-
ג'ון- אתה שם לב שסייטר גם ביניהם והוא במצב הכי גרוע,פתאום אתה מרגיש שנאה כלפיהם על מה שהם עשו לך ולפוקימונים שלך,על כך שלא אכפת להם ממך או מהפוקימונים שלך התחלתה להרגיש כוח מושנה הסתכלתה לאחור וגיליתה... שיש לך זנה איווי!!! הסתכלתה במראה קטנה שהייתה בחדר שבוא נכלתא וגיליתה שיש לך אוזני איווי!!! החיילים הסתכלו עלייך וחייכו ''חצוי!!!!!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1227210]ג'ון- אתה שם לב שסייטר גם ביניהם והוא במצב הכי גרוע,פתאום אתה מרגיש שנאה כלפיהם על מה שהם עשו לך ולפוקימונים שלך,על כך שלא אכפת להם ממך או מהפוקימונים שלך התחלתה להרגיש כוח מושנה הסתכלתה לאחור וגיליתה... שיש לך זנה איווי!!! הסתכלתה במראה קטנה שהייתה בחדר שבוא נכלתא וגיליתה שיש לך אוזני איווי!!! החיילים הסתכלו עלייך וחייכו ''חצוי!!!!!''[/QUOTE]
מה זה חצוי אני צועק ויורה עליהם עלים קסומים כל עוד יש בי את הכוח של הכעס.
-
ג'ון-הסורגים חוסמים את עלי התער ואומרים ''שאדם מרגיש שנאה,דאגה ,עצב כלפי הפוקימונים שלו,כאשר הם בסכנה הוא נהפך לחצוי-חצי אדם חצי פוקימון אתה נהפחתה לחצוי איווי מפני שהפוקימון האחרון שנגעתיה בוא כנראה היה איווי'' אמרו האנשים. אתה שם לב שאיווי לא נמצא עם שאר הפוקימונים,הוא נמצא בפינה מרוחקת ופצוע ומדמם כולו,נראה שאותו התקיפו במיוחד כדי שייתן איזה נבואה או 2.
-
"טוב*מה*יהיה*השם*שלה?"*אשאל*את*מיי
-
[QUOTE=ttrrtte;1227214]ג'ון-הסורגים חוסמים את עלי התער ואומרים ''שאדם מרגיש שנאה,דאגה ,עצב כלפי הפוקימונים שלו,כאשר הם בסכנה הוא נהפך לחצוי-חצי אדם חצי פוקימון אתה נהפחתה לחצוי איווי מפני שהפוקימון האחרון שנגעתיה בוא כנראה היה איווי'' אמרו האנשים. אתה שם לב שאיווי לא נמצא עם שאר הפוקימונים,הוא נמצא בפינה מרוחקת ופצוע ומדמם כולו,נראה שאותו התקיפו במיוחד כדי שייתן איזה נבואה או 2.[/QUOTE]
אני מנסה להפוך לאיווי ולצאת מהכלוב.
-
אופק- ישש!! גם אני חח
אני *חושבת*שהשם*שלה*יהיה*מיאלה*אתה*אוהב*את*השם*?*
ג'ון-אתה נהפך לאיווי,אבל לא לאיווי רגיל אלה לאיווי זהוב בעל פרווה מבריקה בלי שמישהו רואה אתה משתחל ויוצא מהכלוב. למזלך כל החיילים הלכו לאכול אתה משחרר את כל הפוקימונים אבבל איווי מעולף
-
[QUOTE=ttrrtte;1227220]אופק- ישש!! גם אני חח
אני *חושבת*שהשם*שלה*יהיה*מיאלה*אתה*אוהב*את*השם*?*
ג'ון-אתה נהפך לאיווי,אבל לא לאיווי רגיל אלה לאיווי זהוב בעל פרווה מבריקה בלי שמישהו רואה אתה משתחל ויוצא מהכלוב. למזלך כל החיילים הלכו לאכול אתה משחרר את כל הפוקימונים אבבל איווי מעולף[/QUOTE]
אני חוזר להיות בנאדם והולך לתקוף את החיילים.
-
אני ישנה צורה לסקיטי יעלה על מיי ואומר לה
"לא יודע בא לי שם אחר אולי טל?"
-
ג'ון-אתה שם לב שאין חיילים באזור אתה מכניס את ל הפוקימונים לפוקדור חוץ מאיווי,ששונא להיות בפנים אז אתה לוקח אותו ביידים ומתחיל לרוץ אתה רואה דלת ומעליה כתוב ''עיר 2'' אתה נכנס ומוצא את עצמך בעיר השנייה!!!!\
אופק-שם נהדר!!! תאמר מיי חחח\\
נ.ב מ''ת שלך חח
-
[QUOTE=ttrrtte;1227226]ג'ון-אתה שם לב שאין חיילים באזור אתה מכניס את ל הפוקימונים לפוקדור חוץ מאיווי,ששונא להיות בפנים אז אתה לוקח אותו ביידים ומתחיל לרוץ אתה רואה דלת ומעליה כתוב ''עיר 2'' אתה נכנס ומוצא את עצמך בעיר השנייה!!!!\
אופק-שם נהדר!!! תאמר מיי חחח\\
נ.ב מ''ת שלך חח[/QUOTE]
חזרתי לעיר השנייה, תודה!! אני צורח ומנשק את האדמה סתם כי בא לי.
-
"יופי" אומר למיי ואז אנוח על הראש שלה
נ.ב אוקיי
-
ג'ון-חח קצת מגזים לא?
אתה לוקח את כל הפוקימונים שלך לריפוי,האחות ג'וי מביאה אותם אלייך לחדר ואיווי וכל השאר ישר מתנפלים עלייך בחיבוקים. איווי התכרבל ואז (כרגיל חח) העיינים שלו הפחו ללבנות והוא אמר וב בתוספת שורה חדשה ''מערבה תפנה להתייצב מול הבוגד את אשר נגנב תמצא ותשיבו במועד החברות תכזיב זוממת היא למעול סופך הוא שלא תצליח להציל את החשוב מקול. [b]החבורה מתאספת 3 חצויים למטה מחכים''[/b]
אופק-אתה ומיי מסתכלים על טל באושר ומוציאים את כל הפוקימונים להכיר אותה,סקיטי נראת טיפה נעלבת שרוב האנשים בחדר הם לפחות חצי סקיטי והולכת הצידה,כל השאר באים ומתחילים ללקק את טל ולשחק איתה.
-
אני יגיד למיי שתלך לדבר עם הסקיטי שלה תוך כדי שאני יהפוך לבן אדם ויקח את טל בידיים
-
אופק-מיי הולכת לדבר עם סקיטי תו כדי שאתה מרים את טל,בגלל שטל חצי סקיטי היא מתבגרת מהר יותר מתינוק רגיל,היא מטפסת לך על הראש ומנסה לדגדג אותך עם הזנב. אתה שומע רעש מאחד החדרים בקומה למעלה
-