אני מנסה למצוא סיפור טוב להקדשת סיפור.
Printable View
אני מנסה למצוא סיפור טוב להקדשת סיפור.
שלום. אני פה לכמה רגעים... טוב, מה קורה?
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=1178924#post1178924[/URL]
]=
לדעתכם הכינוי שלי מיושן כבר וכדאי לי להחליף אותו?
כינוי על פוקימון זה גרוע
כן.
אני מחכה שרד יגיב במשחק.
ואז אני יגיב.
[QUOTE=scizor-x;1178929]לדעתכם הכינוי שלי מיושן כבר וכדאי לי להחליף אותו?[/QUOTE]
אם אתה רוצה, תחליף...
יואב, רוצה קווסט?
וואי, אני עייף...
אני לא יודע,אני ד אוהב את החתימה...
והכינוי די מגניב...
למרות שאי כבר לא מת על פוקימון.
ויונתן סיזור זה הסימן המזהה שלי.
[QUOTE=DarkTiger;1178938]יואב, רוצה קווסט?[/QUOTE]
סבבה, צריך לכסח את הרובוטים של דוקטור דום!
אני מתחיל:
משינאקס וטיגרארו נמצאים במפקדת האקסמן , יושבים ושתים משהו. לפתע, נשמעת אזעקת התראה וטיגרארו ומשינאקס רצים אל גשר הפיקוד. שם, מופיעים על המסכים הגדולים רובוטים ענקיים, ורואים קבוצה קטנה של גיבורים שמנסה לחסל אותם ללא הצלחה."האוונג'רס," אומר משינאקס וטיגרארו מסתכל עליו בהפתעה ואומר:" הם לא קיימים כבר!לא?" הוא אומר ומשינאקס מהנהן לשלילה:" הקימו אותם מחדש לפני חודשיים. לדעתי הם לא ממש מסתדרים שם. שנלך לעזור?" הוא שואל וטיגרארו מהנהן. טיגרארו עובר לעמוד לצידו של משינאקס, ומשינאקס משתגר אל מנהטן ושניהם רואים את הרובוטים, שלושה במספר, ומנסים לעצור אותם ללא הצלחה ספיידרמן, אמה פרוסט, האלמנה השחורה, הדבר, פאלקון, קפטן אמריק'ה ואיירון מן.
אני הופף את ידי לברזל, ואומר לטיגרארו לעלות על היידים שלי. כשהוא עליהם אני משגר אותו ישר אל תוך הפרצוף של הרובוט, ואז עף בעצמי לשני עם הסילון שלי, תוך כדי שאני שולף את חרב הלייזר שלי.
סבבה
[QUOTE=scizor-x;1178941]אני לא יודע,אני ד אוהב את החתימה...
והכינוי די מגניב...
למרות שאי כבר לא מת על פוקימון.
ויונתן סיזור זה הסימן המזהה שלי.[/QUOTE]
פעם אני הייתי מיסטר בלאזיקן (אני עדיין, בעצם...) אבל זה לא אומר שצריך להשאר על הכינוי הזה.
דניס, שמת לב לחתימה שלך? 'גם אני חבר בצהל"י', ובתוך הספוילר מה? קבוצת אקסמן...
נראה לי אני אשאר איתו זה סימן ההיכר שלי....
אני בפורום אחר שנסגר כבר הייתי Eevee Ex וmew Ex וponita, אבל זה היה לפני כמה שנים..