-
[QUOTE=Kayoger;1296491][COLOR=Blue][U][B][COLOR=Red]
[U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מתחיל לחשוד מה היא האסטרטגיה של גלי ופתאום אתה שומע אותה אומרת למריפ "מריפ תשתמש בהבזק!" ואור גדול בוקע מקצה זנבו של מריפ ומסנוור את דרילבור שלא מצליח להשתמש בשום התקפה .
"עכשיו מריפ תשתמש בהורדה!" היא אומרת ומריפ שלה מתקדם מתוך האור ופוגע בחוזקה בדרילבור שעף על הרצפה ומתקשה לקום לאחר פגיעה עוצמתית של מריפ.
מה תעשה?[/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
"דרילבור אתה בסדר?" אשאל בדאגה "תשתמש בחפירה מהר כדי להתחמק מכל התקפה שתבוא ואז תצא מתחת למריפ כשאתה משתמש בטופר מתכת" אומר כשאני חושב מהר על אסטרטגיה נגד מריפ "עכשיו, תסתובב סביב מריפ בכל המהירות ותתקוף כל הזמן בטופר מתכת" אומר לדרילבור באומץ מחודש
-
[QUOTE=Kayoger;1295589][COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]קצת מאוחר לזה עכשיו אבל ליליה טוב ולרגע שתקראי את ההודעה הזו אז בוקר טוב :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הולכת לכיוון נאזליף וסידוט ואומרת להם בתקפיות ללכת להביא גרגרים לפיצ'ו והחברים שלו,ובנוסף את אומרת לששון שאת עייפה ואת חוזרת לשק שינה לאחר שסידוט ונאזליף החזירו כמות גרגרים שווה לזו שהם לקחו מפיצ'ו וחבריו ואת הולכת לישון.
[/COLOR]
לענות לשל אוהד לגבי השאלה או להמשך הזה? אני יעשה שניים תחליט במה
____
להמשך-
אני אקום לאחר מעט מנוחה, אלך אל ששון ואומר ''ששון, מה דעתך שנמשיך לעיר הבאה?'', לאחר שהוא יענה לי אוציא אוכל מהתיק, אוכל בעצמי ואתן גם לפוקימונים שלי(סורי שזה קצר הרגע חזרתי מהתרמות אני עייפה)
להמשך של אוהד-
''אומ...'' אתלבט, ''כן'' אומר לבסוף להצעתו של ששון, 'יש לי שותף חדש!' אחשוב לעצמי באושר.
''ששון, אז מהנעשה עכשיו?'' אשאל