-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה חוצה במהירות את המעבר החופשי, ועובר לצידו השני בדיוק כשהקוצים גדלים שוב וחוסמים את הדרך. אתה רואה שרוב הדרך פנויה, אך יש קוצים רבים יותר סביב נקודה ספציצית לא רחוק ממכם, ליד מקדש גדול.
בינתיים, הקוצים מאחורייך נשרפים שוב ומתפוררים, ושיר עוברת דרכו עם קווילבה במהירות, והקוצים שוב נחסמים "מה זה שם?" שולת אותך שיר, ומצביעה לעבר אותו מקדש. [/b][/quote]
"מקדש או משהו כזה" אני אומר. "בואי נלך לבדוק!" אני מוסיף ומתחיל ללכת לשם.
-
[b]עומר~[/b]
"קדימה" היא אומרת לך ואתם מתחילים לצעוד לשם, כשקווילבה לצדכם. אתם מתקרבים למקדש, ולפתע קוצים גדלים משומקום, ומקיפים את המקדש! הם חוסמים את דרכם להתקדם עוד יותר.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 07:34 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס שולח ניצוצות לעבר כל הכפילים, אולם האמיתי לא נפגע. פידג'יאוטו תוקף אותו עם מתקפת כנף ופוצע אותו בינוני עד קשה "אס שמיים!" מצווה פלקנר. [/b][/quote]
"תקפוץ מצד צד ותתחמק ממנו ואז תתקוף בניצוץ פעמיים"אני צועק לשינקס
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 07:34 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה עולה לזירה, ושם מחכה לך היריבה לך, שנראית יפה מאוד. אתה מרגיש מעט סמוק "קרב הפוקימונים בין ג'יי לבין סול יחל כעת! כל אחד רשאי להשתמש בפוקימון אחד בלבד" אומר השופט "צא החוצה, פאנפי!" קוראת סול ומוציא הפאנפי לקרב.
[/b][/quote]
" אני מתחיל להרגיש אני מחבב אותה ! "
אני אומר לעצמי ואז מוצי את פוליוויג ואומר :
" עכשיו אתה תיתן הכול כדי להיתפתח ! בועות עכשיו ! "
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 08:44 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"קדימה" היא אומרת לך ואתם מתחילים לצעוד לשם, כשקווילבה לצדכם. אתם מתקרבים למקדש, ולפתע קוצים גדלים משומקום, ומקיפים את המקדש! הם חוסמים את דרכם להתקדם עוד יותר. [/b][/quote]
"זה כבר מתחיל לעצבן" אני אומר בקול "צאי ביוטיפליי, תשתמשי במתקפת רוח בשביל להעיף את הקוצים!" אני קורא.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 18 2009, 06:14 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה צועק לפלקנר ותוך שנייה הוא ושאר אנשי צוות רוקט מתפרצים לחדר. אחד מהם מסנה ללכוד מספר אנונים, אולם אז האנונים יוצרים מעגל גדול, וכוח בלית מוסבר תופס את כל אנשי צוות רוקט מהפוקימונים שלהם. הקרקע מתחילה לרעוף ופתח גדול מופיע באמצע החדר, ומתחיל לשאוב לתוכו דברים "בוא נצא מכאן!" צועק לעברך פלקנר, מחזיר את סטראביה ומתחיל לרוץ החוצה, אך כעבור כמה רגעיםהוא מתחיל לעוף באוויר ונאחז בדלת כדי לא להיכנס אל תוך החור, שאליו נשאים בינתיים אחד אחרי השני אנשי צוות רוקט בצרחות אימה. [/b][/quote]
"תחזיק חזק פלקנר" אני צועק לו ואני מוציא את סטארויה כשאני מחזיק בדלת ביד אחת וביד השניה את הפוקדור של סטארויה וכשהוא בחוץ אני אומר לו "בואי נרא מה האימונים שלננו שווים" בזמן שאני מאמץ את הקול שלי שסטארויה תשמע אותו גם א הקול של הרוח ששואבת אותנו ואני צועק לה "תשתמשי מהר בכוח סודי הכי חזק שאת יכולה לתוך החור הזה ואז תמשיכי לכיוון כל האנונים שמסביב לחור"
-
[b]ארתור~[/b]
"לא אל תעשה את זה!" צורח פלקנר לעברך, אולם מאוחר מדי. סטראביה יוצא ומיד נשאב לעבר החור, אך שולח כוח נסתר חזק מאוד שמעיף את האנונים ומצליח לסגור את החור "בוא נצא מכאן, מהר!" הוא צועק לעברך, תופס אותם, והפוקימונים שלכם יוצאים אחריכם במהירות מתוך מערת האנון. לבסוף, אתם יוצאים החוצה ורואים איך מערת האנון מתיחלה לקרוס מאחורה ולבסוף נעלמת. "היה לנו פה מזל גדול" הוא אומר לך.
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את ביוטיפליי והיא שולחת מתקפת רוח קדימה, אך הקוצים פשוט לא זזים מהמקום "אני מצליחה לראות שם משהו ירוק בפנים" אומרת לך שיר פתאום, ומצביעה לעבר פתח קטנטן מתחת לקוצים.
[b]ג'יי~[/b]
"פאפני, השב עם גלגול!" מצווה סול. פוליוואג שולח בועות קדימה אך פאנפי משתמש בגילגול, מנפץ את הבועות ופוגע ישירות בפוליוואג שעף 3 מטרים אחורנית ונפצע בינוני "עבור להטחה!" מצווה סול, ופאנפי מפסיק את הגילגול ועובר להטחה שמתקרבת לעבר פוליוואג.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מקפץ מצד לצד, ואז פידג'יאוטו צולל קרוב אליו, שינקס שולח ניצוץ אך פידג'יאוטו נעלם! הוא מופיע לפתע מאחוריו ופוגע בו עם אס שמיים ומעיף אותו קדימה, שינקס נפצע קשה. הוא מנסה לעמוד על רגליו ולא מצליח.
לפתע, שינקס מסתכל אלייך ודמעה קלה עולה בעינו. הוא משיר אלייך מבט של "לא אכנע לעולם" ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן "אוי לא, הוא מתפתח!" אומר פלקנר בבהלה. שינקס מתחיל לשנות את צורתו, הוא גדל וגדל וגדל ומתפתח ללוקסיו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 03:47 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מקפץ מצד לצד, ואז פידג'יאוטו צולל קרוב אליו, שינקס שולח ניצוץ אך פידג'יאוטו נעלם! הוא מופיע לפתע מאחוריו ופוגע בו עם אס שמיים ומעיף אותו קדימה, שינקס נפצע קשה. הוא מנסה לעמוד על רגליו ולא מצליח.
לפתע, שינקס מסתכל אלייך ודמעה קלה עולה בעינו. הוא משיר אלייך מבט של "לא אכנע לעולם" ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן "אוי לא, הוא מתפתח!" אומר פלקנר בבהלה. שינקס מתחיל לשנות את צורתו, הוא גדל וגדל וגדל ומתפתח ללוקסיו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/img] [/b][/quote]
יש!תודה :lol:
תעדכן..ומה עם מתקפות חשמל,יש לו בקושי.. :o
------------
"כל הכבוד לוקסיו"אני צועק לו,"תשתמש בטעינה ואז בניצוץ ונשיכה!"אני צועק ללוקסיו.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את ביוטיפליי והיא שולחת מתקפת רוח קדימה, אך הקוצים פשוט לא זזים מהמקום "אני מצליחה לראות שם משהו ירוק בפנים" אומרת לך שיר פתאום, ומצביעה לעבר פתח קטנטן מתחת לקוצים.
[/b][/quote]
"מזה יכול להיות?" אני פולט ומתקרב לראות את זה.
-
[b]עומר~[/b]
אתה מתקרב אל עבר אותה נקודה, ושם לעיניך נגלה פוקימון קטן, בצבע ירוק, שנראה פצוע ומעולף. בהתרגשות אתה מזהה אותו כסלבי, פוקימון נדיר מאוד ואפילו נחשב לפוקימון אגדי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/251.png[/img] "זה סלבי!?" שואלת שיר בתדהמה "מה קרה לו לעזאזאל?" היא אומרת ומתחילה לחטט בתיקה בחיפוש אחר חומרי טיפול.
[b]ג'ייסון~[/b]
"קדימה פידג'יאוטו, השתמש בצוות כפול ואז באס שמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו משתכפל וצולל לעבר לוקסיו עם אס שמיים, אך לוקסיו מתחמק מכולם במהירות מדהימה, ואז תוקף עם ניצוצות כפולים שמורידים את כל הכפילים ופוגעים ישירות באמיתי. פידג'יאוטו נופל על הקרקע, מעולף.
"פידג'יאוטו לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא ג'ייסון מהעיר ויולט!" מכריז השופט.
"חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו לפוכדור שלו "זה היה קרב טוב, מזל טוב על הלוקסיו שלך. כהוכחה על כך שניצחת במכון, אתה מקבל את תג הספיר" הוא אומר לך ומושיט לעברך את התג [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img]
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 05:36 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מתקרב אל עבר אותה נקודה, ושם לעיניך נגלה פוקימון קטן, בצבע ירוק, שנראה פצוע ומעולף. בהתרגשות אתה מזהה אותו כסלבי, פוקימון נדיר מאוד ואפילו נחשב לפוקימון אגדי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/251.png[/img] "זה סלבי!?" שואלת שיר בתדהמה "מה קרה לו לעזאזאל?" היא אומרת ומתחילה לחטט בתיקה בחיפוש אחר חומרי טיפול.
[/b][/quote]
"וואו"" אני אומר ומוציא את התרופה נגד הרעלה ומנסה לתת לו. "אתה בסדר קטנצ'ק?" אני שואל ומגיש לו את התרופה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תגיד לי שזה הפוקימון הנדיר שאני אמצא במהלך המסע שלי D:
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 05:36 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"קדימה פידג'יאוטו, השתמש בצוות כפול ואז באס שמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו משתכפל וצולל לעבר לוקסיו עם אס שמיים, אך לוקסיו מתחמק מכולם במהירות מדהימה, ואז תוקף עם ניצוצות כפולים שמורידים את כל הכפילים ופוגעים ישירות באמיתי. פידג'יאוטו נופל על הקרקע, מעולף.
"פידג'יאוטו לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח! הזוכה בקרב המכון הוא ג'ייסון מהעיר ויולט!" מכריז השופט.
"חזור פידג'יאוטו" אומר פלקנר ומחזיר אותו לפוכדור שלו "זה היה קרב טוב, מזל טוב על הלוקסיו שלך. כהוכחה על כך שניצחת במכון, אתה מקבל את תג הספיר" הוא אומר לך ומושיט לעברך את התג [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img] [/b][/quote]
"תודה"אני אומר לפלקנר ולוקח את התג,"כל הכבוד לוקסיו,עכשיו תחזור"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"להתראות"אני אומר לפלקנר ויוצא מהמכון,אני נכנס למרכז הפוקימונים ואחרי שהפוקימונים שלו יתרפו אני אצא ואחפש מאמן לאתגר אותו לקרב.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה לוקח את התג, מחזיר את לוקסיו, נפרד מפלקנר ויוצא החוצה מהמכון. אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ומרפא שם אותם. לאחר מכן אתה יוצא החוצה ומתחיל לחפש אחר מאמן לקרב, אך אינך מוצא.
אתה שם לב שהשעה כעת היא 15:30. יש לך זמן לצאת לעבר העיר הבאה.
[b]עומר~[/b]
"עומר, אמרתי לך" :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מרסס הרעל ומרסס על סלבי, אך לא קורה כלום, כנראה שהוא לא מורעל. בינתיים, שיר מוציאה שיקוי ומוזגת לפיו של סלבי, ועיניו נפתחות לאט לאט. הוא מסתכל עלייך, ומחייך כאות תודה "מעניין איך הוא נפצע" אומרת לך שיר, אולם אז אתה חש משהו מוזר, בזמן שאתה מסתכל אל תוך עיניו של סלבי. אתה חש כיצד הזמן נעצר, ואתה נשאב אל מין ערפל אפור. אתה מבחין לפתע שאתה באמצע יער שעולה באש, ופוקימונים רבים בורחים משם. אתה רואה את סלבי מנסה לכבות את האש ע"י הצמחת הקוצים, ולפתע נופל עץ ופוגע בו.
כעבור כמה שניות אתה חוזר חזרה למציאות, כששיר לידך "עומר? אתה בסדר?" היא שואלת אותך במבט די מודאג.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 06:08 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה לוקח את התג, מחזיר את לוקסיו, נפרד מפלקנר ויוצא החוצה מהמכון. אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים ומרפא שם אותם. לאחר מכן אתה יוצא החוצה ומתחיל לחפש אחר מאמן לקרב, אך אינך מוצא.
אתה שם לב שהשעה כעת היא 15:30. יש לך זמן לצאת לעבר העיר הבאה.
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה,אולי בדרך אני אמצה איזה חפץ שיכול לעזור לי....
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 06:08 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"עומר, אמרתי לך" :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מרסס הרעל ומרסס על סלבי, אך לא קורה כלום, כנראה שהוא לא מורעל. בינתיים, שיר מוציאה שיקוי ומוזגת לפיו של סלבי, ועיניו נפתחות לאט לאט. הוא מסתכל עלייך, ומחייך כאות תודה "מעניין איך הוא נפצע" אומרת לך שיר, אולם אז אתה חש משהו מוזר, בזמן שאתה מסתכל אל תוך עיניו של סלבי. אתה חש כיצד הזמן נעצר, ואתה נשאב אל מין ערפל אפור. אתה מבחין לפתע שאתה באמצע יער שעולה באש, ופוקימונים רבים בורחים משם. אתה רואה את סלבי מנסה לכבות את האש ע"י הצמחת הקוצים, ולפתע נופל עץ ופוגע בו.
כעבור כמה שניות אתה חוזר חזרה למציאות, כששיר לידך "עומר? אתה בסדר?" היא שואלת אותך במבט די מודאג. [/b][/quote]
יאיי! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~
"כ..כן" אני אומר. "ראיתי מה קרה" אני אומר בפתע. "הייתה פה שריפה והוא ניסה להציל את הפוקימונים וניפגע מעץ" אני אומר בהלם. "אתה עכשיו בסדר" אני אומר לו בחיוך ומוסיף "אז אתה הצמחת את הקוצים האלה?"
-
[b]עומר~[/b]
הוא מהנהן באיטיות, ומתיישב אט אט. הוא מחייך לעבר שניכם, ואז נשכב שוב ונרדם. "אני מניחה שנישאר כאן הלילה עד שהוא יתאושש לגמרי..." אומרת שיר, ומתחילה להקים מחנה ליד המקדש. אתה שם לב גם שהחל להחשיך.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה פונה אל עבר היציאה הדרומית מהעיר, ואתה נכנס אל תוך דרך 32. אתה צועד לך בדרכך, ולפתע אתה מבחין במשהו מנצנץ בין השיחים.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 07:21 PM
[b] [b]עומר~[/b]
הוא מהנהן באיטיות, ומתיישב אט אט. הוא מחייך לעבר שניכם, ואז נשכב שוב ונרדם. "אני מניחה שנישאר כאן הלילה עד שהוא יתאושש לגמרי..." אומרת שיר, ומתחילה להקים מחנה ליד המקדש. אתה שם לב גם שהחל להחשיך.
[/b][/quote]
"אני אעזור לך" אני אומר ומתחיל לחפש עצים למדורה ופירות או דברים שאפשר לאכול.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 07:21 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה פונה אל עבר היציאה הדרומית מהעיר, ואתה נכנס אל תוך דרך 32. אתה צועד לך בדרכך, ולפתע אתה מבחין במשהו מנצנץ בין השיחים. [/b][/quote]
אהבתי יותר את "ג'ייסוויסייד" אבל בסדר חחח
----------
"מה זה יכול להיות?"אני חושב לעצמי ומתקרב לשיחים ומנסה להושיט יד ולתפוס את הדבר הזה.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
"פאפני, השב עם גלגול!" מצווה סול. פוליוואג שולח בועות קדימה אך פאנפי משתמש בגילגול, מנפץ את הבועות ופוגע ישירות בפוליוואג שעף 3 מטרים אחורנית ונפצע בינוני "עבור להטחה!" מצווה סול, ופאנפי מפסיק את הגילגול ועובר להטחה שמתקרבת לעבר פוליוואג. [/b][/quote]
" אקדח מים וקרן בועות ! "
-
[b]ג'יי~[/b]
אין לו קרן בועות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג שולח אקדח מים שפוגע ישירות בפאנפי ומעיף אותו אחורנית, הווא נפצע בינוני "השתמש בדחיפה!" מצווה סול, ופאנאפי מתרומם ודוחף את פוליוואג.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מרים את הדבר הנוצץ מהרצפה ואתה מזהה שזוהי אבן ירח.
[b]עומר~[/b]
אתם מתחילים לארגן מדורה וקוטפים פירות מהעץ, מדליקים מדורה ואוכלים ארוחת ערב. לבסוף, שניכם מרגישים עייפים "נראה לי אלך לישון" אומרת לך שיר ומפהקת, מביטה לעבר סלבי שיושן לידכם.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 08:15 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתם מתחילים לארגן מדורה וקוטפים פירות מהעץ, מדליקים מדורה ואוכלים ארוחת ערב. לבסוף, שניכם מרגישים עייפים "נראה לי אלך לישון" אומרת לך שיר ומפהקת, מביטה לעבר סלבי שיושן לידכם. [/b][/quote]
"אני גם עוד מעט אלך לישון" אני אומר לה. אני מחפש עלה גדול לכסות את סלבי ואז הולך לישון גם~
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מרים את הדבר הנוצץ מהרצפה ואתה מזהה שזוהי אבן ירח.
[/b][/quote]
מה אני אמור לעשות עם אבן ירח? :huh:
-----------
אני מתיישב על האדמה מוציא את הפוקימונים שלי ומנסה לחשוב איתם מה אפשר לעשות עם האבן הזאת..
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אין לו קרן בועות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוליוואג שולח אקדח מים שפוגע ישירות בפאנפי ומעיף אותו אחורנית, הווא נפצע בינוני "השתמש בדחיפה!" מצווה סול, ופאנאפי מתרומם ודוחף את פוליוואג. [/b][/quote]
" פולוויג בו ננסה משו חדש ! , תישלח הרבה בועות בגל עצום של מהירות ! ואחרי זה תישלח אקדח מים ! "
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתיישב וחושב מה אתה יכול לעשות עם האבן הזאת... שלפתע אתה מבחין במאמן שעובר שם יחד עם נידורינה. הוא מבחין בך "היי אתה, אולי אתה רוצה להחליף את אבן הירח הזאת איתי? אני מוכן לתת לך עליה אבן אש" הוא אומר לך ושולף אבן אש.
[b]עומר~[/b]
אתה מוצא עלה ומכסה איתו את סלבי, ולאחר מכן נשכב ליד המדורה. לאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר ורואה ששיר עדיין יושנת, אולם סלבי נעלם ממקומו!
לפתע, הוא מופיע מולך, מחייך ושמח. אתה רואה שכל הקוצים נעלמו לפתע, והוא בריא ושלם "סלבי, אתה בסדר!" אתה שומע את שיר, נראה שהיא גם התעוררה. סלבי מחייך לעבר שניכם.
[b]ג'יי~[/b]
פוליוואג שולח אקדח מים אולם פאנפי מתחמק ממנה ופוגע בו ישירות עם גילגול. פוליוואג נפצע קשה, אולם אתה רואה אש בעיניו. הוא קם ושולח קרן בועות חזקה במיוחד שפוגעים ישירות בפאנפי ומעלפת אותו!! "פאנאפי לא יכול להילחם, פוליוואג מנצח!" מכריז השופט "לא, פאנפי!" אומרת סול באכזבה "מזל טוב" היא אומרת ולוחצת את ידך "אנחנו עוד נתראה בהמשך, אני בטוחה בכך" היא אומרת ויורדת מהזירה.
כעת יש לך 6 נקודות, ובקרב השלישי יספיק לך לסיים בתיקו כדי לעלות לשלב הבא.
אתה מקבל עדכון שהקרב הבא שלך יהיה 2-2, והוא יערך לאחר ארוחת הצהריים. השעה כעת 12:00. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 19 2009, 09:07 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתיישב וחושב מה אתה יכול לעשות עם האבן הזאת... שלפתע אתה מבחין במאמן שעובר שם יחד עם נידורינה. הוא מבחין בך "היי אתה, אולי אתה רוצה להחליף את אבן הירח הזאת איתי? אני מוכן לתת לך עליה אבן אש" הוא אומר לך ושולף אבן אש.
[/b][/quote]
"תשמע אין לי גם מה לעשות עם אבן אש,יש לך אולי משהו אחר?"אני שואל אותו
-
[b]
[b]ג'יי~[/b]
פוליוואג שולח אקדח מים אולם פאנפי מתחמק ממנה ופוגע בו ישירות עם גילגול. פוליוואג נפצע קשה, אולם אתה רואה אש בעיניו. הוא קם ושולח קרן בועות חזקה במיוחד שפוגעים ישירות בפאנפי ומעלפת אותו!! "פאנאפי לא יכול להילחם, פוליוואג מנצח!" מכריז השופט "לא, פאנפי!" אומרת סול באכזבה "מזל טוב" היא אומרת ולוחצת את ידך "אנחנו עוד נתראה בהמשך, אני בטוחה בכך" היא אומרת ויורדת מהזירה.
כעת יש לך 6 נקודות, ובקרב השלישי יספיק לך לסיים בתיקו כדי לעלות לשלב הבא.
אתה מקבל עדכון שהקרב הבא שלך יהיה 2-2, והוא יערך לאחר ארוחת הצהריים. השעה כעת 12:00. מה תעשה? [/b][/quote]
אני הולך לאכול , אחרי שאני מסיים אני מוציא את פוליווג ואת ראיולו ואומר להם :
" היום תיתנו כול מה שתם יכולים אני רוצה שתיתפתחו ואז ננצח את המכון הראשון ! "
אני אומר ומחכה לתגובה שלהם
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מוצא עלה ומכסה איתו את סלבי, ולאחר מכן נשכב ליד המדורה. לאט לאט אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת בבוקר ורואה ששיר עדיין יושנת, אולם סלבי נעלם ממקומו!
לפתע, הוא מופיע מולך, מחייך ושמח. אתה רואה שכל הקוצים נעלמו לפתע, והוא בריא ושלם "סלבי, אתה בסדר!" אתה שומע את שיר, נראה שהיא גם התעוררה. סלבי מחייך לעבר שניכם.
[/b][/quote]
"היי תרצה להיצטרף אלינו?" אני שואל אותו בחיוך
-
[b]עומר~[/b]
סלבי מסתכל לעברך, ולעבר שיר, ואז מהנהן בראשו לשלילה. הוא מסביר לכם בעזרת ידיו שעליו לחזור לשמור על הפוקימונים ביערות העולם.
מאוכזבים מתשובתו, אתם מארגנים את כל הציוד שלכם ומוכנים לצאת לדרך, כשלפתע הוא מושיט את ידיו קדימה, מסמן לכם לתפוס אותן.
[b]ג'יי~[/b]
אתה הולך לחדר האוכל של הבניין ואוכל ארוחת צהריים יחד עם פוליוואג ועם ריאולו. אתם מסיימים ואתה מעודד אותך. אתה רואה שפוליוואג קופץ גבוה מרוב נחישות, נראה שהוא רוצה להילחם בקרב האחרון. ריאולו מסמן לך שהוא רוצה להילחם ראשון.
[b]ג'ייסון~[/b]
"יש לי גם אבן מים" הוא אומר לך ומוציא אחת מכיסו "מה דעתך?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 04:15 PM
[b] [b]עומר~[/b]
סלבי מסתכל לעברך, ולעבר שיר, ואז מהנהן בראשו לשלילה. הוא מסביר לכם בעזרת ידיו שעליו לחזור לשמור על הפוקימונים ביערות העולם.
מאוכזבים מתשובתו, אתם מארגנים את כל הציוד שלכם ומוכנים לצאת לדרך, כשלפתע הוא מושיט את ידיו קדימה, מסמן לכם לתפוס אותן. [/b][/quote]
אני מיסתכל על ידו בשתיקה ואז מושיט את ידי אליו.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 04:15 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"יש לי גם אבן מים" הוא אומר לך ומוציא אחת מכיסו "מה דעתך?" הוא שואל. [/b][/quote]
נו מה אתה רציני?אין לי שימוש עם האבנים האלו.
-------------
"טוב אני אחליף איתך תרומת אבן מים" אני אומר לו ומגיש לו את האבן
-
[b]ג'ייסון~[/b]
"בסדר גמור" הוא אומר ונותן לך את אבן המים, ואתה נותן לו את אבן הירח "תודה" הוא אומר וצועד לעבר העיר ויולט.
תמשיך בדרכך?
[b]עומר~[/b]
"מעניין למה הוא רוצה שניגע בידו" אומרת שיר בתהיה בזמן שגם היא מושיטה את ידה קדימה. שניכם תופסים את ידיו של סלבי, ולפתע אור חזק וירוק מקיף אותכם. אתם חשים כיצד אתם מתרוממים באוויר, ולפתע אתם מוצאים את עצמכם במקום אחר ביער. אתם שמים לב לשלט שאומר "דרך 34".
אתם מסתכלים על סלבי והוא מחייך לעברכם, ולאחר מכן נעלם באור ירוק במקום.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:14 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"בסדר גמור" הוא אומר ונותן לך את אבן המים, ואתה נותן לו את אבן הירח "תודה" הוא אומר וצועד לעבר העיר ויולט.
תמשיך בדרכך?
[/b][/quote]
אני מכניס את האבן לתיק,את הפוקימונים לפוקדורים וממשיך
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה ממשיך לצעוד בדרכך, ולבסוף אתה מגיע לאגם גדול. אתה רואה שיש גשר שמאפשר לחצות אותו, ובתוכו פוקימוני מים רבים.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:19 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה ממשיך לצעוד בדרכך, ולבסוף אתה מגיע לאגם גדול. אתה רואה שיש גשר שמאפשר לחצות אותו, ובתוכו פוקימוני מים רבים. [/b][/quote]
יש לי כבר פוקימון מים להזכיר לך,~שיתפתח בקרוב אני מקווה~.
------------
אני ממשיך לגשר
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:14 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"מעניין למה הוא רוצה שניגע בידו" אומרת שיר בתהיה בזמן שגם היא מושיטה את ידה קדימה. שניכם תופסים את ידיו של סלבי, ולפתע אור חזק וירוק מקיף אותכם. אתם חשים כיצד אתם מתרוממים באוויר, ולפתע אתם מוצאים את עצמכם במקום אחר ביער. אתם שמים לב לשלט שאומר "דרך 34".
אתם מסתכלים על סלבי והוא מחייך לעברכם, ולאחר מכן נעלם באור ירוק במקום. [/b][/quote]
"הוא קיצר לנו את הדרך" אני אומר. "בואי נמשיך" אני אומר בחיוך ואנחנו ממשיכים ללכת~
-
[SIZE=3][b][color=red]מי שפותח את עמוד 100 מקבל פלייגון![/color][/b][/SIZE]
[b]ג'ייסון~[/b]
בשביל זה הוא צריך להתחיל להילחם ולהרוויח ניסיון, לא? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד על הגשר ומביט לצדדים, ולפתע אתה מבחין בצללית מוזרה שזזה בתוך המים.
[b]עומר~[/b]
"העיר גולדנרוד לא רחוקה מכאן" אומרת שיר, תוך כדי הליכה. אתם צועדים בדרך ולבסוף מגיעים לשדה רחב שהשביל עובר דרכו "אני הולכת לחפש מאמן לקרב" אומרת לך שיר ופונה לצד המזרחי של השדות. לפתע, ניגשת אלייך מאמנת שמזמינה אותך לקרב 3 על 3.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:44 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
בשביל זה הוא צריך להתחיל להילחם ולהרוויח ניסיון, לא? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד על הגשר ומביט לצדדים, ולפתע אתה מבחין בצללית מוזרה שזזה בתוך המים.
[/b][/quote]
הוא נלחם פעמיים כבר B)
--------------
"היי מה זה?"אני חושב לעצמי ומתכופף לנסות להבחין מה זה
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:44 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"העיר גולדנרוד לא רחוקה מכאן" אומרת שיר, תוך כדי הליכה. אתם צועדים בדרך ולבסוף מגיעים לשדה רחב שהשביל עובר דרכו "אני הולכת לחפש מאמן לקרב" אומרת לך שיר ופונה לצד המזרחי של השדות. לפתע, ניגשת אלייך מאמנת שמזמינה אותך לקרב 3 על 3. [/b][/quote]
"אוקי" אני אומר בחיוך ומחכה לראות מה היא מוציאה.
-
[b]עומר~[/b]
"סנאבול, צא!" היא קוראת ומשחררת החוצה כלב סגול וקטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/img]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתכופף כדי לראות מזה, ולפתע מתוך האגם יוצא הפוקימון הבא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/482.png[/img]. הוא מסתכל עליך ונעלם כעבור שנייה.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 06:22 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"סנאבול, צא!" היא קוראת ומשחררת החוצה כלב סגול וקטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/img]
[/b][/quote]
"צאי נידורינה תתחילי עם בעיטה כפולה!" אני קורא