בוקר...
Printable View
בוקר...
עוד 8 הודעות ואני בטופ 50 יששש
[quote=triner;811511]יש לך חתול בחתימה איך זה שאתה לא אלכס? O_o[/quote]
כי אני רון
ואני מהצד של הכלב!
אלכס מנהל
כנראה אתה לא זוכר אותי
שלום
[quote=triner;811511]יש לך חתול בחתימה איך זה שאתה לא אלכס? O_o[/quote]
תפרוש מפה כל עוד אתה יכול...
הפורום לא כמו פעם...
[quote=יגאל;811509]מי כאן?[/quote]
אני, הגבתי לך במשחק, איזה כיף!
ככל שעובר הזמן המשחק הזה משתפר למרות שאפילו בהתחלה הוא היה מעולה!
אתם יודעים כבר מזה משעמם בפורום לא שווה להשקיע בכלל
[quote=Warmachine;811526]אתם יודעים כבר מזה משעמם בפורום לא שווה להשקיע בכלל[/quote]
זה לא משהו חדש...
נכון הוא נהיה חדש חדיש ומחודש מכל הכיוונים, והלכתי פה לאיבוד איזה פעמיים...
אעאעאע חן הקטן ששכחתי ת'שם האמיתי שלךךךךךך D:
[quote=triner;811529]נכון הוא נהיה חדש חדיש ומחודש מכל הכיוונים, והלכתי פה לאיבוד איזה פעמיים...
אעאעאע חן הקטן ששכחתי ת'שם האמיתי שלךךךךךך D:[/quote]
מה אתה משחק אותה :nose_pick:
אני יודע שאתה יודע שקוראים לי עומר
ולא התכוונתי לשינוי מערכת...
[quote=Warmachine;811526]אתם יודעים כבר מזה משעמם בפורום לא שווה להשקיע בכלל[/quote]
סליחה? הפורום צריך לספק אותך?! עם כל הכבוד, אולי אתה לא עומד בסטנדרטים של הפורום?
עומר, באמת שכחתי איך קוראים לך, וזה היה או לקרוא לך סקסיסטייל או לקרוא לך חן הקטן, אז העדפתי חן הקטן O:
אוף, איפה Ritsuka Kun שיקרא את המשחק שלי ויגיד לי מה הוא חושב על הנימוק הבא לפתיחת שני משחקים:
[quote]לדעתי אני מסוגל לניהול שני משחקי תפקידים בו זמנית בגלל שאני מגיב קצת. במשחק הנוכחי שלי אני מגיב לכל היותר שלוש פעמים ביום חופש, כלומר אני מגיב רק כשיש לי מספיק כח נפשי.
אם אני אפתח משחק נוסף, אז הוא לא יוכל לגרום לי להשקיע פחות זמן במשחק הראשון, כי אי אפשר להשקיע פחות זמן במשחק הראשון. ככה למעשה אני אגיב בשני המשחקים באותה תדירות, ורק כשיהיה לי מספיק כח נפשי. חוץ מזה, יכול להיות שאם במשחק אחד קורה אירוע מעניין זה ידרבן אותי להמשיך גם במשחק השני. המשחקים תומכים זה בזה ונותנים לי יותר מוטיבציה להמשיך בשניהם.
[/quote]
הכל פה השתנה פעם היה שווה להשקיע עכשיו כבר לא ואני כבר כמעט לא נכנס לפה
בוא נגיד ככה. אני שנתיים רשום וזאת הפעם הראשונה שאתה רואה אותי.
מה יש לך להגיד על זה?
[quote=triner;811535]סליחה? הפורום צריך לספק אותך?! עם כל הכבוד, אולי אתה לא עומד בסטנדרטים של הפורום?
עומר, באמת שכחתי איך קוראים לך, וזה היה או לקרוא לך סקסיסטייל או לקרוא לך חן הקטן, אז העדפתי חן הקטן O:[/quote]
:cry::cry::cry::cry:
שכחת אותי...
---
אז..
מה עם השיעורי פילאטיס שלך?חחח