-
[quote=DarkTiger;667260]אני זוכר שהצעת לי XD
ואני זוכר שטעית ואני גיליתי את זה P:[/quote]
עד כמה שזכור לי לא הצעתי לך להיות מתמטיקאי, הצעתי רק ל~Tyrael~ ולאלמוגסי. אה כן גם הצעתי לDouble R, אבל זה היה כדי לעזור לו למצוא את האיזון הפנימי שלו, ולא כי יש לו רוח של מתמטיקאי.
@תגובה מעליי:
מה פתאום, זכותי המלאה לטעות. אני בן אדם וככזה יש בי אי- שלמות שטבועה בתוכי. אמנם אני אדם עם רוח של מתמטיקאי מיוון הקדומה, אך אני בכל זאת אדם לצערי הרב.
-
[quote=LordAbizi;667265]עד כמה שזכור לי לא הצעתי לך להיות מתמטיקאי, הצעתי רק ל[B]~Tyrael~[/B] ולאלמוגסי.
@תגובה מעליי:
מה פתאום, זכותי המלאה לטעות. אני בן אדם וככזה יש בי אי- שלמות שטבועה בתוכי. אמנם אני אדם עם רוח של מתמטיקאי מיוון הקדומה, אך אני בכל זאת אדם לצערי הרב.[/quote]
:punch:כי אני משועמם
-
[QUOTE=LordAbizi;667265]עד כמה שזכור לי לא הצעתי לך להיות מתמטיקאי, הצעתי רק ל~Tyrael~ ולאלמוגסי.
@תגובה מעליי:
מה פתאום, זכותי המלאה לטעות. אני בן אדם וככזה יש בי אי- שלמות שטבועה בתוכי. אמנם אני אדם עם רוח של מתמטיקאי מיוון הקדומה, אך אני בכל זאת אדם לצערי הרב.[/QUOTE]
אני אדם עם 4 יח' מתמטיקה בקרוב..
ציון 75 בסוף כיתה ט'...
אז מתמטיקאי אני לא.
-
[quote=LordAbizi;667265]עד כמה שזכור לי לא הצעתי לך להיות מתמטיקאי, הצעתי רק ל~Tyrael~ ולאלמוגסי.
@תגובה מעליי:
מה פתאום, זכותי המלאה לטעות. אני בן אדם וככזה יש בי אי- שלמות שטבועה בתוכי. אמנם אני אדם עם רוח של מתמטיקאי מיוון הקדומה, אך אני בכל זאת אדם לצערי הרב.[/quote]
הצעת כשהיו לי בערך 500 הודעות O.o"
מיכאל- צילמת את זה? XD
-
הגבתי במשחק!
מור למה אתה לא מגיב כבר? דניס ושקד תגיבו!ומי שרוצה יש עוד מקום פנוי במשחק שלי בהואן יהיה כיף:big_wink:
-
מי שלא יודע אני אספן כסף עתיק ועכשיו מארצות שונות בעולם(הרבה)
אוסף בקבוקי קולה(קצת).
-
תכלס אני לא מבין אתכם.
אתם רוצים להבחר לניהול פורום וככה מכופפים חוקים.
וואלה יופי...
-
[QUOTE=Captain_Charisma;667278]תכלס אני לא מבין אתכם.
וואלה יופי...[/QUOTE]
מור תגיב במשחק!
-
[quote=Captain_Charisma;667278]תכלס אני לא מבין אתכם.
וואלה יופי...[/quote]
אני לא מספים ם-ם
ואני השגתי כוס קוקה קולה מגניבה :O(מזכוכית&גביעי קוקה קולה)
-
[quote=shlomii4;667276]הגבתי במשחק!
מור למה אתה לא מגיב כבר? דניס ושקד תגיבו!ומי שרוצה יש עוד מקום פנוי במשחק שלי בהואן יהיה כיף:big_wink:[/quote]
הגבתי
-
[QUOTE=RockStar:D;667282]אני לא מספים ם-ם
ואני השגתי כוס קוקה קולה מגניבה :O(מזכוכית&גביעי קוקה קולה)[/QUOTE]
אתה כתבת הודעה שהיא רק סמיילי.
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xX6UjWMffaY&NR=1&feature=fvwp[/url]
איזה קהל מוזר O-O
-
-
פתחתי דיון חדש בדיבורים ואקטואליה
ניצן-היי אחר צהריים טובים :)
מה קורה?
-
[quote=RockStar:D;667277]מי שלא יודע אני אספן כסף עתיק ועכשיו מארצות שונות בעולם(הרבה)
אוסף בקבוקי קולה(קצת).[/quote]
אני אוסף טעויות של לורדביזי, בינתיים יש אחת באוסף XD