-
[QUOTE=שלושה מחוזות;969718][B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויאג מן הפוכדור שלו שילחם נגד מוקרו.פולויאג משתמש באקדח מים חזק על מוקרו.מוקרו מתעוור משנתו במהירות ומתחמק מן האקדח המים של פולויאג.לאחר מכן מוקרו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור באדמה וליצור בו.לאחר שיצר בור הוא נכנכס אליו ונשאר שם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אייס
פאלי מנפח בועה גדולה.כדור הצל קרוב לפאלי.פאלי משגר את הכדור שהכין במתקפת בועות אל כדור הצל.שני הכדורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.שני הפוקימונים נפגעים מהדף.סקיי מנצל את העשן שנוצר ומשתמש בסטירה כפולה ומנסה לפגוע בפאלחי עם המכה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט מהר זז הצידה ומתחמק מן מפולת הסלעים של דנגרו.לאחר מכן אוושאט רץ במהירות אל דנגרו במתקפת דחיפה.דנגרו לא שם לב שאוושאט תוקף אותו .לכן לא מפסיק להתחמק מן הדחיפה.ונפגע קשה.דנגרו שוב תוקף במפולת סלעים את אוושאט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחזיר את דודו ואת סניזל לפוכדורים שלהם.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף ראשון.הוא משתמש באגרוף אש על הנטיפים שבתקרה כדי להפיל אותם על טריקו.הנטיפים נופלים.טריקו זריז מאוד ומתחמק מהנטיפים שנופלים עליו.טריקו משתמש בקליע זרעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין משתמש בגחלת על אחד הכנפים של פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ואחד מן הכנפים שלו סופגת גחלת אדירה.פיג'יוטו נופל על האדמה.פיג'יוטו מתרומם לאט לאט ואז עף לאוויר ושוב משתמש באס אוירי על ארקניין.העם מנסה לפגוע בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל משתמש בגלגל להבהות לבור שנמצא סוינב בו.סינדקוויל קופתץ אל סינדקויל בגלגל להבה ומעיף את סוינב מן הבור שלו לאוויר.סינדקוויל משתמש בלהביור כדי ליצור עוד בורים בזירה.סוינב נופל על הזירה ומבולבל הוא לא מוצא את סינדקוויל בשום מקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר מתחמק מהקרן הקרח של פילוסווין.לאחר מכן הוא משתמש בגחלת אדירה שיוצרת להביור מלאכותי.הלהביור המלאכותי מפוגע קשות בפילוסווין.פילוסווין נהיה כבר תשוש מהקרב שלו נגד צ'ארמנדשאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
איתי
פיפלאפ מנסה לחמוק מהראשיה של רינדוס אך הוא לא מצליח ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים חזק על כרינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מן האקדח המים של פיפלאפ.לאחר מכן הוא משתמש בצוות כפול ונים עוד 5 כמהו בזירה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ לתקוף את כולם באקדח מים ואת האמיתי בבועות בכל הכוח
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;969718][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
צ'ארמנדאר מתחמק מהקרן הקרח של פילוסווין.לאחר מכן הוא משתמש בגחלת אדירה שיוצרת להביור מלאכותי.הלהביור המלאכותי מפוגע קשות בפילוסווין.פילוסווין נהיה כבר תשוש מהקרב שלו נגד צ'ארמנדשאר[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר תגמור אותו בעזרת גחלת אדירה!"אני אומר והוציא פוקדור מהכיס שלי ואזרוק אל פלוסווין.
-
[quote]ניר
ארקניין משתמש בגחלת על אחד הכנפים של פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ואחד מן הכנפים שלו סופגת גחלת אדירה.פיג'יוטו נופל על האדמה.פיג'יוטו מתרומם לאט לאט ואז עף לאוויר ושוב משתמש באס אוירי על ארקניין.העם מנסה לפגוע בו[/quote]
במי?
-----
אני מסתכל על ארקניין ואז אומר לו: "קפוץ למעלה ותפגע מהאס אוירי, לאחר זאת תסתובב בסיבוב ימני ותפעיל ניב חשמל על פיג'יטו."
-
[quote=שלושה מחוזות;969718][B][COLOR=darkolivegreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]פאלי מנפח בועה גדולה.כדור הצל קרוב לפאלי.פאלי משגר את הכדור שהכין במתקפת בועות אל כדור הצל.שני הכדורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.שני הפוקימונים נפגעים מהדף.סקיי מנצל את העשן שנוצר ומשתמש בסטירה כפולה ומנסה לפגוע בפאלחי עם המכה שלו[/COLOR][/B]
[/quote]
"אקדח מים!" אורה לו "תסתובב כמו סביבון"
'אני מקווה שהוא יצליח לפגוע בסקיטי' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;969718][B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויאג מן הפוכדור שלו שילחם נגד מוקרו.פולויאג משתמש באקדח מים חזק על מוקרו.מוקרו מתעוור משנתו במהירות ומתחמק מן האקדח המים של פולויאג.לאחר מכן מוקרו משתמש בחפירה ומתחיל לחפור באדמה וליצור בו.לאחר שיצר בור הוא נכנכס אליו ונשאר שם[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"עכשיו תשתמש בבועות על כל האדמה שביב הקרב שלמוקור יהיה קשה לצאת בבצוץ הדביק, לאחר מכן תשתמש באקדח מים לבור שחפר מוקור שיטביע אותו!" אגיד לפוליווג
-
[quote=שלושה מחוזות;969718]
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מחזיר את דודו ואת סניזל לפוכדורים שלהם.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף ראשון.הוא משתמש באגרוף אש על הנטיפים שבתקרה כדי להפיל אותם על טריקו.הנטיפים נופלים.טריקו זריז מאוד ומתחמק מהנטיפים שנופלים עליו.טריקו משתמש בקליע זרעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B][/quote]
"גחלת בשביל לישרוף אותם ואז אגרוף אש מהר!" אומר לו ביהירות ואתחיל לחשוש
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על קליע הזרעים של טריקו.הגחלת שורפת לגמרי את הקליע הזרעים של טריקו.לאחר מכן צ'ימצ'אר רץ אל טריקו בכול הכח במתקפת אגרוף אש.טריקו לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.טריקו משתמש במכת זנב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג משתמש בבועות על כול האזור שקרוב לכם.כול האזור שלידכם הופך לבוץ.מוקרו קשה מאוד ללכת בגלל הבוץ שעל החול.פולויאג משתמש באקדח מים על הבור של מוקרו.האקדח המים מציף את הבור שחיפר מוקרו.מוקרו יוצא מן הבור שלו ומשתמש בנשיכה על פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
פאלי משתמש באקדח מים ואז מסתובב ויוצר סביבון מים במקום.סביבון המים פוגע קשה בס'יטי.בנוסף הסביבון המים מגן על פאלי מהמכה של סקיטי.סקיטי כבר נפגע קשה מאוד והוא כבר תשוש מהקרב שלו ועומד להפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין קופץ על פיג'יוטו ונפגע מהאס האוירי של פיג'יוטו.לאחר מכן ארקניין מסתובב ומפעיל ניב חשמלי על פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי ומשותק לגמרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר יורה גחלת על פילוסווין.פילוסווין לא מתחמק ונפגע קשה מאוד ולבסוף הובס בקרב.אתה זורק על פילוסווין פוכדור.הפוכדור מכני אליו את פילוסווין.ואז מתחיל לזוז ימינה ושוב ימינה ואז שמאלה ואז שמאלה.לבסוף נעצר.לכדת פילוסווין.לפתע אור לבן מקיף את צ'ארמנדאר.תוך שניות מולך עומד צ'ארמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]איתי
פיפלאפ תוקף את כול הכפילים של כרינדוס.האקדח המים מביס את כול הכפילים של כרינדוס לכמרי.לאחר מכן פיפלאםפ מוצא את הכרינדוס האמיתי ויורה עליו בועות.כרינדוס לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע קשה.כרינדוס משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט משתמש באקדח מים חזק על מפולת הסלעים.האקדח המים וגע במפולת הסלעים ומעיף את חלקן על דנגרו.בנוסף האקדח המים פוגע בדנגרו.דנגרו נפגע מהאקדח המים ומהסלעים של המפולת.דנגרו משתמש בדחיפה על אוושאטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל יורהנ להביורים על הבורות ויוצר גיזרי אש בזירת המכון.ואז סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן הגלגל הלהבה של סינדקוויל.סווינב יורה קרן קרח אל סינדקוויל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971329][B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על קליע הזרעים של טריקו.הגחלת שורפת לגמרי את הקליע הזרעים של טריקו.לאחר מכן צ'ימצ'אר רץ אל טריקו בכול הכח במתקפת אגרוף אש.טריקו לא מצליח להתחמק מן אגרוף האש של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.טריקו משתמש במכת זנב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויאג משתמש בבועות על כול האזור שקרוב לכם.כול האזור שלידכם הופך לבוץ.מוקרו קשה מאוד ללכת בגלל הבוץ שעל החול.פולויאג משתמש באקדח מים על הבור של מוקרו.האקדח המים מציף את הבור שחיפר מוקרו.מוקרו יוצא מן הבור שלו ומשתמש בנשיכה על פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
פאלי משתמש באקדח מים ואז מסתובב ויוצר סביבון מים במקום.סביבון המים פוגע קשה בס'יטי.בנוסף הסביבון המים מגן על פאלי מהמכה של סקיטי.סקיטי כבר נפגע קשה מאוד והוא כבר תשוש מהקרב שלו ועומד להפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין קופץ על פיג'יוטו ונפגע מהאס האוירי של פיג'יוטו.לאחר מכן ארקניין מסתובב ומפעיל ניב חשמלי על פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי ומשותק לגמרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר יורה גחלת על פילוסווין.פילוסווין לא מתחמק ונפגע קשה מאוד ולבסוף הובס בקרב.אתה זורק על פילוסווין פוכדור.הפוכדור מכני אליו את פילוסווין.ואז מתחיל לזוז ימינה ושוב ימינה ואז שמאלה ואז שמאלה.לבסוף נעצר.לכדת פילוסווין.לפתע אור לבן מקיף את צ'ארמנדאר.תוך שניות מולך עומד צ'ארמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]איתי
פיפלאפ תוקף את כול הכפילים של כרינדוס.האקדח המים מביס את כול הכפילים של כרינדוס לכמרי.לאחר מכן פיפלאםפ מוצא את הכרינדוס האמיתי ויורה עליו בועות.כרינדוס לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע קשה.כרינדוס משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אוושאט משתמש באקדח מים חזק על מפולת הסלעים.האקדח המים וגע במפולת הסלעים ומעיף את חלקן על דנגרו.בנוסף האקדח המים פוגע בדנגרו.דנגרו נפגע מהאקדח המים ומהסלעים של המפולת.דנגרו משתמש בדחיפה על אוושאטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל יורהנ להביורים על הבורות ויוצר גיזרי אש בזירת המכון.ואז סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על סוינב.סוינב מתחמק במהירות מן הגלגל הלהבה של סינדקוויל.סווינב יורה קרן קרח אל סינדקוויל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ לא לחמוק ואחרי זה לתקוף אותו באקדח מים בכל הכוח
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971329][B][COLOR="Red"][B][COLOR="Red"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ואצעק:"איזה כיף יש לי צראמליון!"ואז אחזיר את צראמליון לפוקדור,אצא מהמערה הקרח ואמשיך לעיר המכון השני.
------------
אני וניר רוצים לעשות החלפה על פלוסויין ועל סטיליקס.
אז תשנה בבקשה.
-
[quote]ניר
ארקניין קופץ על פיג'יוטו ונפגע מהאס האוירי של פיג'יוטו.לאחר מכן ארקניין מסתובב ומפעיל ניב חשמלי על פיג'יוטו.פיג'יוטו לא מצליח להתחמק מהניב החשמלי ומשותק לגמרי[/quote]
אני אומר לארקניין: "בעירה מהירה.
זאת אומרת, תפעיל מהירות על בזמן שאתה מתגלגל ומפעיל להביור על הרצפה תעשה מפלס אש ותוריד איתו את פיג'יטו."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין מפעיל מהירות על בזמן שהוא מתגלגל ומפעיל להביור על פיג'יוטו.מכיון שפיגיוטו משותק לגמרי הוא לא מתחמק מן התקפה.פיג'יוטו מובס בקרב.ג'ק מחזיר את פיג'יוטו לפוכדור שלו ואומר לך"מצטער אין לי מיליון שקל.עולם חשכה"מן הגוף של ג'ק יוצאים להבות שחרות שמקפיות את כול האזור.בתוך שניות אתה מגיע לעולם החשכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה נהנה שיש לך סוף צ'ארמיליון.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן מערת הקרח אלסק.בדרך שלך לעיר סנוי.משום מקום דלת נפתחת ומן הדלת יוצא [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGeechisu.png[/IMG] איש מוזר שמחכה לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ שומע בהצאתך ולא מתחמק מן מכת הברק של כרינדוס.הוא סופג את מכת הברק קשה ונפגע.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים על כרינדוס.כרינדוס מתחמק מן האקדח המים.אך כרינדוס איכשהו נוקע את רגלו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971389][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה נהנה שיש לך סוף צ'ארמיליון.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן מערת הקרח אלסק.בדרך שלך לעיר סנוי.משום מקום דלת נפתחת ומן הדלת יוצא [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWGeechisu.png[/IMG] איש מוזר שמחכה לך[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלום מי אתה,אדוני?"אני אשאל את האיש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;971389][B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין מפעיל מהירות על בזמן שהוא מתגלגל ומפעיל להביור על פיג'יוטו.מכיון שפיגיוטו משותק לגמרי הוא לא מתחמק מן התקפה.פיג'יוטו מובס בקרב.ג'ק מחזיר את פיג'יוטו לפוכדור שלו ואומר לך"מצטער אין לי מיליון שקל.עולם חשכה"מן הגוף של ג'ק יוצאים להבות שחרות שמקפיות את כול האזור.בתוך שניות אתה מגיע לעולם החשכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ שומע בהצאתך ולא מתחמק מן מכת הברק של כרינדוס.הוא סופג את מכת הברק קשה ונפגע.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים על כרינדוס.כרינדוס מתחמק מן האקדח המים.אך כרינדוס איכשהו נוקע את רגלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ לתקוף אותו מהר בניקור ומתי שהוא קרוב מספיק תתקוף אותו שוב באקדח מים כדי לגמור את הקרב הזה
-
[quote]ברוס
אוושאט משתמש באקדח מים חזק על מפולת הסלעים.האקדח המים וגע במפולת הסלעים ומעיף את חלקן על דנגרו.בנוסף האקדח המים פוגע בדנגרו.דנגרו נפגע מהאקדח המים ומהסלעים של המפולת.דנגרו משתמש בדחיפה על אוושאטו[/quote]
"אושווט!תתחמק ותשתמש בדחיפה!" אומר לאושווט.
-
[quote]ניר
ארקניין מפעיל מהירות על בזמן שהוא מתגלגל ומפעיל להביור על פיג'יוטו.מכיון שפיגיוטו משותק לגמרי הוא לא מתחמק מן התקפה.פיג'יוטו מובס בקרב.ג'ק מחזיר את פיג'יוטו לפוכדור שלו ואומר לך"מצטער אין לי מיליון שקל.עולם חשכה"מן הגוף של ג'ק יוצאים להבות שחרות שמקפיות את כול האזור.בתוך שניות אתה מגיע לעולם החשכה[/quote]
אני מבין את מה שהולך ואז אני מוציא את מאמסווין\פילוסווין אומר:
"אתה עלוב שרצח את רורק, יש לך כוחות על טבעיים, אתה והוא רצחתם את רורק."
אני מנסה לצאת בצורה מסוימת ואז אני אומר למאמסווין\פילוסווין: "פיילוסווין\מאמאסווין כוח עתיק!\רסיסי קרח!"