-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845347][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אם אתה רוצה להילחם נגדי בקרב המכון החוזר שלך,זה הזמן בוא איתי למכון ונעשה את הקרב החוזר בסדר צ'ימצ'אר נגד מיג'ומרו התחלתי נגד התחלתי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד אומר לך:"עזוב אין לי כוח להילחם במילא חטפתי כביעה מין הגחלות שלך טוב להתראות בוא קורפיש",הילד והקורפיש הולכים לדרכם ואתה רואה וופר קטן וילד קטן איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שתי חבורות נוספות גיבל ומרקורו נלחמות זו בזו בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את כול החבורות מתחילות להתאסף ולראות את הקרב בין שתי החבורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה נכנס לאגם אך אתה רואה כארבעים גולדנים מקיפים אותך וכול אחד מהם משתמש במתקפת קרן שפוגעת בך בחוזקה רבה,אתה רואה שוב פעם את המדקיפ שלך,אתה מבין שהוא ארגן את כול זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את הפיג'יוטו ממקודם חוזר אליך והוא מתיישב לך על הראש בנעימות,אתה מבין שהוא רוצה להיות שייך לך,אתה רואה את הפיג'י ואת הספירו משחקים יחד עם הטסוטג'ה שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לישון,בתוך המים,לא אכפת לי אם אני יטבע או לא,רק שהמדקיפ הזה יתחפף.
-
[quote=מאסטר אספיון;845851]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"הפיג'יוטו שלי פצוע מאוד, את יכולה לעזור לו?" אני שואל בלחץ
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את הגולדנים מתחילים לזוז ואת מדקיפ מושך אותך כלפי מעלה,אתה מפעיל את הפוקדע שלך ומדקיפ מפעיל אותו,אתה שומע את מדקיפ אומר לך:"אני לא לוזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוכדורים של טסוטג'ה ושל פיג'יוטו שהי החזירה לתוך הפוכדור היא נכנסת לחדר מסוים בתוך המרכז ותוך כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"טוב הכלתי תוכל להיות שותפי.אז בוא נלך ביחד למרכז הפוקימונים נרא שם את הפוקימונים שלנו ואז אני אלחם במכון העיר.נשמע בסדר אצלך?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845867][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]The necromancer nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את הגולדנים מתחילים לזוז ואת מדקיפ מושך אותך כלפי מעלה,אתה מפעיל את הפוקדע שלך ומדקיפ מפעיל אותו,אתה שומע את מדקיפ אומר לך:"אני לא לוזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוכדורים של טסוטג'ה ושל פיג'יוטו שהי החזירה לתוך הפוכדור היא נכנסת לחדר מסוים בתוך המרכז ותוך כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ממשיך לישון,ומתעלם ממהמדקיפ הלוזר,ובאותו מקרה גם מכבה את הפוקידע.
-
[quote=מאסטר אספיון;845867]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האחות ג'וי מחייכת ולוקחת את הפוכדורים של טסוטג'ה ושל פיג'יוטו שהי החזירה לתוך הפוכדור היא נכנסת לחדר מסוים בתוך המרכז ותוך כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה" אני אומר לו ויוצא מהמרכז פוקימונים
-
[quote=מאסטר אספיון;845851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
*שוב אתה עושה לי את זה? ודרך אגב הכנתי את המ"ת שלי זה למה לא יכולתי להגיב
"כל הכבוד אז מונפרנו מגניב" אומר בחיוך ואז אחשוב לעצמי:'מעניין מתי מיגמרו תיתפתח' "אוקיי מיגמרו תשתמשי באקדח מים ובצעקה ביחד בשביל שהמים יתפזרו לכל הכיוונים וכך כל המקום יהיה רטוב" אומר לה בשמחה והסתכל על הקרב המעניין
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845851][B
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B]נפגשת עם קלירו\קרולינה![/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"האמתי שלא ,סקווירטל הוא בין היחידים שאני אוהבת ." אני אומרת לה .
"שמת לב כמה אנחנו דומות במראה?" אני חושבת כבר אם הופרדנו בלידה וצוחקת קצת.
"דרך אגב,אני מחפשת פוקימון חרק אש נדיר ,תוכלי לעזור לי למצוא אותו?" אני שואלת אותה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;845851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיירה מרופי ואתה רואה שוב את ג'פרי,הבחור שנפגשת איתו ממוקדם,ג'פרי אומר לך:"אהה זה אתה,נו איך הלך נגד וולקנר?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][B]נפגשת עם קלירו\קרולינה![/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי בקצרה: "הפסדתי אבל שאני יפגוש אותו שוב אני ינצח" התעלם ממנו ואלך לדרכי לכיוון העיר מורפי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*שוב אני עושה מה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מונפרנו רץ המהירות רבה מאוד והוא מנסה וכמעט מצליח לפגוע במיג'ומרו שלך בחוזקה רבה בעזרת אגרוף מאך חזק מאוד,אתה רואה את עיניו של אלקיד הכועסות על מונפרנו שפוגע במיג'ומרו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך מרוצה מאוד:"בסדר אך קודם אני רוצה ששנינו נילחם נגד עומר,מסכים",עומר יורד מין האגרון שלו במהירות רבה למדי והוא אומר לכם:"אני מסכים ואתה ליאור,קטע ליאור וליאו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"הוא ברמה אחרת,יש כמה רמות של מאמנים והם רגילים,מנהיגי מכון,חברי רביעיית האליט,מוחות חזית,אלופי רביעיית האליט ופוקימון מאסטר,אתה צריך לנצח בהרבה קרבות בשביל לנצח את וולקנר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*תגיד לי מה פה קורה פה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את מבט האכזבה והעצב של מדקיפ והוא ממשיך בדרכו,אתה רואה את הילד שניסת להציל ממוקדם אומר לך:"שמע נכון המדקיפ שלך חלש אבל אתה יודע למה בגלל שאתה לא אימנת אותו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא חבל על חוסר ההשקעה עוד כוכב אחד ואתה עף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את טיפות הטל של הגשם הקצר שהיה ממוקדם,אתה רואה שלושה פוקימוני מים,טוטודייל,מדקיפ ופיפלאפ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"עכשיו שאת אומרת את זה כן אנחנו די דומות,אולי אפילו גם באופי,חרק אש אמרת נכון במקרה ראיתי אחד כזה באזור,חבל שבדיוק במעקב שלי אליו נפלתי והוא ברח".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;847130][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך מרוצה מאוד:"בסדר אך קודם אני רוצה ששנינו נילחם נגד עומר,מסכים",עומר יורד מין האגרון שלו במהירות רבה למדי והוא אומר לכם:"אני מסכים ואתה ליאור,קטע ליאור וליאו".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר ולליאו"אוקי אני מסכים לקרב.אני וליאו נוציא פוקימון 1 כול אחד מאיתנו.ואתה עומר תוציא 2 שזה היה הוגן.אז אתם מסכימים למה שאמרתי?"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אוקיי,צאו סטרפטור ופיג'יוט אני בוחר בכם",אתה רואה לפניך שני פוקימוני כנף אדירים ומדהימים,ליאו אומר:"הבנתי,צא סוולו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לעומר יש פיג'יוט וסטרפטור ולליאו יש סוולו![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;847140][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אוקיי,צאו סטרפטור ופיג'יוט אני בוחר בכם",אתה רואה לפניך שני פוקימוני כנף אדירים ומדהימים,ליאו אומר:"הבנתי,צא סוולו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לעומר יש פיג'יוט וסטרפטור ולליאו יש סוולו![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעומר ולליאו"טוב עם אתם הוצאתם פוקימון מעופף אז גם אני יוציא פוקימון מעופף לקרב"אני מוציא פוכדור וממנו מוציא את שיימן לקרב
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את השיימין שלך פורס כנפיים ומתחיל לעוף לו בזירה,עומר אומר לפיג'יוט והסטרפטור שלו:"סטרפטור אתה תלך על סוולו ואתה פיג'יוט אתה לך על השיימין הזה ברור,בהצלחה חברים תשתמשו בכול מתקפה אפשרית שאתם יודעים סטרפטור כמכת סיום ציפור אמיצה,פיג'יוט מתקפת שמיים לסיום ברור".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;847174][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את השיימין שלך פורס כנפיים ומתחיל לעוף לו בזירה,עומר אומר לפיג'יוט והסטרפטור שלו:"סטרפטור אתה תלך על סוולו ואתה פיג'יוט אתה לך על השיימין הזה ברור,בהצלחה חברים תשתמשו בכול מתקפה אפשרית שאתם יודעים סטרפטור כמכת סיום ציפור אמיצה,פיג'יוט מתקפת שמיים לסיום ברור".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"המלכים האלו לא ייצליחו לך" אני אומר לשיימן"עלי טער ואזבכל הכוח להבהת זרעים על פיג'יוטו גמור אותו בשתי מכות"