[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 08:00 PM
[b] תירשמו למשחק שלי זות אומרת של אביב על עכשיו שלי [/b][/quote]
שינית את הכל זה לא ממש משחק שלי...
Printable View
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 08:00 PM
[b] תירשמו למשחק שלי זות אומרת של אביב על עכשיו שלי [/b][/quote]
שינית את הכל זה לא ממש משחק שלי...
טוב אז תירשמו למשחק שלי
חפרת עם המשחק שלך וגם אתה לא משקיע בתגובות..המשחק לא ממש מושקע
[quote][i]Originally posted by HoundooM[/i]@Aug 27 2009, 10:19 PM
[b] חפרת עם המשחק שלך וגם אתה לא משקיע בתגובות..המשחק לא ממש מושקע [/b][/quote]
אתם יודעים מה אולי אתם צודקים הוא לא הכי מושקע אבל זהה משחק ראשון שלי ואני לאט לאט מנסה לעסות תגובות מושקעות אז אתם עוד תיתחרטו שלא נירשמתם אבל זאת בחירה שלכם אתם לא חייבים גם נורג במשחק שלו ליפעמים לא עושה תגובות מושקעות ומישו אומר לו משו על זה ? לא כולם שותקים כי יש לו עוד מישחק אבל אצלי אתם פותחים את הפה בסדר אני יזכור את המילים של שניכם
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:29 PM
[b] אתם יודעים מה אולי אתם צודקים הוא לא הכי מושקע אבל זהה משחק ראשון שלי ואני לאט לאט מנסה לעסות תגובות מושקעות אז אתם עוד תיתחרטו שלא נירשמתם אבל זאת בחירה שלכם אתם לא חייבים גם נורג במשחק שלו ליפעמים לא עושה תגובות מושקעות ומישו אומר לו משו על זה ? לא כולם שותקים כי יש לו עוד מישחק אבל אצלי אתם פותחים את הפה בסדר אני יזכור את המילים של שניכם [/b][/quote]
הכי טוב תקרא ספר ואז תגיב תגובות מעולות.
זה מה שקרה עם שי וזה גם מה שקרה לי בבלוק.
הספר יעשיר לך את צורת הכתיבה ואז הוא יהיה יותר מושקע.
המשחק הראשון שלי בבלוק יהה משוקע מאוד דווקא וניסתי להגיב את התגבות הכי מושקעות (3 שורות לפחות, מפרט ומתאר)
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 10:31 PM
[b] הכי טוב תקרא ספר ואז תגיב תגובות מעולות.
זה מה שקרה עם שי וזה גם מה שקרה לי בבלוק.
הספר יעשיר לך את צורת הכתיבה ואז הוא יהיה יותר מושקע.
המשחק הראשון שלי בבלוק יהה משוקע מאוד דווקא וניסתי להגיב את התגבות הכי מושקעות (3 שורות לפחות, מפרט ומתאר) [/b][/quote]
אני יודע אבל אני רק רוצה להגיד ליהב ולרומה שהם יצתערו על זה וחוץ מיזה אני עכשיו עובד על עלילה מסובכת
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:29 PM
[b] אתם יודעים מה אולי אתם צודקים הוא לא הכי מושקע אבל זהה משחק ראשון שלי ואני לאט לאט מנסה לעסות תגובות מושקעות אז אתם עוד תיתחרטו שלא נירשמתם אבל זאת בחירה שלכם אתם לא חייבים גם נורג במשחק שלו ליפעמים לא עושה תגובות מושקעות ומישו אומר לו משו על זה ? לא כולם שותקים כי יש לו עוד מישחק אבל אצלי אתם פותחים את הפה בסדר אני יזכור את המילים של שניכם [/b][/quote]
כן אני רבתי עם רומה ועם נורג לפעמים,אם לא בתגובות במשחק אז בפרטי.
ואני לא מת על המשחק של נורג,הוא מחלק הקפאות על כל טעות קטנה.
ואתה לא מפחיד אותי או משהו,בסך הכל משחק..
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:32 PM
[b] אני יודע אבל אני רק רוצה להגיד ליהב ולרומה שהם יצתערו על זה וחוץ מיזה אני עכשיו עובד על עלילה מסובכת [/b][/quote]
עלילה מסובכת יכולה להרוס.
אני עשיתי בכל המשחקים שלי עלילה קלה, החום להיות מאסטר - אין צוות רשע ואין כלום. מסע פשוט ולעיניין.
עלילה יכולה להיות "משעממת" אם המנהל לא יודע לנהל וכותב ישר דברים- לא מלגה ולא כלום.
אפילו שעלילה אצלי היית פשוטה אני ניסיתי לעשות את העלילה מעניינת אם ז הבתפיסת פוקימון ואם זה בעיצוב המשחק ותגובותיו.
*צבע תמיד עוזר ותמונות, חלקים של משחק ולא יחד גם עוזרים.
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 10:36 PM
[b] עלילה מסובכת יכולה להרוס.
אני עשיתי בכל המשחקים שלי עלילה קלה, החום להיות מאסטר - אין צוות רשע ואין כלום. מסע פשוט ולעיניין.
עלילה יכולה להיות "משעממת" אם המנהל לא יודע לנהל וכותב ישר דברים- לא מלגה ולא כלום.
אפילו שעלילה אצלי היית פשוטה אני ניסיתי לעשות את העלילה מעניינת אם ז הבתפיסת פוקימון ואם זה בעיצוב המשחק ותגובותיו.
*צבע תמיד עוזר ותמונות, חלקים של משחק ולא יחד גם עוזרים. [/b][/quote]
יהב
זה לא איום אבל אתה תיתחרת
עומר
אבל עם זה קל אז מה כיף בעלילה אתה יודע מה תירשם למשחק שלי ותיראה איך יצא ההמשך עם בא לך
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:40 PM
[b] יהב
עומר
אבל עם זה קל אז מה כיף בעלילה אתה יודע מה תירשם למשחק שלי ותיראה איך יצא ההמשך עם בא לך [/b][/quote]
חחח אוקיי.
אחי אתה לוקח את זה יותר מדי קשה,בסך הכל משחק מה אתה לחוץ?
אם אני לא ארשם יהיה מישהו אחר שירשם... B)
דיברתי לעומר על ההרשמה
ואני לא לוקח את זה קשה
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 10:40 PM
[b] יהב
עומר
אבל עם זה קל אז מה כיף בעלילה אתה יודע מה תירשם למשחק שלי ותיראה איך יצא ההמשך עם בא לך [/b][/quote]
המשחק לא קל. הם חווים קשים לפי רקע שעשיתי להם.
בבלוק היו קבוצות, אלה שיודעים להגיב ומגיבים כראוי ואלה שלא.
אז לא היה לפי דעתי חובה לשים רקע בטופס- ידעתי מי משקיע ומי לא.
בכל מקרה אני יצרתי להם מן רקע קטן והם היו אמורים לפעול אחריו (ילד יתום, גדל בצל אחיו וכ'ו).
ואני לא מתחרט ולא אתחרט על שום דבר.
[b]בבקשה תכנסו ותקראו את הסיפור שלי, אני רוצה להרחיב את קהל הקוראים, השקעתי הרבה בסיפור.[/b]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=13651&st=0]קישור לסיפור שלי[/url]
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 27 2009, 10:42 PM
[b] המשחק לא קל. הם חווים קשים לפי רקע שעשיתי להם.
בבלוק היו קבוצות, אלה שיודעים להגיב ומגיבים כראוי ואלה שלא.
אז לא היה לפי דעתי חובה לשים רקע בטופס- ידעתי מי משקיע ומי לא.
בכל מקרה אני יצרתי להם מן רקע קטן והם היו אמורים לפעול אחריו (ילד יתום, גדל בצל אחיו וכ'ו). [/b][/quote]
נו ו....
עם לא תסבך אפילו תיפה את העלילה אז המשחק משעמם לפי דעתי ככה צריך להיות משחק:
א. בהתחלה להיות קל
ב. אחרי המכון הראשון או השני קצת לסבך את העלילה
ג. יפית
ד. ליקראת עמ' 100[עם יהיה] שכבר רוב המישתמשים עברו את המכון החמישי לתת להם קרב קשה נגד מנהיג צוות[עם יש]
כיאילו רק א' וב' חשובים בכול ה4 סעיפים