-
דודי
טורטוויג מנסה שוב, ונראה לך שהשריטות עמוקות יותר בקצת.
ירין
אוקיי אני אעדכן. האדמה לא מוליכה, אמנם יש בה מספר מינרלים שכן מוליכים, אבל רובה עשוי מחומר לא מוליך, וחוץ מזה שזה לא בדיוק אדמה, זה סוג של רצפה מלאכותית משולבת עם אדמה.
--
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. שניהם רצים אחד לשני ונותנים לשני את האגרוף החזק בפנים. לאחר שנייה ושני מיקרון, הם נהדפים לצדדים נגדיים, והעייפות ניכרת כבר על קלפייבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 09:35 PM
[b] דודי
טורטוויג מנסה שוב, ונראה לך שהשריטות עמוקות יותר בקצת.
[/b][/quote]
"אוקי טרטוויג תחזור"
ואז אני אומר לעצמי:
"טרטוויג מיתקדם טוב אבל שינקס ביכלל לא"
אחר כך שוב אומר:
"צא שינקס תעינה ומכת ברק על האבן"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 08:22 PM
[b]
תמיר
אני לומד בסמסטר הזה מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה, כך שאני מאמין שגם אתה תפגש במטריצות וחיפוש בינארי אם אכן תיקח את זה.
--
גיבל קופץ ופוגע בהורסי בעצמה, והורסי מתגלגל למים, אך גיבל עם האינרציה שלו גם הוא נופל למים. הורסי מתחיל לצחוק בעוד גיבל נאבק כדי להשאר מעל המים. גיבל אוחז בגדה שקרובה אליך. [/b][/quote]
"חזור גיבל" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור בבטחה.
"צא פוליאג!"אני אומר וזורק את הפוכדור של פוליאג לאוויר
"אתה מוכן ללמוד להשתמש בבועות(Bubble)?" אני שואל אותו,ואז מסביר לו במהירות:"המקום להוציא את המים בזרם אחד,תהפוך אותו לבועות עגולות.תקוף את הורסי!" אני אומר ומצביע על ההורסי העקשן
------------------------------------------------------------
*אני לא רוצה להיות חטטן,אבל באיזה אזור אתה לומד?(צפון,מרכז,דרום)
תרגיש חופשי גם לא לענות* -_-
עריכה:אני יודע שאתה לחוץ האם לענות לי...
אז אל תענה וזהו......:ph34r:
אני לא רוצה להביך אותך או משהו :unsure:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 09:35 PM
[b]
ירין
אוקיי אני אעדכן. האדמה לא מוליכה, אמנם יש בה מספר מינרלים שכן מוליכים, אבל רובה עשוי מחומר לא מוליך, וחוץ מזה שזה לא בדיוק אדמה, זה סוג של רצפה מלאכותית משולבת עם אדמה.
--
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. שניהם רצים אחד לשני ונותנים לשני את האגרוף החזק בפנים. לאחר שנייה ושני מיקרון, הם נהדפים לצדדים נגדיים, והעייפות ניכרת כבר על קלפייבל. [/b][/quote]
חבל..
--------
"אלקיד נסה חשמוליור (כמו להביור)- נסה לרכז את הכח בפה כמו חשמלת אבל בעוצמה רבה יותר ואז שחרר את זה! אם אתה לא מצליח אז אגרוף חשמלי!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 08:19 PM
[b] ניתאי
מגבי מצליף בוויזמיר עם כל הכח וויזמיר התעלף והתחיל לדמם קצת. בקצב הזה אתה עוד עלול להרוג אותו. [/b][/quote]
"פוכדור צא,אני אומר וזורק פוכדור
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 06:50 PM
[b] מקס
צ'ארמנדר מנסה לפלוט אש ויוצאות מספר גחלים קטנות שמתפזרות ברוח.
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תתמקד באבן ותנסה שוב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 12 2009, 07:51 AM
[b] איקי
אתה נכנס, ואתה ניגש לאחות ג'וי. היא מבקשת ממך את הפוקימונים, ואני מניח שזה הגיוני שאתה מוסר לה אותם, היא מכניסה אותם למכשיר מוזר ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם. [/b][/quote]
מצטער על העיכוב, היו לי הרבה דברים לעשות.
--
"תודה רבה".
יוצא אל מחוץ למרכז הפוקימונים והולך לעבוד עם קרבי על המתקפות שלו.
פונה לכיוון השדה ממנו הגעתי ואוסף כמה שיותר בוליי עץ בשביל האימון~אני מוצא?
-
דודי
שינקס יוצא, ומכת הברק יוצאת קצת יותר גדולה ממקודם.
תמיר
במרכז, למה אתה שואל? ומאיפה לקחת את הרעיון שאני לא רוצה לענות? זה שלא הייתי מחובר לא אומר הרבה ם.ם
--
פוליוואג מוציא די באיטיות שלוש בועות אחת אחרי השנייה, שפוגעות בהורסי. הורסי משתמש בדחיפה ופוגע.
ירין
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות שלה, ובינתיים אלקיד מכין את החשמלת בפה ומנסה לירות אותה כך שתתחבר ביחד, אבל התוצאה היא שהחשמלת מבטלת אחת את השנייה. אלקיד נאנח, ויוצא באגרוף חשמלי, אך אז קלפייבל מסיימת ויוצא מכת אש (הכוכב הזה שבנוי מאש) שהיא יורה על אלקיד ופוגעת בו
ניתאי
הפוכדור פוגע בוויזמיר והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת וויזמיר, יעודכן מיד
מקס
צ'ארמנדר יורה שוב, והגחלים מעט מוצקות יותר אך הן עדיין נעלמות.
איקי
כן, אתה מתהלך בסביבה ותולש כל מיני ענפים מעצים ויש לך בערך עשרה ענפים (שזהו כמו בול עץ רק רזה יותר ם.ם)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:35 AM
[b] ירין
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות שלה, ובינתיים אלקיד מכין את החשמלת בפה ומנסה לירות אותה כך שתתחבר ביחד, אבל התוצאה היא שהחשמלת מבטלת אחת את השנייה. אלקיד נאנח, ויוצא באגרוף חשמלי, אך אז קלפייבל מסיימת ויוצא מכת אש (הכוכב הזה שבנוי מאש) שהיא יורה על אלקיד ופוגעת בו
[/b][/quote]
זה קצת לא5 הגיוני שהיא תבטל אחת את השניה..
---------
"אלקיב חשמלת בכח הכח ואז נסה שוק חשמלי!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 07:35 AM
[b] מקס
צ'ארמנדר יורה שוב, והגחלים מעט מוצקות יותר אך הן עדיין נעלמות.
[/b][/quote]
"נסה שוב צ'ארמנדר!"
-
ירין
הגיוני או לא, זה נתון לוויכוח, עובדה שזה קרה.
--
"התחמקי!" אומר פול מורפי. אלקיד יורה את החמשלת, וקלפייבל קופצת, אם כי שתיים או שלוש חשמלות פוגעות בה, לאחר מכן אלקיד משתמש בשוק חשמלי שפוגע בקלפייבל, "כעת חבטות גוף!" אומר פול מורפי, וקלפייבל בורחת מהשוק ופוגעת באלקיד.
מקס
צ'ארמנדר יורה שוב, אבל עדיין הגחלות מתפזרות לפני שהן מגיעות לאבן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 08:35 AM
[b]
תמיר
במרכז, למה אתה שואל? ומאיפה לקחת את הרעיון שאני לא רוצה לענות? זה שלא הייתי מחובר לא אומר הרבה ם.ם
--
פוליוואג מוציא די באיטיות שלוש בועות אחת אחרי השנייה, שפוגעות בהורסי. הורסי משתמש בדחיפה ופוגע. [/b][/quote]
*זה לא קשור לזה.אם היו שואלים אותי שאלה כזו,לא בטוח שאני הייתי עונה...*
-----------------------------------------------------------------------
"כל הכבוד פוליאג!עוד הפעם!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 09:45 AM
[b] מקס
צ'ארמנדר יורה שוב, אבל עדיין הגחלות מתפזרות לפני שהן מגיעות לאבן. [/b][/quote]
נדמה לי אני אתקע עוד איזה חודש על זה..
"צ'ארמנדר, תנסה שוב"
אין כבר מה להגיד
-
תמיר
אה
--
פוליוואג יורה יותר בועות וקצת יותר מהר אבל הורסי משיב באקדח מים שמפוצץ את הבועות.
מקס
אתה צריך לתת לו תמריץ, אם סתם ככה תמשיך לתת לו לנסות אז הוא מן הסתם ימשיך להכשל. או שהוא ייקבל הברקה כלשהי, ואז יבין איך עושים את זה, או שפשוט תתן לו זמן לעכל את זה ולהבין את זה, לא בנו את רומא ביום אחד.
--
צ'ארמנדר יורה שוב והגחלים מגיעות לאבן, אבל אתה לא רואה סימנים של שריפה על האבן, מה שאומר שהם עדיין חלשות מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 09:45 AM
[b] ירין
הגיוני או לא, זה נתון לוויכוח, עובדה שזה קרה.
--
"התחמקי!" אומר פול מורפי. אלקיד יורה את החמשלת, וקלפייבל קופצת, אם כי שתיים או שלוש חשמלות פוגעות בה, לאחר מכן אלקיד משתמש בשוק חשמלי שפוגע בקלפייבל, "כעת חבטות גוף!" אומר פול מורפי, וקלפייבל בורחת מהשוק ופוגעת באלקיד.
[/b][/quote]
נגיד... מה עשיתה ניסוי בבית ... :XD:
----
"חבטת גוף מחשמלת בכל הכח!" א ני אומר