-
[quote=Woodpecker;1122418][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מתחיל ללכת בדינות המות כשאר איוי מוביל אותך בדינות המוות.אתם הולכים הולכים והלכים שעות רבות ונראה כאילו אין סוף למקום הענק לפתע אתה שומע " שרשראות כבילה מים ". משהו ענקי פוגע בחול ועף לכיונך.לאחר שהחול נעלם אתה רואה סטיליקיס כבול בשרשראות שעשוים ממים. מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG]איש שאה לא מכיר. האיש אומר לך " אם תרצה לעבור את הדינות בשלום תצטרך להילחם נגדי בקרב 1 על 1 .צא סטאנקפישק הסואה חולית". מתוך קלף התפיסה שלו יוצא סטאנקפיש שמשתמש בהסואה חולית.אתה כבר לא שם לב איפה .סטאנקפיש.[/COLOR][/B][/quote]
מה זה סטאנקפיש?
---
"צא סנדשרו!" אורה לו "תשתמש בסופת חול כדי לערבל את כל החול שבסביבה!"
-
[quote]סטיב
לפי הוראות רקס אתה מחזיר את אוניקס ואת ולפקיס לקלף התפיסה שלך ואת אקסיו אתה לא מחזיר מכיון שאינך יכול. רקס אומר לך " טוב אני מבין שאתה לא יכול.בכול מקרה אתה עצור בגלל שאתה משיג גבול.אסור לאנשים להיכס רק למי שמותר לו ויש לו אישור.לך אין כמובן אישור.אבל אם תנצח אותי ברב פוקימונים 1על 1. אני אתן לך להסתובב בעיר כמה שתרצה ואתה לא תהיה משיג גבול. אז אתה מסכים להילחם נגדי ?" [/quote]
"על מנת להיכנס לפה?" אומר לרקס "בכיף.תוציא אתה את הפוקימון שלך ראשון." ואחכה לפוקימון שרקס יוציא.
-
[QUOTE=Woodpecker;1122418][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה יורד מהזירה ופשוט מחכה בצד עד שיגיע שוב תורכם להילחם.בינתיים עד הזמן שנותר אתה מוציא את הפוקידע שלך.בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא את צ'ארמנדאר מהפציעות שחטף בקרב הקודם שלו..לאחר 10 דקות. השופט אומר בקול רם , הקרב הבא הוא בין דארן ללילה.אז תעלו לזירה כדי שאוכל להסביר לכם את החוקים ושתוכלו להילחם ". אתה רואה שכבר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG] לילה עלתה לזירה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עולה לזירה, מוכן להקשיב להוראות להלחם חזק.
'קדימה! גם את הקרב הבא אני אביס...' אני חושב לעצמי בנחישות ומראה חיוך קטן וערמומי.
-
[quote=Woodpecker;1118800][B][COLOR=darkred]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן גל הלם של מגנטון.לאחר מכן אוניקס שוב משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה בשהיה בור שלו הוא יוצא מהבור שלו ותוקף את מגמניט בזנב הברזל שלו.הוא פוגע עם זנב הברזל שלו במגנמנייט.מגמנייט עף לקיר וסוד אותו.מגמניט מתעלף. האיש הרמקול אומר לך" ניצחת בקרב כנס בדלת שמולך " מולך נפתחת דלת אדומה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להאיש ברמקול: "מה האתגר הבא שלי בחור, אני מאוד חם עכשיו ורוצה להלחם עוד" אני מכניס את אוניקס לפוכדור וממשיך לדלת הבאה.
-
[B]כינוי:[/B] Naruto
[B]שם:[/B] בלייק ג'ונסון
[B]תיאור או תמונה:[/B] [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/110.png[/IMG]
[B]גיל:[/B] 13
[B]רקע:[/B] שמי בלייק, נולדתי לשני הורים רגילים לחלוטין, או שלא.. ההורים שלי היו ההפך הגמור אחד מהשני, תמיד היו להם בעיות, וזה גם השפיע עליי בצורה כלשהי. אבא שלי היה חוקר פוקימונים, חלק מהעבודה שלו היה לתפוס את חלקם ולנתח אותם, לבדוק את אורח חייהם וללמוד, מצד שני אמא שלי הייתה מגדלת, היא טיפלה בפוקימונים ישר איך שהם הגיעו, כביצים קטנות שעוד לא בקעו, כל הקטע של חקר פוקימונים היה אצלה בטוווח האסור. כשהגעתי לגיל 5, כשבוע לאחר היום הולגת שלי, ההורים שלי נפרדו, לא ראיתי את אבא שלי יותר מאז, כמה אנשים בעיר אומרים שהוא נרצח בזמן הזה אבל אני מעדיף לא להאמין. מאז שאבי עזב חייתי עם אמא שלי די בשלווה, עזרתי לה לגדל את הפוקימונים, שנינו אהבנו אותם מאוד. אני התחברתי בסופו של דבר במיוחד לאחד מהם, לטוטודייל, הוא היה הפוקימון האהוב עליי, כל הזמן הייתי איתו, כמו תחליף לחבר אנושי הוא היה. ביום ההוא, כשראיתי את החדשות, זה היה היום הנורא בחיי, אמא שלי מתה ממש מול עיניי ואני הייתי צריך לשכוח מזה ופשוט ללכת. ביום הזה החלטתי לעצמי שאני מתכוון למצוא את האחראיים לבלגן הזה שהיה ופשוט להפטר מהם.
[B]פוקימון התחלתי:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/158.png[/IMG]טוטודייל
[B]יכולת הפוקימון:[/B] קרן מים- קרן חזקה עשויה ממים, בעלת יכולת חדירה דרך חפצים מוצקים, גוזלת הרבה אנרגיה אם לא מתאמנים עליה.
[B]מס' פעמים שימוש ביכולת:[/B] לא לגעת
[B]ציוד:[/B] לא לגעת
[B]כסף:[/B] לא לגעת
[B]הערות בקשות: [/B]כמה שפחות פוקימונים מדור 5.
-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
אתה מכניס את אוניקס לקלף התפיסה שלו ואז ביחד עם טאפיג אתה מתקדם לעבר הדלת הפתוחה שמולך.אתה נכנס לדלת הפתוחה ומולך נמצאת עוד זירת קרב שמתפרסת על כול החדר .האיש ברמקול אומר לך " יופי שאתה נלהב כול כוך מהאתגרים האלו.האתגר הבא שלך הוא להביס פוקימון אבל הפעם תצטרך להביס את הפוקימון בעזרת היכולת המיוחדת של הפוקימון שלך.תוכל להשתמש בפוקימון אחר בקרב ולא באוניקס.אך אם תרצה להשתמש באוניקס תוכל להשתמש בו " .מולך [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/2c0768580d155c89d71ff0f1bde90d0c.png[/IMG] מופעיה מאוויל נקבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה עולה לזירת הקרב עם צ'ארמנדאר שלך ואתה להוט לנצח בקרב . השופט אומר " החוקים הם אותם חוקים כמו הקרב הקודם שלכם.הקרב 1על 1 מתור להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב .אז בהצלחה לשניכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/830acd00879e314da1194640f9de5a4e.png[/IMG] סקיטי קטן וחמוד. לילה אומרת לך , בהצלחה לך אתה מוזמן לתקוף ראשון בקרב " .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
רקס אומר לך " כאשר תנצח אותי תוככל להסתובב חופשי בעיר כמה שתרצה ומתי שתרצה ללכת תוכל לצאת מן העיר בשלווה ואתה לא תיכנס לכלא על זה שניכסת לכאן בלי רשות.טוב אני אבחר בפוצ'יאנה שלי שילחם לצידי בקרב הזה ". מתוך קלף התפיסה של רקס יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/261.png[/IMG] פוצ'יאנה של רקס. רקס אומר לך , טוב הגיע הרגע שאתה תבחר באיזה פוקימון להילחם נגדי. טוב אתה גם מוזמן לתקוף ראשון בקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אמרתי לך כבר בנוד אתמול
--------------------------------
אתה מוציא את סנדרשו מתוך קלף התפיסה שלו שילחם בסטאנקפיש. סנדרשו מיד משתמש בסופת חול כדי לשאוב את החול שמסביבכם.לאחר כמה שניות שסנדרשו שוא את החול הוא חושף את מקום המחבוא של סטאנקפיש. האיש אומר לך " זה הולך להיות קרב מעניין.פוקימון אדמה נגד פוקימון אדמה וחשמל.סטאנקפיש תשמש בגלישה " .גל מים נוצר מתחת לסטאנקפיש והוא מתחיל לזוז עם הגל לעבר סנדרשו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה את הגנה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס מחכה שגליסון יתקדם לעברו.גליסון מתקדם במהירות לעבר אוניקס תוך כדי שהזנב שלו זוהר בלבן.אתה מבין שגליסון מתכנן לתקוף את אוניקס בזנב ברזל.אוניקס משתמש גם הוא בזנב הברזל שלו על גליסון.גליסון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס וכמעט יוצא מהזירה.גליסון נפגע קצת ולאחר מכן תוקף בקרן קרח את אוניקס.קרן כחולה עפה הישר לעבר אוניקס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מעיר את פרולסאס מהשינה שלה ואז הולך ביחד עם קרל ואיתה לתחרות.כשאתם יוצאים מהאכסנייה טתם מחזירים לפקידה את מפתח החדר שלכם.אתם יוצאים מהאכסניה והולכים מהר לתחרות כדי לא לאחר אליה.לבסוף לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים לתחרות.אתם רואים כבר ששני המתמודדים האחרים נמצאים כבר בתחרות.. השופט אומר " כול אחד מכם יקבל מס' וכך נגריל מי ילחם נגד מי. תומר 1 , קרל 4,יוסי 2 ולילה 3. קרב ראשון בין תומר ללילה והקרב השני הוא בין קרל ויוסי.תומר ולילה תעלו לזירה להילחם "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
שינקס זז במהירות ומצליח להתחמק מהבועות שקרבי מעיף לעברו.לאחר שינקס רץ לעבר קרבי וכאשר הוא קרוב לקרבי הוא תוקף אותו בניצוץ חזק.קרבי חוטף מכה קשה מהניצוץ של שינקס.שינקס משתמש בעוד כמה ניצוץ לקרבי.קרבי גם מהם לא מתחמק וחוטף שיתוק.השיתוק גורם לקרבי לא לזוז והוא תקוע במקום.שינקס משתמש בנשיכה על קרבי.הנשיכה פוגעת בקרבי אך לא הכי מזיקה לו.קרבי עדין נמצא במצב משותק.[/COLOR][/B]
בליק ג'ונסון רשום ובקשר לפגוש פוקימוני 5 אנסה שתפגוש כמה שפחות
-
[quote]ג'ון
אתה מעיר את פרולסאס מהשינה שלה ואז הולך ביחד עם קרל ואיתה לתחרות.כשאתם יוצאים מהאכסנייה טתם מחזירים לפקידה את מפתח החדר שלכם.אתם יוצאים מהאכסניה והולכים מהר לתחרות כדי לא לאחר אליה.לבסוף לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים לתחרות.אתם רואים כבר ששני המתמודדים האחרים נמצאים כבר בתחרות.. השופט אומר " כול אחד מכם יקבל מס' וכך נגריל מי ילחם נגד מי. תומר 1 , קרל 4,יוסי 2 ולילה 3. קרב ראשון בין תומר ללילה והקרב השני הוא בין קרל ויוסי.תומר ולילה תעלו לזירה להילחם "[/quote]
"יופי, אני נגד בחורה." אומר בחיוך ואז אעלה לזירה אך בלי פרוסלאס, "את בפעם הבאה פרופסלאס." אומר לה ואז אוציא החוצה את נאזליף, "שלום לך לילה, שיהיה קרב מהנה." אומר ללילה בחיוך.
-
[quote=Woodpecker;1124025][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אמרתי לך כבר בנוד אתמול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]--------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את סנדרשו מתוך קלף התפיסה שלו שילחם בסטאנקפיש. סנדרשו מיד משתמש בסופת חול כדי לשאוב את החול שמסביבכם.לאחר כמה שניות שסנדרשו שוא את החול הוא חושף את מקום המחבוא של סטאנקפיש. האיש אומר לך " זה הולך להיות קרב מעניין.פוקימון אדמה נגד פוקימון אדמה וחשמל.סטאנקפיש תשמש בגלישה " .גל מים נוצר מתחת לסטאנקפיש והוא מתחיל לזוז עם הגל לעבר סנדרשו. [/COLOR][/B]
[/quote]
"תרחיק אותו ממך עם סופת חול!" אורה לו "תשתמש ביכולת שלך להב גדול ותשתמש בשריטה!"
-
[B][COLOR=#4b0082][quote][B][COLOR=#4b0082]דרוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]שינקס זז במהירות ומצליח להתחמק מהבועות שקרבי מעיף לעברו.לאחר שינקס רץ לעבר קרבי וכאשר הוא קרוב לקרבי הוא תוקף אותו בניצוץ חזק.קרבי חוטף מכה קשה מהניצוץ של שינקס.שינקס משתמש בעוד כמה ניצוץ לקרבי.קרבי גם מהם לא מתחמק וחוטף שיתוק.השיתוק גורם לקרבי לא לזוז והוא תקוע במקום.שינקס משתמש בנשיכה על קרבי.הנשיכה פוגעת בקרבי אך לא הכי מזיקה לו.קרבי עדין נמצא במצב משותק.[/COLOR][/B][/quote][/COLOR][/B]
[COLOR=#4b0082][/COLOR]
[COLOR=#4b0082]אני יכול לרשום בצבע סגול כמו ההמשך שלי או שלא..?[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]~~~[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]"מעולה שינקס!" אשמח וארוץ לקראתו[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]"עכשיו תגמור את זה בנשיכה!" אורה לו ואחכה לתוצאות המהלך..[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]'אם שינקס מצליח,אלכוד את קרבי...' אבטיח לעצמי בלב..[/COLOR]
-
[quote]סטיב
רקס אומר לך " כאשר תנצח אותי תוככל להסתובב חופשי בעיר כמה שתרצה ומתי שתרצה ללכת תוכל לצאת מן העיר בשלווה ואתה לא תיכנס לכלא על זה שניכסת לכאן בלי רשות.טוב אני אבחר בפוצ'יאנה שלי שילחם לצידי בקרב הזה ". מתוך קלף התפיסה של רקס יוצא פוצ'יאנה של רקס. רקס אומר לך , טוב הגיע הרגע שאתה תבחר באיזה פוקימון להילחם נגדי. טוב אתה גם מוזמן לתקוף ראשון בקרב "[/quote]
"קדימה וולפיקס!" אומר ואוציא את וולפיקס לקרב.לאחר שאוציא אותה, אחפש מידע על הפוצ'ינה בפוקידע ואגיד לוולפיקס:"וולפיקס-השתמשי עכשיו בלהביור!"
-
[QUOTE]אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" . [/QUOTE]
"שלום פרופסור, באנו לחפש מידע על המקום הזה, יש לך משהו" אני אומר בקור רוח.
-
[quote=Woodpecker;1124025]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה את הגנה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס מחכה שגליסון יתקדם לעברו.גליסון מתקדם במהירות לעבר אוניקס תוך כדי שהזנב שלו זוהר בלבן.אתה מבין שגליסון מתכנן לתקוף את אוניקס בזנב ברזל.אוניקס משתמש גם הוא בזנב הברזל שלו על גליסון.גליסון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס וכמעט יוצא מהזירה.גליסון נפגע קצת ולאחר מכן תוקף בקרן קרח את אוניקס.קרן כחולה עפה הישר לעבר אוניקס[/COLOR][/B]
[/quote]
מתכת חזק על קרח!! וגם אבן!!
~
"קדימה אוניקס! תשתמש בזנב ברזל על האדמה ותוציא משם אבנים ותזרוק אותם על קרן הקרח! הם יבלמו אותו ואז תעיף את אבני הקרח אל גלסיאון! אחרי זה שוב התקשות!" אקרא לעברו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1124025][[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה עולה לזירת הקרב עם צ'ארמנדאר שלך ואתה להוט לנצח בקרב . השופט אומר " החוקים הם אותם חוקים כמו הקרב הקודם שלכם.הקרב 1על 1 מתור להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.הפוקימון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב .אז בהצלחה לשניכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/830acd00879e314da1194640f9de5a4e.png[/IMG] סקיטי קטן וחמוד. לילה אומרת לך , בהצלחה לך אתה מוזמן לתקוף ראשון בקרב " .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר סקיטי, "קדימה, תשתמש בזעם דרקון!" אני צועק במהירות.
"לאחר שאתה פוגע בסקיטי, תרוץ אליה, תנסה להרים אותם ולהשליך אותה אל מחוץ לזירה!" אני מוסיף בצעקה נחושה.
-
[quote=Woodpecker;1124025][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מכניס את אוניקס לקלף התפיסה שלו ואז ביחד עם טאפיג אתה מתקדם לעבר הדלת הפתוחה שמולך.אתה נכנס לדלת הפתוחה ומולך נמצאת עוד זירת קרב שמתפרסת על כול החדר .האיש ברמקול אומר לך " יופי שאתה נלהב כול כוך מהאתגרים האלו.האתגר הבא שלך הוא להביס פוקימון אבל הפעם תצטרך להביס את הפוקימון בעזרת היכולת המיוחדת של הפוקימון שלך.תוכל להשתמש בפוקימון אחר בקרב ולא באוניקס.אך אם תרצה להשתמש באוניקס תוכל להשתמש בו " .מולך [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/2c0768580d155c89d71ff0f1bde90d0c.png[/IMG] מופעיה מאוויל נקבה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאיש: "אין בעיה, צא טאפיג חבר שלי, תשתמש בסלסול הגנה הכי חזק שלך ואז תנסה לעשות לעשות את היכולת להתחמק במהירות ממתקפות של פוקיומנים אחרים בעזרת מתקפת להביור רגילה שהופכת לגשר שהוא יכול לעבור בכל הכוח" ואז מחכה למהלך שלו כדי לעבור את האתגר הזה.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט לבחור בצ'ארמנדאר שילחם נגד סקיטי.צ'ארמנדאר נכנס לזירה ומיד תוקף בזעם דרקון.הוא שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר סקיטי.סקיטי לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של צ'ארמנדאר ונפגע מימנו די קשה.לאחר מכן צ'ארמנדאר רץ לעבר סקיטי.הוא מצליח להרים אותו ומעיף אותו.סקיטי במהירות משתמש קרן קרח ויוצר לו גדר שתחסום אותו מלצאת מהזירה. לילה אומרת לו " סקיטי תשתמש בחיקוי " .סקיטי משתמש בחיקוי ותוקף בזעם דרקון את צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אוניקס משתמש בזנב ברזל על הזירה.בעזרת זנב הברזל הוא מוציא אבנים מתוך הזירה ומעיף אותם לעבר קרן הקרח.קרן הקרח מקפיאה את האבנים ונעלמת.אוניקס חובט באבנים בעזרת זנבו ומעיף אותם לעבר גליסון.האבנים פוגעים בגליסון והוא נפגע מזה די קשה. אוניקס שוב משתמש בקשיחות שמעלה לו את הגנה.גליסון שוב משתמש בקרן קרח על אוניקס שלך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בליק
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט להשתמש בולפקיס בקרב שלך נגד פצ'יאנה.אתה מוציא את ולפקיס מתוך קלף התפיסה שלה הישר לקרב.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על פוצ'יאנה. הפוקידע אומר לך " פוצ'יאנה פוקימון הזאב האפל.סוגו אופ.היכולת המיוחדת שלו היא יללת אופל.פוצ'יאנה יכול ליילל כמו זאב בצורה חזקה שיכולה לשבור מתכת".. ולפקיס משתמשת בלהביור על פוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהלהביור וחוטף נזק קשה.לאחר מכן הוא רץ לעבר ולפקיס בנשיכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
כן
-------------------
אתה שמח מאוד מזה שקרבי קפוא במקום.שינקס רץ לעבר קרבי המשותק וכשאר הוא קרוב אליו הוא תוקף את קרבי בנשיכה חזקה.הנשיכה פוגעת בקרבי ומעלפת אותו.אתה זורק את קלף התפיסה שלך על קרבי.קלף התפיסה לוכד את קרבי המעולף בקיר חשמלי ואז שואב אותו לתוכו.קלף התפיסה חוזר אליך.תפסת קרבי יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סנדרשו מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר הגלישה של סטאנקפיש.סופת החול פוגעת בגלישה ומבטלת את התקפה.לאחר מכן סנדרשו משתמש ביכולת שלו להב גדול ולפתע הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול.הוא רץ לעבר סטאנקפיש ותוקף אותו עם ציפורניו.סטאנקפיש חוטף נזק רציני.לאחר מכן סנדרשו שורט את סטאנקפיש בחוזקה רבה.סטאנקפיש משתמש במכת ברק על סנדרשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה עולה לזירת הקרב ושמח שאתה נלחם מול בחורה ואתה עולה בלי פרולסאס.אתה מוציא את נאזליף שלך החוצה שילחם בקר .השוט אומר " הקרב הוא 1על 1.מי שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד. אז שהיה בהצלחה לכם ". לילה מוציאה את קלף התפיסה שלה ומתוך קלף התפיסה שלה יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/276.png[/IMG] טילו. לילה אומרת " טילו תשתמש במכת כנף על נאזליף " .טילו עף לעבר נאזליף במכת כנף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
אתה מחליט להשתמש בטאפיג שלך בקרב הזה.טאפיג מאושר שבחרת בו ומיד נכנס לזירה.הוא משתמש בסלסול הגנה שמעלה לו את הגנה.לאחר מכן טאפיג משתמש ביכולת שלו.הוא מנסה ליצור גשר אש מלהביור אך הוא לא מצצליח.הוא מנסה ליצור גשר אש מגחלת והוא מצליח בגדול.הוא רץ על גשר האש שלו במהירות לעבר מאוויל.כשהוא קרוב אליה הוא תוקף אותה בגחלת.מאוויל לא מציחה להתחמק מהגחלת ונפגעת קשה.מאוויל משתמש בראשיה על טאפיג שלך.[/COLOR][/B]