-
[quote=הנפש המתמטית;1462726]כן, כבר הכין :)[/quote]
כבר אכין*
ואם אתה יכול לשלב לי את מארקרו וטורצ'יק (טורצ'יק בסיס), אני אודה לך מאוד :d
היום בשעה תשע וחצי בערוץ שתיים המורה שלי בהרכב מופי בכלוב הזהב, קוראים לו זהר רץ (כן הוא זה שרץ בכלוב), הוא אמר לי שהיה מאוד מצחיק, וכדאי לראות.
-
[quote=הנפש המתמטית;1462726]כן, כבר הכין :)[/quote]
אם אתה לא עמוס תוכל להכין לי שילוב של גרנינג'ה וצאריזארד בסיס גרנינג'ה (אני רוצה שזה לא יהיה עם כנפיים רק עם צבעים של צ'ריזארד וקצת אש פה ושם)
-------------------------------------------------------------------------------------
ערב טוב
-
[quote=charmander 1;1462729]אם אתה לא עמוס תוכל להכין לי שילוב של גרנינג'ה וצאריזארד בסיס גרנינג'ה (אני רוצה שזה לא יהיה עם כנפיים רק עם צבעים של צ'ריזארד וקצת אש פה ושם)
-------------------------------------------------------------------------------------
ערב טוב[/quote]
זה בהחלט ערב, לא בטוח שהוא כל כך טוב... מתמטיקה. זה בסיס הבעיה של כאב הראש שלי. בפירוט: הוכחות של כל מיני מלבנים ומשלושים בתוך מלבנים ומלבנים בתוך משולשים בתוך מלבנים...
-
[URL]http://akk.li/pics/anne.jpg[/URL]
-
^הסקרימר הכי מוכר בעולם
אני אפילו לא צריך להיכנס בשביל לדעת מה זה
בגלל הanne ):
-
דרגון בול... זו אנימה כל כך מוזרה... אבל אף על פי כן הפרקים כעת (בתחרות הראשונה שלהם) הרבה יותר נורמליים, ברובם, ממה שהיה עם פילאף.
-
[QUOTE=Alien;1462731][URL]http://akk.li/pics/anne.jpg[/URL][/QUOTE]
נראה חשוד
-
אכלתי היום המבוגרגר עם בייקון בדיקסי, מספיק לי ליומיים.
-
-
סיוטים-יש.
-
גאד, fate/zero זו ללא ספק האנימה הכי טרולית בעולם. ):
מתלבט אם לסקר אותה או לא (או אם לסקר משהו אחר)
-
ואי בטח רותם מזה בדיכאון עכשיו מאייל גולן..
-
מה קורה עידן? עבר עידן או שניים מאז שראיתי אותך xd
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1462739]ואי בטח רותם מזה בדיכאון עכשיו מאייל גולן..[/QUOTE]
אהבתי :-)
-
[QUOTE=RagnaTheBloodege;1462737]סיוטים-יש.[/QUOTE]
misson complete
-
לא מדברים על אייל גולן בתקופה הקרובה.
-
[quote=alien;1462742]misson complete[/quote]
סתם צוחק, אני מובאס בכללי בגלל דמות מסויימת באנימה מסויימת.
זה יכול להתפרש בשתי צורות.
[quote=pen draig;1462743]לא מדברים על אייל גולן בתקופה הקרובה.[/quote]
אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן אייל גולן
-
^שמע, לי אישית זה לא מפריע, אבל לא הייתי רוצה להיות אתה אם רותם יראה את זה. ):
-
ברור שאייל גולן זכאי. היטמן העליל את זה כדי להתנקם בפורום הזה בכלל וברותם בפרט.
לחילופין, סביר שהיטמן הפעיל imperius על אייל גולן וכפה עליו לעשות את זה.
-
[quote=lordabizi;1462746]ברור שאייל גולן זכאי. היטמן העליל את זה כדי להתנקם בפורום הזה בכלל וברותם בפרט.
לחילופין, סביר שהיטמן הפעיל imperius על אייל גולן וכפה עליו לעשות את זה.[/quote]
הולי שיט הכל הגיוני עכשיו
-
[QUOTE=LordAbizi;1462746]ברור שאייל גולן זכאי. היטמן העליל את זה כדי להתנקם בפורום הזה בכלל וברותם בפרט.
לחילופין, סביר שהיטמן הפעיל imperius על אייל גולן וכפה עליו לעשות את זה.[/QUOTE]
אתה מתכוון לגיאס.
ואם כבר-מה זה imeprius?
-
אחים היטמן פשוט חטף את אייל גולן והתחפש אליו
-
[quote=ragnathebloodege;1462748]אתה מתכוון לגיאס.
ואם כבר-מה זה imeprius?[/quote]
לא, התכוונתי לimperius, מהארי פוטר. גיאס יהיה overkill רציני.
וחוץ מזה שום דבר לא מבטיח לך שאם להיטמן יהיה גיאס אז זה יהיה "הכח של המלכים".
-
אם פתאום יהיה שופט חדש בכוכב הבא בשם "היטמן" אנחנו נדע את מי להאשים. ):
-
הא! סוף סוף הלוגו של הפורום התחלף לי חזרה! הוא עדיין היה "הפורום של master yi" במשך די הרבה זמן.
-
[quote=lordabizi;1462752]הא! סוף סוף הלוגו של הפורום התחלף לי חזרה! הוא עדיין היה "הפורום של master yi" במשך די הרבה זמן.[/quote]
זה בטח סוף סוף עדכן את הפאץ' של הריוורק
-
[quote=the chosen one;1367881]איזה תגובות בוגרות יש לכם משהו, ובכלל לא מזלזלות, כבר הבנתי שכולכם חברים שלו ומן חבורת "מאפייה" כזאת בפורום..[/quote]
[quote=pen draig;1367882]אה קול
[size="6"]חבר'ה אם אנחנו מאפיה אז אני הבוס של המאפיה אוקיי? )))):[/size][/quote]
גאד הייתי כזה בוס פעם
literally
-
אני שונא אותך.
-
אני כתבתי שזה סקרימר, למה אתם לא טורחים לקרוא ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1462750]לא, התכוונתי לimperius, מהארי פוטר. גיאס יהיה overkill רציני.
וחוץ מזה שום דבר לא מבטיח לך שאם להיטמן יהיה גיאס אז זה יהיה "הכח של המלכים".[/QUOTE]
צודק בדבריך.
-
אני היחיד שהלך היום לפורום עדכונים בציפייה שעבדו על כולנו וstm עוד מעדכן?
-
היה אמור להיות היום משהו בעדכונים?
-
-
בוקר טוב :) עוד מעט נו"ד חדש!
-
איזה כיף לחגוג יומולדת ביער עם המשפחה... על האש, עוגה, תפוס ת'דגל (כל הבני דודים עלי, אני הכי גדול, אחד נגד שמונה, וניצחתי את זה איכשהו :))
עשיתי קופה קטנה שתלך על בילויים עם חברים בזמן הקרוב
-
תגובה לעמוד 100.............??
-
נראלי אני הולך לעשות סטרים
-
אני 100 אוליייי????????? ואו אולי פעם אחת אזכה לכבוד?
-
-
[QUOTE=חמוף;1462770]מה נסגר איתכם[/QUOTE]
חמוף