חזרתי משיעור גיטרה.
מה קורה?
מי פה?
Printable View
חזרתי משיעור גיטרה.
מה קורה?
מי פה?
[QUOTE=killerbee;788437]אני בכלל לא אומר שלי יש את היכולת לפוצץ אותו בעזרת כדור ההילה המופלא שלי!וגם לרצוח את האנשים האחרים במשחק חוץ מדניס שיהיה עם טראומה לכל החיים כפי שצוין על ידי בחופש (ז"ל)[/QUOTE]
טראומה?
[QUOTE=killerbee;788437]אני בכלל לא אומר שלי יש את היכולת לפוצץ אותו בעזרת כדור ההילה המופלא שלי!וגם לרצוח את האנשים האחרים במשחק חוץ מדניס שיהיה עם טראומה לכל החיים כפי שצוין על ידי בחופש (ז"ל)[/QUOTE]
עוד לא כל הפוקימונים שלך היתפתחו
[quote=יגאל;788442]עוד לא כל הפוקימונים שלך היתפתחו[/quote]
יגאל הפוקימונים שלך חלשים ברמות אני מאמן את הפוקימונים שלי לפני שהם מתפתחים לפחות ואם היה לי עדיין את טוטודייל ולך היה פראלי הטוטודייל היה מפצלח אותו...
[QUOTE=killerbee;788447]יגאל הפוקימונים שלך חלשים ברמות אני מאמן את הפוקימונים שלי לפני שהם מתפתחים לפחות ואם היה לי עדיין את טוטודייל ולך היה פראלי הטוטודייל היה מפצלח אותו...[/QUOTE]
מה זה פראלי
[quote=יגאל;788448]מה זה פראלי[/quote]
קיצור לפראליגייטור
[QUOTE=Master Monferno;788439]חזרתי משיעור גיטרה.
מה קורה?
מי פה?[/QUOTE]
הכל טוב מה איתך
[QUOTE=killerbee;788449]קיצור לפראליגייטור[/QUOTE]
הא ואבל עדין פוקימונים שלי מפותיחם לא כמו שלך :punch::punch::punch:
מה קורה?
מי פה?[/QUOTE]
בסדר אני
מה קורה?
מי פה?[/QUOTE]
אני
אני אשבור את השיא שלך...
[QUOTE=יגאל;788453]הא ואבל עדין פוקימונים שלי מפותיחם לא כמו שלך :punch::punch::punch:[/QUOTE]
מתי שקראקונה ומונפרנו וגראוליט ייתפתחו הם יחסלו לך כל פוקימון בהבל פה! (לא שעכשיו הם לא יכולים לעשת את זה...)
[QUOTE=killerbee;788449]קיצור לפראליגייטור[/QUOTE]
אין לך פאליגאטור
[QUOTE=the charmander;788461]אני אשבור את השיא שלך...[/QUOTE]
אני אמרתי לאיש שאני משחק בדורה החוקרת במשחק שלך:sorry:
בטעות:D
[QUOTE=killerbee;788462]מתי שקראקונה ומונפרנו וגראוליט ייתפתחו הם יחסלו לך כל פוקימון בהבל פה! (לא שעכשיו הם לא יכולים לעשת את זה...)[/QUOTE]
כן כן מה שתגיד:nose_pick::nose_pick: