-
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לעצמך שהגיע הזמן וזורק על רג'ירוק את פוקדור החלום. בינתיים אתה אומר כל הכבוד לפרוגדייר על זה שהוא ניצח פוקימון אגדי. הפוקדור נוגע ברג'ירוק. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו....
[SPOILER]מזל טוב! תפסת רג'ירוק![/SPOILER].
אתה לא יודע מה להגיד ונזכר שהאנשים תקועים בכלא ושאתה צריך למצוא מאוויל.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="orange"]*מחשבה יפה אבל הכוונה להתפתחות האחרונה של ג'יודוד שפגשתם באי איירון.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מוציא את פריז ומבקש ממנו להישאר איתכם לזמן הקרוב. לאחר מכן אתה רוצה לשגר אותך, את טארה, את ווס, את לוקאריו ואת פריז לאי איירון. ווס אומר :"מצטער טורי. אלמיה היא הבית שלי. אני צריך להישאר פה ולהמשיך לשמור על המחוז שלנו ועל טירת אלמיה בפרט". לאחר פרידה שהוציאה מעט רגשות מכולכם ובמיוחד מלוקאריו לאור הבטחתו של ווס שהוא ישמור על הטירה, אתם משתגרים אל האי איירון ושניה לפני השיגור שומעים את ווס אומר :"תבואו לבקר!". מיד לאחר מכן אתם מופיעים בקצה של האי איירון. אתם רואים חמישה חיילים של צוות מגמה-רמפא''ג, כל אחד עם כלב שחור גדול, מתקיפים את גולם ומחלישים אותו. הקריסטל הכחול עדיין על ראשו.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה אומר לפרופ' שאין בעיה. לאחר מכן אתה שואל את מיוטו אם הוא היה פעם בעיר אוליביין. הוא עונה שלא, ואתה מכניס את מיוטו לפוקדור, כדי שלא יעורר פחד באוליביין, ואז משגר אותך ואת לין לאוליביין. אתם מגיעים לאוליביין, עיר נמל קטנה ויפה במחוז ג'וטו. אתם רואים את מגדלור גליטר הגדול מאיר בחוזקה. לאחר מכן אתם הולכים למכון אוליביין, שהוא מכון כסוף וגדול. לפני שאתם דופקים בדלת אתם רואים אישה עם שיער ירוק-אפרפר הולכת מאחוריכם. "אתם מחפשים את מנהיגת המכון?" היא שואלת. "כי אם כן, מצאתם אותה. מה תרצו?" שואלת ג'סמין.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=torterra11;1452534][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לעצמך שהגיע הזמן וזורק על רג'ירוק את פוקדור החלום. בינתיים אתה אומר כל הכבוד לפרוגדייר על זה שהוא ניצח פוקימון אגדי. הפוקדור נוגע ברג'ירוק. נדנוד 1, נדנוד 2, נדנוד 3 ו....
[spoiler]מזל טוב! תפסת רג'ירוק![/spoiler].
אתה לא יודע מה להגיד ונזכר שהאנשים תקועים בכלא ושאתה צריך למצוא מאוויל.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אני לא מאמין תפסתי פוקימון אגדי" אגיד בפעירת פה
"אה נכון שכחתי שיש פה אנשים להציל" אגיד בגירוד ראש ובגיחוח
"יש לי רעיון קדימה רג'ירוק, תפוצץ את הכלא הזה!" אגיד והוציא את רג'ירוק
-
[quote]נועם
*מחשבה יפה אבל הכוונה להתפתחות האחרונה של ג'יודוד שפגשתם באי איירון.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-5,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מוציא את פריז ומבקש ממנו להישאר איתכם לזמן הקרוב. לאחר מכן אתה רוצה לשגר אותך, את טארה, את ווס, את לוקאריו ואת פריז לאי איירון. ווס אומר :"מצטער טורי. אלמיה היא הבית שלי. אני צריך להישאר פה ולהמשיך לשמור על המחוז שלנו ועל טירת אלמיה בפרט". לאחר פרידה שהוציאה מעט רגשות מכולכם ובמיוחד מלוקאריו לאור הבטחתו של ווס שהוא ישמור על הטירה, אתם משתגרים אל האי איירון ושניה לפני השיגור שומעים את ווס אומר :"תבואו לבקר!". מיד לאחר מכן אתם מופיעים בקצה של האי איירון. אתם רואים חמישה חיילים של צוות מגמה-רמפא''ג, כל אחד עם כלב שחור גדול, מתקיפים את גולם ומחלישים אותו. הקריסטל הכחול עדיין על ראשו.
מה תעשה?
[/quote]
[i]אההה,התכוונת לגולם...[/i]
"רגע,הפוקימונים האלה נראים כמו..." אחשוב ואומר אחרי כמה שניות. "אוי לא! אלה לוקאריו! בדיוק כמוך! ואם לכל אחד מהם יש חצי מהכוח שלך,לוקאריו כנראה שיש לנו בעיה!" אומר ואחשוב מה לעשות. "טוב,אסור לנו לברוח. אנחנו חייבים להגן על גולם ועל הלוקאריונייט." אומר לכולם. "טוב,יש לי תוכנית!תעקבו אחרי כולם." אומר ואמצא לנו מערה להתחבא בה. "טוב,טארה תוציאי בבקשה את ריילי,בוס,סקאל ואלקטיוויר." אומר לה ואוציא את סטיל,גאב ופאנגז שיצטרפו אלי,אל לוקאריו ורג'יאייס. "כדאי לשמור על אס וקאט בתוך הפוקדורים עד שנאמן אותם קצת," אומר לטארה,ואז אפנה לכולם. "טוב,חברים.קראתי לכולכם מכיוון שיש לנו עכשיו משימה מאוד חשובה. למי שעדיין לא יודע,אנחנו נמצאים באי איירון,במשימה בשליחות של פרופסור סיקאמור." אומר להם. "עכשיו,לפני שאמשיך.זה הזמן להכיר לכם את כל החדשים. זה אלקטיוויר." אומר ואצביע על אלקטייוייר. "ואלו פריז,גאב ולוקאריו. "אומר ואצביע על שלושתם. "כעת אנחנו נמצאים במשימה חשובה. איתרנו פה באי את אבן הלוקאריונייט,שנמצאת תחת שמירתו של הפוקימון גולם. אבן הלוקאריונייט היא המפתח להתפתחות המיוחדת של לוקאריו שנקראת התפתחות מגה. כעת הגולם נמצא תחת התקפה של צוות ראמפ''ג. עלינו להגן עליו,ועל ידי כך לרכוש את אמונו ולקבל את אבן הלוקאריונייט. עכשיו,ריילי,תשכפל את עצמך,ואז תגיד לכל השכפולים שלך שיתפסו כל אחד פוקימון,חוץ מלוקאריו וישתכפלו. בדרך הזו יהיה לנו הרבה יותר כוח ונהיה רבים. אתם תתקיפו את צוות ראמפ''ג עם כל מה שיש לכם.
גאב,סטיל,פאנגז ופריז. אני נותן עכשיו לטארה את המושכות,מכיוון שלי וללוקאריו יש משימה אחרת. בזמן שאתם תסיחו את דעת כולם,אני ולוקאריו נתגנב וניקח את הלוקאריונייט מגולם,וכך נוכל לעזור לכם. לכן אני רוצה שאתם תקשיבו לטארה ולמה שהיא אומרת כאילו היא המאמנת שלכם ולא אני. אוקיי?" אומר להם ואסכם. "אין לנו הרבה זמן.קדימה,להתקיף!!!!" אומר להם. אחר כך אקח את לוקאריו ואעמוד על סלע בניסיון לראות את הקרב. "טארה ממש מוכשרת,יש לנו מזל שהיא השותפה שלי..." אומר ואקח את לוקאריו לגולם. "לוקאריו,אתה כאן עם החושים המיסטיים תנסה לדבר בטלפתיה עם הגולם ולהסביר לו את המצב." אומר ואסתכל אם מישהו בא לכיווננו.
-
[quote=torterra11;1452534][b][color="green"]
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה אומר לפרופ' שאין בעיה. לאחר מכן אתה שואל את מיוטו אם הוא היה פעם בעיר אוליביין. הוא עונה שלא, ואתה מכניס את מיוטו לפוקדור, כדי שלא יעורר פחד באוליביין, ואז משגר אותך ואת לין לאוליביין. אתם מגיעים לאוליביין, עיר נמל קטנה ויפה במחוז ג'וטו. אתם רואים את מגדלור גליטר הגדול מאיר בחוזקה. לאחר מכן אתם הולכים למכון אוליביין, שהוא מכון כסוף וגדול. לפני שאתם דופקים בדלת אתם רואים אישה עם שיער ירוק-אפרפר הולכת מאחוריכם. "אתם מחפשים את מנהיגת המכון?" היא שואלת. "כי אם כן, מצאתם אותה. מה תרצו?" שואלת ג'סמין.
מה תעשה?[/color][/quote]
"נרצה טיפת מידע על אמפרוס , על האמפרוסנייט ועל התפתחות המגה של אמפרוס."אני אומר לג'סמין ברוגע ובשלווה.
"פרופ' סיקאמור ממחוז קאלוס שלח אותנו."אני אומר לג'סמין .
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה לא מאמין שתפסת פוקימון אגדי. לאחר מכן אתה נזכר שצריך להציל את האנשים. אתה מוציא את רג'ירוק ואומר לו לפוצץ את הכלא הזה. רג'ירוק יוצא. האגרוף שלו זוהר, הוא דופק על הסלעים קלות והם מתנפצים לרסיסים קטנטנים. *מזל טוב! רג'ירוק למד [B]ריסוק אבנים[/B]!!!*. לאחר מכן אתה שואל את המאמנים שנלכדו אם רג'ירוק הכין את הכלא. הם אומרים:"לא. הם הכינו!" והם בורחים באימה למראה שלושה דינוזאורים שחורים-כחולים גדולים עם "קסדות" כחולות עם קוצים ולפניהם עומד דינוזאור נמוך אך מפחיד מאוד עם הרבה מאוד שיניים. צבעו הוא אדום.
הדינוזאורים הכחולים: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/409.gif[/IMG]
הדינוזאור האדום: [IMG]http://www.serebii.net/xy/tyrantrum.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*וואו. חתיכת תגובה. פרס יצירתיות והשקעה: ביצת פוקימון ו 1,000 פ''ד! (תמשיך כך!)
*לא לוקאריו מיטיינה... כנראה לא הסברתי מספיק טוב...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מוציא את כולם ואומר גם לטארה להוציא את כולם. רק קט ואס נשארים בפוקדורים כי הם עוד לא מאומנים מספיק. אתה מכיר בין כל החדשים ואז נותן את כל הפוקימונים שלך לשליטת טארה, חוץ מלוקאריו. אתה רואה את ריילי משתכפל, תופס את הפוקימונים האחרים ומשכפל גם אותם, חוץ מסטיל שזוהר באור בוהק, גדל בהרבה והופך למפלצת גבוהה צהובה-ירוקה עם חורים שחורים בגופה. *מזל טוב! סטיל התפתח ל[B]טיירניטאר[/B]!!!*. לאחר מכן אחד השכפולי ריילי תופס את סטיל החדש ומשכפל גם אותו. כל הפוקימונים שולחים מתקפות. בהתחלה סטילים שולחים רצף של טבעות שחורות אפלות. *מזל טוב! סטיל למד [B]דופק אפל[/B]!!!*. לאחר מכן הפריזים שולחים קרני קרח, הגאבים להביורים, הפאנגזים יוצאים בגלגלי להבות בוערים, הסקאלים משתמשים בהתחמקויות צל, הריילים משתמשים בבלבול שלא משפיע, הבוסים בציפורים אמיצות והאלקטיווירים במכות ברק. המייטינות מתעלפים וחיילי מגמה-רמפא''ג בורחים. לאחר מכן אתה ולוקאריו מתקרבים לעבר גולם ואתה אומר ללוקאריו לתקשר עם גולם בטלפתיה ולהסביר לו את המצב. לאחר כמה דקות של שיחות בין השניים, לוקאריו אומר לך בטלפתיה:"הוא מסכים, אבל רק אם ננצח את הכנופיה שלו בקרב טריפל, שזה קרב ששלושה פוקימונים נלחמים ביחד אחד מול השני".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך איוונט
*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה אומר לג'סמין שתרצה מידע על אמפרוס, האמפרוסנייט והתפתחות המגה של אמפרוס. בנוסף אתה אומר שפרופ' סיקאמור שלח אתכם. ג'סמין אומרת:"בוא ניכנס פנימה לדבר". אתם נכנסים לתוך המכון הכסוף, ורואים שגם מבפנים הוא מעוצב באותה דרך פשוטה וסולידית שבה הוא מעוצב מבחוץ. אתם מגיעים לסוף החדר הראשי, וג'סמין נכנסת לחדר צדדי שבו נמצאת זירת פוקימונים. היא אומרת:"אני מסכימה, בתנאי אחד. קרב כפול. אני והמחליף שלי במכון מולכם. בלי אגדיים, אני יודעת שלכם הסוכנים לא חסרים כאלה". "בנגה, בוא!" היא אומרת ולחדר נכנס נער צעיר עם שיער אדום בוער קוצני. יש לו סנדלים וחגורה על החזה שלו שבה נמצאים פוקימוניו. "תכירו, זה בנגה, הוא המחליף שלי כשאני הולכת להיות עם אמפי.במקרה הוא גם הנכד של האלוף לשעבר של יונובה, אלדר ומאמן חזק מאוד. מקווה שתסכימו!"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1452811][b][color="green"]בר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה לא מאמין שתפסת פוקימון אגדי. לאחר מכן אתה נזכר שצריך להציל את האנשים. אתה מוציא את רג'ירוק ואומר לו לפוצץ את הכלא הזה. רג'ירוק יוצא. האגרוף שלו זוהר, הוא דופק על הסלעים קלות והם מתנפצים לרסיסים קטנטנים. *מזל טוב! רג'ירוק למד [b]ריסוק אבנים[/b]!!!*. לאחר מכן אתה שואל את המאמנים שנלכדו אם רג'ירוק הכין את הכלא. הם אומרים:"לא. הם הכינו!" והם בורחים באימה למראה שלושה דינוזאורים שחורים-כחולים גדולים עם "קסדות" כחולות עם קוצים ולפניהם עומד דינוזאור נמוך אך מפחיד מאוד עם הרבה מאוד שיניים. צבעו הוא אדום.
הדינוזאורים הכחולים: [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/409.gif[/img]
הדינוזאור האדום: [img]http://www.serebii.net/xy/tyrantrum.png[/img]
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אוקי תקשיבו עם כולם נלחם בהם, כל אחד יוציא את הפוקימון שלו וביחד ננצח אותם!" אגיד להם
"רג'ירוק תשתמש בקרן על!!!" אגיד לו
-
[quote]נועם
*וואו. חתיכת תגובה. פרס יצירתיות והשקעה: ביצת פוקימון ו 1,000 פ''ד! (תמשיך כך!)
*לא לוקאריו מיטיינה... כנראה לא הסברתי מספיק טוב...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מוציא את כולם ואומר גם לטארה להוציא את כולם. רק קט ואס נשארים בפוקדורים כי הם עוד לא מאומנים מספיק. אתה מכיר בין כל החדשים ואז נותן את כל הפוקימונים שלך לשליטת טארה, חוץ מלוקאריו. אתה רואה את ריילי משתכפל, תופס את הפוקימונים האחרים ומשכפל גם אותם, חוץ מסטיל שזוהר באור בוהק, גדל בהרבה והופך למפלצת גבוהה צהובה-ירוקה עם חורים שחורים בגופה. *מזל טוב! סטיל התפתח לטיירניטאר!!!*. לאחר מכן אחד השכפולי ריילי תופס את סטיל החדש ומשכפל גם אותו. כל הפוקימונים שולחים מתקפות. בהתחלה סטילים שולחים רצף של טבעות שחורות אפלות. *מזל טוב! סטיל למד דופק אפל!!!*. לאחר מכן הפריזים שולחים קרני קרח, הגאבים להביורים, הפאנגזים יוצאים בגלגלי להבות בוערים, הסקאלים משתמשים בהתחמקויות צל, הריילים משתמשים בבלבול שלא משפיע, הבוסים בציפורים אמיצות והאלקטיווירים במכות ברק. המייטינות מתעלפים וחיילי מגמה-רמפא''ג בורחים. לאחר מכן אתה ולוקאריו מתקרבים לעבר גולם ואתה אומר ללוקאריו לתקשר עם גולם בטלפתיה ולהסביר לו את המצב. לאחר כמה דקות של שיחות בין השניים, לוקאריו אומר לך בטלפתיה:"הוא מסכים, אבל רק אם ננצח את הכנופיה שלו בקרב טריפל, שזה קרב ששלושה פוקימונים נלחמים ביחד אחד מול השני".
מה תעשה?[/quote]
[i]אל תדאג....כל עוד אתה ממשיך את המשחק יש לך הרבה לצפות ממני מבחינת יצירתיות...[/i]
"וואו!ממש כיסחתם אותם שם!כל הכבוד!" אומר לפוקימונים ואתן חיבוק ידידותי לטארה. "ואתה סטיל!התפתחת לצורה האחרונה שלך!עכשיו גם אתה יכול להתפתח מגה!" אומר ולאחר מכן אפנה ללוקאריו. "טוב,אני מסכים.תגיד להם שיתכוננו." אומר ואפנה אל הפוקימונים שלי. "טוב,פריז ופאנגז תחזרו." אומר להם ואחזיר אותם לפוקדורים. "טוב.סטיל,גאב ולוקאריו. אנחנו הולכים להילחם בקרב טריפל נגד הגולמים. מוכנים? צאו!גאב תשתמש במסך עשן!סטיל,תתפוס את לוקאריו וגאב ותשתמש בזריחת מגנט כדי להרחיק אותם מהאזור. ואז אני רוצה שתשתמש באבנים חדות לעבר הגולמים,וגאב תשתמש בלהביור כדי להפוך את האבנים ללוהטות.לוקאריו תשתמש בכודרי הילה ותותחי הבזק." אומר ואצפה בקרב.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לכל המאמנים שיילחמו איתך, אבל כולם בורחים באימה ולא מקשיבים לך. לאחר כמה שניות אתה רואה אדם אחד שנשאר. הוא אומר:"היי, אני בן. תודה שהצלת אותי. עכשיו תורי לעזור לך! פיפלאפ, גרוטל, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פינגווין קטן וכחול וצב די גדול עם המון צמחייה על הגב.. "פיפלאפ, קרן בועות! גרוטל עלי תער!" הוא אומר ופיפלאפ שולח הרבה בועות גדולות לעבר הדינוזאורים, פוגע בכחולים קשה ובאדום רגיל. לאחר מכן גרוטל שולח מהצמחייה על גבו עלים מסתובבים וחדים הפוגעים קשה בכחולים ורגיל באדום.לאחר מכן פיפלאפ של בן זוהר באור לבן. הוא גדל, ועל ראשו מופיעות מין שתי טבעות צהובות. לאחר מכן הוא חוזר לגוונים כחולים. בן אומר:"כל הכבוד, פיפלאפ, התפתחת לפרינפלאפ!" לאחר מכן אתה אומר לרג'ירוק להשתמש בקרן על. רג'ירוק טוען אנרגיה ליד אגרופו, ואז שולח קרן ענקית, צבעונית ועוצמתית ביותר על עבר הדינוזאורים, מעלף את הכחולים ולא מזיק בכלל לאדום. לאחר מכן האדום שולח להביור כתום-סגול לעבר פרינפלאפ, גרוטל ורג'ירוק, פוגע בשלושתם בינוני עם זעם הדרקון שלו.
מצב חיים שלך:
רג'ירוק-11/14 (הרמפרדוסים התעלפו, טייראנטרום פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*זאת לא כנופיית גולמים...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מסכים וגולם קורא לכנופיה שלו. במקום שני גולמים, אתה רואה פוקימון אבנים כחול-אדום על ארבע רגליים ויצור מפלצתי חום-כתום (גיגאלית' ורייפריור). אתה משבח את הפוקימונים שלך על מה שהם עשו ונותן חיבוק ידידותי לטארה. היא מופתעת ומסמיקה. אתה מתגאה בסטיל שהתפתח לצורתו האחרונה ושגם הוא יכול להתפתח-מגה. אתה מחזיר את פריז ופאנגז, ומשאיר בחוץ את מי שיילחם בקרב, גאב, סטיל ולוקאריו. אתה אומר להם מה לעשות. גאב שולח מפיו עשן שחור וסמיך המכסה את הזירה, ובינתיים סטיל תופס את גאב ולוקאריו, מגביה אותם איתו לאוויר ומקיף אותם בהילה כחולה כשהם חוזרים לאדמה. סטיל, גאב ולוקאריו עמידים כעת למתקפות אדמה. לאחר מכן סטיל מוקף במעגלים כחולים, שהופכים לאבנים חדות המחכות סביב סטיל. כשהוא שולח אותם, גאב עוטף אותם בלהביור ויוצר אבנים לוהטות. אתה שומע שאגה חלושה, אך עוצמתית, ונזכר שפעם שעברה ששילבת אש וסלעים גליזארד הופיע, ואולי זה לא רעיון כל כך טוב לזמן אותו לכאן. לאחר מכן לוקאריו טוען אנרגיה כחולה בין ידיו, וממנה יוצאים כמה כדורי הילה כחולים הפוגעים בכנופיה של גולם ובו. לאחרמכן הוא טוען אנרגיה כסופה בין ידיו, ואז נשלח כדור תותח מתכתי גדול לעבר הכנופיה שמבזיק בעוצמה, פוגע בהם ומשאיר להם נזק. לאחר כל המתקפות כל חברי הכנופיה נפגע קשה מאוד. לאחר מכן הם שולחים מתקפות. גיגאלית' שולח לעבר גאב אבנים המקיפות אותו וכולאות אותו בכלא אבנים. לאחר מכן גולם זוהר, ומהשמיים נופלות על השלושה אבנים גדולות, הפוגעות בטיירניטאר קל, בלוקאריו רגיל וגאב קשה. לאחר מכן רייפריור טוען בין ידיו סלע ענקי, אותו הוא שולח לעבר גאב, פוגע בו קשה מאוד. גאב תקוע בין האבנים, אך עדיין חי. רייפריור מותש מהמתקפה ויהיה צריך לנוח בתור הבא.
מצב חיים שלך:
סטיל-9/10 (גולם,גיגאלית' ורייפריור פחות)
גאב-1/10 (גולם, גיגאלית' ורייפריור יותר)
לוקאריו-8/10 (גולם,גיגאלית' ורייפריור פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1452998][b][color="green"]בר[/color][/b]
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לכל המאמנים שיילחמו איתך, אבל כולם בורחים באימה ולא מקשיבים לך. לאחר כמה שניות אתה רואה אדם אחד שנשאר. הוא אומר:"היי, אני בן. תודה שהצלת אותי. עכשיו תורי לעזור לך! פיפלאפ, גרוטל, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פינגווין קטן וכחול וצב די גדול עם המון צמחייה על הגב.. "פיפלאפ, קרן בועות! גרוטל עלי תער!" הוא אומר ופיפלאפ שולח הרבה בועות גדולות לעבר הדינוזאורים, פוגע בכחולים קשה ובאדום רגיל. לאחר מכן גרוטל שולח מהצמחייה על גבו עלים מסתובבים וחדים הפוגעים קשה בכחולים ורגיל באדום.לאחר מכן פיפלאפ של בן זוהר באור לבן. הוא גדל, ועל ראשו מופיעות מין שתי טבעות צהובות. לאחר מכן הוא חוזר לגוונים כחולים. בן אומר:"כל הכבוד, פיפלאפ, התפתחת לפרינפלאפ!" לאחר מכן אתה אומר לרג'ירוק להשתמש בקרן על. רג'ירוק טוען אנרגיה ליד אגרופו, ואז שולח קרן ענקית, צבעונית ועוצמתית ביותר על עבר הדינוזאורים, מעלף את הכחולים ולא מזיק בכלל לאדום. לאחר מכן האדום שולח להביור כתום-סגול לעבר פרינפלאפ, גרוטל ורג'ירוק, פוגע בשלושתם בינוני עם זעם הדרקון שלו.
מצב חיים שלך:
רג'ירוק-11/14 (הרמפרדוסים התעלפו, טייראנטרום פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
*הדינוזאורים הכוחולים זה לא רמפרדוס זה קריינידוס :)
--------------------------------------
"ואוו הפיפלאפ שלך התפתח!, הוא נראה חזק בהרבה יותר!" אגיד לבן
"קדימה נשאר לנו רק את טייראנטרום, תנו הכל!" אגיד
"עכשיו רג'ירוק תשתמש במפולת אבנים על טייראנטרום"
-
[quote]נועם
*זאת לא כנופיית גולמים...
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מסכים וגולם קורא לכנופיה שלו. במקום שני גולמים, אתה רואה פוקימון אבנים כחול-אדום על ארבע רגליים ויצור מפלצתי חום-כתום (גיגאלית' ורייפריור). אתה משבח את הפוקימונים שלך על מה שהם עשו ונותן חיבוק ידידותי לטארה. היא מופתעת ומסמיקה. אתה מתגאה בסטיל שהתפתח לצורתו האחרונה ושגם הוא יכול להתפתח-מגה. אתה מחזיר את פריז ופאנגז, ומשאיר בחוץ את מי שיילחם בקרב, גאב, סטיל ולוקאריו. אתה אומר להם מה לעשות. גאב שולח מפיו עשן שחור וסמיך המכסה את הזירה, ובינתיים סטיל תופס את גאב ולוקאריו, מגביה אותם איתו לאוויר ומקיף אותם בהילה כחולה כשהם חוזרים לאדמה. סטיל, גאב ולוקאריו עמידים כעת למתקפות אדמה. לאחר מכן סטיל מוקף במעגלים כחולים, שהופכים לאבנים חדות המחכות סביב סטיל. כשהוא שולח אותם, גאב עוטף אותם בלהביור ויוצר אבנים לוהטות. אתה שומע שאגה חלושה, אך עוצמתית, ונזכר שפעם שעברה ששילבת אש וסלעים גליזארד הופיע, ואולי זה לא רעיון כל כך טוב לזמן אותו לכאן. לאחר מכן לוקאריו טוען אנרגיה כחולה בין ידיו, וממנה יוצאים כמה כדורי הילה כחולים הפוגעים בכנופיה של גולם ובו. לאחרמכן הוא טוען אנרגיה כסופה בין ידיו, ואז נשלח כדור תותח מתכתי גדול לעבר הכנופיה שמבזיק בעוצמה, פוגע בהם ומשאיר להם נזק. לאחר כל המתקפות כל חברי הכנופיה נפגע קשה מאוד. לאחר מכן הם שולחים מתקפות. גיגאלית' שולח לעבר גאב אבנים המקיפות אותו וכולאות אותו בכלא אבנים. לאחר מכן גולם זוהר, ומהשמיים נופלות על השלושה אבנים גדולות, הפוגעות בטיירניטאר קל, בלוקאריו רגיל וגאב קשה. לאחר מכן רייפריור טוען בין ידיו סלע ענקי, אותו הוא שולח לעבר גאב, פוגע בו קשה מאוד. גאב תקוע בין האבנים, אך עדיין חי. רייפריור מותש מהמתקפה ויהיה צריך לנוח בתור הבא.
מצב חיים שלך:
סטיל-9/10 (גולם,גיגאלית' ורייפריור פחות)
גאב-1/10 (גולם, גיגאלית' ורייפריור יותר)
לוקאריו-8/10 (גולם,גיגאלית' ורייפריור פחות)
מה תעשה?[/quote]
[i]אהה,סורי טעות שלי.[/i]
"אוי,גאב! אומר ואחזיר את גאב לפוקדור. "תנוח קצת." אני לוחש לפוקדור ולאחר מכן מוציא פוקדור אחר. "פאנגז,צא!" אומר בקול ואוציא את פאנגז. "טוב,הגיע הזמן לגמור את זה! סטיל תשתמש בקבר אבן כדי לכלוא אותם ולוקאריו תשתמש בקרב צמוד!" אומר ולאחר מכן אפנה לפאנגז. "תבוא איתי ותחפה עלי." אומר לו ולאחר מכן אתחיל להתקרב לעבר הגולם וחבורתו הכלואים. "אני יודע שאמרתי שאקבל את האבן כדי לנצח בקרב,אבל אני חייב את האבן הזאת.אם לוקאריו יוכל להתפתח,אנחנו נתקרב צעד אחד יותר לחיסול צוות ראמפ''ג. סליחה. " אומר ולפני שיתחררו אקח מגולם את האבן ואחזיר את כולם לפוקדורים. "טוב,זמן לזוז מפה!" אומר ואשגר את טארה ואותי לפרופ' סיקאמור לפני שהגולם וכולם ישתחררו.
-
[COLOR="Green"]*לפי התמונה שהבאתי, זה רמפארדוס.
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לבן שאחרי שהפיפלאפ שלו התפתח הוא יותר חזק. לאחר מכן בן אומר:"פרינפלאפ, קרן בועות! גרוטל שאיבת מגה!". פרינפלאפ שולח הרבה בועות כחולות עוצמתיות לעבר טייראנטרום, בעוד אלגרוטל מגיעות נקודות ירוקות זוהרות היוצאות מטייראנטרום ומרפאות את גרוטל. משני המתקפות טייראנטרון נפגע קשה. הוא כבר תשוש. לאחר מכן רג'ירוק מוקף בזוהר, ומהתקרה נופלות אבנים על טייראנטרום הפוגעות בו רגיל ומעלפות אותו. בן אומר לפוקימוניו:"וואו, כל הכבוד! טוב, ביי בר!". הוא מתחיל התרחק. אתה נזכר שאתה צריך למצוא מאוויל.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מחזיר את גאב כדי שינוח ומוציא את פנגז. אתה אומר להם מה לעשות. סטיל מוקף בזוהר, ואז קובר את שלושת פוקימוני האבן בתוך ערמת אבנים. לפני שהם משתחררים, לוקאריו רץ אליהם וחובט בהם בעוצמה, מקנה להם נזק רב מאוד ומעלף אותם. לאחר מכן אתה לוקח מהמצח של גולם את הקריסטל, ואתם משתגרים במהירות אל העיר קנאלייב, שהיא האזור הכי קרוב אליכם. לאחר מכן אתה מקבל שיחה מהפרופסור. אתה רואה שעל המכשיר דמוי-האייפון כתוב "הולו-קאסטר". אתה עונה להולו-קאסטר ושומע את סיקאמור אומר:"כל הכבוד טורי וטארה! תפגשו אותי במוזיאון אורבורג.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=mudkipper;1453137][b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*לפי התמונה שהבאתי, זה רמפארדוס.
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה אומר לבן שאחרי שהפיפלאפ שלו התפתח הוא יותר חזק. לאחר מכן בן אומר:"פרינפלאפ, קרן בועות! גרוטל שאיבת מגה!". פרינפלאפ שולח הרבה בועות כחולות עוצמתיות לעבר טייראנטרום, בעוד אלגרוטל מגיעות נקודות ירוקות זוהרות היוצאות מטייראנטרום ומרפאות את גרוטל. משני המתקפות טייראנטרון נפגע קשה. הוא כבר תשוש. לאחר מכן רג'ירוק מוקף בזוהר, ומהתקרה נופלות אבנים על טייראנטרום הפוגעות בו רגיל ומעלפות אותו. בן אומר לפוקימוניו:"וואו, כל הכבוד! טוב, ביי בר!". הוא מתחיל התרחק. אתה נזכר שאתה צריך למצוא מאוויל.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
*טעות שלי :)
------------------------
"להתראות בן, אני בטוח שנפגש מתישהו איפהשהו בהמשך הדרך, בהצלחה בהמשך, אולי גם נלחם" אגיד לו בניפנוף ובחיוך
'אוי נכון שכחתי בכלל מה המטרה של הביקור פה' אחשוב בגירוד ראש
"קדימה רג'ירוק בוא נלך לחפש פה איזה מאוויל, תעזור לי ותגיד לי עם אתה רואה משהו חשוד" אגיד לו ואתחיל לחפש
-
[quote]נועם
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-טירת אלמיה,אלמיה
אתה מחזיר את גאב כדי שינוח ומוציא את פנגז. אתה אומר להם מה לעשות. סטיל מוקף בזוהר, ואז קובר את שלושת פוקימוני האבן בתוך ערמת אבנים. לפני שהם משתחררים, לוקאריו רץ אליהם וחובט בהם בעוצמה, מקנה להם נזק רב מאוד ומעלף אותם. לאחר מכן אתה לוקח מהמצח של גולם את הקריסטל, ואתם משתגרים במהירות אל העיר קנאלייב, שהיא האזור הכי קרוב אליכם. לאחר מכן אתה מקבל שיחה מהפרופסור. אתה רואה שעל המכשיר דמוי-האייפון כתוב "הולו-קאסטר". אתה עונה להולו-קאסטר ושומע את סיקאמור אומר:"כל הכבוד טורי וטארה! תפגשו אותי במוזיאון אורבורג.
מה תעשה?[/quote]
"מוזיאון אורבורג?זה לא המוזיאון לחקר מאובנים בסינו? אולי פרופ' סיקאמור הולך לתת לנו מאובן." אומר ואשתגר עם טארה לאורבורג.
-
[quote]התחלת האיוונט- בשביל להתחיל את האיוונט עליכם לצטט את הקטע הבא ולהגיב לו:
"באותו הרגע ממש אתה שומע צלצול בטלפון. אתה שומע את ברנדון, מפקד הצוות, אומר:"עזוב כל מהשאתה עושה ובוא לקסטליה, עכשיו!" אתה מגיע במיידיות בעזרת המשגר שלך לעיר קסטליה. בכניסה לעיר אתה מוצא את ברנדון, שהולך איתך לבניין מסוים, ויושב מולך בשולחן. הוא אומר:"שלום לך. הגיעה אלינו קריאה דחופה ממחוז קאלוס, שהוא מחוז חדש הממוקם מזרחית מיונובה ומערבית משאר המחוזות. הפרופסור הראשי של מחוז זה נקרא פרופ' סיקאמור. לפני כמה שעות פרופ' סיקאמור שלח אלינו קריאה דחופה, שבה הוא מבקש כמה שיותר סוכנים שיבואו לעזור לו בבעיה שלו הקשורה להתפתחויות המגה. התפתחויות מגה, שיכול להיות שנחשפת אליהם כבר, הם התפתחויות מיוחדות הקורות בזמן הקרב בלבד, ונותנות לפוקימון חיזוק משמעותי ביותר. התפתחות המגה מחזקת פוקימון, אך לא הופכת אותו לבלתי מנוצח. פרופ' סיקאמור יודע מעט מאוד על התפתחויות המגה, ולמרות שאבני המגה, שדרושות להתפתחות המגה,מגיעות אך ורק ממחוז קאלוס, כל הפוקימונים שיכולים להתפתח-מגה מחוז המקור שלהם הוא דווקא אחד מהמחוזות האחרים. בגלל אני רוצה שתעלה על טיסה היוצאת בעוד 10 דק' לעיר לומיוס בקאלוס, שם יושב הפרופסור. כשתגיע, תעשה כל מה שיבקש. הטיסה יוצאת משדה התעופה של העיר מיסטראלטון ביונובה. השותף או השותפה שלך יצטרפו אליך בטיסה. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה" אני מושך את ג'ייק ואחנו מתחילים ללכת.
-
*שעה-בוקר
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-מערת הגרניט, הואן
אתה נפרד מבן, ואומר לו שאולי אפילו תיפגשו מתישהו במהלך הדרך ואולי גם תילחמו. לאחר מכן אתה נזכר שבכלל שכחת בשביל מה ביקרת פה. לאחר מכן אתה אומר לרג'ירוק שיבוא איתך לחפש מאוויל, אבל שישים לב אם הוא רואה משהו חשוד. אתה מטייל עם רג'ירוק לארוך המערה, ובדרך אתם יורדים עמוק מאוד ורואים שהפוקימונים רק הולכים ומתחזקים. לאחר כמה דקות רג'ירוק רואה פרח קוצני אפור. רג'ירוק הלא חכם במיוחד מתקרב לפרח, ומקבל נשיכה חזקה הפוגעת בו קל. הוא נרתע אחורה. הפרח מתגלה כלסתות אחוריות של ארבע מאווילים שהתחבאו מאחורי האבן וציחקקו. יש לך רק פוקדור אחד אז לצערך לא תוכל להראות לארבעתם לתפוס אותם, אלא לתפוס רק אחד מהם.
מה תעשה?
פוקימונים חדשים שהתגלו:
[SPOILER]מאוויל: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/303.gif[/IMG][/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="orange"]*שעה-צהריים
* כסף-6,500 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-קנאלייב, סינו
אתה שואל את עצמך אם מוזיאון אורבורג זה לא מוזיאון מאובנים, ואומר שאולי הוא ייתן לכם מאובן. לאחר מכן אתה וטארה משתגרים אל העיר אורבורג שבמרכז סינו. לאחר מכן אתם נכנסים למוזיאון הגדול שאי אפשר לפספס אותו, ומזהים במהירות את סיקאמור. הוא אומר לכם:"שלום טארה וטורי. רק רציתי לציין לכם, שהפוקימונים שלכם שכרגע יכולים להתפתח-מגה הם: של טורי-גאב, סטיל, פריז ולוקאריו, ושל טארה- כרגע רק אלקטיוויר, וגם סקאל וריילי כשהם יגיעו להתפתחות אחרונה. אולי גם הביצה שלך תוכל בסוף להתפתח-מגה, טורי". הפרופסור אומר. "עכשיו, תראו לי בבקשה את הלוקאריונייט" הפרוספסור אומר ואתה מראה לו את האבן בתוך הקריסטל. הוא אומר:"לוקאריו יוכל להמיס את הקריסטל אם הוא ירצה. וכעת, להתפתחות המגה הבאה שאני ארצה שתחקרו: מגה אבסול. אבסול הוא פוקימון האסון, ומקורו הוא בהואן. בתור התחלה הייתי רוצה שתגיעו לעיר אברגראנד, שהיא הליגה של הואן. שם, תגיעו לסידני, ותשאלו אותו כמה שיותר שאלות על אבסול. בהצלחה!" הוא אומר ועוזב את המוזיאון.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-קסטליה, סינו
אתה אומר קימה ומושך איתך את ג'ייק, משתגרים שניכם למיסטראלטון. אתם מגיעים למיסטראלטון, לוקחים כרטיסי טיסה, נכנסים למסלול ההמראה ומוצאים את המטוס הממריא ללומיוס, שהוא מטוס מאוד קטן. על המטוס אתם רואים את הטייס ואת סקיילה, מנהיגת המכון של העיר מיסטראלטון. סקיילה אומרת:"היי תומאס! המון זמן לא נפגשנו! מאז שניצחת אותי עוד לא היה קרב מרגש כמו הקרב מולך! אולי יום אחד נילחם שוב!" אתה שואל אותה מה היא עושה על המטוס. סקיילה עונה:"זה המטוס הפרטי שלי. ברנדון הוא חבר טוב שלי. הוא ביקש ממני את הטובה הזאת ואני הסכמתי לבקשתו. ובלי קשר, כבר המון זמן אני צריכה להגיע לקאלוס, לעיר סאנטלון. אני צריכה לדבר שם עם ויולה מנהיגת המכון. בהצלחה לכם!" היא אומרת והמטוס ממריא כשעליו אתה סקיילה וג'ייק. לאחר טיסה ארוכה אתם נוחתים בשדה תעופה ליד העיר לומיוס. סקיילה אומרת:"לומיוס היא עיר גדולה. הרשו לי לכוון אתכם למעבדה של פרופ' סיקאמור". היא מובילה אתכם בנבכי העיר הגדולה לומיוס עד שאתם מגיעים לבניין גבוה. סקיילה אומרת:"המעבדה שלו היא חדר ב' בקומה התשיעית. בהצלחה!" היא אומרת והולכת לכיוון אחר. אתם עולים לקומה התשיעית בבניין ומוצאים את חדר ב'. אתם דופקים בזהירות על הדלת ופותח אותה איש עם שיער שחור וחלוק מעבדה ארוך מאוד. הוא אומר:"שלום! אני פרופ' סיקאמור. אתם לא נראים מקומיים. אתם בטח הסוכנים שברנדון שלח! אם כך, כנסו פנימה". אתם נכנסים פנימה ורואים בפינת החדר שולחן מלא בתמונות וציורים. סיקאמור מתיישב בצד אחד, ואתם בשני. הוא אומר לכם כך:"שלום לכם. כמו שברנדון בטח הסביר לכם, בקאלוס נמצאות אבנים מיוחדות בשם אבני מגה. הם אבנים עגולות ואדומות ועליהם צבעים שונים. פוקימונים מסוימים, כשהם מגיעים למגע עם האבן, יכולים להתפתח להתפתחות המגה שלהם. בשביל להביא פוקימון להתפתחות מגה צריך שלושה דברים: פוקימון מתאים להתפתחות מגה, אבן מגה וצמיד קישור" הוא אומר ומביא לכל אחד ממכם שלוש אבנים אדומות שעליהם צבעים שונים וצמיד שחור שעליו כפתור עם ציור של סליל די.אנ.איי צבעוני. הוא ממשיך:"אם אתם נותנים לפוקימון שיכול להתפתח להתפתחות מגה אבן כזאת ולוחצים על הכפתור בצמיד, הוא יתפתח לצורת המגה. אם הוא יתעלף או שתחזירו אותו לפוקדור, הוא יחזור לצורתו הרגילה ואבן המגה תישאר על הרצפה. ועכשיו, לענייננו. יש מספר פוקימונים שצורות המגה שלהם ייחודיות ושונות. אחד מהם הוא צ'ריזרד. צ'ריזרד הוא פוקימון אש ומעופף הנראה כמו דרקון, והוא הצורה המפותחת האחרונה של צ'רמנדר. בעזרת אבן מיוחדת הנקראת צ'ריזרדנייט צ'ריזרד מתפתח להתפתחות המגה החזקה ביותר שלו. אני רוצה שתגלו על צ'ריזרד כמה שיותר מידע" הוא אומר ונותן לכם מכשיר המזכיר בצורתו אייפון. "המכשיר הזה יעזור לכם לשמור איתי על קשר. כל פעם שתגלו משהו תגידו לי אותו, ואני אפנה אתכם למיקומכם הבא, אם יהיה כזה. כאשר תגלו מספיק מידע או אולי אפילו תמצאו צ'ריזרד, אני אצור אתכם קשר ואזמין אתכם לפה חזרה. הייתי רוצה שתתחילו בלתשאל את פרופ' אוק, הפרופ' הראשי של מחוז קנטו והידוע ביותר מבין כל החמישה האחרים חוץ ממנו וממני. המעבדה שלו נמצאת בעיר פאלט בקנטו. הוא היה הראשון שהביא צ'רמנדר לקנטו. הוא הביא אותו למאמן החזק מאוד רד. בהצלחה!" הוא אומר. לפני שאתם יוצאים הוא אומר:"אה, נזכרתי, רק דבר אחד אחרון. בתור מתנה ממני, אני רוצה לתת לכל אחד מכם פוקימון מיוחד מהדור השישי. שמות הפוקימונים הם פאנצ'אם ואינקאי. פאנצ'אם ואינקאי הם שני פוקימונים אשר חיים באזורי עשב. פאנצ'אם הוא סוג לחימה, בעוד אינקאי הוא מהסוגים על חושי ואפל. הייתי רוצה לתת לתומאס את פאנצ'אם, ולג'ייק את אינקאי" הוא אומר ומביא לכם שני פוקדורים, אחד שחור-לבן ואחד ורוד-תכלת עם נקודות צהובות. ":הפעם בהצלחה באמת!" הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]