[QUOTE=Real Spartan;1157939]נו שורדים יקרים, אתם מתכוונים להגיב בבדיקת העירנות?[/QUOTE]
לא,
זה לא בשבילי..
Printable View
[QUOTE=Real Spartan;1157939]נו שורדים יקרים, אתם מתכוונים להגיב בבדיקת העירנות?[/QUOTE]
לא,
זה לא בשבילי..
מישהו שמע על דוב הקוטב הגריזלי שהתגלה ב-2006?
[SIZE=5]שבט קאג'י!
הצלחתי!:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42666[/URL][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[QUOTE=ZiGzAg;1157963][SIZE=5]שבט קאג'י!
הצלחתי!:
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42666[/URL][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE][/QUOTE]
בדיוק באתי להגיד לך להגיב!
מה ההסבתרות שזה יצא, מבין כל חמשת הקרבות שאני אחראי עליהם, קיבלתי 5 ה"פ עם פוקימון ראשון שמוציאים, אבל כולם משתתפים בקרבות שונים! לפחות לפי עקרון שובך היונים, ההבא שישלח לי ה"פ חוקית עם פוקימון להוציא יגרום לתחילת קרב.
[quote=7;1157966]בדיוק באתי להגיד לך להגיב![/quote]
חח
[quote=LordAbizi;1157967]מה ההסבתרות שזה יצא, מבין כל חמשת הקרבות שאני אחראי עליהם, קיבלתי 5 ה"פ עם פוקימון ראשון שמוציאים, אבל כולם משתתפים בקרבות שונים! לפחות לפי עקרון שובך היונים, ההבא שישלח לי ה"פ חוקית עם פוקימון להוציא יגרום לתחילת קרב.[/quote]
חחחחח
יקח זמן.
אני אבקש מניב לשלוח לך.
[quote=ZiGzAg;1157970]חח
חחחחח
יקח זמן.
אני אבקש מניב לשלוח לך.[/quote]
אל תבקש מאף אחד שום דבר. אני בטוח שהם כולם ראו את הנושא, ושהם מתכוונים עוד מעט לשלוח לי.
אבל דניאל, אני מדבר איתו במסן.
אז ביקשתי ממנו שאם הוא יכול שישלח אליך, כדאי שנתחיל חח
מה אתה לא רוצה?
חזרתי. שמישהו יגיב לי בסיפור :)
היי כולם חזרתי אחרי כמה ימים אצל דודים שלי ועכשיו קיבלתי תאקסבוקס עם הקינקט יו איזה כיף זה אתם לא מבינים!!!!!!
[quote=ארו סאנין;1157986]היי כולם חזרתי אחרי כמה ימים אצל דודים שלי ועכשיו קיבלתי תאקסבוקס עם הקינקט יו איזה כיף זה אתם לא מבינים!!!!!![/quote]
תשלח לי את מה שאתה צריך לטרוניר חתם.
[quote=ארו סאנין;1157986]היי כולם חזרתי אחרי כמה ימים אצל דודים שלי ועכשיו קיבלתי תאקסבוקס עם הקינקט יו איזה כיף זה אתם לא מבינים!!!!!![/quote]
היי אלי מה קורה? תגיד, איזה נינג'וטסו הכי חזק?
אביזי, יש עוד מישהו שנתת לו להתחיל בטורניר? כלומר ששני הבני זוג שלחו?.
מזל טוב בקרוב Ds!!
יאללה.
ניב אתה לא תנצח אותי עם אנפזנט!
תשאל אפילו את עידן ("בויזל שולט") !