-
[QUOTE=monster;653024][B][COLOR="Teal"]לוקאס פאנפי מצליח להעיף את סופת החול ולפגוע קשה בגליגרר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל טרטויג מצליח לחשום את ירית הבוץ ולפגוע בשלוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אני יתן לך לתפוס גיבל בהמשך חכה בסלנות
רורק אתם מתקדמים ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג תעיף אותו באויר עם שוטי גפן ואז עלי טער
-
[QUOTE=monster;653037][B][COLOR="SeaGreen"]מקס אתה הולך למרכעז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך" מה תרצה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
---------------------------------------------
"לרפאות את הפוקימונים שלי"אני אומר.
-
[QUOTE=monster;653037][B][COLOR="SeaGreen"]מקס אתה הולך למרכעז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך" מה תרצה"[/COLOR][/B]
ל[B][COLOR="Blue"]וקאס פאנפי פוגע בגליגר עם גילגול ונפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
פאנפי אתה גדול תגמור בהורדה
-
[QUOTE=monster;653024][B][COLOR="Teal"]לוקאס פאנפי מצליח להעיף את סופת החול ולפגוע קשה בגליגרר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל טרטויג מצליח לחשום את ירית הבוץ ולפגוע בשלוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אני יתן לך לתפוס גיבל בהמשך חכה בסלנות
רורק אתם מתקדמים ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
" אוי!!! זה סניזל טריקו התכונן לקרב" אני אומר לטריקו
"טריקו השתמש בעלי טער ואז קליע זרעים" אני אומר לטריקו בטוח בעצמי
***** אני רוצה לקנות טרטוויג ב2000$ מהשוק אז תוריד ותן לי טרטוויג טוב?
-
[COLOR="Red"][B]יגאל טרטויג מצליח להעיף את שלוס ולפגוע בו קשה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]מקס האחות ג'וי אומרת לך" בשמחה" אתה נותן לה הפוקימונים שלך ומרפאה את הפוקיונים שלך ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס פאנפי פוגע בגליגר בהורדה וגליגר מובס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אוקי אני יערוך לך
רורק טריקו פוגע בסניזל קשות אל הוא משיב ברוח קרה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;652439][B][COLOR="Blue"]מרי את מוצאת את מרכז הפוקימונים ונכנכסת אליו האחות ג'וי אומת לך" יש לנו מתנה בשבילך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס אתה יוצא מן המקדש ומגיע לאחות ג'וי הייא שואלת אותך"מה תרצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מילין אומרת לך" לא סימנו פה הקרב המכון שלנו יתחיל עוד מעט תהיה מוכן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס מנהיג המכון אומר לך" כן אחרי ששיניו נרפא את הפוקימונים שלנו נערוך קרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אתה שמח על תפיסת טריקו ואתה רואה שלט שכתוב עליו" מערת הקרח של סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שחר טריקו משתמש בעלי טער שפוגעות ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/IMG] וגם החבטה פוגעת בו אך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/IMG] עוד לא הפסיד ומשתמש בערפיח וטירקו לא רואה כלום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואלת אותה,באמת?מה?
-
[QUOTE=monster;653101][COLOR="Red"][B]יגאל טרטויג מצליח להעיף את שלוס ולפגוע בו קשה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]מקס האחות ג'וי אומרת לך" בשמחה" אתה נותן לה הפוקימונים שלך ומרפאה את הפוקיונים שלך ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B]
רורק טריקו פוגע בסניזל קשות אל הוא משיב ברוח קרה[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי טרטויג צא פוכדור
-
[QUOTE=monster;653101][COLOR="Red"][B][B][COLOR="Green"]מקס האחות ג'וי אומרת לך" בשמחה" אתה נותן לה הפוקימונים שלך ומרפאה את הפוקיונים שלך ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
-----------------------
"תודה רבה"אני אומר לה,יוצא מהמרכז והולך למכון.
-
[QUOTE=monster;653101][COLOR="Red"][B]יגאל טרטויג מצליח להעיף את שלוס ולפגוע בו קשה[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B]
"טריקו עלי תער ואז תסיים את זה עם קליע זרעים " אני אומר לטריקו
"פוכדור צא!!!!!!" אני זורק את הפוקדר אחרי המכה הקטלנית של טריקו
*ומה זה "שוטי גפן" של טרטוויג?
-
[B][COLOR="Blue"]מרי האחות ג'וי אומרת לך"קיבלת צ'ימצ'אר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל הפוכדור נזרק ומתנדנד אך נפתח שוב לא הצלחת ללכוד את שלוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה יוצא מן המרכז הפוקיונים ומשיך למכון ולפתע אתה רואה את מנהיג המכון נכנכס למכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הרוח קה מקפיאה את מתקפות העשב של טריק והפוכדור נזרק אך נהדף על ידי סניזל וחוזר אליך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;653133][B][COLOR="Blue"]מרי האחות ג'וי אומרת לך"קיבלת צ'ימצ'אר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל הפוכדור נזרק ומתנדנד אך נפתח שוב לא הצלחת ללכוד את שלוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה יוצא מן המרכז הפוקיונים ומשיך למכון ולפתע אתה רואה את מנהיג המכון נכנכס למכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב טרטויג תשתמש בשוטי גפן ובעלי טער עוד פעם
-
[/COLOR][/B]
"אוקיי אז איפה מצאת אחי" אני אומר
-
[QUOTE=monster;653133][B][COLOR="Blue"]מרי האחות ג'וי אומרת לך"קיבלת צ'ימצ'אר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה יוצא מן המרכז הפוקיונים ומשיך למכון ולפתע אתה רואה את מנהיג המכון נכנכס למכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הרוח קה מקפיאה את מתקפות העשב של טריק והפוכדור נזרק אך נהדף על ידי סניזל וחוזר אליך[/COLOR][/B][/QUOTE]
ווואי תודה רבה!!!!
אני הולכת לחפש אימונים בשדות עם צ'ימצ'אר.
-
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הרוח קה מקפיאה את מתקפות העשב של טריק והפוכדור נזרק אך נהדף על ידי סניזל וחוזר אליך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי טריקו דחיפה" אני אומר לטריקו
"פוקדור צא" אני זורק אחרי המכה של טריקו
-
[QUOTE=monster;653133][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Green"]מקס אתה יוצא מן המרכז הפוקיונים ומשיך למכון ולפתע אתה רואה את מנהיג המכון נכנכס למכון[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
---------------------------
"הי!"אני אומר לו,ולאחר מכן אני מוסיף לדברי:"אתה מוכן לקרב?"