-
[quote=מאסטר גלסיון;911845][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את הילד שדיבר איתך קודם בעיירה פאלט לפני שעוד תפסת את קורומורי,הילד שסיפר לך על תחרות הפוקירנגר הילד אומר לך:"אהה זה אתה,מעניין איזה פוקימון כנף אתה תשתמש?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן זה אני טוב לראות את האלוף!"אני אומר לו בהשצנות כמו שהוא הגיב לי בתחילה.
"קורומורי צא ותתכונןן לקרב נגד אחד מין אלופי פוקיגר,זה יהיה קרב מותח וכיף!"אני אומר וזורק את קורומורי החוצה.
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המוזר משתק את כול הפוקימונים שלך והוא אומר לך:"הדרך היא לא לפגוע בבני האדם ובפוקימונים אלה להשמיד כול פוקימון ופוקימון בלי אף פספוס ואז שאני הפוקימון היחיד בעולם עם הכוחות העל טבעיים הכי חזקים אז אני אשלוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ואתה רואה עשרות מאמנים מטפלים בפוקימונים שלהם,האחות ג'וי אומרת לך:"נו הדמון-ארבוק נמצא שמה עדיין אם כן בוא תצטרף לקרב שלנו נגד היצור המתועב הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גרווליט כבר חלש מאוד ואת קורפיש יוצא בדיוק איפה שגרווליט נמצא והוא נפגע בחוזקה מין המתקפה של קורפיש שאתה מזהה בתר שילוב של אגרוף צבת ואגרוף ימי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אלוף הפוקירנגר משתמש בהונצ'קורו ואתה רואה את הבלונים המעופפים מתחילים להתרומם מעל האדמה ואתה שומע את המנחה צועק:"מתמודדים צאו!",אתה רואה את קורומורי מחכה לפקודתך בזמן שהונצ'קורו בדרכו לטבעת.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך:"אנחנו לא ביער ורידיאן,אנחנו נמצאים בהיכל המקור המקדש של אבי ולא טריקו עלה בלהבות הכחולות אתה הוא זה,הלהבות האלה משגרות את הנפגע להיכל המקור לדינו של ארסיאוס וסירס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני שוקל לסגור את המ''ת הזה,אבל אני הולך לפתוח משחק ישן-חדש שלי,תכתבו לי בה''פ אם אתם רוצים שאני אנעל אותו או לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]עד מחר בשעה 15:00 אני אקבל תשובות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;912055][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקימון המוזר משתק את כול הפוקימונים שלך והוא אומר לך:"הדרך היא לא לפגוע בבני האדם ובפוקימונים אלה להשמיד כול פוקימון ופוקימון בלי אף פספוס ואז שאני הפוקימון היחיד בעולם עם הכוחות העל טבעיים הכי חזקים אז אני אשלוט!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]איתי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ואתה רואה עשרות מאמנים מטפלים בפוקימונים שלהם,האחות ג'וי אומרת לך:"נו הדמון-ארבוק נמצא שמה עדיין אם כן בוא תצטרף לקרב שלנו נגד היצור המתועב הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גרווליט כבר חלש מאוד ואת קורפיש יוצא בדיוק איפה שגרווליט נמצא והוא נפגע בחוזקה מין המתקפה של קורפיש שאתה מזהה בתר שילוב של אגרוף צבת ואגרוף ימי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אלוף הפוקירנגר משתמש בהונצ'קורו ואתה רואה את הבלונים המעופפים מתחילים להתרומם מעל האדמה ואתה שומע את המנחה צועק:"מתמודדים צאו!",אתה רואה את קורומורי מחכה לפקודתך בזמן שהונצ'קורו בדרכו לטבעת.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס אומר לך:"אנחנו לא ביער ורידיאן,אנחנו נמצאים בהיכל המקור המקדש של אבי ולא טריקו עלה בלהבות הכחולות אתה הוא זה,הלהבות האלה משגרות את הנפגע להיכל המקור לדינו של ארסיאוס וסירס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני שוקל לסגור את המ''ת הזה,אבל אני הולך לפתוח משחק ישן-חדש שלי,תכתבו לי בה''פ אם אתם רוצים שאני אנעל אותו או לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]עד מחר בשעה 15:00 אני אקבל תשובות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם שאני לא רוצה להילחם שוב נגדו ואני הולך לאחות שתרפא לי את הפוקימונים
-
[quote=מאסטר גלסיון;912055][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[/quote]
-_-" זובי אתה נועל ,הערה:אני פורש.. תודה אחי על הזמן,מקווה שלאחרים יהיה כיף עם המ"ת שלך
--------
"אל מי אתה תשלוט?,בני האדם לא יפחדו ממך,אתה לא תשלוט על אף אחד,ואתה סתם ממורמר" אומר לו בכעס ואנסה לפנות להגיון שלו,ואחפש את הקול שדיבר אליו מיקודם
-
[quote=מאסטר גלסיון;912055][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"קורמורי תשתמש בקרן בלבול במהירות ותעוף לכיוון הטבעת!"אני אומר לקורומורי וחכה לראות את מהלך היריב.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;911845][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Dor_
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]מתקפת טופר מתכת קפואה שהודפת את מתקפת הגחלת העוצמתית שלך,אתה רואה את צ'אובו מתחיל לאבד שליטה והוא רץ אל וויבל למרות משקלו הכבד והוא מתחיל להשתמש במתקפות אגרוף פלדה.[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ובו"יופי תמשיך כך מצידי תהרוג את הויביל המעצבנת הזאת.תשתמש בלהט שלך גם כדי לחזק אותך עוד"
-
[quote=מאסטר גלסיון;912055]
[/quote]
"גרוויליט תחזיק מעמד!" אנ צועק אליו "עכשיו תישתמש בלהביור בכל הכוח שנשאר לך!" אני צעק לעבור
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;912055]
[COLOR=black][FONT=Arial]עד מחר בשעה 15:00 אני אקבל תשובות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מבין אותך אז עכשיו הלך למקום בו טריקו אמור להיות אז ביי ותודה רבה על המידע" אגיד לסירס.
והלך לכיוון המקדש של ארסיוס כדי לקחת את טריקו שלי.
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקימון המסתורי מתחיל להרעיד את האדמה והוא אומר לך:"אני הולך להרוס את מי שיתנגד לי,ותגיד להתראות לך ולפוקימונים שלך!",אתה רואה את האדמה נפערת ובולעת אותך ואת הפוקימונים שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך והיא חוזרת תוך מספר שניות והיא אומרת לך:"מה אמרת שאתה לא רוצה להילחם נגדו שוב מי שנלחם מולו לא חזר עם פוקימונים אלה מי שאתה רואה ברחו,היצור נעלם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה לא שומע את קולו של גרווליט ואתה מבין שהוא הפסיד,הילדה מחזירה את הקורפיש שלה לפוכדור והיא אומרת לך:"הפסדת,צא מין המכון בבקשה",אתה רואה את מנהיג המכון נכנס והוא אומר לך:"בעוד מספר ימים בוא הנה לקרב מול המנהיג הרשמי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]הפסדת בקרב המכון.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מתקפת קרן בלבול פוגעת בהונצ'קורו אך לא משפיעה אליך אתה נזכר שהמתקפות של קורומורי הם מסוג על-חושי אבל פוקימוני מסוג אופל כמו הונצ'קורו לא מושפעים ממתקפות על-חושי,אתה שומע את האויב שלך צוחק צחוק מרושע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שומע את וויבל צוחקת בצחוק מרושע והיא משתמשת בשיסוע לילי חזק מאוד ועוצמתי למדי שפוגע בדיוק בחזהו של צ'אובו שלך והוא מתמוטט בהפסד על הקרח.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]צ'אובו לא יכול להילחם,עומר מנצח.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את דלת המקדש זזה לאט לאט ואתה רואה את טריקו שלך כלוא בשרשרות כסף וזהב,אתה רואה את ארסיאוס אך בצורת הפוקימון שלו והוא אומר:"השופטים ארסיאוס וסירס מוכנים",אתה רואה את סירס משנה את צורתו לדמוי ארסיאוס קטן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני לא סוגר את המ''ת [עד לע''מ 100].[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר גלסיון;912294]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]שלושת המחוזות 2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שומע את וויבל צוחקת בצחוק מרושע והיא משתמשת בשיסוע לילי חזק מאוד ועוצמתי למדי שפוגע בדיוק בחזהו של צ'אובו שלך והוא מתמוטט בהפסד על הקרח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][עד לע''מ 100].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מחזיר את צ'ובו לפוכדור שלו ואומר לעומר"נראה שאני לא ברמה שלך.אני אלך להתאמן ואזאני יביס אותך.אז כרג עביח"
-
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]Mind Power-Almog[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מתקפת קרן בלבול פוגעת בהונצ'קורו אך לא משפיעה אליך אתה נזכר שהמתקפות של קורומורי הם מסוג על-חושי אבל פוקימוני מסוג אופל כמו הונצ'קורו לא מושפעים ממתקפות על-חושי,אתה שומע את האויב שלך צוחק צחוק מרושע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/quote]
*אני יודע שמתקפות על-חושי לא משפיעות,חשבתי שקרן בלבול זה נורמלXD
"קורמורי הדרך היחידה לנצח זה ששתחמק מין המתקפות שלו ותעוף במהירות לפי מה שאני יודע אתה הרבה יותר מהיר ממנו!"אני אומר ומעיץ בקרומורי למהר.
-
[quote=מאסטר גלסיון;912294][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקימון המסתורי מתחיל להרעיד את האדמה והוא אומר לך:"אני הולך להרוס את מי שיתנגד לי,ותגיד להתראות לך ולפוקימונים שלך!",אתה רואה את האדמה נפערת ובולעת אותך ואת הפוקימונים שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני לא חושב!" אומר ואתפוס את הפוקימונים שלי ואקפיץ אותם למעלה בעודי נופל ואתפלל שיגיעו למעלה בשלום ואגיד להם בכל נעים:"להתראות חברים" ואז אתחיל לבכות לפני סופי כניראה..
-
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה לא שומע את קולו של גרווליט ואתה מבין שהוא הפסיד,הילדה מחזירה את הקורפיש שלה לפוכדור והיא אומרת לך:"הפסדת,צא מין המכון בבקשה",אתה רואה את מנהיג המכון נכנס והוא אומר לך:"בעוד מספר ימים בוא הנה לקרב מול המנהיג הרשמי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב" אני אומר מבואס לגמרי ויוצא מהמכון לכיוון מרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;912294]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את דלת המקדש זזה לאט לאט ואתה רואה את טריקו שלך כלוא בשרשרות כסף וזהב,אתה רואה את ארסיאוס אך בצורת הפוקימון שלו והוא אומר:"השופטים ארסיאוס וסירס מוכנים",אתה רואה את סירס משנה את צורתו לדמוי ארסיאוס קטן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני לא סוגר את המ''ת [עד לע''מ 100].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ארסיוס!, עצור (תוך כדי שאני מתנשף), זאת אשמתי לא אשמת טריקו אני ממש מצטער חשבתי שאתה זה איזה פוקימון רע שבא לחטוף את הטרפינץ' הקטן, כי לא ראיתי בברור את גופך אני מתנצל ומבקש לשחרר את טריקו שלי הוא לא מעורב בכלל במעשה הכל זו אשמתי" אגיד לארסיוס.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;912294][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך והיא חוזרת תוך מספר שניות והיא אומרת לך:"מה אמרת שאתה לא רוצה להילחם נגדו שוב מי שנלחם מולו לא חזר עם פוקימונים אלה מי שאתה רואה ברחו,היצור נעלם?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני לא סוגר את המ''ת [עד לע''מ 100].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''היצור לא מעניין אותי''
ואני לוקח את הפוכדורים והולך לחפש פוקימון מים