מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה
Printable View
מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה
[QUOTE=PizzaBlaster;1321180]מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה[/QUOTE]
פחחח מנסה ללמד אותי...
חבר של אבא שלי היה איזה משהו גבוה במשרד החינוך לא זוכר בדיות מה.
והוא אמר לי שזה לא נכנס לתעודה, כי הייתי בלחץ על המבחן הזה...
כינוי חדש :p
אצלנו נכנס...
אז כנראה המורה שלי להבעה סתם דחפה לי למשו"ב ציון על מבחן מפמ"ר כי התחשק לה? לי ולכל חטיבת הביניים?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321161]לא, כי כל מישו נורמלי שגלש פעם בפורום כבר נעלם או שהוא נעלם לאט לאט
נמאס לי כבר להשקיע, זה התחיל בזה שאמרו שאני כותב משעמם כשנרשמתי וזה יגמר עכשיו.
הגיע הקש ששבר את גב הגמל.[/QUOTE]
לי פשוט יש בגרויות,אל תדאג אני אחזור.
אבל לבינתיים אני הולך לישון,ביי!
טוב אני פה לאיזה שעה.. מהאייפון אבל פה.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321126][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49653[/url]
איזה כיף זה להשקיע ואז לקבל סטירה בפרצוף, כבר כמעט שכחתי מההרגשה הזאת, מזל שיש מישהו שיזכיר לי אותה[/QUOTE]
התלבטתי להגיב, אבל אז ראיתי איך אתה נהנה ומכייף לך שנותנים לך סטירה חזקה בפרצוף, למרות שהשקעת והוצאת את הנשמה שלך, ואפילו חשבת על רעיונות בעצמך! כיף לך.. (:
FAIL
נו באמת אחי, אתה יודע שאני לא מבין בשיט בוואן פיס, אפילו שנתתי לזה עוד צ'אנס.. אל תפנה אלי בטענות.. S:
תפנה כבר לשקד, או לליאור LOL
"אני לא מבין בוואן פיס", "לא כולם רואים וואן פיס".
התגובות שלכם בדיוק הראו מי כאן מגעיל וסתם מנסה להתחמק ולצאת בזול
אני נגעל רק מהמחשבה על זה.
מאשר חחחחחחחחח איזה איחור
הלכתי
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321193]הלכתי[/QUOTE]
גם אני לילה טוב אחי :)
[QUOTE=PizzaBlaster;1321183]אצלנו נכנס...
אז כנראה המורה שלי להבעה סתם דחפה לי למשו"ב ציון על מבחן מפמ"ר כי התחשק לה? לי ולכל חטיבת הביניים?[/QUOTE]
חחחחח כן דפקה אותכם קשות...
[quote=PizzaBlaster;1321180]מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה[/quote]
יש לי בגרויות תפסיק להיתלונן. ואצלי בבצפר גם הכיתה של המוגבלים לומדת פיסיקה ומחשבים מכיתה ז'. זה לא כזה ביג דיל.
אבל לרצות לפרוש רק כי לא הגיבו לך בנושא רעיונות שפתחת?
להגיד לכם תאמת בתור אחד מהאנשים עם הכי ניסיון כאן וגם לא מעט בפרישות, לפרוש בכללי זה מפגר.
לפרוש זה אומר גם לא לחזור. ואם נגיד אתה אוהב לשחק יוגיהו עם אנשים בפורום, למה שלא תשחק איתנו ותגיב רק בזה?
לפרוש זה אומר ללכת לחלוטין, וזה לרוב לא קורה, מי שבאמת לא חוזר זה מי שפשוט לא נכנס יותר, לא מי שמכריז פרישה. בקיצור אל תשתמשו במילה הזו כי זה עלוב, זה לא איזה ממשלה שאתם פורשים מלהיות בה.
זה פורום עם אנשים שמשתנה כל הזמן ושאפשר ליהנות ממנו בהמון נקודות זמן שונות.
[QUOTE=PizzaBlaster;1321180]מפמ"ר נכנס לתעודה ועוד איך...
ד"א, לי יש יותר מפמ"רים מכם, אני חושב יותר משל ילדים גם בכיתה ח', אני ב-ז' אבל אני בכיתת מופ"ת מדעית טכנולוגית, יש לי מפמ"ר בפיסיקה ובמחשבים, ששני המקצועות האלה לומדים רק בכיתה ח-ט ומעלה[/QUOTE]
אסור למפמר להיכנס לתעודה.
בתי הספר כל הזמן מנסים לחרטט עלינו שזה יכול להיכנס כדי שנשקיע יותר כי זה מדרג את הבית ספר לפי רמות ידע.
דבר שני, יש מפמ"רים פנימיים שבהם ניתן להכניס את המפמ"ר לתעודה, אבל רק אם מודיעים לך מה הציון שלך, אם לא עושים את זה (ולא עושים את זה) אתה יכול להיות רגוע.
חוץ מזה, התעודה כמעט ובכלל לא חשובה, המגן חשוב.