-
[QUOTE=Aichi Sendou;1272448][B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]אין כזה דבר קדחת נו''דים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]אז תצאו מהסרט שהכניסו לכם שצריך לכתוב בלבן או מודגש![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]
[QUOTE=Aichi Sendou;1272451][B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]כמו שאריק קרטמן אומר:לכו לעאזאזל!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]ואני מוסיף כול אלה שכותבים בלבן או מודגש![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]
[QUOTE=Machine X;1272452]אתה מוכן להסביר לי...
[SIZE="9"][COLOR="Red"][COLOR="DarkOrange"][B][U]למה אתה צורח לעזאזל??!?!?!? החיים שלי מספיק בחרא בלי שאני אצטרך לשמוע את הצעקות שלכם[/COLOR]!!!!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][U][SIZE="7"]אתם מוכנים להסביר לי למה אתם חושבים שאתם צועקים אם אתם רק כותבים את זה XD?![/SIZE][/U][/COLOR]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1272448][B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]אין כזה דבר קדחת נו''דים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=7][COLOR=#ff0000]אז תצאו מהסרט שהכניסו לכם שצריך לכתוב בלבן או מודגש![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][U][SIZE="7"][COLOR="Red"]תגיד את זה לאלון!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
-
אוקיי אני פורש וזה סופי!
אני מבטל את המ''ת שלי וכול הדברים שתיכננתי בפורום יוגי הו!
-
[QUOTE=Cool Nick;1272454][COLOR="Blue"][U][SIZE="7"]אתם מוכנים להסביר לי למה אתם חושבים שאתם צועקים אם אתם רק כותבים את זה XD?![/SIZE][/U][/COLOR][/QUOTE]
+1
-
[QUOTE=Cool Nick;1272454][COLOR="Blue"][U][SIZE="7"]אתם מוכנים להסביר לי למה אתם חושבים שאתם צועקים אם אתם רק כותבים את זה XD?![/SIZE][/U][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="White"]איך אתה מצפה שנצעק? אני לא רואה אופציה אחרת...
ואגב עומר,אני אל כותב ככה בגלל קדחת הנו"דים,אני כותב ככה כי בא לי...[/COLOR]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1272456]אוקיי אני פורש וזה סופי!
אני מבטל את המ''ת שלי וכול הדברים שתיכננתי בפורום יוגי הו![/QUOTE]
[B]
אני מסכים להפסיק בלבן, מותר מודגש?[/B]
-
אלון מתאים להיות פקח כמו שסבתא שלי היא טייסת סילון
-
[QUOTE=חמין זה נאדים;1272455][B][I][U][SIZE="7"][COLOR="Red"]תגיד את זה לאלון!!![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/QUOTE]
'[B]תרשום[/B]' את זה לאלון
לא אל תפרוש בגלל זה, אף אחד לא שווה את זה..
-
[u]טוב אני מפסיק עם זה[/u]
-
חבל שאתה פורש בגלל ספאמרים
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1272460]אלון מתאים להיות פקח כמו שסבתא שלי היא טייסת סילון[/QUOTE]
[COLOR="Cyan"][B]אווו... איזה לכלוכים...[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;1272465]חבל שאתה פורש בגלל ספאמרים[/QUOTE]
[U]והמשתמש הכי "לא ספאמר" בפורום מדבר.[/U]
-
[quote=אין כינוי;1272468][u]והמשתמש הכי "לא ספאמר" בפורום מדבר.[/u][/quote]
אני מספאים כבר פחות
ולא מציא קדחות מפגרות ומאמין להם וסתם מספאים בשביל המונה כמו מלא משתמשים(למרות שהיתי פעם כזה.עגכשיו אני מנסה לא להגיע למצב להזספאים בשביל המונה)
-
[QUOTE=monster;1272469]אני מספאים כבר פחות
ולא מציא קדחות מפגרות ומאמין להם וסתם מספאים בשביל המונה כמו מלא משתמשים(למרות שהיתי פעם כזה.עגכשיו אני מנסה לא להגיע למצב להזספאים בשביל המונה)[/QUOTE]
[U]ליאור...
לא משנה כמה תנסה לא להיות ספאמר עדין תהיה,גם אם יעקפו אותך יש לך 50 אלף הודעות! אפשר להכליל את זה המונה הכי גדול בישראל לא בפורום..
ואם אני צובע בלבן זה לא ספאם[/U]
-
אני פורש בגלל:
אלון,אין כינוי,עמית הדיסלקט,חז''ן [הכוונה חמין זה נו''דים אבל רק שתדע,חמין זה מגעיל!],יואב והאחות שלו.
היחידים שאני רוצה להישאר כאן בגללם הם:
ליאור,ארווין,אייל,איתי,עמית [דיג'י],שקד,ניב,מור [שנעלם כנראה :(] היו עוד כמה אבל שכחתי מהם כנראה