-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 17 2009, 11:00 PM
[b] [color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה רואה שהאוכלוסייה של השדים נהפכת לקטנה יותר ויותר, אתה שומע דיבורים שהמקור יצא לפגוש את המכשפים כדי למצוא פיתרון למתגשמים.
אתה רואה את שני חברייך השדים מהדרגה הנמוכה מדברים זה עם זה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"היי מה קורה? שמעו אוכלוסיית השדים במצב קריטי ככה שמעתי, מה אתם מתכננים לעשות לגבי זה?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 18 2009, 01:07 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר(דודי, עומרי ורועי, תקראו את זה גם אתם.)-
*פייפר בעליית הגג, אתה, רוני, סטיב, ברנדון ופיבי בסלון מול המקור.
-----
''אני יודע שהיה לך עימותים עם המקור ובגדת בעולם השאול, אך אם כבר מישהו לא רוצה לעבוד כאן, זה הוא איתך.. אתה זה שבגדת בו!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
''אנחנו ראינו אותכם משמידים את בטא D! אבל אם תשמידו סתם ככה את המתגשמים, העולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אלא יישאר ככה!!! בלי שליטים ובלי אף אחד!!! הם צריכים להפוך את העולם עם כל הכוחות שלהם, ובכך שהרסתם את בטא D, החלשתם אותם משמעותית!!!! אם עוד בטא יושמד, הם לא יוכלו להפוך את העולם בחזרה לרגיל, להחזיר את התמימים והשדים שנהרגו, והכל יהיה גרוע בשביל שני הצדדים!!!! תסמכו עלינו!!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
פייפר גם יורדת עם ליאו לסלון והם צופים במקור.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני ניגש לליאו בתמימות ולוחש לו "ליאו , מה הבעיה של זנקו ? מה קרה לו ?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 18 2009, 01:07 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר(דודי, עומרי ורועי, תקראו את זה גם אתם.)-
*פייפר בעליית הגג, אתה, רוני, סטיב, ברנדון ופיבי בסלון מול המקור.
-----
''אני יודע שהיה לך עימותים עם המקור ובגדת בעולם השאול, אך אם כבר מישהו לא רוצה לעבוד כאן, זה הוא איתך.. אתה זה שבגדת בו!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
''אנחנו ראינו אותכם משמידים את בטא D! אבל אם תשמידו סתם ככה את המתגשמים, העולם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אלא יישאר ככה!!! בלי שליטים ובלי אף אחד!!! הם צריכים להפוך את העולם עם כל הכוחות שלהם, ובכך שהרסתם את בטא D, החלשתם אותם משמעותית!!!! אם עוד בטא יושמד, הם לא יוכלו להפוך את העולם בחזרה לרגיל, להחזיר את התמימים והשדים שנהרגו, והכל יהיה גרוע בשביל שני הצדדים!!!! תסמכו עלינו!!!'' אומר זנקו בקול שטני וחזק.
פייפר גם יורדת עם ליאו לסלון והם צופים במקור.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אני כלל לא בגדתי בו,ביקשתי ממנו זמן כי הוא תקף אותי על כלום והוא זלזל בי" אומר.
"פייפר וליאו,מה דעתכם?"אשאל אותם.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר, ברנדון וסטיב-
רוני אומר שהוא לא יעזור למקור כל הרוע, ושהוא ישמיד אותכם בשניה.
ברנדון הולך מאחוריי כולכם ומחכה לראות מה יקרה.
סטיב אתה שואל את ליאו מה קורה פה ומה הבעיה של זנקו, הוא עונה לך, ''המתגשמים, ארגון של קוסמי על בעלי כוחות בלתי מוגבלים גרם לשינוי בעולם, הטוב והרע נמחקו מן העולם, האוטופיה שלהם הצליחה.
אנשים נעלמים מן העולם כי הם מתחילים בעימותים, הבכירים, והמאירים הלבנים לא קיימים, שדים נאלצים להתחבא בעולם התחתון כדי לא להימחק.'' אומר ליאו ומשפיל את מבטו.
ברנדון ומפייר אומר שהוא לא בגד, אך זנקו עונה, ''זה לא חשוב, חייבים להגיע למקום מפגש שלהם ולאיים עליהם, רק הם יכולים להפוך את העולם הארור הזה לעולם הרגיל, אז אולי תזיזו את התחת שלכם כבר?!!!!'' אומר זנקו בעצבים, אך המקור מרגיע אותו.
לפתע כולכם בסלון שומעים קול מוזר, כולכם מסתכלים אל המטבח ורואים את בטא A, את קול, ואת בטא C, ''אין טעם להתנגד....'' אומר בטא A בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה הולך אל שני חברייך, הם מברכים אותך לשלום ואתה מדבר איתם על זה שאוכלוסיית השדים במצב קריטי, הם צוחקים ואומרים, ''המקור הלך לדבר עם המכשפים באחוזה, אני בטוח שהוא יצליח לסלק את המתגשמים ואז את המכשפים האלה.'' אומרים שני חברייך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 18 2009, 03:17 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, ברנדון ומפייר, ברנדון וסטיב-
סטיב אתה שואל את ליאו מה קורה פה ומה הבעיה של זנקו, הוא עונה לך, ''המתגשמים, ארגון של קוסמי על בעלי כוחות בלתי מוגבלים גרם לשינוי בעולם, הטוב והרע נמחקו מן העולם, האוטופיה שלהם הצליחה.
אנשים נעלמים מן העולם כי הם מתחילים בעימותים, הבכירים, והמאירים הלבנים לא קיימים, שדים נאלצים להתחבא בעולם התחתון כדי לא להימחק.'' אומר ליאו ומשפיל את מבטו.
ברנדון ומפייר אומר שהוא לא בגד, אך זנקו עונה, ''זה לא חשוב, חייבים להגיע למקום מפגש שלהם ולאיים עליהם, רק הם יכולים להפוך את העולם הארור הזה לעולם הרגיל, אז אולי תזיזו את התחת שלכם כבר?!!!!'' אומר זנקו בעצבים, אך המקור מרגיע אותו.
לפתע כולכם בסלון שומעים קול מוזר, כולכם מסתכלים אל המטבח ורואים את בטא A, את קול, ואת בטא C, ''אין טעם להתנגד....'' אומר בטא A בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אשאל את ליאו אם ליתקוף אותו
-
לפתע כולכם בסלון שומעים קול מוזר, כולכם מסתכלים אל המטבח ורואים את בטא A, את קול, ואת בטא C, ''אין טעם להתנגד....'' אומר בטא A בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מחכה לראות מה הם רוצים ..
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה הולך אל שני חברייך, הם מברכים אותך לשלום ואתה מדבר איתם על זה שאוכלוסיית השדים במצב קריטי, הם צוחקים ואומרים, ''המקור הלך לדבר עם המכשפים באחוזה, אני בטוח שהוא יצליח לסלק את המתגשמים ואז את המכשפים האלה.'' אומרים שני חברייך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אני לא מבין איך אתם כל כך רגועים.. המתגשמים מתחזקים לאחרונה והם עושים הרבה צרות. המקור לא ינצח בכזו קלות.
-
לפתע כולכם בסלון שומעים קול מוזר, כולכם מסתכלים אל המטבח ורואים את בטא A, את קול, ואת בטא C, ''אין טעם להתנגד....'' אומר בטא A בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"Tז נגיד אנחנו סומכים עליכם" אומר למקור "מה לעשות?" אשאל במעט פאניקה
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, סטיב ורוני(נאור, תקרא גם אתה.)-
בטא A חוזר על מילותיו, ''אין טעם להתנגד.....'' בחיוך מתנשא.
זנקו מתעצבן, ליאו חושב במחשבה מהירה ומביא את ארבעתכם אל זנקו, ''אין ברירה.. תצטרכו לסמוך עלינו.'' אומר זנקו ומגן עליכם.
''אז מה.. חשבתי שאני רואה פה מכושפות?'' אומר קול ומחייך אל שלושת המכושפות, ''אתן לא מתות? אם זכרוני אינו מטעה אותי?'' מוסיף קול בחיוך.
''יצור מנוול, למה לא נשארת במקום שהיית בו?!'' אומרת פיבי וקול משפיל את מבטו.
''אני מצטער פיבי, זה לטובתך..'' אומר קול ומעלים אותן לנגד עיניכם, הוא מיד פונה אליכם ואומר, ''אל תדאגו, אני לעולם לא אפגע בפיבי.. פשוט החזרתי אותן למקום שהן היו שייכות אליו.'' אומר קול בחיוך.
זנקו מתעצבן שוב וזורק עליו כדור אנרגיה, אך כדור האנרגיה לא מדגדג אותו, ''זנקו.. קראתי עליך, אתה היחיד מהרוע שהצלחת להתחבר לצל בנקסוס, מפתיע..'' אומר קול.
''זה כלום לעומת מה שאנחנו עומדים לעשות לך!!!!!'' אומר זנקו ותוקף אותו, אך המקור לא נותן לו וקם על רגליו.
''אני דורש ממכם, האווטארים להחזיר את המצב לקדמותו.'' אומר המקור בקול חלש ומפחיד, הם מתחילים לדבר המון זמן ואתם לא שומעים אותם משום מה.
לפתע, בטא A אומר, ''טוב.. כנראה שהעולם עוד לא מוכן אלינו, נצטרך להחזיר את המצב לקדמותו.'' הוא אומר והם אומרים מילות כישוף מוזרות, העולם שוב מתעוות והם נעלמים מנגד עיניכם.
המקור פונה אליכם, ''זה טוב שהמאבק חזר... נתראה.'' הוא אומר בקול הרגיל שלו ונעלם באש עם זנקו והחוזה.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ג'ק ואן דראקול-
אתה אומר להם את זה, אך הם לא מתייחסים אליך, הם בטוחים שהמקור יצליח.
לפתע, אתה רואה שלוש להבות במרחק קטן ממך, אלא המקור ועוד שניים שאתה לא מכיר.
נראה שהם מרוצים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 18 2009, 10:25 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, סטיב ורוני(נאור, תקרא גם אתה.)-
זנקו מתעצבן, ליאו חושב במחשבה מהירה ומביא את ארבעתכם אל זנקו, ''אין ברירה.. תצטרכו לסמוך עלינו.'' אומר זנקו ומגן עליכם.
''אז מה.. חשבתי שאני רואה פה מכושפות?'' אומר קול ומחייך אל שלושת המכושפות, ''אתן לא מתות? אם זכרוני אינו מטעה אותי?'' מוסיף קול בחיוך.
''אני מצטער פיבי, זה לטובתך..'' אומר קול ומעלים אותן לנגד עיניכם, הוא מיד פונה אליכם ואומר, ''אל תדאגו, אני לעולם לא אפגע בפיבי.. פשוט החזרתי אותן למקום שהן היו שייכות אליו.'' אומר קול בחיוך.
זנקו מתעצבן שוב וזורק עליו כדור אנרגיה, אך כדור האנרגיה לא מדגדג אותו, ''זנקו.. קראתי עליך, אתה היחיד מהרוע שהצלחת להתחבר לצל בנקסוס, מפתיע..'' אומר קול.
''זה כלום לעומת מה שאנחנו עומדים לעשות לך!!!!!'' אומר זנקו ותוקף אותו, אך המקור לא נותן לו וקם על רגליו.
''אני דורש ממכם, האווטארים להחזיר את המצב לקדמותו.'' אומר המקור בקול חלש ומפחיד, הם מתחילים לדבר המון זמן ואתם לא שומעים אותם משום מה.
לפתע, בטא A אומר, ''טוב.. כנראה שהעולם עוד לא מוכן אלינו, נצטרך להחזיר את המצב לקדמותו.'' הוא אומר והם אומרים מילות כישוף מוזרות, העולם שוב מתעוות והם נעלמים מנגד עיניכם.
המקור פונה אליכם, ''זה טוב שהמאבק חזר... נתראה.'' הוא אומר בקול הרגיל שלו ונעלם באש עם זנקו והחוזה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני יתיישב בעלם על הספא
-
המקור פונה אליכם, ''זה טוב שהמאבק חזר... נתראה.'' הוא אומר בקול הרגיל שלו ונעלם באש עם זנקו והחוזה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
קודם , אעקל את הדברים שנאמרו ושהתרחשו כאן .
ואז אצא החוצה ואזכר בפעם הקודמת שהתכוונתי להתאמן , לפני היציאה אקח איתי מצית ואצא החוצה . אני ינסה לשאוב אש מהמצית ולהשליך אותו החוצה בצורה גדולה
-------
תגיד כוח האש שלי יכול להתחזק אם אתאמן עליו ?
-
[/b][/quote]
"אוקי זה היה מוזר" אומר במעט בילבול ואז אבדוק מה השעה
-
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה מתיישב בספא בהלם מוחלט, אתה רואה שסטיב יוצא מן הבית כשהוא גם בהלם, ליאו חזר להיות מאיר לבן והוא שמח אך עדיין המום ממה שקרה כאן, ורוני בודק מה השעה.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
יש סיכוי..אבל הוא יתפתח גם עם הזמן.
----
אתה המום מן הדברים שנאמרו כאן, אך אתה מתעשט במהירות.
אתה רואה שברנדון נשכב על הספא, ליאו חזר להיות מאיר לבן ורוני בודק מה השעה, אתה לוקח מצית ויוצא למקום האימונים שלך, אתה שואב את האש שנמצאת במצית ומוציא הכל על הקיר, זה מזנק בקצת את כדור האש שלך, אך רק עם המצית.
לא נשאר במצית כלום.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה המום מן האירועים שקרו כאן, אתה מסתכל על השעון שלך ורואה שהשעה היא 20:30.
אתה מבואס שהיית צריך לפתוח כבר, אך אתה שמח שהחזרתם את המצב לקדמותו.
אתה רואה את ברנדון שהמום כמוך יושב על הספא ונח, סטיב יוצא החוצה עם מצית וליאו שמח שהוא שוב מאיר לבן.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 19 2009, 08:22 PM
[b]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
יש סיכוי..אבל הוא יתפתח גם עם הזמן.
----
אתה המום מן הדברים שנאמרו כאן, אך אתה מתעשט במהירות.
אתה רואה שברנדון נשכב על הספא, ליאו חזר להיות מאיר לבן ורוני בודק מה השעה, אתה לוקח מצית ויוצא למקום האימונים שלך, אתה שואב את האש שנמצאת במצית ומוציא הכל על הקיר, זה מזנק בקצת את כדור האש שלך, אך רק עם המצית.
לא נשאר במצית כלום.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
מתבאס קצת והולך לחדר שלי , לישון קצת .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 19 2009, 08:22 PM
[b]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה המום מן האירועים שקרו כאן, אתה מסתכל על השעון שלך ורואה שהשעה היא 20:30.
אתה מבואס שהיית צריך לפתוח כבר, אך אתה שמח שהחזרתם את המצב לקדמותו.
אתה רואה את ברנדון שהמום כמוך יושב על הספא ונח, סטיב יוצא החוצה עם מצית וליאו שמח שהוא שוב מאיר לבן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"נו קדימה בוא למועדון!" אומר במהירות ואבקש מליאו שיקח אותי לשם