-
[quote=Steve;689178][B][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=brown]ארנולג~
[spoiler]
אתה מחזיק את התפוח ומתחיל לתכנן אסטרטגיה , ג'יימס רץ אליך ומתנגש בך , אתה זז הצידה
והוא נתקע ברגל שלך , ונופל . אתה מתרחק ממנו ומחכה שהוא יקום .
מיד ג'יימס קם ואומר "יפה יפה.. אל תעלב אם אני פוגע בך קשה מידי זה רק אימון"
ואז רץ אליך ואתה שוב מפנה לו את הגב , רק שהפעם הוא עוצר לפני זה ונותן לך בעיטה צדדית
שמפילה אותך על הרצפה , אתה מרגיש בכאב שכמעט גורם לך לשחרר את התפוח מהיד .
[/spoiler][/COLOR][COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"ככה אתה רוצה לשחק אה?" אני אומר לו, תופס לו ברגל ומפיל אותו למטה.
אני קם וכל פעם שהוא רץ אלי ומנסה לקחת לי את התפוח אני רץ הצידה, במקרים שהוא מנסה לבעוט אני פשוט תופס לו את הרגל.[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;689178][B]
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]טריקסר~
אתה מחכה בחנות ושומר את העודף שהאישה נתנה לך , 'נחמד מאוד לקבל 50 שקל טיפ'
אתה חושב לעצמך ואז בידיוק נכנס כריס "בוקר טוב אני נורא מתנצל על האיחור ..
אתה יכול עכשיו לצאת להפסקה שלך בקיוסק של ג'וני .. אמרתי לו שיכין לך כבר את הארוחה
הקבועה שלך - לאפה עם שניצל ומיונז" הוא אומר וניגש לקופה.
[/color][/B][/QUOTE]
אני אומר לכריס בעצבים" כמה זמן לוקח לך להגיע אני מת כבר לאכול ואתה בא אחרי שעה"
ואז אני יוצא להפסקה סוף סוף לאכול את הלאפה עם שניצא ומיונז
-
[B]ביקשתי לשים בתוך ספויילרים זאת אזהרה אחרונה !
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
הוא צוחק ואומר "בוא נשתגעעעע" ואז קופץ לבריכה ואתם מתחילים לרקוד עם בנות יפות ..
חלק גם זורמות לא סתם שוות , המים קרירים ומאוד נעימים אחרי יום חם שכזה , אתה גם מאוד
אוהב את המוזיקה הזאת ואתה מתחיל להרגיש כמו בחופשה בקריביים..
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה זז אחורה ומקרב את התפוח לפה , ואז ג'יימס צועק "לא כל כך מהר" הוא קופץ
ונותן בעיטה מסובבת באוויר שמעיפה את התפוח הצידה , הוא תופס את התפוח במהירות בידו והצליח
להפתיע אותך , בגלל שעוד היית מבוהל לא שמת לב לבעיטה שהביא לך בחזה , ואתה נופל אחורה.
המאמן מחייך ואומר "שניכם מעולים , לא לוותר !"
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"יש לך 45 דקות הפסקה" כריס אומר ואתה הולך לקיוסק של ג'וני
"צהריים טובים טריקסר" ג'וני אומר ומתיישב ליידך , ואז גם מגיש את הלאפה שלך עם כוס
של קוקה קולה לימון . "בתיאבון ..אתה רואה ? אין לי הרבה לקוחות , משעמם לי אז החלטתי
לשבת לדבר איתך , אתה יכול לאכול בנתיים " . הוא אומר .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
תזכור שקד , אתה מחזיק את התפוח ביד אחת , בשביל לתפוס לו את הרגל ולמשוך אותה צריך
או דיוק או שתי ידיים . במקרה הזה לא היית דייקן .
---
לא הצלחת לתפוס את הרגל שלו בזמן שרץ אליו והביא לך בעיטה , אבל היד האחת שפנויה אצלך הצליחה לבלום את הבעיטה שלו , מיד אתה מביא לו בעיטה לרגל והוא נופל , אתה מתרחק ושומר
על התפוח . הוא קם , ורץ אליך במהירות ..
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
את האגרוף בבטן שאתה מביא לו הוא מיד חוסם עם היד הפנויה היחידה שלו , אבל אז מיד אתה
מביא לו עם היד השניה אגרוף לסנטר שגורם לו לנשוך את הלשון שלו , הוא עוזב את התפוח מהכאב
אבל בועט אותו רחוק , יורק דם ורץ אחרי התפוח .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;689979][B][COLOR=brown]ארנולג~
[spoiler]
תזכור שקד , אתה מחזיק את התפוח ביד אחת , בשביל לתפוס לו את הרגל ולמשוך אותה צריך
או דיוק או שתי ידיים . במקרה הזה לא היית דייקן .
---
לא הצלחת לתפוס את הרגל שלו בזמן שרץ אליו והביא לך בעיטה , אבל היד האחת שפנויה אצלך הצליחה לבלום את הבעיטה שלו , מיד אתה מביא לו בעיטה לרגל והוא נופל , אתה מתרחק ושומר
על התפוח . הוא קם , ורץ אליך במהירות ..
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[spoiler]אני מתכופף מניח לשניי את התפוח על הרצפה (אם מותר לי) תופס אותו בזמן שהוא רץ ומעיף אותו אחורה מעלי.[/spoiler]
-
[quote=Steve;689979][B]ביקשתי לשים בתוך ספויילרים זאת אזהרה אחרונה !
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
הוא צוחק ואומר "בוא נשתגעעעע" ואז קופץ לבריכה ואתם מתחילים לרקוד עם בנות יפות ..
חלק גם זורמות לא סתם שוות , המים קרירים ומאוד נעימים אחרי יום חם שכזה , אתה גם מאוד
אוהב את המוזיקה הזאת ואתה מתחיל להרגיש כמו בחופשה בקריביים..
[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"היי חכו לי " אומר ואקפוץ ראש למים [/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;689979][B]ביקשתי לשים בתוך ספויילרים זאת אזהרה אחרונה !
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
את האגרוף בבטן שאתה מביא לו הוא מיד חוסם עם היד הפנויה היחידה שלו , אבל אז מיד אתה
מביא לו עם היד השניה אגרוף לסנטר שגורם לו לנשוך את הלשון שלו , הוא עוזב את התפוח מהכאב
אבל בועט אותו רחוק , יורק דם ורץ אחרי התפוח .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אתקל אותו מאחורה עם שתי הרגליים שלי ממש כמו בכדורגל אבל לא תיקול פרוע שיפצע אותו קשה,רק שיפיל אותו,ואז ארוץ אחרי התפוח,אקח אותו וארוץ אל הצד השני של החדר,ואז תוך כדי ריצה אתן ביס בתפוח[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;689979][B]
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה זז אחורה ומקרב את התפוח לפה , ואז ג'יימס צועק "לא כל כך מהר" הוא קופץ
ונותן בעיטה מסובבת באוויר שמעיפה את התפוח הצידה , הוא תופס את התפוח במהירות בידו והצליח
להפתיע אותך , בגלל שעוד היית מבוהל לא שמת לב לבעיטה שהביא לך בחזה , ואתה נופל אחורה.
המאמן מחייך ואומר "שניכם מעולים , לא לוותר !"
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
אני לא מצליח! אני שם את הסימנים של הספיילר מעל ומתחת לתגובה שלי וזה לא נכנס לספוילר!
[SPOILER][/SPOILER]
"צוחק מי שצוחק אחרון" אומר לעצמי ואתגלגל באדמה ואבעט ברגלו של ג'יימס אקפוץ ואקח את התפוח ואנגס בו
[SPOILER][/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;689979][B]
[SPOILER]
[SPOILER]"יש לך 45 דקות הפסקה" כריס אומר ואתה הולך לקיוסק של ג'וני
"צהריים טובים טריקסר" ג'וני אומר ומתיישב ליידך , ואז גם מגיש את הלאפה שלך עם כוס
של קוקה קולה לימון . "בתיאבון ..אתה רואה ? אין לי הרבה לקוחות , משעמם לי אז החלטתי
לשבת לדבר איתך , אתה יכול לאכול בנתיים " . הוא אומר .[/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER] אני אומר לו "תודה על הקולה ועל מה תרצה לדבר איתי ? [/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
אתה קופץ ראש לבריכה ורוקד עם כל החבורה שניראית שם מאוד מקובלת ..
אלה שתי בנות ובן שהתחברו אליכם , רוברטה וג'ולייט והבחור אדוארד שניראה מאוד
שמח שהשתיים האלה רוקדות ליידו . הזמן עבר והצלצול הגיע , "יש שיעור שאלות ותשובות
על גראנאדו" ג'יימס אומר "אבל ניראה לי שאין בשביל מה ללכת , אנחנו יודעים הרבה , לא ?"
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
זה בידיוק כמו שמדגישים , אתה לוחץ על הפלוס ורושם את מה שיש לך לרשום בין לבין ..
------------
אתה מתגלגל אליו אבל זה לא מהלך טוב , כי זה רק עיכב אותך ונתן לו ייתרון , הוא בועט בך באמצע הגלגול ובורח לקצה השני של המגרש בעוד שאתה מתפתל מכאבים בצד מרוחק ממנו על הרצפה .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"לא על משהו מיוחד" ג'וני אומר וצוחק , ופתאום נשמע פיצוץ ענקי , אתה מסובב את הראש שלך
ורואה שהמזרקה שמוציאה מים גבוההים התפוצצה , יש שם מלא עשן שחור , אתה מתקרב ורואה שהעשן יורד והמזרקה לא התפוצצה ! לא קרה לה כלום .. 'מעניין מה זה הפיצוץ הזה'
אתה חושב לעצמך .
[/color][/SPOILER]
[color=#d2dd2a] מייקל~
[SPOILER]
מה קורה איתך למה אתה לא מגיב ?
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
אתה מחכה שהוא יגיע אליך וברגע האחרון אתה מתכופך ומניח את התפוח ברצפה , הכתף שלך נתקעת בבטן של ג'יימס והוא מתפתל מכאבים ומתהפך על הרצפה ממש קרוב לרגליים שלך
ואז הוא מושיט את הידיים שלו אל בין הרגליים שלך ומחזיק בתפוח כאשר הוא שוכב על הרצפה !
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
אתה מנסה לרדוף אחריו ומתגלש על הרצפה בכוונה להתקיל את ג'יימס , אתה נתקל בוא והוא כמעט
ומועד אבל מצליח להפקס ולהמשיך לרוץ .. הוא תופס את התפוח ומתרחק ממך , ואז הוא עוצר .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;690555][B]
[COLOR=Red]טיסון~
[spoiler]
אתה קופץ ראש לבריכה ורוקד עם כל החבורה שניראית שם מאוד מקובלת ..
אלה שתי בנות ובן שהתחברו אליכם , רוברטה וג'ולייט והבחור אדוארד שניראה מאוד
שמח שהשתיים האלה רוקדות ליידו . הזמן עבר והצלצול הגיע , "יש שיעור שאלות ותשובות
על גראנאדו" ג'יימס אומר "אבל ניראה לי שאין בשביל מה ללכת , אנחנו יודעים הרבה , לא ?"
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"לא יודע אולי אבל אולי כדי שנלך אנחנו יכולים להיסתבך לא?" אומר ואשאל בכלליות לכולם "אתה לא חושב ככה ג'יימס?" אשאל את ג'יימס[/SPOILER]
-
[quote=Steve;690555][B][COLOR=brown]ארנולג~
[spoiler]
אתה מחכה שהוא יגיע אליך וברגע האחרון אתה מתכופך ומניח את התפוח ברצפה , הכתף שלך נתקעת בבטן של ג'יימס והוא מתפתל מכאבים ומתהפך על הרצפה ממש קרוב לרגליים שלך
ואז הוא מושיט את הידיים שלו אל בין הרגליים שלך ומחזיק בתפוח כאשר הוא שוכב על הרצפה !
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]ביד אחת אני תופס ביד שלו שאוחזת בתפוח ולוחץ עליה חזק וביד השנייה אני לוקח לו את התפוח.[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;690555][B]
[SPOILER]
"לא על משהו מיוחד" ג'וני אומר וצוחק , ופתאום נשמע פיצוץ ענקי , אתה מסובב את הראש שלך
ורואה שהמזרקה שמוציאה מים גבוההים התפוצצה , יש שם מלא עשן שחור , אתה מתקרב ורואה שהעשן יורד והמזרקה לא התפוצצה ! לא קרה לה כלום .. 'מעניין מה זה הפיצוץ הזה'
אתה חושב לעצמך .[/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]וואוו. "אני אומר לגו'ני מזה היה אם המזרקה לא התפוצצה אז אולי משהו אחר התפוצץ! בוא נילך לחפש" [/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;690555][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
אתה מנסה לרדוף אחריו ומתגלש על הרצפה בכוונה להתקיל את ג'יימס , אתה נתקל בוא והוא כמעט
ומועד אבל מצליח להפקס ולהמשיך לרוץ .. הוא תופס את התפוח ומתרחק ממך , ואז הוא עוצר .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]אבעט לו ביד בכדי להעיף את התפוח מידו,אחרי זה אתן לו אגרוף בפנים כדי לנטרל אותו ואז ארוץ אחרי התפוח[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;690555][B]
[color=Red]
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
זה בידיוק כמו שמדגישים , אתה לוחץ על הפלוס ורושם את מה שיש לך לרשום בין לבין ..
------------
אתה מתגלגל אליו אבל זה לא מהלך טוב , כי זה רק עיכב אותך ונתן לו ייתרון , הוא בועט בך באמצע הגלגול ובורח לקצה השני של המגרש בעוד שאתה מתפתל מכאבים בצד מרוחק ממנו על הרצפה .
[/color][/SPOILER]
[color="DeepSkyBlue"]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"לא אתן לך" אמלמל לעצמי בכעס וארוץ אליו בריצת אמוק עם אגרוף שמכוון לפרצופו[/SPOILER]
-
[B]שימו לב , בנתיים יש לי 5 שחקנים מובילים שמגיבים תמיד .
טיסון , בלאק , טריקסר , מגנוס , וארנולג
אני חייב עוד שני שחקנים רציניים בשביל להעיף את אלה שלא רציניים , אשמח אם תעזרו
לי למצוא שחקנים רציניים .. תמליצו על המשחק שלי בנו"דים ובה"פ .
[COLOR="Green"]שנית , עודכנו דברים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה והשנייה.[/COLOR]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"במחשבה שנייה אתה צודק" ג'יימס אומר ומגרד בראשו "אוקיי אז תשמע נלך לשיעור הזה
ואחר כך יש הפסקה , ואחרי ההפסקה הולכים לעבוד .. אז בטח בשיעור שיש עכשיו
יסבירו לנו על מקומות העבודה . אתה באמת צודק בוא נלך" ג'יימס אומר ומתנגב מהר
לובש את החולצה שלו ורץ לכיתה .
[/color][/SPOILER]
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה רץ אליו ונותן לו אגרוף חזק שכיוונת לפרצוף שלו , אבל הוא הגן עם היד של התפוח והאגרוף
פגע ישר בידו , אגרוף מאוד חזק לעצם של הזרוע שגרם לג'יימס להפיל את התפוח , אבל אם תנגוס
ישר בתפוח הוא ישר יחטוף אותו , קודם עדיף לטפל בג'יימס .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
ג'וני קצת מתחיל להזיע ומאוד לא רוצה שתלך למזרקה "כדאי שתתרחק מגיעים עכשיו מלא משטרות
בטוח קרה שם משהו מוזר וגם ככה 45 הדקות שלך נגמרו אתה צריך לחזור לעבודה
יש לקוחות שצריכים עזרה בחנות שלך" ג'וני אומר ובאמת אתה רואה מלא משטרות שמתקרבות
ישר למזרקה .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
אתה לוחץ על היד שלו וחוטף את התפוח , ניראה שזה מאוד כואב לו .. אתה מתרחק והוא מנסה לקום
אבל הוא כבר תשוש וחסר כוח . המאמן עוצר אתכם ואומר "זה הוא הקרב הכי יפה שראיתי היום בשיעור , הזמן נגמר ואף אחד לא הצליח לקבל את התפוח . יש לכם הפסקה של שעה עכשיו
ומחר באימון תתחלפו בתפקידים שלכם , יום טוב הייתם מעולים" הוא אומר ומפזר את כל התלמידים.
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
במהירות אתה בועט ביד שלו עם התפוח ומחזיק את התפוח מטר לפני הרצפה , תפסת אותו
בידיוק בזמן , ג'יימס עסוק בלקחת את התפוח ולא שם לב לאגרוף שהכנסת לו לפנים ,
שבהחלט ניטרל אותו והשאיר אותו מתפתל מכאבים על הרצפה .
[/color][/SPOILER]
[/B]