-
[quote=DButcher;596076]
[B]רד[/B] -
אבסול נכנס לזירה ושולח פעימת אופל על ספטייל שנפגע וחותך נזק רב ומיד אבסול מזנק עליו עם ציפורן אופל,
"עלה להב, עכשיו!" צועק אש וספטייל הודף את אבסול עם עלה הלהב שלו ואש מוסיף:"קליע זרעים, קדימה!",
ספטייל תוקף עם קליע זרעים אדיר במהירות ואבסול שולח כדור צל שמתנגש עם קליע הזרעים וגורם לפיצוץ אדיר,
ספטייל ואבסול נסוגים לאחור לאחר שחטפו נזק רב, מה תעשה?
[/quote]
[B]אחי זה לא בסדר עם סילבר אני יכול גם להגיד כל הפוקימונים לרמה 100...[/B]
צא שוב לכדור צל ופעימת אופל,תוך כדיי פעימת האופל ציפורן צל..
-
[quote=DButcher;596076][B]ג'וני[/B] -
אתה נוחת נחיתה רכה על העץ של טורטרה והיא צוחקת ומצווה את סאלמנס:"קדימה תמשיך להרוס פה הכל!",
מה תעשה?
הצלתי את צ'ריזרד?
"לא תצליחי צאו מנקטריק ופלוטזל טורטרה השתמש באבנים חדות על סלאמנס אתה מנקטריק מכת ברק חזקה גם לסלאמנס ופלוטזל מערבולת" אומר להם
-
[B]אתם יודעים מה החלטתי להוריד את הרמות ושמעכשיו פוקימון התפתח שאני יראה שהוא מוכן ושזה נראה הגיוני ולמען האמת בקרבות אני גם ככה לא תמיד מתחשב ברמות אלה בסיטואציה אז זה נראה לי הכי הגיוני וככה המשחק גם יתרחק כמה שיותר מלהיות דומה לגיימבוי ולהיות יותר דומה להרפתקאת סיפור מגניבה עם עלילה מעניינת, מה אתם אומרים? אם רוב האנשים יגידו כן אז זה הוחלט ואם לא אז המצב נשאר ככה...[/B]
[B]סילבר[/B] -
אתה מגיע למתחם המאמנים ומחפש יריב חזק ואתה רואה את פול מביס מישהו מולך[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/600/DP55.jpg[/IMG]
מה תעשה?
[B]דניס[/B] - [B]מצטער על החוסר ידע חח לא יקרה שוב...[/B]
היכולת המיוחדת של קומבסקין בלייז מופעלת ונראה שיש לו ממש אש בעיניים והכח של מתקפות האש שלו גדל פי כמה!
הוא שולח להביור אדיר על זירת המים והזירה כולה מתמלאת אדים שמערפלים את חוש הראיה של קומבסקין ואמפוליאון,
מה תעשה?
[B]רד[/B] - [B]כן אני יודע וגם הוא הבין את זה אבל כל הקטע במשחקי תפקידים זה ללכת לקראת השחקנים אז אני שיתפתי איתו פעולה אבל בבקשה אל תעשה את זה אתה[/B]
אבסול מתאושש ושולח כדור צל על ספטייל שלא מצליח להתגונן וחוטף מתקפה אדירה ונראה שהוא תשוש לגמרי ובלי לבזבז זמן אבסול תוקף עם פעימת אופל שגומרת אותו!
"תחזור היית מצויין עכשיו תנוח, טוב פיקאצ'ו זה תורך!" אש אומר ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/25.png[/IMG] מזנק מהכתף שלו לזירה,
מה תעשה? [B]אבסול עלה 2 רמות![/B]
[B]ג'וני[/B] - [B]כן צ'ריזרד בפוקדור שלו[/B]
טורטרה פוגע בסלאמנס וגורם לו נזק רב ומפריע לו ומנטריק ופלוטזל שולחים עליו יחד מערבולת חשמלית שמצליחה לחסל אותו,
"חתיכת פרחח עלוב שכמותך תהיה בטוח שאני אחזור הנה ואשיג את מה שבאתי לקחת!",
היא מסיימת לדבר ולפתע מעליה נחשף מטוס בלתי נראה שלוקח אותה משם במהירות והיא מצליחה להמלט מהמקום,
מה תעשה? [B]זכית במטאנג מתוך הפרסים של הארועים המיוחדים![/B]
[B][SIZE="5"]מברוק לי על הודעה 1000![/SIZE][/B]
-
[quote=DButcher;596145][B]אתם יודעים מה החלטתי להוריד את הרמות ושמעכשיו פוקימון התפתח שאני יראה שהוא מוכן ושזה נראה הגיוני ולמען האמת בקרבות אני גם ככה לא תמיד מתחשב ברמות אלה בסיטואציה אז זה נראה לי הכי הגיוני וככה המשחק גם יתרחק כמה שיותר מלהיות דומה לגיימבוי ולהיות יותר דומה להרפתקאת סיפור מגניבה עם עלילה מעניינת, מה אתם אומרים? אם רוב האנשים יגידו כן אז זה הוחלט ואם לא אז המצב נשאר ככה...[/B]
[B]סילבר[/B] -
אתה מגיע למתחם המאמנים ומחפש יריב חזק ואתה רואה את פול מביס מישהו מולך[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/600/DP55.jpg[/IMG]
מה תעשה?
אני מאוד רוצה את ההצעה
----------------------------
אני אציע לו להלחם שניים על שניים
-
[quote=DButcher;596145][B]רד[/B] - [B]כן אני יודע וגם הוא הבין את זה אבל כל הקטע במשחקי תפקידים זה ללכת לקראת השחקנים אז אני שיתפתי איתו פעולה אבל בבקשה אל תעשה את זה אתה[/B]
אבסול מתאושש ושולח כדור צל על ספטייל שלא מצליח להתגונן וחוטף מתקפה אדירה ונראה שהוא תשוש לגמרי ובלי לבזבז זמן אבסול תוקף עם פעימת אופל שגומרת אותו!
"תחזור היית מצויין עכשיו תנוח, טוב פיקאצ'ו זה תורך!" אש אומר ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/25.png[/IMG] מזנק מהכתף שלו לזירה,
מה תעשה? [B]אבסול עלה 2 רמות![/B]
[/quote]
אוקיי חזור אבסול וחזור סוומפרט.סוומפרט מיים בוציים ורעידת אדמה מייד לאחר מכן
-
[B]ג'וני[/B] - [B]כן צ'ריזרד בפוקדור שלו[/B]
טורטרה פוגע בסלאמנס וגורם לו נזק רב ומפריע לו ומנטריק ופלוטזל שולחים עליו יחד מערבולת חשמלית שמצליחה לחסל אותו,
"חתיכת פרחח עלוב שכמותך תהיה בטוח שאני אחזור הנה ואשיג את מה שבאתי לקחת!",
היא מסיימת לדבר ולפתע מעליה נחשף מטוס בלתי נראה שלוקח אותה משם במהירות והיא מצליחה להמלט מהמקום,
מה תעשה? [B]זכית במטאנג מתוך הפרסים של הארועים המיוחדים![/B][/quote]
וואו אני זוכה בהרבה פרסים חחח אז מתי אני אלחם מול גרטה?
"כל הכבוד כולם חזרו" אומר ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם ואוציא את מטאנג ואיווי ואומר "אוקי איווי אני רוצה לפתח אותך לאמבריון אז נצטרך לחכות לערב אבל אני רוצה להכיר אותך ואתה מטאנג שלום אני המאמן החדש שלך ושמי ג'וני ועכשיו אני רוצה שתתאמן על זריזות ואגרוף קרח" אומר לו
-
[quote=DButcher;596145][B]דניס[/B] - [B]מצטער על החוסר ידע חח לא יקרה שוב...[/B]
היכולת המיוחדת של קומבסקין בלייז מופעלת ונראה שיש לו ממש אש בעיניים והכח של מתקפות האש שלו גדל פי כמה!
הוא שולח להביור אדיר על זירת המים והזירה כולה מתמלאת אדים שמערפלים את חוש הראיה של קומבסקין ואמפוליאון,
מה תעשה?[/quote]
תוריד את הרמות
--
"קומבסקין בעיטה כפולה לפני שאמפוליאון קולט אותך" אמרתי לו בשקט
-
[B]חיים[/B] -
גרוטל שולח מתקפת עלי טער על וויביל ורג'י אומר מיד:"ציפורן פלדה, צא!" וויביל מקשה את ציפורניו ורץ לכיוון גרוטל בעודו חותך את עלי הטער,
וויביל מגיע במהירות אל גרוטל ופוגע בו בחוזקה עם ציפורן הפלדה שגורמת לו נזק רב וגרוטל מתאושש במהירות ונכנס בו עם חבטת גוף,
וויביל חוטף מכה רצינית ונגרם לו נזק אדיר ולפני שהוא מספיק להתאושש גרוטל יורה עליו כדור אנרגיה אדיר שפוגע בו ומצליח להתיש אותו לגמרי,
וויביל נראה עייף מאוד ורג'י אומר:"לא רע בכלל אני מצפה ליריב כמוך בכל אתגר אבל זה עוד לא הסוף! וויביל תקיף אותו עם קרחונים בעזרת קרן קרח!",
וויביל שולח קרן קרח מסביב גרוטל וכולא אותו בתוך כלוב קרח חזק וקשיח, מה תעשה?[/quote]
"גרוטל תשתמש במכת גוף להרוס את הקרחונים ואז תשתמש בכדור אנרגייה
-
[b]יואב[/b] -
נידוקינג מכה באגרוף של אלקטרטיב עם האגרוף שלו והשניים נאבקים זה בזה עד שהם נסוגים לאחור,
נידוקינג שולח במהירות קרן קרח על אלקטרטיב שלו מוכן וקופא בעקבות קרן הקרח ומיד נידוקינג רץ אליו ופוגע בו עם מכת קרן במלוא העוצמה,
אלקטרטיב סופג מכה אדירה אך הוא מצליח להתאושש "השתמש בשבירת לבנים, קדימה!" אלקטרטיב מזנק על נידוקינג שנראה מותש מסדרת ההתקפות ופוגע בו,
נידוקינג חוטף חבטה אדירה שגורמת לו נזק רב אך נראה שהוא עדיין מצליח לעמוד, מה תעשה?[/quote]
"קדימה קפוץ גבוה עם הזנב שלך וישר מהאויר תשתמש בחבטת גוף ואז ישר במכת קרן בכל הכוח"
-
[B]הוחלט שהרמות יורדו אז תתחדשו על החידוש במשחק[/B]
[B]סילבר[/B] -
"שניים על שניים מה? בוא נראה למה אתה מסוגל, מגמורטר קדימה!" הוא אומר ונעמד מולך בזירה ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/467.png[/IMG] שלו,
מה תעשה?
[B]רד[/B] -
סוומפרט מופיע בזירה מול פיקאצ'ו ותוקף מיד עם מים בוציים "פיקאצ'ו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מזה ולהגיע אליו!",
פיקאצ'ו מתחמק ממתקפת המים הבוציים וסוומפרט תוקף עם רעידת אדמה ואש צועק מיד:"פיקאצ'ו תזנק וזנב ברזל!",
פיקאצ'ו מצליח לזנק במהירות ולהתחמק מהנזק של רעידת האדמה ומיד הוא פוגע בסוומפרט עם זנב ברזל בחוזקה,
סוומפרט עף אחורה ונראה שהוא ספג נזק רב והוא תשוש לגמרי ובקושי ומצליח לעמוד עד שלפתע הוא נופל ומתעלף,
השופט מביט בו ומכריז:"סוומפרט לא מסוגל להלחם! המנצח הוא פיקאצ'ו ולכל צד יש כעת שלושה פוקימונים!",
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
אתה מתאמן קשה עם מטאנג ומלמד אותו זריזות בקלות ואגרוף קרח ולפתע עוצר מולך סוכן מאמנים עם מכוניתו המפוארת[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/houen/409/AG300.jpg[/IMG]
הוא אומר לך:"אני מאמין שאתה הוא ג'וני שהביס את נולאנד? נשלחתי כדי להביא אותך לאתגר מתקן הקרב בקנטו,
השם שלי הוא סקוט ואני סוכן מאמנים אם שאלת את עצמך מי אני..." הוא אומר ומשפיל את עיניו ולוקח אותך איתו עד למתקן הקרב ולאתגר של גרטה!
הגעת למתקן הקרב ואתה רואה שם את התלמידים של גרטה באימונם השיגרתי והיא מקבלת את פנייך ואומרת:"ציפיתי לך ג'וני!
אני מצפה לקרב קשה ומאתגר אז שלא תעז לאכזב אותי!" היא מסיימת לדבר ואתם צועדים לתוך הדוג'ו שלה,
והיא מסבירה:"אנחנו נלחם בקרב של שניים על שניים!" והיא שולפת פוקדור מכיסה ואומרת:"הריאמה אוייש!",
ולאחר קריאת הקרב שלה היא שולחת את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/297.png[/IMG] שנעמד מולך בעמידת המוצא שלו,
מה תעשה? [B]מטאנג למד זריזות ואגרוף קרח![/B]
[B]דניס[/B] -
קומבסקין משתמש בחושיו החדים כדי לאתר את אמפוליאון ומזנק עליו ובועט בו בחוזקה פעמיים והוא עף ונכנס בקיר הזירה ומתעלף!
הערפל מתפזר והשופט מכריז:"אמפוליאון לא מסוגל להלחם, המנצח הוא דניס מהוואן!" וקאי מתקרב אלייך ומושיט לך את תג הספיר,
ולפני שאתה עוזב את המכון הוא מוסיף לומר:"אתה מאמן יצירתי וחזק דניס אני מצפה להלחם בך שוב יום אחד!",
מה תעשה? [B]זכית בתג הספיר![/B]
[B]חיים[/B] -
גרוטל מנסה לשבור את הקרחונים וחובט בהם פעם אחר פעם עד שהם סוף-סוף ניסדקים ורג'י אומר:"וויביל מהר כדור צל!",
וויביל מזנק מעל לכלוב הקרח ויורה על גרוטל כדור צל אדיר וגרוטל שולח עליו כדור אנרגיה שמתנגש עם כדור הצל וגורם לפיצוץ אדיר!
גרוטל עף על הקרחונים ושובר אותם וסופג נזק אדיר וויביל חוטף לא מעט נזק אבל נוחת נחיתה רכה,
גרוטל פצוע קשה ונראה שהוא לא מסוגל להחזיק עוד זמן רב, מה תעשה?
[B]יואב[/B] -
נידוקינג מזנק לאוויר עם זנבו ועם תנופה אדירה הוא חובט באלקטרטיב שחוטף מכה אדירה ולפני שהוא מספיק להתאושש נידוקינג גומר אותו עם מכת קרן אדירה!
"תחזור! מה אתה אומר שנמשיך?" ריק מחזיר אותו ושואל, מה תעשה?
-
[b]יואב[/b] -
נידוקינג מזנק לאוויר עם זנבו ועם תנופה אדירה הוא חובט באלקטרטיב שחוטף מכה אדירה ולפני שהוא מספיק להתאושש נידוקינג גומר אותו עם מכת קרן אדירה!
"תחזור! מה אתה אומר שנמשיך?" ריק מחזיר אותו ושואל, מה תעשה?[/quote]
"קדימה בוא נמשיךך"
"אוקיי נידוקינג היית מצוין חזור"
"קדימה הורסרינג צא החוצה"
------------
נידוקינג לא עלה שום רמה?
-
[B]ג'וני[/B] -
אתה מתאמן קשה עם מטאנג ומלמד אותו זריזות בקלות ואגרוף קרח ולפתע עוצר מולך סוכן מאמנים עם מכוניתו המפוארת[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/houen/409/AG300.jpg[/IMG]
הוא אומר לך:"אני מאמין שאתה הוא ג'וני שהביס את נולאנד? נשלחתי כדי להביא אותך לאתגר מתקן הקרב בקנטו,
השם שלי הוא סקוט ואני סוכן מאמנים אם שאלת את עצמך מי אני..." הוא אומר ומשפיל את עיניו ולוקח אותך איתו עד למתקן הקרב ולאתגר של גרטה!
הגעת למתקן הקרב ואתה רואה שם את התלמידים של גרטה באימונם השיגרתי והיא מקבלת את פנייך ואומרת:"ציפיתי לך ג'וני!
אני מצפה לקרב קשה ומאתגר אז שלא תעז לאכזב אותי!" היא מסיימת לדבר ואתם צועדים לתוך הדוג'ו שלה,
והיא מסבירה:"אנחנו נלחם בקרב של שניים על שניים!" והיא שולפת פוקדור מכיסה ואומרת:"הריאמה אוייש!",
ולאחר קריאת הקרב שלה היא שולחת את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/297.png[/IMG] שנעמד מולך בעמידת המוצא שלו,
מה תעשה? [B]מטאנג למד זריזות ואגרוף קרח![/B]
[B]"קדימה בואי נעשה את זה צא פלוטזל" אומר ואוציא את פלוטזל ואומר "פלוטזל השתמש בריקוד גשם ואחר כך במערבולת ותגן על כל המתקפות שהוא מתקיף אותך בהגנה" אומר לו[/B]
-
[quote=DButcher;596262][B]הוחלט שהרמות יורדו אז תתחדשו על החידוש במשחק[/B]
[B]רד[/B] -
סוומפרט מופיע בזירה מול פיקאצ'ו ותוקף מיד עם מים בוציים "פיקאצ'ו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מזה ולהגיע אליו!",
פיקאצ'ו מתחמק ממתקפת המים הבוציים וסוומפרט תוקף עם רעידת אדמה ואש צועק מיד:"פיקאצ'ו תזנק וזנב ברזל!",
פיקאצ'ו מצליח לזנק במהירות ולהתחמק מהנזק של רעידת האדמה ומיד הוא פוגע בסוומפרט עם זנב ברזל בחוזקה,
סוומפרט עף אחורה ונראה שהוא ספג נזק רב והוא תשוש לגמרי ובקושי ומצליח לעמוד עד שלפתע הוא נופל ומתעלף,
השופט מביט בו ומכריז:"סוומפרט לא מסוגל להלחם! המנצח הוא פיקאצ'ו ולכל צד יש כעת שלושה פוקימונים!",
מה תעשה??[/quote]
צא ויינזור,אבנים חדות ורעידת אדמה אומר
-
[quote=DButcher;596262][B]הוחלט שהרמות יורדו אז תתחדשו על החידוש במשחק[/B]
[B]סילבר[/B] -
"שניים על שניים מה? בוא נראה למה אתה מסוגל, מגמורטר קדימה!" הוא אומר ונעמד מולך בזירה ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/467.png[/IMG] שלו,
מה תעשה?
אני מוציא את פרליגטור
-
[B]רד[/B] -
וינזור נכנס לזירה ושולח מתקפת אבנים חדות על פיקאצ'ו שמנסה להתחמק אך נראה שהמתקפה עוקבת אחריו ובסוף הוא חוטף מכה אדירה,
וינזור בלי לבזבז זמן קופץ על האדמה ומרעיד אותה מתחת לפיקאצ'ו שחוטף מכה אדירה ולא מסוגל להלחם,
אש נכנס לתוך הזירה ולוקח את פיקאצ'ו בידיו ושולף פוקדור ואומר:"קדימה אינפרנייפ!" ולתוך הזירה מזנק[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/392.png[/IMG] שלו,
מה תעשה?
[B]סילבר[/B] -
פרליגטור מופיע מולו ופול אומר:"מגמורטר מכת ברק!" ויוצא לכיוונו של פרליגטור ברק אדיר, מה תעשה?
[B]יואב[/B] - [B]רשמתי קודם שהורדתי את הרמות מהמשחק כדי לשפר אותו[/B]
הורסרינג מופיע מולו וריק אומר:"מיילוטיק צאי בבקשה!" ומולך מופיעה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/350.png[/IMG] מדהימה,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] - [B]הגנה פועלת רק על מתקפות מטווח רחוק[/B]
פלוטזל נכנס לזירת הדוג'ו ומשתמש בריקוד הגשם כדי להתחזק "הריאמה אגרוף ממוקד!" גרטה אומרת לו,
הריאמה מתקדם לכיוון פלוטזל עם אגרוף ממוקד ופלוטזל משתמש במהירות במערבולת שמכשילה את המתקפה שלו,
הריאמה נלכד בתוך המערבולת וחוטף נזק רב ויוצא משם מסוחרר ומבולבל,
מה תעשה?