנקד אז באמת הרבה השתנה אבל זה לא משנה, גם אני פרשתי בקיץ.
[QUOTE=Cho'gath;1459725]איזה רמה אתה? כאילו אם הייתי עושה ראנקד אז באמת הרבה השתנה אבל זה לא משנה, גם אני פרשתי בקיץ.[/QUOTE]
הייתי שחקן ראנקד (נדיר שהייתי עושה משהו אחר חוץ מזה)
השאלה לכמה זמן פרשת, אני מאמין ש-4 חודשים זו תקופה שבאמת יכולה להרוס לי את הכיף (סביר להניח שאני אפסיד כל משחק כמעט...):um_face:
אולי קצת תעדכנו אותי,
במה שקורה בפורום?
[quote=pikachu 4 ever;1459726]הייתי שחקן ראנקד (נדיר שהייתי עושה משהו אחר חוץ מזה)
השאלה לכמה זמן פרשת, אני מאמין ש-4 חודשים זו תקופה שבאמת יכולה להרוס לי את הכיף (סביר להניח שאני אפסיד כל משחק כמעט...):um_face:[/quote]
פרשתי ל3 חודשים. עשיתי משחק אחד, ראיתי מה קרה לחפצים, ראיתי קצת patch preview ומיד חזרתי לשגרה. אין הרבה שינויים גדולים. הגדולים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם הם שהסירו את השידרוג של aegies ועכשיו זה משתדרג לlocket ושעכשיו המכשפות הזאבים והגולמס מופיעים ב2:05 במקום 1:40
[QUOTE=Cho'gath;1459730]פרשתי ל3 חודשים. עשיתי משחק אחד, ראיתי מה קרה לחפצים, ראיתי קצת patch preview ומיד חזרתי לשגרה. אין הרבה שינויים גדולים. הגדולים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם הם שהסירו את השידרוג של aegies ועכשיו זה משתדרג לlocket ושעכשיו המכשפות הזאבים והגולמס מופיעים ב2:05 במקום 1:40[/QUOTE]
א. הרסו את הג'אנל האהוב שלי :cry::cry::cry:
ב. הורידו אותי עכשיו ליגה כי לא הייתי פעיל... זה ממש מעצבן אותי !!
ננסה נורמאל נראה איך זה:um_face::um_face:
מה קורה סהר?
[quote=הנפש המתמטית;1459728]אולי קצת תעדכנו אותי,
במה שקורה בפורום?[/quote]
הפורום מנסה לחזור לתקופות הישנות שלו. כמתמטיקאים, מחויבתנו היא לאמת. והאמת היא שהמטרה הזו לא תוכל להתגשם. לכן עלינו להאבק ברצון של הפורום לחזור לשגשג, ולגרום לו להכיר במציאות שהפורום הזה מת. אני סומך עליך.
[quote=mr. Avokado;1459714]למה לי כן להיות מנהל חחחחח
בדיוק מאותה סיבה למה אתה לא פה 24/7
יש לי חיים^^
וששששששש שחר אל תגלה להם שאינלי[/quote]
אני אגיד לך למה לך להיות מנהל,כי מנהלים זה op
[quote=lordabizi;1459733]הפורום מנסה לחזור לתקופות הישנות שלו. כמתמטיקאים, מחויבתנו היא לאמת. והאמת היא שהמטרה הזו לא תוכל להתגשם. לכן עלינו להאבק ברצון של הפורום לחזור לשגשג, ולגרום לו להכיר במציאות שהפורום הזה מת. אני סומך עליך.[/quote]
שתוק בבקשה.
[quote=odin borson;1459735]אני אגיד לך למה לך להיות מנהל,כי מנהלים זה op
שתוק בבקשה.[/quote]
מישהו בחצי מהגיל שלי לא ישתיק אותי.
היי כולם מה קורה?
[quote=lordabizi;1459736]מישהו בחצי מהגיל שלי לא ישתיק אותי.[/quote]
אני חולק עלייך. אין מצב שאני בחצי הגיל שלך,אתה בן עשרת אלפים
[QUOTE=Odin Borson;1459738]אני חולק עלייך. אין מצב שאני בחצי הגיל שלך,אתה בן עשרת אלפים[/QUOTE]
ארכימדס הוא בן כאלפיים, אבל אני לא צריך אפילו את המסכה של ארכימדס כדי להתמודד איתך. כפי שאמר ללוש, You are not worth having a geass cast upon.
מה קרוה עמית?
מצד שני, יכול להיות שבזמן שלא הייתי היה יותר שומם מעשיו
ולכן שעכשיו ישנו סיכוי גדול יותר לפורום לחזור לחיים.
מתמטקאי צריך נתונים כדי להשוות, נעלם לא בהערך גדול יותר ממינוס 1.
[quote=הנפש המתמטית;1459741]מה קרוה עמית?
מתמטקאי צריך נתונים כדי להשוות, נעלם לא בהערך גדול יותר ממינוס 1.[/quote]
פשוט אל תפרוש,טוב?
[quote=lordabizi;1459740]ארכימדס הוא בן כאלפיים, אבל אני לא צריך אפילו את המסכה של ארכימדס כדי להתמודד איתך. כפי שאמר ללוש, you are not worth having a geass cast upon.[/quote]
אז אתה מאשר את מה שאמרתי!
תמיד היה שומם :o
יש לנו את נתוני התנהגות הפורום לאורך 4 השנים האחרונות. אפשר לעשות אקסטרפולציה נומרית. לא הכי מדוייק אבל זה הדבר הכי טוב שיש. האקסטרפולציה מנבאת התנהגות מסוג אחד. המשתמשים בפורום שואפים להתנהגות מסוג אחר. חייבים להרוג את המשתמשים בפורום.
איך לעזאזל אני מאשר את מה שאמרת? אמרת שלא יכול להיות שגילך חצי מהגיל שלי כי אני בן 10k. אמרתי שארכימדס הוא בן 2k, אבל אני אפילו לא מדבר איתך כארכימדס, אלא אני מדבר איתך ללא מסכות כי אני לא זקוק להן כדי להתמודד איתך. לכן אני זה הבן אדם בשר ודם, ולא שום ישות מיסטית.
[QUOTE=LordAbizi;1459740]ארכימדס הוא בן כאלפיים, אבל אני לא צריך אפילו את המסכה של ארכימדס כדי להתמודד איתך. כפי שאמר ללוש, You are not worth having a geass cast upon.[/QUOTE]
[url="http://jpg.co.il/view/52618a0184c9f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/52618a0184c9f.png[/img][/url]
[QUOTE=הנפש המתמטית;1459741]מה קרוה עמית?
מתמטקאי צריך נתונים כדי להשוות, נעלם לא בהערך גדול יותר ממינוס 1.[/QUOTE]
סבבה מה איתך?
סבבה.
מתמטקאים שואפים לאמת ובלי אנשים לא יהומ דעות ולכן גם לא יהי אמת
[quote=ragnathebloodege;1459746]-תמונה-
סבבה מה איתך?[/quote]
לא אמורה להיות כאן תמונה של diethard גוסס?
דאלאמבר, האמת המתמטית אינה תלויה בקיומם של בני האדם. 2 יישאר ראשוני גם אם כל האוכלוסייה של האנושות תעלם. גם אצל חייזרים, 2 הוא ראשוני. האנשים הם הפרעה למתמטיקה. אם הם מסיחים את דעתך תהרוג אותם.
[QUOTE=הנפש המתמטית;1459747]סבבה.
מתמטקאים שואפים לאמת ובלי אנשים לא יהומ דעות ולכן גם לא יהי אמת[/QUOTE]
אפיק!
[QUOTE=RagnaTheBloodege;1459746][url="http://jpg.co.il/view/52618a0184c9f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/52618a0184c9f.png[/img][/url]
סבבה מה איתך?[/QUOTE]
קלאנאד 3>
אביזי אולי תעדכן במ"ת שלך ממש משעמם לי עכשיו ~_~
[quote=pikachu 4 ever;1459752]אביזי אולי תעדכן במ"ת שלך ממש משעמם לי עכשיו ~_~[/quote]
אני לא אוהב להגיב לבן אדם אחד. מאחר וזה לא נראה כאילו אנשים עומדים אי פעם להשתתף במשחק שלי אני כנראה פשוט אשמיד אותו. אבל החוק מתיר לי שבועיים בלי להגיב. אני אקח את הזמן.
[quote=pikachu 4 ever;1459752]אביזי אולי תעדכן במ"ת שלך ממש משעמם לי עכשיו ~_~[/quote]
נו איך הלך לך הנורמל? ואיזה ליגה אתה עכשיו? בסיסטם הנוכחית זה ממש קל לעלות tier...
[quote=cho'gath;1459754]נו איך הלך לך הנורמל? ואיזה ליגה אתה עכשיו? בסיסטם הנוכחית זה ממש קל לעלות tier...[/quote]
האמת היא שעדיין לא שיחקתי כי זה ביקש ממני לשנות סיסמא ואין לי ממש כוח לעשות את זה עכשיו...
כנראה בראשון אני אשחק...
אני בסילבר 4 עכשיו בגלל שפעמיים כבר הורידו אותי ליגה על כך שלא הייתי פעיל :(
[QUOTE=Odin Borson;1459749]אפיק![/QUOTE]
מה הכוונה "אפיק"
[quote=pikachu 4 ever;1459755]האמת היא שעדיין לא שיחקתי כי זה ביקש ממני לשנות סיסמא ואין לי ממש כוח לעשות את זה עכשיו...
כנראה בראשון אני אשחק...
אני בסילבר 4 עכשיו בגלל שפעמיים כבר הורידו אותי ליגה על כך שלא הייתי פעיל :([/quote]
אחי אני unranked )): הייתי רמה 26 כשפרשתי xd. יש לך 20 יום לעלות לגולד ואז אתה תקבל אליס בs4
[QUOTE=Cho'gath;1459757]אחי אני unranked )): הייתי רמה 26 כשפרשתי xd. יש לך 20 יום לעלות לגולד ואז אתה תקבל אליס בs4[/QUOTE]
תהפוך את זה ל קצת פחות מעשר...
יש לי עכשיו שבוע וחצי של מבחנים ובחנים ויציאה למסע ארץ ישראלי בתחילת נומבר:tiresome: