-_-
אני ממשיך לחפש אבן דרקון
Printable View
-_-
אני ממשיך לחפש אבן דרקון
[QUOTE]תומר- אתם מגיעים לבסייס של לן,אופק עוזב אותך ואתה רואה את לן מביט בספר זהב [/QUOTE]
[COLOR=Olive]אני אשאל את לן מה זה הספר הזה[/COLOR]
אוהד-
(תהנה להמשיך לחפש,אבל לא תמצא.....) אתה נתקל בפוקימון שנראה כמו באדו
תומר-לן אומר שזה מידע מסווג ושעליתה לדרגב C
אני מדלג על הבאדו, כנראה אני אחזור אליו אחר כך.
אני לפתע נזכר שיש פוקימוני דרקון שמתפתחים מ...
קשקש של דרקון!!
אני מבקש מדרגונייט להוציא את אחד הקשקשים שלו, ונותן את הקשקש לאיווי, בתקווה שיקרה משהו.
[quote] תומר-לן אומר שזה מידע מסווג ושעליתה לדרגב C [/quote][COLOR=YellowGreen]אני אשמח כי עליתי בדרגה ואחזור למסע שלי[/COLOR]
אוהד-דרגונייט מוציא את אחד הקשקשים שלו בצערמ וכאב רב אבל לא קורה כלום לאיווי!! במקום זאת הוא נראה נגעל למראה הדם שנקרש על הקשקש
תומר-אתה חוזר למסע והולך לעיר השלישית (קיבלתה כבר את השיחה מאוק? אי לא זוכרת חח)
אופק-נתפס מזל טוב!!
[COLOR="Red"]אני ממשיך לחפש פוקימונים[/COLOR]
[quote]תומר-אתה חוזר למסע והולך לעיר השלישית (קיבלתה כבר את השיחה מאוק? אי לא זוכרת חח) [/quote]
עדיין לא קיבלתי
אופק- אתה ממשיך ללכת וראה ניצוץ קטן באזור המרוחק יותר של השדה ףליד עץ גבוהה.
תומר-אתה מקבל שיחה -
פרופסור או'-שלום, תומר התגלה ליד העיר שלישית שדה ובוא פוקימונים שנראים כמו פוקימונים רגילים,אבל בעלי יכולות זנות!! כמו באדו שהוא מסוג אש ועוד...... האם תרצה ללכת?
רררר...
אני מבקש סליחה מאיווי ודרגונייט, וממשיך לחפש לי אבן דרקון
אוהד-אתה ממשיך ורואה קיגדרה באגם קטן לידך,באגם אתה רואה גם כמה פיבאסים
[quote]פרופסור או'-שלום, תומר התגלה ליד העיר שלישית שדה ובוא פוקימונים שנראים כמו פוקימונים רגילים,אבל בעלי יכולות זנות!! כמו באדו שהוא מסוג אש ועוד...... האם תרצה ללכת? [/quote]
"ברור שאני רוצה" אומר לו וארוץ אל השדה הזה
אופק- אתה ממשיך ללכת וראה ניצוץ קטן באזור המרוחק יותר של השדה ףליד עץ גבוהה.
[COLOR="Red"]אני אבדוק מזה בפוקידע[/COLOR]
תומר-אתה מגיעה לעיר השלישית והולך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לקבל עוד מידע
אופק- הפוקדע אומר ''אבן הדרקון,מפתחת איווי לסוג דרקון''
[quote]תומר-אתה מגיעה לעיר השלישית והולך לכיוון מרכז הפוקימונים כדי לקבל עוד מידע [/quote]
אני אשאל את האחות ג'וי על השדה